orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε κάπως έτσι δηλαδή όπως ακριβώς τα λες, απλά ξέχασες να τονίσεις ότι στα άλλα σούπερ, το ίδιο πράγμα έχει υπερδιπλάσια τιμή... Ω ναι ζητώ συγνώμη. Μεγάλη η παράλειψη μου. Τεράστιος ο κίνδυνος να πάει να ψωνίσει κανείς από άλλο σούπερ μάρκετ. Για να αναπληρώσω την πιθανή απώλεια κερδών θ πάω να αγοράσω προϊόντα από το καλύτερο σούπερ μάρκετ σαν ένδειξη μετανοίας. Ρώτησε στη Γερμανία εάν είναι αποδεκτο αυτό.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 εγώ όταν ξέρω ότι πάω για ψώνια που θέλουν διατήρηση θερμοκρασίας, παίρνω από το σπίτι μια τέτοια σακούλα και πετάω μέσα και μια παγοκύστη 3
papoys1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ που τα συζητάμε θα πάω να χτυπήσω ένα κουτί πυραύλους 6+2 δώρα 120 ml στα 2,29 που έχει σήμερα. Edit................ Πήγα πριν λίγο και πήρα.Ρε παιδιά τι χαμός με τα χαρτιά ρολά κουζίνας 800 γραμ. που τα έχει σήμερα 1,19. Οι περισσότεροι από 5-10 στο καρότσι.Ένας είχε το μεγάλο και το είχε τιγκάρει μόνο με ραλά χαρτιού. Πήρα και εγώ τα δύο τελευταία ρολά που είχαν απομείνει στην παλέτα.Στο τσακ πρόλαβα τον άλλο που σπινιάριζε στη στροφή να τα προλάβει. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από papoys1 3 1
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Πολύ καλή τιμή το 1,19 αλλά δεν θα γέμιζα και καρότσια! Άντε 2-3 το πολύ, για πιο μακριά δεν μπορώ να ψωνίσω!
orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα τα δύο εργαλεία. Ήθελα να ρωτήσω εδώ εάν έχουμε συμβατό δραπαβοκατσαβιδο να το ζευγάρωνα με το παλμικό αλλά τελικά το δοκίμασα με το δικό μου και κουμπωνουν τέλεια. Το παλιο (αριστερα) ειναι δραπανοκατσαβιδο με αποσπωμενο τσοκ, ημερομηνια μπαταριας 2013 και ακομη κραταει μια χαρα. Τελεια να εχω και δευτερη μπαταρια. Το δισκοπριονο ακόμη κλειστό. Πήγα και για παγωτό Νιρβάνα με 5ευρω αλλά με τέτοιες ουρές θα επερνα κρέμα. Τι άθλια κατάσταση είναι αυτή; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από orck 2
phanispal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, orck είπε Τι άθλια κατάσταση είναι αυτή; Πειναλέοι. 1
maarinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φυλλάδιο από Δευτέρα 27/8/18 PDF Επαναφορτιζομενο αλυσοπριονο 40 V HTA FKTSA 40-Li 149€ 2,5Ah A1 Αλυσίδα OREGON Μήκος της λάμας οδήγησης: 305 mm Μήκος κοπής: 283 mm Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από maarinos
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 επειδή έχω φάει όλα τα lidl της Αθήνας, ,μπορείτε να δείτε αν τα lidl της γειτονιάς σας έχουν καλλυντικά; θέλω ένα μαύρο μολύβι cien και καμιά όζα. Και σε όποια lidl έχω πάει έχουν τελειώσει. έχουν μείνει κάτι μολύβια-σκιές και eyeliner.
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε επειδή έχω φάει όλα τα lidl της Αθήνας Και για πες μας, πως πας στα Lidl όλης της Αθήνας ;;; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από AristidisZ
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) με το αμάξι από όπου περνάω σταματάω. εντάξει υπερβολή. έχω πάει ζωγράφου, αγ.παρασκευή, ελληνορώσων μόνο χτες. σήμερα θα πάω παγκράτι Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από μπιπ μπιπ
gpli Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 ενημερωτικα Εννοείς το κατάστημα σε παγκράτι στην πλατεία στην υμμητού στο εμπορικό κέντρο? Γιατί υπάρχει και σε γουβα αρχες του δημου υμμητού αλλα ειναι κλειστό για ανακαίνηση
Stamer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε επειδή έχω φάει όλα τα lidl της Αθήνας, ,μπορείτε να δείτε αν τα lidl της γειτονιάς σας έχουν καλλυντικά; θέλω ένα μαύρο μολύβι cien και καμιά όζα. Και σε όποια lidl έχω πάει έχουν τελειώσει. έχουν μείνει κάτι μολύβια-σκιές και eyeliner. Πάρτους τηλέφωνο πρώτα σε άλλα καταστήματα για να μην τρέχεις άδικα αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα έχουν όρεξη να σε εξυπηρετησουν (ειδικά τα lidl για τέτοια θέματα). 1
chill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Stamer είπε Πάρτους τηλέφωνο πρώτα σε άλλα καταστήματα για να μην τρέχεις άδικα αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα έχουν όρεξη να σε εξυπηρετησουν (ειδικά τα lidl για τέτοια θέματα). Εδώ με το ζόρι έχουν ταμία, θα έχουν κ τηλεφωνητή ;
Stamer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, chill είπε Εδώ με το ζόρι έχουν ταμία, θα έχουν κ τηλεφωνητή ; XAXAXA σωστό αυτό. Πάντως το έχω κάνει κανα δυο φορές με τα lidl στο παρελθόν αλλά ενώ πήρα απαντήσεις, κατάλαβα πως οι απαντήσεις ήταν εν τέλη "προσωπική πρόβλεψη" του ατόμου που μίλησα κι όχι εμπεριστατωμένη απάντηση. Είναι και σε τι άτομο θα πέσεις.
papoys1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε με το αμάξι από όπου περνάω σταματάω. εντάξει υπερβολή. έχω πάει ζωγράφου, αγ.παρασκευή, ελληνορώσων μόνο χτες. σήμερα θα πάω παγκράτι Αν δεν έχει η Αγία Παρασκευή χλωμό το βλέπω στα υπόλοιπα.Εγώ όταν δεν βρίσκω κάτι Γέρακα - Σπάτα συνήθως Αγία Παρασκευή πάντα θα βρω. Από τη στιγμή όμως που δεν βρίσκεις πουθενά μπορεί να αποσύρουν το προιόν και πουλάνε ότι έχει απομείνει.Συνήθως έτσι κάνουν.Πάντως αν περάσω Γέρακα θα ρίξω μια ματιά και θα ενημερώσω.Η όζα που λες στο πρώτο μήνυμα τι είναι;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις