Atallos1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Lacta από τα Lidl... Βρήκα τρίχα μέσα... Δεν εχει καποια δουλεια το Lidl με την συσκευασια της Lacta though Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Lacta από τα Lidl... Βρήκα τρίχα μέσα... Προφανώς το lidl ζητάει επίτηδες αυτές με τις τρίχες μέσα. Παλιοκατάστημα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει καποια δουλεια το Lidl με την συσκευασια της Lacta though Τrue. Eκτός κι αν βγάζει το lidl λάκτες μαϊμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Όχι αυθεντικές είναι και προφανώς το είπα χάριν αστεϊσμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ποια η γνωμη σας για τη σειρα ρουχων-παπουτσιων-αξεσουαρ ενδυματων κλπ 'Livergy'? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 προσωπικά ειδα το παντελόνι σκι και μου φαινεται καλη περιπτωση (και ας μην κανω σκι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 προσωπικά ειδα το παντελόνι σκι και μου φαινεται καλη περιπτωση (και ας μην κανω σκι) Άμα το βρεις πουθενά σήμερα γράψε μου. Αυτά εξαφανίζονται μέχρι τις 08.10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 προσωπικά ειδα το παντελόνι σκι και μου φαινεται καλη περιπτωση (και ας μην κανω σκι)το πήρα..πολύ καλό για 18 ευρώ..Άμα το βρεις πουθενά σήμερα γράψε μου. Αυτά εξαφανίζονται μέχρι τις 08.10.στο Κορωπί είχε σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Άμα το βρεις πουθενά σήμερα γράψε μου. Αυτά εξαφανίζονται μέχρι τις 08.10. Καλα οι ούνοι δεν αφηνουν τίποτα καλο... την προηγούμενη φορά που το εψαξα (δεν ασχοληθηκα και πολυ βεβαια) βρηκα αλλα οχι στο νούμερο μου (μαύρο είχε μονο XL και το L στα μπλε μου ήταν μεγαλο) Παντως αν ψαξεις βρίσκεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Άμα το βρεις πουθενά σήμερα γράψε μου. Αυτά εξαφανίζονται μέχρι τις 08.10. Πραγματικα. Ετυχε, να εχω αδεια απο τη δουλεια μια μερα. Και επειδη ειχα κατα νου οτι πρεπει να παω σουπερ μαρκετ, ειπα να παω πρωι, να κανω και τα ψωνια 'με την ησυχια μου'. Αμ δε! Ρε παιδια, τοσο κοσμο δεν εχει ουτε το μεσημερι, και πολλες φορες ουτε το απογευμα. Αφηστε δε, που πολλες φορες εχω δει κοσμο να περιμενει πριν τις 8 να ανοιξει το Lidl! Εγω αναρωτηθηκα παντως: καλα, εγω ετυχε να χω αδεια σημερα, ολοι αυτοι εδω, τι στο καλο κανουν;;;;; Γιατι μη φανταστειτε οτι ηταν τιποτε ηλικιωμενοι συνταξιουχοι! Δεν καταλαβαινω.... Απο τη μια ανεργια(ισως ειναι μια εξηγηση-δεν εχουν τι να κανουν-βολταρουν στα σουπερ μαρκετ), απο την αλλη 8 πρωι, κανουν επιδρομη στο Lidl, λες και τα χαριζουν! Ενταξει, εχει ευκαιριες, αλλα να περιμενουν υπομονετικα, λες κι ειναι στο γιατρο, να ανοιξει να μπουν μεσα, ε παει πολυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Στο φυλλάδιο έχει κρέας καγκουρό κατεψυγμένο 300 γρ μόνο 4,49.... Da fuck did I just read ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πραγματικα. Ετυχε, να εχω αδεια απο τη δουλεια μια μερα. Και επειδη ειχα κατα νου οτι πρεπει να παω σουπερ μαρκετ, ειπα να παω πρωι, να κανω και τα ψωνια 'με την ησυχια μου'. Αμ δε! Ρε παιδια, τοσο κοσμο δεν εχει ουτε το μεσημερι, και πολλες φορες ουτε το απογευμα. Αφηστε δε, που πολλες φορες εχω δει κοσμο να περιμενει πριν τις 8 να ανοιξει το Lidl! Εγω αναρωτηθηκα παντως: καλα, εγω ετυχε να χω αδεια σημερα, ολοι αυτοι εδω, τι στο καλο κανουν;;;;; Γιατι μη φανταστειτε οτι ηταν τιποτε ηλικιωμενοι συνταξιουχοι! Δεν καταλαβαινω.... Απο τη μια ανεργια(ισως ειναι μια εξηγηση-δεν εχουν τι να κανουν-βολταρουν στα σουπερ μαρκετ), απο την αλλη 8 πρωι, κανουν επιδρομη στο Lidl, λες και τα χαριζουν! Ενταξει, εχει ευκαιριες, αλλα να περιμενουν υπομονετικα, λες κι ειναι στο γιατρο, να ανοιξει να μπουν μεσα, ε παει πολυ!!!! Το Πασχα επρεπε να δεις με τα αρνια Πανηγυρι γινοταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 <p>Στο φυλλάδιο έχει κρέας<span style="font-size:18px;"><u><strong> καγκουρό </strong></u></span>κατεψυγμένο 300 γρ μόνο 4,49....</p> <p> </p> <p>Da fuck did I just read ????</p> Μόλις το είδα!!! Λες να τρώγεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Στο φυλλάδιο έχει κρέας καγκουρό κατεψυγμένο 300 γρ μόνο 4,49.... Da fuck did I just read ???? Γιατί σού κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση; Μόλις το είδα!!! Λες να τρώγεται? Όχι μόνο τρώγεται, αλλά είναι και γευστικότατο κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Άραγε υπάρχει και κάτι που να μην τρώγεται σε κάποια γωνιά του κόσμου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις