ParhsG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Στη πραξη απλα αυξανονται οι πιθανοτητες να χαλασει. Εγω ξερω κοσμο που αφηνει εκτος ψυγειου φαγητο για 24+ ωρες και δεν εχει παθει κατι 2
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Εγώ ότι έχει κόσμο το παρκάρω στο πιο κοντινό ψυγείο πάω στο ταμείο περιμένω στην ουρά και λίγο πριν έρθει η σειρά μου πετάγομαι το παίρνω και έτσι δεν αργώ. μου έλειψε(ς) σχεδόν όσο τα γεμιστά της μάνας μου 😋😋😋😋 (με ζαρζαβατικά από λιδλ) 1
rus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ParhsG είπε Στη πραξη απλα αυξανονται οι πιθανοτητες να χαλασει. Εγω ξερω κοσμο που αφηνει εκτος ψυγειου φαγητο για 24+ ωρες και δεν εχει παθει κατι Δε μιλαμε για το φαγητο αν παθει κατι, ο ανθρωπος κινδυνευει να παθει κατι. Αν και δε καταλαβες το ποιντ, να σου πω πως αν αφησεις το παγωτο εκτος ψυγειου 24 ωρες απλα θα λιωσει. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από rus
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Σωστά,δεν το σκέφτηκα...Πόσο κοστίζει 1 τέτοια σακούλα; 2 ευρω βασιλό, γύρω στο 80λεπτο λιντλ και πιο μεγάλη 😎 τυχαίο ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ParhsG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, rus είπε Δε μιλαμε για το φαγητο αν παθει κατι, ο ανθρωπος κινδυνευει να παθει κατι. Και εγω αυτο λεω. Απλα ειναι λιγο περιεργο. Δλδ να γινεσαι περιγελος/ κατακουζινα επειδη ξεπαγωνεις σε ψυγειο και οχι να το αφησεις 15 ωρες εξω η να αφηνουν κρεας / μαγειρευτα 24 ωρες εξω στη ζεστη και να το τρωνε την αλλη μερα και να ειναι κυριλε η να τρωνε μακαρονια με κιμα 1 μηνα στο ψυγειο επι καθημερινης βασης Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από ParhsG
rus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, ParhsG είπε Και εγω αυτο λεω. Απλα ειναι λιγο αδικεια. Δλδ να εισαι περιγελος επειδη ξεπαγωνεις σε ψυγειο και οχι να το αφησεις 15 ωρες εξω η να αφηνουν κρεας / μαγειρευτα 24 ωρες εξω στη ζεστη και να το τρωνε την αλλη μερα και να ειναι κυριλε η να τρωνε μακαρονια με κιμα 1 μηνα στο ψυγειο Δε προλαβες να διαβασεις το edit που εκανα στο προηγουμενο μου, ελεγα ότι το θεμα είναι να μην ξαναπαγωνουμε ξεπαγωμενα προϊοντα.
AntiCambeR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, rus είπε Και μεχρι να πας στο ταμειο? Υπαρχουν καποιοι που βαζουν το παγωτο πρωτο στο καροτσι τους, και συνεχιζουν αμερινμοι τα ψωνια. Μεχρι μετα να φορτωσουν το αμαξι, να πανε σπιτι κλπ. εχει ψιλολιωσει αλλα σου λεει 'δε πειραζει, το βαζω στη καταψυξη και ξαναγινεται καινουργιο' Πήρα 2-3 πράγματα και το παγωτό τελευταίο.Την 3η φορά πήγα μόνο για το παγωτό. 😊 1
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Oτι κατεψυγμενο παιρνεις καλοκαιριάτικα πρεπει να το φας όταν το φερεις σπιτι ή να το βαλεις στο ψυγειο αν υπαρχει καποιο προβλεπομενο διαστημα συντηρησης σε αυτό. Εκτος αν μενεις διπλα και δε προλαβει να ξεπαγωσει. Πόσο δίπλα; Στο μισάωρο όλοι κατάψυξη τα βάζουν
papoys1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, margaritagr είπε Alert alert!! He iz in da house !!!! Μαργαρίτα καλημέρα και καλό χειμώνα σε όσους γύρισαν . Στις διακοπές μόνο μαύρισμα καμιά μπύρα και φαί. Κλειστά ίντερνετ και τηλεοράσεις.Τα νέα στόμα με στόμα τα μαθαίνω. 4 ώρες πριν, zio10 είπε Πόσο δίπλα; Στο μισάωρο όλοι κατάψυξη τα βάζουν Εγώ σε 5 λεπτά είμαι σπίτι οπότε κατευθείαν κατάψυξη. Για κάποιους που φοβούνται υπάρχουν και οι ισοθερμικές σακούλες οι οποίες διατηρούν την ψύξη για μεγαλύτερο διάστημα. 2
orck Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ σε 5 λεπτά είμαι σπίτι οπότε κατευθείαν κατάψυξη. Για κάποιους που φοβούνται υπάρχουν και οι ισοθερμικές σακούλες οι οποίες διατηρούν την ψύξη για μεγαλύτερο διάστημα. Λαθος λινκ για ισοθερμικες σακουλες, ο παπους ειναι σε εβδομαδα προσαρμογης και δεν φτιανει τα σωστα λινκ ακομη. Η σωστη η προστυχη ισοθερμικη σακουλα ειναι μονο μια, φυσικα απο Lidl με κοστος 69λεπτα, 8 κιλα αντοχη και 24 λιτρα χωρητικοτητα. Καλως επεστρεψες. Καλο χειμωνα δεν λεω, ειναι τρε μπαναλ. ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από orck 1
Dynamics Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Στις 18/8/2018 στις 1:01 ΜΜ, AntiCambeR είπε Συνήθως αντιδρούν αρνητικά;Το ζήτησα γιατί δεν είχα να χάσω κάτι,γλίτωσα κάπου 5'. Τριπολη που το εκανα με ενα παγωτο στο χερι οχι σε καροτσι!Απλα ενα παγωτο στο χερι...πελατης που ζητησα να περασω για να μην λιωσει μου λεει θα περιμενεις στην ουρα οπως ολοι...
orck Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, Dynamics είπε Τριπολη που το εκανα με ενα παγωτο στο χερι οχι σε καροτσι!Απλα ενα παγωτο στο χερι...πελατης που ζητησα να περασω για να μην λιωσει μου λεει θα περιμενεις στην ουρα οπως ολοι... Λαλακες υπαρχουν παντου φιλε. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο. 2
opcorsa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 life hack πας με ενα παγωτο κατευθειαν ταμειο και παρακαμπτεις ουρες και καλα επειδη θα λιωσει με το που πας πρωτος δινεις συρμα να ακολουθησει η γυναικα που φιλαει τσιλιες στα περιξ με το πελωριο γεματο καροτσι με τα ψωνια της χιλιετιας 🤗🤭
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, opcorsa είπε life hack πας με ενα παγωτο κατευθειαν ταμειο και παρακαμπτεις ουρες και καλα επειδη θα λιωσει με το που πας πρωτος δινεις συρμα να ακολουθησει η γυναικα που φιλαει τσιλιες στα περιξ με το πελωριο γεματο καροτσι με τα ψωνια της χιλιετιας 🤗🤭 Ή να σκασεις μύτη με αυτό https://d.scdn.gr/images/sku_main_images/007234/7234224/20180125122117_thermos_cooler_box_20.jpeg
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, opcorsa είπε life hack πας με ενα παγωτο κατευθειαν ταμειο και παρακαμπτεις ουρες και καλα επειδη θα λιωσει με το που πας πρωτος δινεις συρμα να ακολουθησει η γυναικα που φιλαει τσιλιες στα περιξ με το πελωριο γεματο καροτσι με τα ψωνια της χιλιετιας 🤗🤭 κάπως έτσι δηλαδή 22 ώρες πριν, orck είπε Λαθος λινκ για ισοθερμικες σακουλες, ο παπους ειναι σε εβδομαδα προσαρμογης και δεν φτιανει τα σωστα λινκ ακομη. Η σωστη η προστυχη ισοθερμικη σακουλα ειναι μονο μια, φυσικα απο Lidl με κοστος 69λεπτα, 8 κιλα αντοχη και 24 λιτρα χωρητικοτητα. Καλως επεστρεψες. Καλο χειμωνα δεν λεω, ειναι τρε μπαναλ. ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ όπως ακριβώς τα λες, απλά ξέχασες να τονίσεις ότι στα άλλα σούπερ, το ίδιο πράγμα έχει υπερδιπλάσια τιμή... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις