Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη πραξη απλα αυξανονται οι πιθανοτητες να χαλασει. Εγω ξερω κοσμο που αφηνει εκτος ψυγειου φαγητο για 24+ ωρες και δεν εχει παθει κατι 

• Like 2
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Εγώ ότι έχει κόσμο το παρκάρω στο πιο κοντινό ψυγείο πάω στο ταμείο περιμένω στην ουρά και λίγο πριν έρθει η σειρά μου πετάγομαι το παίρνω και έτσι δεν αργώ.:P

μου έλειψε(ς) σχεδόν όσο τα γεμιστά της μάνας μου 😋😋😋😋

(με ζαρζαβατικά από λιδλ)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Στη πραξη απλα αυξανονται οι πιθανοτητες να χαλασει. Εγω ξερω κοσμο που αφηνει εκτος ψυγειου φαγητο για 24+ ωρες και δεν εχει παθει κατι 

Δε μιλαμε για το φαγητο αν παθει κατι, ο ανθρωπος κινδυνευει να παθει κατι.

Αν και δε καταλαβες το ποιντ, να σου πω πως αν αφησεις το παγωτο εκτος ψυγειου 24 ωρες απλα θα λιωσει.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Σωστά,δεν το σκέφτηκα...Πόσο κοστίζει 1 τέτοια σακούλα;

2 ευρω βασιλό, γύρω στο 80λεπτο λιντλ και πιο μεγάλη 😎 τυχαίο ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, rus είπε

Δε μιλαμε για το φαγητο αν παθει κατι, ο ανθρωπος κινδυνευει να παθει κατι.

Και εγω αυτο λεω. Απλα ειναι λιγο περιεργο. Δλδ να γινεσαι περιγελος/ κατακουζινα επειδη ξεπαγωνεις σε ψυγειο και οχι να το αφησεις 15 ωρες εξω η να αφηνουν κρεας / μαγειρευτα 24 ωρες εξω στη ζεστη και να το τρωνε την αλλη μερα και να ειναι κυριλε η να τρωνε μακαρονια με κιμα 1 μηνα στο ψυγειο επι καθημερινης βασης

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ParhsG είπε

Και εγω αυτο λεω. Απλα ειναι λιγο αδικεια. Δλδ να εισαι περιγελος επειδη ξεπαγωνεις σε ψυγειο και οχι να το αφησεις 15 ωρες εξω η να αφηνουν κρεας / μαγειρευτα 24 ωρες εξω στη ζεστη και να το τρωνε την αλλη μερα και να ειναι κυριλε η να τρωνε μακαρονια με κιμα 1 μηνα στο ψυγειο

Δε προλαβες να διαβασεις το edit που εκανα στο προηγουμενο μου, ελεγα ότι το θεμα είναι να μην ξαναπαγωνουμε ξεπαγωμενα προϊοντα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

Και μεχρι να πας στο ταμειο?

Υπαρχουν καποιοι που βαζουν το παγωτο πρωτο στο καροτσι τους, και συνεχιζουν αμερινμοι τα ψωνια. Μεχρι μετα να φορτωσουν το αμαξι, να πανε σπιτι κλπ. εχει ψιλολιωσει αλλα σου λεει 'δε πειραζει, το βαζω στη καταψυξη και ξαναγινεται καινουργιο' :)

Πήρα 2-3 πράγματα και το παγωτό τελευταίο.Την 3η φορά πήγα μόνο για το παγωτό.  😊

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Oτι κατεψυγμενο παιρνεις καλοκαιριάτικα πρεπει να το φας όταν το φερεις σπιτι ή να το βαλεις στο ψυγειο αν υπαρχει καποιο προβλεπομενο διαστημα συντηρησης σε αυτό.

Εκτος αν μενεις διπλα και δε προλαβει να ξεπαγωσει.

Πόσο δίπλα; Στο μισάωρο όλοι κατάψυξη τα βάζουν :D

Δημοσ.
7 ώρες πριν, margaritagr είπε

Alert alert!!

He iz in da house !!!!

Μαργαρίτα καλημέρα και καλό χειμώνα σε όσους γύρισαν . Στις διακοπές μόνο μαύρισμα καμιά μπύρα και φαί.:P

Κλειστά ίντερνετ και τηλεοράσεις.Τα νέα στόμα με στόμα τα μαθαίνω.

4 ώρες πριν, zio10 είπε

Πόσο δίπλα; Στο μισάωρο όλοι κατάψυξη τα βάζουν :D

Εγώ σε 5 λεπτά είμαι σπίτι οπότε κατευθείαν κατάψυξη. Για κάποιους που φοβούνται υπάρχουν και οι ισοθερμικές σακούλες οι οποίες διατηρούν την  ψύξη για μεγαλύτερο διάστημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ σε 5 λεπτά είμαι σπίτι οπότε κατευθείαν κατάψυξη. Για κάποιους που φοβούνται υπάρχουν και οι ισοθερμικές σακούλες οι οποίες διατηρούν την  ψύξη για μεγαλύτερο διάστημα.

Λαθος λινκ για ισοθερμικες σακουλες, ο παπους ειναι σε εβδομαδα προσαρμογης και δεν φτιανει τα σωστα λινκ ακομη.

Η σωστη η προστυχη ισοθερμικη σακουλα ειναι μονο μια, φυσικα απο Lidl με κοστος 69λεπτα, 8 κιλα αντοχη και 24 λιτρα χωρητικοτητα.

Sakoula.png

Καλως επεστρεψες.
Καλο χειμωνα δεν λεω, ειναι τρε μπαναλ. ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επεξ/σία από orck
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/8/2018 στις 1:01 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Συνήθως αντιδρούν αρνητικά;Το ζήτησα γιατί δεν είχα να χάσω κάτι,γλίτωσα κάπου 5'.

Τριπολη που το εκανα με ενα παγωτο στο χερι οχι σε καροτσι!Απλα ενα παγωτο στο χερι...πελατης που ζητησα να περασω για να μην λιωσει μου λεει θα περιμενεις στην ουρα οπως ολοι...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dynamics είπε

Τριπολη που το εκανα με ενα παγωτο στο χερι οχι σε καροτσι!Απλα ενα παγωτο στο χερι...πελατης που ζητησα να περασω για να μην λιωσει μου λεει θα περιμενεις στην ουρα οπως ολοι...

Λαλακες υπαρχουν παντου φιλε. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

life hack πας με ενα παγωτο κατευθειαν ταμειο και παρακαμπτεις ουρες και καλα επειδη θα λιωσει

με το που πας πρωτος δινεις συρμα να ακολουθησει η γυναικα που φιλαει τσιλιες στα περιξ με το πελωριο γεματο καροτσι με τα ψωνια της  χιλιετιας

• 🤗🤭
Δημοσ.
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

life hack πας με ενα παγωτο κατευθειαν ταμειο και παρακαμπτεις ουρες και καλα επειδη θα λιωσει

με το που πας πρωτος δινεις συρμα να ακολουθησει η γυναικα που φιλαει τσιλιες στα περιξ με το πελωριο γεματο καροτσι με τα ψωνια της  χιλιετιας

• 🤗🤭

Ή να σκασεις μύτη με αυτό

https://d.scdn.gr/images/sku_main_images/007234/7234224/20180125122117_thermos_cooler_box_20.jpeg

Δημοσ.
9 ώρες πριν, opcorsa είπε

• 🤗🤭

κάπως έτσι δηλαδή

22 ώρες πριν, orck είπε

Λαθος λινκ για ισοθερμικες σακουλες, ο παπους ειναι σε εβδομαδα προσαρμογης και δεν φτιανει τα σωστα λινκ ακομη.

Η σωστη η προστυχη ισοθερμικη σακουλα ειναι μονο μια, φυσικα απο Lidl με κοστος 69λεπτα, 8 κιλα αντοχη και 24 λιτρα χωρητικοτητα.

Sakoula.png

Καλως επεστρεψες.
Καλο χειμωνα δεν λεω, ειναι τρε μπαναλ. ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

όπως ακριβώς τα λες, απλά ξέχασες να τονίσεις ότι στα άλλα σούπερ, το ίδιο πράγμα έχει υπερδιπλάσια τιμή...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...