zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Τις σαρδέλες δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά οι αντζούγιες είναι σούπερ! 1
orck Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, villasg είπε Ενα καλο προιον που δοκιμασα σημερα ( το βρηκα την δευτερα στα lidl ) ειναι οι Σαρδέλες Μυτιλήνης ΛΕΒΑ Κατι παιζει με αυτη την Λεσβο, ολοι την λενε Μυτιληνη. Γιατι; Απο ντροπη; Εχω ακουσει για φυστικια Αιγινης, λουκουμι Συρου, φαβα Σαντορινης, γραβιερα Ναξου κλπ ολα τα προιοντα εχουν το νησι και οχι την πολη Απο την αλλη βλεπω σαρδελες Μυτιληνης, λαδοτυρι Μυτιληνης, ουζο Μυτιληνης κλπ
rus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, villasg είπε Ενα καλο προιον που δοκιμασα σημερα ( το βρηκα την δευτερα στα lidl ) ειναι οι Σαρδέλες Μυτιλήνης ΛΕΒΑ Aυτες τις σαρδελες τις ειχε προσφατα η μανα μου, αλατι 20%(!) Αν και η ημερομηνια ληξης ηταν μακρυα ακομα της φανηκαν χαλια και τις πεταξε. 42 λεπτά πριν, orck είπε Κατι παιζει με αυτη την Λεσβο, ολοι την λενε Μυτιληνη. Γιατι; Απο ντροπη; Εχω ακουσει για φυστικια Αιγινης, λουκουμι Συρου, φαβα Σαντορινης, γραβιερα Ναξου κλπ ολα τα προιοντα εχουν το νησι και οχι την πολη Απο την αλλη βλεπω σαρδελες Μυτιληνης, λαδοτυρι Μυτιληνης, ουζο Μυτιληνης κλπ Η Αιγινα και η Ναξος είναι επισης πολεις. Σιγουρα δεν ακουγεται καλα να πεις "λεσβιακα προϊοντα". Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από rus
μπιπ μπιπ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Πήρα σήμερα φύλλο κρούστας από το λιντλ. Ήταν ΘΕΟΠΙΚΡΟ. Έφτιαξα μια πίτα και είναι για πεταμα.. κοίταξα μήπως έληξε αλλα λήγει το 2019. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ειναι ότι χειρότερο.
shack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Πήρα σήμερα φύλλο κρούστας από το λιντλ. Ήταν ΘΕΟΠΙΚΡΟ. Έφτιαξα μια πίτα και είναι για πεταμα.. κοίταξα μήπως έληξε αλλα λήγει το 2019. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ειναι ότι χειρότερο. Μάλλον σου έτυχε, έχω πάρει πολλές φορές και ήταν καλό.
AristidisZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Βγάλτε χολή τώρα που λείπει o @papoys1 διακοπές γιατί μετά δε σας βλέπω καλά... 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή έπεσα σε ελαττωματικό ; Πήρα 2 κουτιά κιόλας.καρδις. Αν το πάω πίσω εγώ θα φταίω; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από μπιπ μπιπ
orck Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Δηλαδή έπεσα σε ελαττωματικό ; Πήρα 2 κουτιά κιόλας.καρδις. Αν το πάω πίσω εγώ θα φταίω; Παντως εαν το κανεις, καντο κρυφα. Ο @papoys1θα στεναχωρηθει πολυ. Καλυτερα να προσεχουμε πως τα γραφουμε αυτα.
villasg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Πήρα σήμερα φύλλο κρούστας από το λιντλ. Ήταν ΘΕΟΠΙΚΡΟ. Έφτιαξα μια πίτα και είναι για πεταμα.. κοίταξα μήπως έληξε αλλα λήγει το 2019. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ειναι ότι χειρότερο. Το κατεψυγμενο ? αυτο ειναι χαλια . Εχει και φρεσκο εκει στα ψυγεια με τις ρωσικες που ειναι λιγο πιο καλο Μαακραν πιο καλο απο ολα το φρεσκο Φυλλο Ψαχνων παντως Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από villasg 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Πήρα σήμερα φύλλο κρούστας από το λιντλ. Ήταν ΘΕΟΠΙΚΡΟ. Έφτιαξα μια πίτα και είναι για πεταμα.. κοίταξα μήπως έληξε αλλα λήγει το 2019. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ειναι ότι χειρότερο. Ξαναβγαλε πιτες της σαιτζης πριν κανα τριμηνο. Προλαβες; Πηρα 6 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Zerg13
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Το φρέσκο φύλλο είχε τελειώσει. Ο παππούς ποιος είναι; Δουλεύει εκεί; Φυσικά και δεν τις πρόλαβα τις πίτες της σάτζιης. Μάλλον φέρνουν καμιά δεκαριά κομμάτια, πάνε οι κύπριοι και τις παίρνουν όλες.
Zerg13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στο δικο μας ειχε να φανε και οι κοτες. Ηταν εκει για μερες δεν επαιρνε κανεις. Ηταν η δευτερη που τα Lidl εχουν Κυπριακη εβδομαδα. Την πρωτη το εχασα και εγω μαζι με σενα. Νομιζω δεν παρακολουθεις και χανεις τις προσφορες. τι 10, 50 ειχε οταν πηγα εγω. Το παραξενο ηταν οτι ειχαν και συντομη ημερομηνια ληξης, καμια εβδομαδα αν θυμαμαι καλα. Ασε ενα mail με pm να σε ειδοποιησω. Παντως δεν ειναι και τιποτα φοβερο, καλες ειναι οκ. Φρεσκια λεπτη πιτα με μελι. 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Το φρέσκο φύλλο είχε τελειώσει. Ο παππούς ποιος είναι; Δουλεύει εκεί; Φυσικά και δεν τις πρόλαβα τις πίτες της σάτζιης. Μάλλον φέρνουν καμιά δεκαριά κομμάτια, πάνε οι κύπριοι και τις παίρνουν όλες. Ο papoys1 ειναι ενας φιλος που γραφει εδω και ισως δουλευει και εκει nobody knows Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Zerg13
mynam3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Ο Παππούς μπορεί να είναι και μέτοχος, κανείς δεν ξέρει. 2
*nenya* Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Γατάκια. Ο παππούς είναι ο ιδιοκτήτης των Lidl Ελλάς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις