Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, villasg είπε

Ενα καλο προιον που δοκιμασα σημερα  ( το βρηκα την δευτερα στα lidl ) ειναι οι Σαρδέλες Μυτιλήνης ΛΕΒΑ

39211618_10156016663639582_8657552319430iWfZsJR.jpg

Κατι παιζει με αυτη την Λεσβο, ολοι την λενε Μυτιληνη. Γιατι; Απο ντροπη;
Εχω ακουσει για φυστικια Αιγινης, λουκουμι Συρου, φαβα Σαντορινης, γραβιερα Ναξου κλπ ολα τα προιοντα εχουν το νησι και οχι την πολη
Απο την αλλη βλεπω σαρδελες Μυτιληνης, λαδοτυρι Μυτιληνης, ουζο Μυτιληνης κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, villasg είπε

Ενα καλο προιον που δοκιμασα σημερα  ( το βρηκα την δευτερα στα lidl ) ειναι οι Σαρδέλες Μυτιλήνης ΛΕΒΑ

39211618_10156016663639582_8657552319430iWfZsJR.jpg

Aυτες τις σαρδελες τις ειχε προσφατα η μανα μου, αλατι 20%(!)

Αν και η ημερομηνια ληξης ηταν μακρυα ακομα της φανηκαν χαλια και τις πεταξε.

42 λεπτά πριν, orck είπε

Κατι παιζει με αυτη την Λεσβο, ολοι την λενε Μυτιληνη. Γιατι; Απο ντροπη;
Εχω ακουσει για φυστικια Αιγινης, λουκουμι Συρου, φαβα Σαντορινης, γραβιερα Ναξου κλπ ολα τα προιοντα εχουν το νησι και οχι την πολη
Απο την αλλη βλεπω σαρδελες Μυτιληνης, λαδοτυρι Μυτιληνης, ουζο Μυτιληνης κλπ

Η Αιγινα και η Ναξος είναι επισης πολεις.

Σιγουρα δεν ακουγεται καλα να πεις "λεσβιακα προϊοντα".

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Πήρα σήμερα φύλλο κρούστας από το λιντλ.  Ήταν ΘΕΟΠΙΚΡΟ. Έφτιαξα μια πίτα και είναι για πεταμα.. κοίταξα μήπως έληξε αλλα λήγει το 2019. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ειναι ότι χειρότερο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Πήρα σήμερα φύλλο κρούστας από το λιντλ.  Ήταν ΘΕΟΠΙΚΡΟ. Έφτιαξα μια πίτα και είναι για πεταμα.. κοίταξα μήπως έληξε αλλα λήγει το 2019. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ειναι ότι χειρότερο.

Μάλλον σου έτυχε, έχω πάρει πολλές φορές και ήταν καλό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Δηλαδή έπεσα σε ελαττωματικό ; Πήρα 2 κουτιά κιόλας.καρδις.  Αν το πάω πίσω εγώ θα φταίω;

Παντως εαν το κανεις, καντο κρυφα. Ο @papoys1θα στεναχωρηθει πολυ. Καλυτερα να προσεχουμε πως τα γραφουμε αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Το κατεψυγμενο ? αυτο ειναι χαλια .
Εχει και φρεσκο εκει στα ψυγεια με τις ρωσικες που ειναι λιγο πιο καλο

Μαακραν πιο καλο απο ολα το φρεσκο Φυλλο Ψαχνων παντως

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ξαναβγαλε πιτες της σαιτζης πριν κανα τριμηνο. Προλαβες; Πηρα 6

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Το φρέσκο φύλλο είχε τελειώσει. Ο παππούς ποιος είναι; Δουλεύει εκεί; Φυσικά και δεν τις πρόλαβα τις πίτες της σάτζιης. Μάλλον φέρνουν καμιά δεκαριά κομμάτια, πάνε οι κύπριοι και τις παίρνουν όλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικο μας ειχε να φανε και οι κοτες. Ηταν εκει για μερες δεν επαιρνε κανεις. Ηταν η δευτερη που τα Lidl εχουν Κυπριακη εβδομαδα. Την πρωτη το εχασα και εγω μαζι με σενα. Νομιζω δεν παρακολουθεις και χανεις τις προσφορες.

τι 10, 50 ειχε οταν πηγα εγω. Το παραξενο ηταν οτι ειχαν και συντομη ημερομηνια ληξης, καμια εβδομαδα αν θυμαμαι καλα. Ασε ενα  mail με pm να σε ειδοποιησω. Παντως δεν ειναι και τιποτα φοβερο, καλες ειναι οκ. Φρεσκια λεπτη πιτα με μελι.

1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Το φρέσκο φύλλο είχε τελειώσει. Ο παππούς ποιος είναι; Δουλεύει εκεί; Φυσικά και δεν τις πρόλαβα τις πίτες της σάτζιης. Μάλλον φέρνουν καμιά δεκαριά κομμάτια, πάνε οι κύπριοι και τις παίρνουν όλες.

Ο papoys1 ειναι ενας φιλος που γραφει εδω και ισως δουλευει και εκει nobody knows :)

Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...