Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DYEL είπε

Στο λεω απο προσωπική μακροχρονια μελετη.

Συνηθως στο ψιλο φευγουν 200γρ μετα απο τη ζυγαρια,300 οταν ειμαι στο οριο που δεν παει αλλο.

Στο χοντρο πολλες φορες δεν αλλαζει καν η ζυγαρια.

Kαλα, τα ορια είναι διαφορετικα από ανθρωπο σε ανθρωπο.

Πως γινεται να μην αλλαζει η ζυγαρια σου μετα το χοντρο? Τι βγαζεις, πούπουλα?

Παντως ακούγεσαι λιτοδιαιτος:)

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, rus είπε

Kαλα, τα ορια είναι διαφορετικα από ανθρωπο σε ανθρωπο.

Πως γινεται να μην αλλαζει η ζυγαρια σου μετα το χοντρο? Τι βγαζεις, πούπουλα?

Παντως ακούγεσαι λιτοδιαιτος:)

Παντως το σωστο ζυγισμα ειναι ως εξης. Ζυγιζομαστε το πρωι με τα εσωρουχα ΠΡΙΝ την τουαλετα. Μετα ολη τη μερα εχουμε μαζι μας 2 κουβαδακια, κατα προτιμηση με καπακι , αν και δεν ειναι απαραιτητο, και συλλεγουμε και τα 2 ειδη ξεχωριστα η και μαζι αν υπαρχει κωλυμα, καθε φορα που παμε τουαλετα. Ζυγιζουμε προσεκτικα τα κουβαδακια αθροιστικα, συν-υπολογιζοντας το αποβαρο, δηλ καθαρο βαρος , οχι μεικτο, και αφαιρουμε στο τελος της ημερας απο το πρωινο νουμερο. Αυτο ειναι το σωστο βαρος μας..

απλα επειδη πρακτικα ειναι δυσκολο να τα συλλεγει και να τα κουβαλαει μαζι του καποιος συνεχως (..σχολειο καφετερια γηπεδο σινεμα κλαμπ...κλπ..). .δεν το κανει κανενας εκτος απο τους ψειρες....Δοκιμαστε το αλλα να ειστε τιμιοι να μην κλεβετε στο ζυγι.

Επεξ/σία από ELTASSOS
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αγορασα ραφια τυπου dexion,αλλα δε βλεπω να προλαβαινω να τα στηνω σημερα για να πω εντυπωσεις.

Στα 29.99,με 30 ευρω πηρα και ρεστα.

Στις 6/8/2018 στις 10:56 ΜΜ, thanasisxask είπε

Το σκαπτικο δραπανο που έχει την Πέμπτη στα 1500w το έχει χρησιμοποιήσει κανένας; είναι καλό για ερασιτεχνική χρήση; 

Το ειδα και εγω αυτο και σκεφτηκα να το παρω γτ θελω να ανεβασω ενα κλιματιστικο αυτες τις μερες.

Αξιζει τα λεφτα του;Δεν μου εχει χρειαστει,αλλα ειναι πιο φθηνο απο το να πληρωσω ψυκτικο για να μου ανεβασει το κλιματιστικο ενω μπορω να το κανω μονος μου.

Για να μην ξεφυγουμε,το κλιματιστικο ειναι ετοιμο,βγηκε απο το παλιο σπιτι ενω λειτουργουσε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, talibanakos είπε

Αγορασα ραφια τυπου dexion,αλλα δε βλεπω να προλαβαινω να τα στηνω σημερα για να πω εντυπωσεις.

Στα 29.99,με 30 ευρω πηρα και ρεστα.

Τα έχω πάνω απο 2 χρόνια. Για τα λεφτά τους ειναι άψογα και σηκώνουν πολύ βάρος. Το μονο που για μένα πρεπει να κάνεις είναι να περάσεις τα ξύλινα ράφια (τουλάχιστον στην πλευρά που ειναι πάνω) αυτοκολλητο πλάστικό ή ένα βερνίκι. Αυτό γιατί ειναι ακατέργαστο πορώδες και αμα πέσει υγρό, ευκολα θα σου φουσκώσει ή θα σου κάνει μονιμο λεκέ. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Τα έχω πάνω απο 2 χρόνια. Για τα λεφτά τους ειναι άψογα και σηκώνουν πολύ βάρος. Το μονο που για μένα πρεπει να κάνεις είναι να περάσεις τα ξύλινα ράφια (τουλάχιστον στην πλευρά που ειναι πάνω) αυτοκολλητο πλάστικό ή ένα βερνίκι. Αυτό γιατί ειναι ακατέργαστο πορώδες και αμα πέσει υγρό, ευκολα θα σου φουσκώσει ή θα σου κάνει μονιμο λεκέ. 

Πολυ καλη συμβουλη,ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως τα ραφια ειναι απλα MDF; Ειμαι 99% σιγουρος οτι μιλαμε για MDF ραφια, ενα πολυ κοινο και παρα πολυ φτηνο "ξυλο".
Αξιοπρεπεστατο για ραφια, αλλα μεχρι εκει.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, orck είπε

Μηπως τα ραφια ειναι απλα MDF; Ειμαι 99% σιγουρος οτι μιλαμε για MDF ραφια, ενα πολυ κοινο και παρα πολυ φτηνο "ξυλο".
Αξιοπρεπεστατο για ραφια, αλλα μεχρι εκει.

Ναι mdf πρεπει να ειναι.

Δημοσ.

Γενικά υπάρχουν ρεβίθια που να βράζουν;  γιατί μου φαίνεται έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες και δεν βράζουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, shack είπε

Γενικά υπάρχουν ρεβίθια που να βράζουν;  γιατί μου φαίνεται έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες και δεν βράζουν

12 λεπτά πριν, villasg είπε

οταν βρεθώ αθηνα παιρνω απο συγκεκριμένο μαγαζί χύμα που ειναι οκ ολα του τα όσπρια [ "Η ΗΛΕΙΑ" Κ. Κόντου & Πατησίων 296 , Έναντι Ιερού Ναού Αγίου Λουκά, Αθήνα - Άνω Πατήσια ]

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, villasg είπε

Το νου σας τα "ΑΡΟΣΙΣ Μικρόσπερμα ρεβίθια Γρεβενών " ΔΕΝ βραζουν με τιποτα ! ! !

http://www.arosis.gr/Products/48/Μικρόσπερμα-ρεβίθια

XB2VI1V.jpg

Φτιαξτα με ρύζι βραστό.Πολυ σούπερ.

Ακόμη μπορείς να τα ψήσεις και να φτιάξεις στραγάλια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CallMeRp είπε

Φτιαξτα με ρύζι βραστό.Πολυ σούπερ.

5 ώρες πριν, villasg είπε

Χθες εκανα καποια , 14 ωρες μουλιασμα και μετα χυτρα αλλα και παλι τιποτα .......... εμενα μου αρεσει και τα κανω ρεβυθορυζο οχι σκετη σουπα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...