zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Την πήρα τη ζυγαριά τελικα, στα γρήγορα φαίνεται καλή. Όταν μπορέσω θα γράψω περισσότερα! 3
Zerg13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Yπάρχει διαφορά στα μακαρόνια, μεγάλη. Όλα από το ίδιο αλεύρι είναι, αλλά με άλλη αναλογία φτιάχνεται το ζυμάρι, αλλιώς και για άλλο χρόνο ζυμώνεται, κόβεται, ξηραίνεται κλπ. Τα barilla για μένα είναι αδιαπραγμάτευτα. Ειδικά με τις προσφορές που παίζουν, τα παίρνεις κάτω του 1 ευρώ/ πακέτο τις περισσότερες φορές και έχεις αισθητή αναβάθμιση, όχι τόσο σε γεύση, αλλά σε υφή. Τα ελληνικά μακαρόνια είναι καλά για κανα παστίτσιο (που τα ζουμιά χαλάνε το όποιο ζυμαρικό έτσι κι αλλιώς) και κάναν τσιγγούνη εργένη μόνο, που μετράει 30λεπτα. Ειδικά Θαλασσινά και αυθεντική καρμπονάρα (αυγό) θέλουν την τέλεια υφή. Σωστος εισαι απλα μην φορτωνεσαι παρα πολλα μαζευουν υγρασια.
therion13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ξέρουμε πότε θα φέρει την καφετιέρα espresso το lidl; κανενας από εκεί μεσα ξέρει κάτι;
Πανος999 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, theo93 είπε Πολύ καλό και δροσιστικό αλλά έχει πολύ ζάχαρη. δεν εχουν χωρις ζαχαρη?? 🤔
papoys1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Κάποιοι μπορεί να λένε ότι θέλουν σήμερα που πέρασα από lidl Γέρακα δεν είχε μείνει ούτε ένα μακαρόνι μέλισσα της προσφοράς με τα 39 λεπτά. Και δεν ήταν λίγα.Δύο μεγάλα κιβώτια 1χ1χ1 μέτρο περίπου (έτσι τα βάζει και όχι ένα - ένα στο ράφι για λιγότερο κόστος) είχαν εξαφανιστεί.Δεν ξέρω αν φέρει άλλα.Εγώ πήρα τη Δευτέρα. Σαμπουάν h&s πάντως το ένα 2,45 και όχι 1+1 δώρο 4,98 (μαϊμού προσφορά που έχουν τα άλλα) έχει ακόμη για όποιον ενδιαφέρεται. Για όσους δεν ξέρουν σε όλα τα lidl υπάρχουν σε κάποιο σημείο ράφια που έχουν πάρα πολλά προϊόντα από προσφορές προηγούμενων εβδομάδων επώνυμα και μη.Όσα είχαν σε προσφορά και έμειναν κομμάτια χωρίς να πουληθούν τα μεταφέρουν εκεί και τα αφήνουν μέχρι να τελειώσουν.Έτσι μπορείς να βρεις εκεί πολλά προιόντα στην τιμή που τα είχε προσφορά πριν 1 και 2 μήνες. Δεν αποσύρονται αν δεν πουληθούν όπως συμβαίνει σε άλλα s/m με το τέλος της προσφοράς. 9 λεπτά πριν, therion13 είπε Ξέρουμε πότε θα φέρει την καφετιέρα espresso το lidl; κανενας από εκεί μεσα ξέρει κάτι; Βλέπω είσαι Κατερίνη αλλά εδώ στην Αθήνα βρίσκεις και μετά την λήξη της προσφοράς αν δεν έχουν πουληθεί.Πολλά καταστήματα έχουν.Ρώτησε στο τοπικό μήπως έχει στην αποθήκη. 2
qwertyuiop2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 58 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Σωστος εισαι απλα μην φορτωνεσαι παρα πολλα μαζευουν υγρασια. Ναι, προφανώς. Συνήθως είναι συσκευασίες των 2 ή 3, οπότε παίρνω μόνο σπαγγέτι (σπαγγετίνι) που χρησιμοποιούμε συχνά. Τους άλλους, σπανιότερους τύπους, προτιμώ να τους πληρώνω 1-1 έστω κι ακριβότερα, από το να κάθονται στο μπακάλη της κουζίνας μήνες.
villasg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, theo93 είπε Πολύ καλό και δροσιστικό αλλά έχει πολύ ζάχαρη. Γιαυτη την δουλεια πιο καλο και χωρις ζαχαρη το freeway zero μπουκαλι 1,5lt που ομως δεν το εχει παντα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Μου ειπανε για ενα τσαι σκονη.. Οπως τα lipton.. Λεει τιποτα? Κ αν ξερει κανειε να μου πει πως λεγεται.. φτιαξε δικο σου τσαι φιλε... Παρε χυμα τσαι απο βιολογικο μαγαζι και αναμειξε το με κανελα-τζιντζερ και χυμο λεμονι και παγωσε το.
Rodes Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Αγόρασα την ξυριστική μηχανή(20 EUR) και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τέτοια. Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Δυο μέρες αξύριστος και τα πήρε εύκολα χωρίς να έχω συνδεμένο το καλώδιο του ρεύματος. Δεν είχα ερεθισμούς και φαινόμουν ξυρισμένος. Γενικά τα γένια μου μεγαλώνουν με νορμαλ ρυθμό λόγω στρατού άλλα όχι και τίποτα extreme και το δέρμα μου είναι ελαφρώς ευαίσθητο. Η μηχανή κάνει για στεγνό ξύρισμα, λειτουργεί με μπαταρία και καλώδιο το οποίο αν το συνδέσεις, το μοτέρ πάει λίγο πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι θέλει 2-3 περάσματα και γενικά να προσπαθείς να βρείς κόντρα τα γένια γιατί μπορείς εύκολα να αφήσεις αξύριστα σημεία. Εν τέλει αν θέλεις ένα μηχανάκι φθηνό για να μην χρησιμοποιείς πάντα ξυράφι ή για να συντηρείς το στυλ "σκιάς" (five o clock shadow/stubble), νομίζω πως το συγκεκριμένο προιόν αποτελεί μια πολύ καλή λύση. 2
Zerg13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 53 λεπτά πριν, Rodes είπε Αγόρασα την ξυριστική μηχανή(20 EUR) και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τέτοια. Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Δυο μέρες αξύριστος και τα πήρε εύκολα χωρίς να έχω συνδεμένο το καλώδιο του ρεύματος. Δεν είχα ερεθισμούς και φαινόμουν ξυρισμένος. Γενικά τα γένια μου μεγαλώνουν με νορμαλ ρυθμό λόγω στρατού άλλα όχι και τίποτα extreme και το δέρμα μου είναι ελαφρώς ευαίσθητο. Η μηχανή κάνει για στεγνό ξύρισμα, λειτουργεί με μπαταρία και καλώδιο το οποίο αν το συνδέσεις, το μοτέρ πάει λίγο πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι θέλει 2-3 περάσματα και γενικά να προσπαθείς να βρείς κόντρα τα γένια γιατί μπορείς εύκολα να αφήσεις αξύριστα σημεία. Εν τέλει αν θέλεις ένα μηχανάκι φθηνό για να μην χρησιμοποιείς πάντα ξυράφι ή για να συντηρείς το στυλ "σκιάς" (five o clock shadow/stubble), νομίζω πως το συγκεκριμένο προιόν αποτελεί μια πολύ καλή λύση. Ποση ωρα κανεις;
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πηγα πηρα ανταλλακτικά βουρτσακια για την oralb που εχω, αλλα μπαινουν πολυ σφιχτα και βγαίνουν με δυσκολια, υπαρχει καποιο κολπο; εχω μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που αλλαζω τα βουρτσακια εγω και η κοπελα μου. Η απλα δεν κανουν. Ειδα τις εγκοπες ειναι ιδιες απλά νομιζω εχουν πιο μικρη διαμετρο ελαχιστα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από Liverpool89
rus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Rodes είπε Αγόρασα την ξυριστική μηχανή(20 EUR) και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τέτοια. Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Δυο μέρες αξύριστος και τα πήρε εύκολα χωρίς να έχω συνδεμένο το καλώδιο του ρεύματος. Δεν είχα ερεθισμούς και φαινόμουν ξυρισμένος. Γενικά τα γένια μου μεγαλώνουν με νορμαλ ρυθμό λόγω στρατού άλλα όχι και τίποτα extreme και το δέρμα μου είναι ελαφρώς ευαίσθητο. Η μηχανή κάνει για στεγνό ξύρισμα, λειτουργεί με μπαταρία και καλώδιο το οποίο αν το συνδέσεις, το μοτέρ πάει λίγο πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι θέλει 2-3 περάσματα και γενικά να προσπαθείς να βρείς κόντρα τα γένια γιατί μπορείς εύκολα να αφήσεις αξύριστα σημεία. Eγω τη χρησιμοποιω εδώ και πολλα χρονια. Ειχα την εντυπωση ότι οι μηχανες αυτές είναι αποκλειστικα για στεγνο ξυρισμα, αλλα απ ότι ειδα στο goggle υπαρχουν και αδιαβροχες. Ώστε με μπαταριες μόνο δουλευει πιο αργα, ενώ με μπαταριες και καλωδιο στο ρευμα παει πιο γρηγορα? τι μαρκα είναι, ανωνυμη υποθετω. Σε οποια σημεια δυσκολευεσαι μπορεις να χρησιμοποιεις το παραπλευρως εξαρτημα για τις φαβοριτες, εκτος αν η δικη σου δε το εχει. 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ποση ωρα κανεις; Σιγουρα λιγοτερη απ ότι με ξυραφακι. Δε χρειαζεται να απλωνεις αφρο, ουτε μετα να ξεπλενεσαι. Και δε ματωνεις Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από rus 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Για βοηθηστε λιγο συντροφοι Lidlικοι: εδω και καιρο δεν βρισκω καθολου τα [Alesto] Brazil Nuts Τσεκαρα, σε τρια διαφορετικα Lidl -αγοραζα βασικα απο το Πατησιων- και δεν εχω παρει καν, μια ξεκαθαρη απαντηση: σταματησαν να τα φερνουν, θα ξαναφερουν, να τα ψαξω και σε αλλα κατ/τα? Οποιος τα βρισκει, καπου-οπουδηποτε @ Αθηνα, ας μου πει! Γιατι λογω τιμης αξιζει τον κοπο και να κανω το γυρο της Αθηνας! Καθως επαναλαμβανω, εκεινο που εγραφα: η τιμη τουs στα Lidl, δεν υπαρχει πουθενα (...) καθως στα ξηροκαρπαδικα, ερχονται +Χ2, δηλαδη στα 32-39 ευρω το κιλο..😂
janus5555 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, zio10 είπε Την πήρα τη ζυγαριά τελικα, στα γρήγορα φαίνεται καλή. Όταν μπορέσω θα γράψω περισσότερα! και γω την πήρα, τώρα η εγγυρότητα στις ενδείξεις θα φανεί μετά από αρκετό καιρό.. 1
papoys1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Για βοηθηστε λιγο συντροφοι Lidlικοι: εδω και καιρο δεν βρισκω καθολου τα [Alesto] Brazil Nuts Τσεκαρα, σε τρια διαφορετικα Lidl -αγοραζα βασικα απο το Πατησιων- και δεν εχω παρει καν, μια ξεκαθαρη απαντηση: σταματησαν να τα φερνουν, θα ξαναφερουν, να τα ψαξω και σε αλλα κατ/τα? Οποιος τα βρισκει, καπου-οπουδηποτε @ Αθηνα, ας μου πει! Γιατι λογω τιμης αξιζει τον κοπο και να κανω το γυρο της Αθηνας! Καθως επαναλαμβανω, εκεινο που εγραφα: η τιμη τουs στα Lidl, δεν υπαρχει πουθενα (...) καθως στα ξηροκαρπαδικα, ερχονται +Χ2, δηλαδη στα 32-39 ευρω το κιλο..😂 Συμβαίνει συχνά πολλά είδη το lidl να τα φέρει για 1-2 - 6 μήνες και μετά να σταματήσει αν και έχουν καλή κατανάλωση και οι πελάτες τα ζητάνε. Τώρα γιατί κανένας δεν ξέρει.Κάποιος μου έλεγε ότι το lidl δεν λειτουργεί όπως οι άλλοι.Αν βρει ένα προιόν σε καλή τιμή το βάζει στα καταστήματα.Αν ξαφνικά στην επόμενη παραγγελία οι προμηθευτές του ανεβάσουν αδικαιολόγητα για αυτούς την τιμή δεν το ξαναπαίρνει γιατί θα πρέπει να ανεβάσει και αυτό την τιμή και δεν το θέλει για λόγους μάρκετιγκ δηλαδή πουλάω φτηνά και δεν κάνω αδικαιολόγητες και ξαφνικέ αυξήσεις. Το έχω διαπιστώσει και εγώ σε προϊόντα που αγόραζα και ξαφνικά δεν το βρίσκω πουθενά. Αν δω σε lidl της περιοχής μου να έχει θα ενημερώσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις