Προς το περιεχόμενο

Lidl


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Από τα Misko 10 φορές καλύτερα είναι

Δεν εχεις δοκιμασει τα "χρυση σειρα" που ειναι απαιχτα

  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, rus είπε

Δεν είναι λογικο να απαντας σε μενα πραγματα που δεν ειπα.

Ε οχι και καλα τα μπαριλα!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, villasg είπε

Δεν εχεις δοκιμασει τα "χρυση σειρα" που ειναι απαιχτα

Η χρυσή σειρά έχει και χρυσή τιμή που δεν δικαιολογείται ειδικά αυτήν την εποχή. Επιπλέον, αν η εταιρία έχει επιλέξει ότι η "απλή σειρα" θα είναι ο κατιμάς (ποιοτικά/γευστικά), να την αποσύρουν ή να την πουλάνε 0,30 ευρώ. Άσε που κάνει σπάνια προσφορές (σε οποιαδήποτε σειρά της), που και αυτές είναι της πλάκας.

Γενικά η Misko είναι απαράδεκτη.

  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Η χρυσή σειρά έχει και χρυσή τιμή που δεν δικαιολογείται ειδικά αυτήν την εποχή. Επιπλέον, αν η εταιρία έχει επιλέξει ότι η "απλή σειρα" θα είναι ο κατιμάς (ποιοτικά/γευστικά), να την αποσύρουν ή να την πουλάνε 0,30 ευρώ. Άσε που κάνει σπάνια προσφορές (σε οποιαδήποτε σειρά της), που και αυτές είναι της πλάκας.

Γενικά η Misko είναι απαράδεκτη.

Πέστα ρε φίλε! Πουλάνε τα μακαρόνια για χρυσάφι τη στιγμή που το κόστος παραγωγής τους δε ξεπερνά τα 5c το πακέτο! Ας τα φάει ο Ακάκιος μου του περισσεύουν.

Βγάλαν και χρυσή σειρά μακαρόνια! Να δούμε τι άλλο θα δούμε! Άντε και χρυσή σειρά φρατζόλες στο φούρνο της γειτονιάς!

  • Like 1
Δημοσ.

θεωρω τα καλυτερα μακαρονια αυτα τα μπλε που φερνει το λιντλ ,ειναι και ελληνικα...

σε θεμα ποιοτητας-τιμης νομιζω ειναι απαιχτα...

  • Like 1
Δημοσ.

Μακαρόνια είναι καλά του lidl , τα τρώμε εδώ και 3-4 χρόνια και όλα τα υπόλοιπα (φιογκάκια/βίδες/κριθαράκι) , στα μίσκο πληρώνεις  πλέον μόνο το όνομα , από ποιότητα τίποτα το ιδιαίτερο....

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, infini είπε

mr. Vox περιμένουμε εντυπώσεις από την ξυριστική. Λειτουργεί και με ρεύμα εκτός από μπαταρίες;

Η ξυριστική δοκιμάστηκε. Σε σύγκριση με μια philips πλενόμενη που έχω είναι πολύ καλύτερη. Η philips βέβαια είναι πολλών ετών αλλά πρόσφατα άλλαξα κεφαλές οπότε δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η υπεροχή της silvercrest. Έχουν ακριβώς την ίδια αρχή λειτουργίας. Μια αντίστοιχη επώνυμη κοστίζει πάνω από 60 ευρώ. 

Πρώτα από όλα και το κυριότερο δεν χρειάζεται πολλές φορές πέρασμα από το πρόσωπο για βαθύ ξύρισμα όπως η philips. Συνοδεύετε με θήκη μεταφοράς όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν είναι χύμα στο κουτί. Επίσης σου δείχνει το ποσοστό φόρτισης ενώ η επώνυμη απλά σβήνει όταν ξεμείνει από μπαταρίες. Έχει και κάτι άλλα μπιμπλίκια τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμα. Πχ κλείδωμα πλήκτρων, ενδειξη για το πότε πρέπει να καθαριστεί, πλυθεί. Είναι πλενόμενη. IPX6. Δηλαδή την βάζεις κάτω από τη βρύση για να την καθαρίσεις αν θες και όχι με πινέλα και τέτοια. Υπάρχει και πινελάκι βέβαια στην συσκευασία. θα το δούμε στην πράξη αυτό με τον καιρό. Είναι πιο ελαφριά. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Πιο ελαφριές μπαταρίες υλικά. Θα έλεγα όμως η 7 ετών philips «χουφτώνεται»  και βολεύει καλύτερα.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το μεταλλικό χρώμα που έχει μπροστά. Είναι και λίγο πιο θορυβώδης. Ο φαβοριτοκόπτης ίσως θα έπρεπε να ασφαλίζει καλύτερα κατά την χρήση του.

Θα δείξει βέβαια στον καιρό με την χρήση. Δηλαδή οι λεπίδες πόσο θα κρατήσουν. Η διάρκεια των μπαταριών.

Έχω χρησιμοποιήσει πολλές μάρκες και για 20 ευρώ είναι value for money.  Ανταλλακτικές λεπίδες υπάρχουν από ένα site που γράφει το εγχειρίδιο. Δεν κοίταξα για τιμές. Γενικά πάντως σε όλες τις ξυριστικές μηχανές  είναι ένα πρόβλημα γιατί είναι ακριβές σε σημείο να κοστίζουν περισσότερο από την μηχανή ολόκληρη.

Τέλος. Το καλό ξυραφάκι είναι σαφώς καλύτερο και το λέω για αυτούς που δεν ασχοληθεί με τέτοιες μηχανές καθώς θέλει και λίγο εξοικείωση 

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο τι βλέπω δεν είναι ίδια με αυτή  που πουλούσαν πέρισυ και την οποία είχα αγοράσει πάλι στα 20. Πάλι καλά Γτ ήταν για πέταμα μιας και στα μούσια δεν έκανε καλή δουλειά και ενοχλούσε και στο δέρμα.  Ίσα ίσα για το σώμα και αν 

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή από λάθος μου στεναχώρησα το rus.

Όπως έγραψα δεν είχα τέτοια πρόθεση ζήτησα συγγνώμη αλλά επειδή δεν είναι αρκετή θα τον κεράσω ένα καταϊφάκι που έφτιαξα το πρωί με τα χεράκια μου για να τον γλυκάνω,με καταίφι λίγη ζάχαρη από makro , βούτυρο και μέλι (επειδή αποφεύγει η ζάχαρη) από το lidl φυσικά τα οποία έχω πάρει σε προσφορά σε φανταστική τιμή.:)

Να ενημερώσω ότι βγήκε τέλειο και έχω φάει δύο κομμάτια από το πρωί.:P

 

 

 

IMG_1662.JPG

  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

αν ηταν τελεια,απο το πρωι,θα ειχε εξαφανιστει το ταψι.μαλλον κατι δεν μαςλες...μηπως και  το ζυμαρικο ηταν λιντλισιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

αν ηταν τελεια,απο το πρωι,θα ειχε εξαφανιστει το ταψι.μαλλον κατι δεν μαςλες...μηπως και  το ζυμαρικο ηταν λιντλισιο;

Η φωτο βγήκε μόλις σοροπιάστηκε και πριν αφαιρεθεί το πρώτο κομμάτι.Τώρα δείγματα έχουν απομείνει.:P Το μυστικό στα καταίφι είναι το αργό και για ώρα ψήσιμο να ψηθεί καλά εσωτερικά και να μην λασπώσει μόλις πέσει το κρύο σιρόπι όταν βγει από το φούρνο.

Θεσσαλονίκη μόνο από μπουγάτσες και τρίγωνα ξέρετε.Από καταϊφι έχετε μαύρα μεσάνυχτα.Μπορεί να σας σερβίρουν φιδέ και να τον φάτε για καταίφι.:lol:

Βρε συ πες μας καμιά συνταγή για τρίγωνα  γιατί πολύ με αρέσουν.Εσύ πες με δικάσου υλικά εγώ θα βάλω αντίστοιχα lidlίσια.:D

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, indrigo είπε

Ε οχι και καλα τα μπαριλα!

 Μηπως αυτα που πηρες ηταν χαλασμενα; Κανε αλλη μια δοκιμη. Η μαρκα αυτη θεωρειται καλη ακομα και στην Ιταλια.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Σοβαρά καταλαβαίνετε μεγάλες διαφορές στα μακαρόνια; Αν βράσουν σωστά και με δεδομένο ότι δεν τρώγονται σκέτα αλλά με κάποιο συνοδευτικό όλα μια χαρά είναι. 

 

  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Σοβαρά καταλαβαίνετε μεγάλες διαφορές στα μακαρόνια; Αν βράσουν σωστά και με δεδομένο ότι δεν τρώγονται σκέτα αλλά με κάποιο συνοδευτικό όλα μια χαρά είναι. 

Συμφωνώ αν και υπάρχουν μερικά που ξεχωρίζουν.Όπως σε όλα τα προίοντα έτσι και σε αυτά υπάρχουν διάφορες ποιότητες.Βέβαια ο χρόνος βρασμού ,τα υλικά & το συνοδευτικό παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική γεύση.Άλλη γεύση θα δώσει η συνταγή με τυρί γκούντα και άλλη με παρμεζάνα.Άλλη γεύση, aldente και άλλη παραβρασμένα.

Πάντως καλό είναι να αποφεύγουμε τα τριμμένα τυριά ,καλύτερα τρίψτε το σπίτι.

Σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg, ορισμένοι παραγωγοί τυριού προσθέτουν υπερβολικές ποσότητες άλλων ουσιών στα έτοιμα τριμμένα τυριά και κυρίως στην παρμεζάνα. Το πιο συνηθισμένο από αυτά είναι η κυτταρίνη, μια σκόνη που παράγεται από μικροσκοπικά κομμάτια από πολτό ξύλου, ή άλλες φυτικές ίνες. Η προσθήκη της έχει στόχο τη μείωση της υγρασίας και τον εμποδισμό των σβόλων τυριού στη συσκευασία. Ένα αποδεκτό επίπεδο κυτταρίνης είναι 2-4%, ωστόσο πολλές εταιρείες βρέθηκαν να προσθέτουν έως και 8,8%! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...