indrigo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, alkis13 είπε Έκανες το τεστ με το wifi; Για ενα φουρνο μικροκυμάτων το Α&Ω ειναι να μην εχει διαρροές. Ναι και καλει κανονικα ...ασε!. (και το κινητο αλλα και το ασυρματο που δοκιμασα) Εδω στα μικροκυματα αφου πατησεις το ον η πας καμια δεκαρια μετρα μακρυα η πηδας απο το μπαλκονι :ρ Spoiler Εγω τωρα για περιστασιακη χρηση θα εχω τα μικροκυματα και περισσοτερο θα το δουλευω ως φουρνακι edit ...Tωρα ειδα και το βιντεο Μου εστειλα μηνυμα στο μεσεντζερ και περασε και εκει κανονικα! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από indrigo
mr.Vox Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε Το θερμόμετρο sanitas στα 3Ε είναι αξιόπιστο; Δεν ξέρω για το θερμόμετρο αλλά τα πιεσόμετρα sanitas που φέρνει κατά διαστήματα είναι αξιόπιστα αφού έχω και ένα omron και δεν έχει απόκλιση. 1
Mpiftekis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε Το θερμόμετρο sanitas στα 3Ε είναι αξιόπιστο; Ναι, μια χαρά είναι. Το έχουμε εδώ και 2+ χρόνια και το ελέγχουμε στους πυρετούς των παιδιών!!!
ObeyWario! Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Ναι, μια χαρά είναι. Το έχουμε εδώ και 2+ χρόνια και το ελέγχουμε στους πυρετούς των παιδιών!!! Επειδή γράφει απόκλιση +-1 με φόβισε λίγο, έχεις κάνει μέτρηση με κλασσικό να δεις τη διαφορά; Είναι τα ίδια μοντέλα έτσι; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από ObeyWario!
Mpiftekis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Επειδή γράφει απόκλιση +-1 με φόβισε λίγο, έχεις κάνει μέτρηση με κλασσικό να δεις τη διαφορά; Είναι τα ίδια μοντέλα έτσι; Ναι. Έχω κάνει σύγκριση με υδραργυρικό κι έχουν μικρή απόκλιση <0,5°C. Φατσικά είναι τα ίδια. 1
MikeJ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δεν είχε μείνει πάντως ούτε για δείγμα θερμόμετρο πριν που πήγα.... Είδα πάντως νουνού εβαπορέ στα 69 cents (ενώ το μαρκα lidl κάνει 65 πχ) καλή τιμή.
infini Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Η ξυριστική και κουρευτική που έχουν σήμερα προσφορά είναι αξιόπιστες;
mr.Vox Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, infini είπε Η ξυριστική και κουρευτική που έχουν σήμερα προσφορά είναι αξιόπιστες; Την ξυριστική την αγόρασα. Δοκιμή αύριο. Χρησιμοποιώ τώρα μια philips. Να δούμε την διαφορά. Βλέπω ότι έχουν την ίδια αρχή λειτουργίας. Το θέμα είναι οι λεπίδες και η διάρκεια της μπαταρίας κτλ. Μάλλον είναι και αδιάβροχη. Για τα θερμόμετρα Τα υδραργυρικά θερμόμετρα εχουν απαγορευτεί Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από mr.Vox 1
maarinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 @infini Τσίμπησα την κουρευτική. Μόνο για στεγνή χρήση. Η λεπίδα είναι μονη , η εσωτερική είναι πλαστικό που σπρώχνει πλάγια την τρίχα στην εξωτερική λεπίδα. Η εξωτερική λεπίδα είναι επίχρυσομενη.
mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, maarinos είπε @infini Τσίμπησα την κουρευτική. Μόνο για στεγνή χρήση. Η λεπίδα είναι μονη , η εσωτερική είναι πλαστικό που σπρώχνει πλάγια την τρίχα στην εξωτερική λεπίδα. Η εξωτερική λεπίδα είναι επίχρυσομενη. Καλου κακου βρες και εναν καλο δερματολογο.😛 χωρις πλακα τωρα ολα αυτα ειναι τζαμπα λεφτα.δωσε 60-80 ευρω και παρε μια αξιοπρεπη κουρευτικη γιατι το κοβω αυτη του lidl να παιρνει και το σκαλπ μαζι. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από mp123
NickTG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Το δικό μου είναι ακόμα στη θέση του πάντως μετά από πολύ χρήση ενός άλλου μοντέλου που είχα πάρει πάλι στα 20€ από lidl. 2
beatshooter Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Είχα πάρει μια silvercrest κουρευτικη για το σωμα χάλασε σε ενα χρόνο. Αν βρω θα πάρω κ αυτή πάλι για το σωμα.. Αλλα κάνω ελαφρά χρήση δλδ 10 φορες το πολύ όλο το σώμα κάθε χρόνο.
villasg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, beatshooter είπε Είχα πάρει μια silvercrest κουρευτικη για το σωμα χάλασε σε ενα χρόνο Δεν στην εφτιαξαν / αλλαξαν στην εγγυηση ?
infini Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 mr. Vox περιμένουμε εντυπώσεις από την ξυριστική. Λειτουργεί και με ρεύμα εκτός από μπαταρίες;
beatshooter Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, villasg είπε Δεν στην εφτιαξαν / αλλαξαν στην εγγυηση ? Δεν εχω την απόδειξη_εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις