Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Stamer είπε

Πάντως ο συνδυασμός γλυκό+βούτυρο+καταπληκτικό μόνο με ένα τρόπο δουλεύει... με φρέσκο βούτυρο.

Εννοείται ότι μιλάω για φρέσκο βούτυρο.

Ούτε μαργαρίνες, ούτε φυτίνες, ούτε μπεσέλ, ούτε κάτι υποκατάστατα που χρησιμοποιούν στις ΗΠΑ.

Ρεβανί, καρυδόπιτα, γαλακτομπούρεκο, κέικ, τούρτες, κρουασάν, μπισκότα, κουραμπιέδες, χωρίς φρέσκο βούτυρο είναι για πέταμα.

Προτιμώ να μη φάω ποτέ.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

αν δεν εισαι στην μισθοδοσια του λιντε,χαραμιζεσαι.αυτο το βουτηρο το χρησιμοποιω για γρασσο στις πλυμνες της ροδας στην αγροτικη  πλατφορμα.κραταει περισοτερο απο ενα φθηνιαρικο γρασο εμποριου,και ειναι φθηνοτερο ανα κιλο.......

Μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα  από γράσο  125 ml 2,50 ευρώ υπολόγισε πόσο κάνει το λίτρο αν ξέρεις από πολλαπλασιασμό.:P Άρα δε συμφέρει να πουληθεί για βούτυρο.

Όσο για το βουτυράκι μια χαρά είναι από γάλα αγελάδας από το ίδιο εργοστάσιο που παράγονται πολλά άλλα δήθεν επώνυμα  βούτυρα τα οποία εσύ πληρώνεις 3 ευρώ γιατί ή είσαι λάρτζ τύπος ή να υποθέσω παπαγαλάκι των λοιπών σουπερμακετεράδων Ελλάδος και προσπαθείς απλά να συκοφαντήσεις το lidl και τα προϊόντα του.

Εδώ  φίλε lidl λέει η επικεφαλίδα δεν κάνουμε διαφήμιση απλά σχολιάζουμε τις τιμές και προσφορές των προϊόντων του.Με αυτά που γράφεις απλά δείχνεις κακία και μικροπρέπεια.

• Like 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, papoys1 είπε

Τώρα που σιγά σιγά μας κόβουν τα ποτά τα ξενύχτια και την άσωτη ζωή (ελέω μνημονίων) θα ανεβάσουμε κι εμείς επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

Ας εκμεταλευτούμε όμως την αυριανή εβδομαδιαία προσφορά που έχει το βούτυρο 1,65 από 2,19 να φτιάξουμε κανένα γλυκάκι της προκοπής και ας αφήσουμε τους Ευρωπαίους να βγάζουν ότι έρευνες γουστάρουν.

Παππού έφερες αναστάτωση στο νήμα με το βούτυρο του Λιντλ. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, notist είπε

Παππού έφερες αναστάτωση στο νήμα με το βούτυρο του Λιντλ. 

Αν ήξερε ο τύπος που πάω να πάρω φτηνό και καλό εσπρέσο άλλα θα έλεγε.:D Απλά μου αρέσει να μην πληρώνω διαφήμιση και βιτρίνα οπότε θα κάνω αυτό που νομίζω και θα ψωνίσω από εκεί που με συμφέρει και όχι εκεί που με κατευθύνουν.

Για άλλους μπορεί να είναι λάθος για μένα όμως σωστό γιατί το βλέπω μακροχρόνια στη τσέπη μου.:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα  από γράσο  125 ml 2,50 ευρώ υπολόγισε πόσο κάνει το λίτρο αν ξέρεις από πολλαπλασιασμό.:P Άρα δε συμφέρει να πουληθεί για βούτυρο.

Όσο για το βουτυράκι μια χαρά είναι από γάλα αγελάδας από το ίδιο εργοστάσιο που παράγονται πολλά άλλα δήθεν επώνυμα  βούτυρα τα οποία εσύ πληρώνεις 3 ευρώ γιατί ή είσαι λάρτζ τύπος ή να υποθέσω παπαγαλάκι των λοιπών σουπερμακετεράδων Ελλάδος και προσπαθείς απλά να συκοφαντήσεις το lidl και τα προϊόντα του.

Εδώ  φίλε lidl λέει η επικεφαλίδα δεν κάνουμε διαφήμιση απλά σχολιάζουμε τις τιμές και προσφορές των προϊόντων του.Με αυτά που γράφεις απλά δείχνεις κακία και μικροπρέπεια.

δεν ειπα κατι διαφορετικο.το βουτηρο του λιντε,ειναι καλυτερο απο το φθηνοτερο γρασο εμποριου,και ,το βουτηρο του λιντε,ειναι φθηνοτερο απο το φθηνοτερο γρασο εμποριου.δωσε βαση στα σημεια στιξης.......οσο για το προιον "βουτηρο",δεν χρειαζεται να βαζω και αλλες σαβουρες ,περαν αυτων που ηδη βαζω,στο σωμα μου........το ποιο ειναι "καλο " βουτηρο και ποιο οχι,ειναι κατι σαν το "ποιο ειναι καλυτερο τσιγαρο"..........

το γρασο που παρεθεσες,ειναι απο τα καλα.

Επεξ/σία από dollyyy19
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

δεν ειπα κατι διαφορετικο.το βουτηρο του λιντε,ειναι καλυτερο απο το φθηνοτερο γρασο εμποριου,και ,το βουτηρο του λιντε,ειναι φθηνοτερο απο το φθηνοτερο γρασο εμποριου.δωσε βαση στα σημεια στιξης.......οσο για το προιον "βουτηρο",δεν χρειαζεται να βαζω και αλλες σαβουρες ,περαν αυτων που ηδη βαζω,στο σωμα μου........το ποιο ειναι "καλο " βουτηρο και ποιο οχι,ειναι κατι σαν το "ποιο ειναι καλυτερο τσιγαρο"..........

το γρασο που παρεθεσες,ειναι απο τα καλα.

Το καλίτερο και γνησιότερο βούτυρο φίλε μου είναι αυτό που έφτιαχνε η μάννα μου από το γάλα που άρμεγε μόνη της και το χτυπούσε με τον παραδοσιακό τρόπο.Αν και η δική σου το έκανε ή το κάνει σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει ποιο είναι το καλό και γνήσιο βούτυρο.

Κανένα μα κανένα του εμπορίου δεν είναι σαν και αυτό.Τα υπόλοιπα περί γράσων, γρασαδόρων, λαδιών μαυρίσματος ,μπιλιοφόρων ,σαζμάν και λοιπών εξαρτημάτων των τρακτέρ σου και των υπολοίπων αγροτικών εργαλείων σου  δεν θα τα σχολιάσω.Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και τη δική του πορεία.

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το καλίτερο και γνησιότερο βούτυρο φίλε μου είναι αυτό που έφτιαχνε η μάννα μου από το γάλα που άρμεγε μόνη της και το χτυπούσε με τον παραδοσιακό τρόπο.Αν και η δική σου το έκανε ή το κάνει σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει ποιο είναι το καλό και γνήσιο βούτυρο.

Κανένα μα κανένα του εμπορίου δεν είναι σαν και αυτό.Τα υπόλοιπα περί γράσων, γρασαδόρων, λαδιών μαυρίσματος ,μπιλιοφόρων ,σαζμάν και λοιπών εξαρτημάτων των τρακτέρ σου και των υπολοίπων αγροτικών εργαλείων σου  δεν θα τα σχολιάσω.Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και τη δική του πορεία.

δεν θελω να παρω θεση στο ζητημα, εχω εσωτερικες-υπαρξιακες τριβες που με τυραννανε

προς το παρον κανω λαικ σε pappous1 τρωγοντας ομως μια φετα ψωμι με λουρπακ🤐😙

Δημοσ.

Ανθρωπος που έχει ανάγκη να φάει τρώει τα πάντα,δεν διαλέγει.Εγώ προσωπικά ψωνιζα από τα lidl ένα διάστημα αλλά την τελευταία φορά είχα πολύ άσχημα πράγματα στα μάτια μου 

Χυμοί ανοιχτοί και προφανώς χαλασμενοι.

Κρέατα ούτε για κοίταγμα.

Ανοιχτές συσκευασίες κατεψυγμένων τροφίμων 

Όσον αφορά τα γαλακτοκομικά δεν γνωρίζω τι συμβαίνει γιατί δεν τα καταναλώνω.

Από τα ζυμαρικά έμεινα ικανοποιημένη.

Παρ'όλα αυτά αν δεν αγοράσεις μόνος σου δεν μπορείς να ξέρεις.Δοκιμάστε για να μάθετε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε

δεν θελω να παρω θεση στο ζητημα, εχω εσωτερικες-υπαρξιακες τριβες που με τυραννανε

προς το παρον κανω λαικ σε pappous1 τρωγοντας ομως μια φετα ψωμι με λουρπακ🤐😙

Σε λατρεύω και προσθέτω.

Και προσθέτω.Το λουρπακ παρασκευάζεται από ιερές αγελάδες που βόσκουν στα αγνά και αμόλυντα καταπράσινα λιβάδια της Αγγλίας ενώ το milbona από βρώμικες άπλυτες αγελάδες που βόσκουν στα υγρά και μολυσμένα λιβάδια της Γερμανίας και άλλων χωρών της κεντρικής Ευρώπης και έχουν δεχτεί επιρροές από άπιστες αγελάδες που εισήλθαν στην Ευρωπαική Ένωση από χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ και ως γνωστόν είχαν σχέσεις με πολλούς ταύρους χωρίς κανένα ενδοιασμό και κανένα ίχνος ντροπής.:P 

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mαriα είπε

Κρέατα ούτε για κοίταγμα.

Ανοιχτές συσκευασίες κατεψυγμένων τροφίμων 

λοιπόν για να τα ρίχνουμε ολα στο τραπεζι, είχα βρει και εγω πρόσφατα ενα παγωτό λιντλ με ανοιγμενη συσκευασία. Η μνήμη μου κάνει οτι και η συζυγος, με απατά, οποτε και δεν ενθυμουμαι αν ηταν σοκολάτα ή καϊμάκι. Πρώτα παρατήρησα οτι το πλαστικό καπάκι της συσκευασίας δεν ειχε πολυ σφιχτή εφαρμογή, με ενα φου έβγαινε και μετα ειδα έκπληκτος το σεφολαν μεσα να ειναι σκισμένο περιμετρικά σε κάποια σημεία. Ταλαντευτηκα να το παω πισω ή έστω να το πετάξω αλλα τελικά η λιγούρα και οι αυτοκαταστροφικες τάσεις επικρατησαν. Απο τοτε ανοίγω το καπάκι και το ελέγχω, προτού το αγοράσω. Αλλα μου κανει εντύπωση, δηλαδη το εχω απορία αν ειναι εργοστασιακο σφάλμα; Μη επαρκης ποιοτικος έλεγχος; Κακή μεταφορά στην Ελλάδα; κάποιος γυφτος που ξεκίνησε την λεηλασια αλλά κατι του έτυχε πριν χωσει μεσα την χερουκλα του; Και βεβαίως δεν σας κρύβω οτι με ξενιζει η ιδέα να αγοράζω ενα προϊόν που παρασκευαζεται στην χ ή ψ Γερμανια (χιλιομετρικα το θετω οχι πατριωτικα) τοσο εύκολο να φτιαχτεί και τόσο σημαντικό να μεταφερθεί σωστά. Απο την αλλη, αν μου κλείσεις τα ματια και φαω απο την σοκολάτα του λιντλ και των άλλων μισητων εχθρών δεν θα καταλάβω καμια διαφορά, στο καιμακι θα καταλάβω γιατί του λιντλ ειναι καλύτερο. Και φυσικά με την καμια δεν θα πιστέψω οτι εχουνε αλλη ποιότητα. Στην τιμη ομως εχει μεγαλη διαφορά. Και για μα θέσω και εγω το παππου1ικο μου επιχειρημα, ε οταν χρυσοπληρωνα παγωτό τουρκικό φρέσκο κάπου στην Ρόδο σε διακοπες, εκει ναι, το άξιζε.

είχα εναν φιλο που καυχιοταν οτι παίρνει τα καλυτερα κρέατα απο πολυ προσεγμενο χασάπικο της περιοχής για το μαγαζι του που ειχε ανοίξει μολις. Λίγο καιρό μετά, τον ειδα φορτωμένο με πραματεια, στο φτηνό αξιοπρεπές χασάπικο που συχνάζω. Είχε πλέον κανει τους πρώτους ισολογισμους....

Πάντως αμα ξανά βρω ανοιγμένο, θα γινει χαμός..   Σαν τότε, στις αρχές της πρώτης κρίσης μετα την μεγαλη κρίση που ακολουθούσε την πρωιμη κρισαρα και ακομα είμασταν χαλαροί και λάιτ και παω στο περίπτερο, παίρνω ατομικό παγωτό με την φάτσα και την υπογραφή του Παρλιαρου και με λεει 2,5 ευρω ο περιπτεράς. Όσο πάει το κιλό του λιντλ κύριοι. Η καράφλα του Παρλιαρου απέκτησε βαθουλωματα απο την αυθόρμητη ρίψη....

υγ α ξεχαστηκα και ηθελα να ρωτησω χωρίς καμια ειρωνεία  επι της ουσιας ,για να ξηγιομαστε

οταν λέτε κρέατα ούτε για κοίταγμα τι εννοείτε κύριε; ειναι τοσο χάλια που για εναν γνωστη απορριπτονται και οπτικως; ή ειναι ντροπαλα τα μοσχαρακια και δεν ανταποδιδουν το κοίταγμα;

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, le vent nous porterAAAA είπε

λοιπόν για να τα ρίχνουμε ολα στο τραπεζι, είχα βρει και εγω πρόσφατα ενα παγωτό λιντλ με ανοιγμενη συσκευασία. Η μνήμη μου κάνει οτι και η συζυγος, με απατά, οποτε και δεν ενθυμουμαι αν ηταν σοκολάτα ή καϊμάκι. Πρώτα παρατήρησα οτι το πλαστικό καπάκι της συσκευασίας δεν ειχε πολυ σφιχτή εφαρμογή, με ενα φου έβγαινε και μετα ειδα έκπληκτος το σεφολαν μεσα να ειναι σκισμένο περιμετρικά σε κάποια σημεία. Ταλαντευτηκα να το παω πισω ή έστω να το πετάξω αλλα τελικά η λιγούρα και οι αυτοκαταστροφικες τάσεις επικρατησαν. Απο τοτε ανοίγω το καπάκι και το ελέγχω, προτού το αγοράσω. Αλλα μου κανει εντύπωση, δηλαδη το εχω απορία αν ειναι εργοστασιακο σφάλμα; Μη επαρκης ποιοτικος έλεγχος; Κακή μεταφορά στην Ελλάδα; κάποιος γυφτος που ξεκίνησε την λεηλασια αλλά κατι του έτυχε πριν χωσει μεσα την χερουκλα του; Και βεβαίως δεν σας κρύβω οτι με ξενιζει η ιδέα να αγοράζω ενα προϊόν που παρασκευαζεται στην χ ή ψ Γερμανια (χιλιομετρικα το θετω οχι πατριωτικα) τοσο εύκολο να φτιαχτεί και τόσο σημαντικό να μεταφερθεί σωστά. Απο την αλλη, αν μου κλείσεις τα ματια και φαω απο την σοκολάτα του λιντλ και των άλλων μισητων εχθρών δεν θα καταλάβω καμια διαφορά, στο καιμακι θα καταλάβω γιατί του λιντλ ειναι καλύτερο. Και φυσικά με την καμια δεν θα πιστέψω οτι εχουνε αλλη ποιότητα. Στην τιμη ομως εχει μεγαλη διαφορά. Και για μα θέσω και εγω το παππου1ικο μου επιχειρημα, ε οταν χρυσοπληρωνα παγωτό τουρκικό φρέσκο κάπου στην Ρόδο σε διακοπες, εκει ναι, το άξιζε.

είχα εναν φιλο που καυχιοταν οτι παίρνει τα καλυτερα κρέατα απο πολυ προσεγμενο χασάπικο της περιοχής για το μαγαζι του που ειχε ανοίξει μολις. Λίγο καιρό μετά, τον ειδα φορτωμένο με πραματεια, στο φτηνό αξιοπρεπές χασάπικο που συχνάζω. Είχε πλέον κανει τους πρώτους ισολογισμους....

Πάντως αμα ξανά βρω ανοιγμένο, θα γινει χαμός..   Σαν τότε, στις αρχές της πρώτης κρίσης μετα την μεγαλη κρίση που ακολουθούσε την πρωιμη κρισαρα και ακομα είμασταν χαλαροί και λάιτ και παω στο περίπτερο, παίρνω ατομικό παγωτό με την φάτσα και την υπογραφή του Παρλιαρου και με λεει 2,5 ευρω ο περιπτεράς. Όσο πάει το κιλό του λιντλ κύριοι. Η καράφλα του Παρλιαρου απέκτησε βαθουλωματα απο την αυθόρμητη ρίψη....

υγ α ξεχαστηκα και ηθελα να ρωτησω χωρίς καμια ειρωνεία  επι της ουσιας ,για να ξηγιομαστε

οταν λέτε κρέατα ούτε για κοίταγμα τι εννοείτε κύριε; ειναι τοσο χάλια που για εναν γνωστη απορριπτονται και οπτικως; ή ειναι ντροπαλα τα μοσχαρακια και δεν ανταποδιδουν το κοίταγμα

Για όλα αυτά έφτιαξες νέο λογαριασμο;

Δίνουν όντως καλά λεφτά;

Τι σχέση έχει το παγωτό κιλού που όντως είναι πολύ πιο φτηνά με τα premium παγωτά;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε

Να σου πω εγώ ανέκδοτο με χασάπη επαρχίας.

Κάπου στα παράλια της Εύβοιας που ζούσα παλαιότερα υπήρχε γνωστός χασάπης με δική του μικρή μονάδα χοιρινών.Κρέατα χωριάτικα άψογα λέμε.Να τρως και να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Τα Σαββατοκύριακα να γίνεται χαμός στο χασάπικο από Αθηναίους που ερχόταν και αγόραζαν κρέατα αγνά χωριάτικα και έφευγαν με σακούλες γεμάτες για Αθήνα γεμίζοντας  καταψύκτες.

Το κρεοπωλείο με τα καλά υπαίθρια χοιρινά έκανε χρυσές δουλειές οι Αθηναίοι έπαιρναν παραγγελίες και για άλλους φίλους της Αθήνας που προτιμούσαν το καλό χοιρινό.

Κάπου εκεί έφυγα και ήρθα μόνιμα Αθήνα στεναχωρήθηκα δε που έχασα το καλό αγνό χοιρινό κρέας και τις νόστιμες μπριζόλες ώσπου μία μέρα που έχω πάει makro τώρα mart βλέπω το Βαγγέλη (όνομα του χασάπη) με το βοηθό να έχουν φορτώσει τέσσερα ναι τέσσερα μεγάλα καρότσια(όχι τα κλειστά τα άλλα τα ανοιχτά που παίρνουν πολύ πράμα πάνω) με χοιρινά ολόκληρα και μισά και να πηγαίνουν στο ταμείο.

Με βλέπει,τον βλέπω , με κοιτάζει , τον κοιτάζω το πρόσωπό του αλλάζει χρώμα (δεν μπορώ να το περιγράψω αρκεί να σας πω ότι πατζάρι και η ντομάτα δεν έχουν έντονο κόκκινο μπροστά στο δικό του εκείνης της στιγμής) το προσπερνάω και φεύγω.

Δεν του είπα τίποτε,γιατί το πιο πιθανό θα ήταν άσχημο,βγήκα έξω και έριξα δύο ξεγυρισμένες μπούφλες στον εαυτό μου γιατί νόμιζα ότι με τάιζε αγνό επαρχιακό κρέας.

Edit. Η ιστορία είναι πραγματική  100% και τι λέω για να καταλάβουν κάποιοι πόσο κορόιδα είμαστε που νομίζουμε ότι μας ταίζουν αυτό που βλέπουμε στις διαφημίσεις και στα παχιά λόγια.

2)le vent nous porterAAAA  Μου φαίνεται ότι κάποιοι νομίζουν πως είμαστε το ίδιο πρόσωπο.Καλά δεν έχουν διαβάσει κείμενα στη ζωή τους ώστε να μάθουν να ξεχωρίζουν τον καθαρό και εκλεπτυσμένο δικό μου λόγο από τον άγαρμπο δικό σου;;;;;:P 

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

ΣεΤο λουρπακ παρασκευάζεται από ιερές αγελάδες που βόσκουν στα αγνά και αμόλυντα καταπράσινα λιβάδια της Αγγλίας ενώ το milbona από βρώμικες άπλυτες αγελάδες που βόσκουν στα υγρά και μολυσμένα λιβάδια της Γερμανίας και άλλων χωρών της κεντρικής Ευρώπης και έχουν δεχτεί επιρροές από άπιστες αγελάδες που εισήλθαν στην Ευρωπαική Ένωση από χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ και ως γνωστόν είχαν σχέσεις με πολλούς ταύρους χωρίς κανένα ενδοιασμό και κανένα ίχνος ντροπής.:P 

Δανία.....

Είμαι lurpakιότης φανατικός, τι να κάνουμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chill είπε

Δανία.....

Είμαι lurpakιότης φανατικός, τι να κάνουμε.

Ευχαριστώ για την πληροφορία To My Only One Smiley Face, Emoticon 

Το νόμιζα Αγγλικό,οπότε γειτονικές αγελάδες με τις Γερμανικές όσες ζουν στα σύνορα των δύο χωρών μπορεί να έχουν αναπτύξει και σχετικούς δεσμούς φιλίες άρα οι Δανέζικες μπορεί να έχουν δώσει κάποια μυστικά για  καλό νόστιμο γάλα.:D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...