giorgos04 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Εχει δοκιμασει κανεις την κουρευτικη μηχανη που φερνει απο βδομαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Θυμήθηκα τώρα οτι παλιά το Lidl έφερνε κατεψυγμένες πατάτες hash brown αλλά έχω χρόνια να τις δω πάλι και μου αρέσουν πολύ. Ξέρει κανείς αν φέρνει και απλά η πληροφορία μου διαφεύγει? Ή μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιες γενικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα βηματα του lidl και ο ΑΒ... Tρεις αγελαδίτσες στο ραφι ελεγε 1,35 στο ταμειο τις χρεωσαν 2,10. Στους δυο χυμους 1,89 ο ένας αντι 2,52 ελεγε στο ραφι στο ταμειο τους χρεωσαν 2,52. Αρα πηραν πισω τα 2ε που κερδισα από τα κουπόνια που ειχα. Πονηροι οι βλαχοι Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Εγώ πλέον τσεκάρω την απόδειξη πριν φύγω απ' το χώρο του ταμείου. Έχουν πληθύνει πολύ τα λάθη τελευταία για να πεις ότι είναι όλα συμπτώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Παντου γινοταν και γινεται .Η δικαιολογια δεν ενημερωσαν το συστημα .Αλλοι το ραφι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Στις 21/6/2018 στις 9:31 ΠΜ, giorgos04 είπε Εχει δοκιμασει κανεις την κουρευτικη μηχανη που φερνει απο βδομαδα? Συνήθως είναι πολύ καλές Προσοχή είναι για κοντό κούρεμα.... Έχει και direct drive Δηλαδή δύναμη κατευθείαν από ρεύμα Χωρίς φόρτιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Στις 21/6/2018 στις 10:16 ΜΜ, rus είπε Στα βηματα του lidl και ο ΑΒ... Tρεις αγελαδίτσες στο ραφι ελεγε 1,35 στο ταμειο τις χρεωσαν 2,10. Στους δυο χυμους 1,89 ο ένας αντι 2,52 ελεγε στο ραφι στο ταμειο τους χρεωσαν 2,52. Αρα πηραν πισω τα 2ε που κερδισα από τα κουπόνια που ειχα. Πονηροι οι βλαχοι Πας με την αποδειξη και εναν υπαλληλο στο ραφι και σου επιστρεφουν την διαφορα.... Το εχω κανει 2-3 φορες.. Ειναι υποχρεωμενοι βαση νομου να το δωσουν στην τιμη που λεει το ραφι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Πας με την αποδειξη και εναν υπαλληλο στο ραφι και σου επιστρεφουν την διαφορα.... Αυτό θα το εκανα εάν ειχα τσεκαρει την αποδειξη εκεινη τη στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Πόσοι δεν το παίρνουν χαμπάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, rus είπε Αυτό θα το εκανα εάν ειχα τσεκαρει την αποδειξη εκεινη τη στιγμη Συνηθως καθομαι στους παγκους που εχει πισω απο τα ταμεια και οση ωρα τακτοποιει η γυναικα τα πραγματα τσεκαρω στα γρηγορα την αποδειξη. Εαν δω καμια τρελλη διαφορα γυρναω πισω . Τωρα για 5-10 λεπτα μπορει και να μην ασχοληθω.. Μπορεις να ξαναπας και να ξαναπαρεις το ιδιο προιον και να εχει μαζι την αποδειξη .. Να πας στο ταμειο και να κανεις φασαρια οτι ειναι η δευτερη φορα που το κανουν να ζητησεις και την διαφορα για την πρωτη φορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 46 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Πόσοι δεν το παίρνουν χαμπάρι. Οσοι δε κοιτανε την αποδειξη. 18 λεπτά πριν, k_w_t είπε Συνηθως καθομαι στους παγκους που εχει πισω απο τα ταμεια και οση ωρα τακτοποιει η γυναικα τα πραγματα τσεκαρω στα γρηγορα την αποδειξη. Εγω δεν εχω γυναικα, τα τακτοποιω ο ιδιος. 19 λεπτά πριν, k_w_t είπε Μπορεις να ξαναπας και να ξαναπαρεις το ιδιο προιον και να εχει μαζι την αποδειξη .. Να πας στο ταμειο και να κανεις φασαρια οτι ειναι η δευτερη φορα που το κανουν να ζητησεις και την διαφορα για την πρωτη φορα.. Μα οι εκπτωσεις αυτές είναι παροδικες, όχι σταθερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, rus είπε Μα οι εκπτωσεις αυτές είναι παροδικες, όχι σταθερες. Την ιδια μερα πας αντε την επομενη και αγοραζεις το ιδιο προιον για να εισαι σιγουρος..... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Στις 18/6/2018 στις 7:51 ΜΜ, papoys1 είπε Από τα γραφόμενα είσαι άσχετος με το άθλημα,οπότε έκανες πολύ καλά που πήρες στον φτηνό καφέ από το lidl γιατί είναι πολύ καλός για προπόνηση. Μόλις μάθεις λιγάκι να πας να πάρεις έναν καλίτερο από κάπου αλλού,δεν θα σου πω lavazza (προσωπικά δεν τον χωνεύω) υπάρχουν και άλλες μάρκες να δοκιμάσεις. Αν ενδιαφερει καποιον η γνώμη ενός "άσχετου": Η καφετιέρα εσπρέσο του lidl πολυ καλη.σημετα την δοκιμασα,με καφέ επισης του lidl,μου φανηκε μια χαρά στην λειτουργία της, γρήγορη ,εύκολη ,αξιοπρεπής.Μονη διαφορα σε σχέση με μια ακριβότερη που εχω χρησιμοποιησει,οτι δεν σταματα αυτόματα να βγάζει καφε. Αν καποιος αισθάνεται " σχετικός" και με ορεξη να μοιραστει τα μυστικα παρασκευης καλου φρέντο εσπρέσσο, ευπρόσδεκτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ένα στήθος κοτόπουλο του Χασάπη ,λέει τίποτα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Ένα στήθος κοτόπουλο του Χασάπη ,λέει τίποτα ;;; Με σαλμονελα η χωρις; Προσοχη καλο ψησιμο μην παθεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις