Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

σου πετάνε μια σοκοφρέτα στη τσέπη και μετά άντε τρέχα να βρεις το δίκιο σου

Στις 18/6/2018 στις 2:46 ΜΜ, k_w_t είπε

Ζηταει να μην το πλησιαζει κανενας στο μισο μετρο και εαν θελουν να φωναξουν αστυνομια.

===================================

2 ώρες πριν, arisg90 είπε

Την τσαντα που εχει δωρο με τις 2 Coca Cola την πηρε κανεις?Να μας πει εντυπωσεις?

Μια μ@λακια και μιση ειναι

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Την εχω εδω και ενα χρονο, εγω τι αποριες εχεις;

Την ιδια με διαφορετικη μαρκα την εχουν τα πρακτικερ να ξερετε(στο σιτε δεν την εχουν αλλα θυμαμαι πολυ καλα οταν πηγα σε εναενα κασταστημα πρακτικερ στην Θεσσαλονίκη, ειχε ακριβώς την ιδια και σε σταντ)

5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το έχουν ξεσκίσει στο οφτοπιτς με τους σεκιουριτάδες.Πρώτη μούρη τους κάνανε.:P 

Την έχω εγώ τουλάχιστον κανένα χρόνο.Λέγε απορίες να σου τις λύσω.

Βρήκα και έμπειρους χρήστες, τέλεια! Λοιπόν έχουμε και λέμε.

1) Πρώτη και βασική ερώτηση. Το ματζαφλάρι με το φίλτρο σας κουμπώνει τέλεια στην μηχανή? Σε εμένα συμβαίνει το εξής. Όταν το βάζω σκέτο χωρίς καθόλου φίλτρο κουμπώνει κανονικά μέχρι το Lock. Όταν το βάζω με το φίλτρο κουμπώνει μεν αλλά δεν πάει ακριβώς μέχρι την μέση, σταματάει ελάχιστα πιο πριν. Με φίλτρο αλλά και καφέ μέσα σταματάει ακόμα λίγο πιο πριν (το χερούλι κοιτάει λίγο αριστερά δηλαδή και όχι τέρμα μπροστά). Συμβαίνει και σε εσάς? Φυσικά δοκίμασα να κάνω καφέ και δεν βλέπω κάποια δυσλειτουργία, να χάνει νερό η τίποτα τέτοιο ας πούμε.

2) Στις οδηγίες προτείνει την εξής διαδικασία. Ανοίγεις μηχανή, μόλις ζεστάνει τρέχεις λίγο νερό για να προθερμανθεί και κατόπιν κάνεις τον καφέ. Αφού τελειώσεις με τον καφέ, καθαρίζεις το κάτω μέρος που τρέχει το νερό με ένα υγρό πανί, και την ξαναδουλεύεις λίγο χωρίς φίλτρο και καφέ για να καθαρίσει. Εσείς που την έχετε και καιρό ακολουθείτε πάντα όλη αυτήν την διαδικασία?

3)Αφού τελείωσης με τον καφέ βλέπω οτι η μηχανή έχει ακόμα θερμοκρασία που πέφτει από μόνη της μετά από ώρες. Είναι νορμάλ ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι να κρυώνει πιο γρήγορα που δεν έχω καταλάβει?

4)Τα έβγαλε τα λεφτά της? :P

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταζα τώρα τον κατάλογο που παρέθεσε ο nickmanak. Από Δευτέρα φέρνει φρέσκια μπύρα Χίου και "μόνο" με 2.20, δεν περίμενα να το δω ποτέ σε lidl κάτι τέτοιο. Με δυσκολία το βρίσκεις σε άλλα μαρκετ. Όποιος είναι της μπύρας να την δοκιμάσει και θα με θυμηθεί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickmanak είπε

Aπο τωρα για μετα απο 5 μερες? θα τα εχουμε ξεχασει.

Στις ‎18‎/‎6‎/‎2018 στις 2:46 ΜΜ, k_w_t είπε

Ειπατε για Security και θυμηθηκα εναν τρελαρα φιλο μου πριν χρονια.

.........................

Ζηταει να μην το πλησιαζει κανενας στο μισο μετρο και εαν θελουν να φωναξουν αστυνομια.

Το ιδιο κανει ο φιλος σου και στους πορτιερηδες των ναϊτ κλαμπς?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gioba20 είπε

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν η μπύρα Finkbrau έχει καταργηθεί από τα lidl?

παντως εδω στην χαλκιδα εχει

Δημοσ.

Ερώτηση σε όσους πήραν την ψηστιερα, βρηκατε βουρτσακι καθαρισμου στην συσκευασια ή έλειπε μονο από την δικια μου;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Stamer είπε

Κοίταζα τώρα τον κατάλογο που παρέθεσε ο nickmanak. Από Δευτέρα φέρνει φρέσκια μπύρα Χίου και "μόνο" με 2.20, δεν περίμενα να το δω ποτέ σε lidl κάτι τέτοιο. Με δυσκολία το βρίσκεις σε άλλα μαρκετ. Όποιος είναι της μπύρας να την δοκιμάσει και θα με θυμηθεί.

Τόσο έχει και στις κάβες. Θα μπορούσε και πιο φθηνά ως αλυσίδα supermarket κατά τη γνώμη μου, ειδικά απ' τη στιγμή που έχουμε δείγμα με τις Gulden Draak, που αυτές τις έδινε όντως αρκετά φθηνά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, plotolp είπε

1) Πρώτη και βασική ερώτηση. Το ματζαφλάρι με το φίλτρο σας κουμπώνει τέλεια στην μηχανή? Σε εμένα συμβαίνει το εξής. Όταν το βάζω σκέτο χωρίς καθόλου φίλτρο κουμπώνει κανονικά μέχρι το Lock. Όταν το βάζω με το φίλτρο κουμπώνει μεν αλλά δεν πάει ακριβώς μέχρι την μέση, σταματάει ελάχιστα πιο πριν. Με φίλτρο αλλά και καφέ μέσα σταματάει ακόμα λίγο πιο πριν (το χερούλι κοιτάει λίγο αριστερά δηλαδή και όχι τέρμα μπροστά). Συμβαίνει και σε εσάς? Φυσικά δοκίμασα να κάνω καφέ και δεν βλέπω κάποια δυσλειτουργία, να χάνει νερό η τίποτα τέτοιο ας πούμε.

2) Στις οδηγίες προτείνει την εξής διαδικασία. Ανοίγεις μηχανή, μόλις ζεστάνει τρέχεις λίγο νερό για να προθερμανθεί και κατόπιν κάνεις τον καφέ. Αφού τελειώσεις με τον καφέ, καθαρίζεις το κάτω μέρος που τρέχει το νερό με ένα υγρό πανί, και την ξαναδουλεύεις λίγο χωρίς φίλτρο και καφέ για να καθαρίσει. Εσείς που την έχετε και καιρό ακολουθείτε πάντα όλη αυτήν την διαδικασία?

3)Αφού τελείωσης με τον καφέ βλέπω οτι η μηχανή έχει ακόμα θερμοκρασία που πέφτει από μόνη της μετά από ώρες. Είναι νορμάλ ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι να κρυώνει πιο γρήγορα που δεν έχω καταλάβει?

Ναι και εμένα στην αρχή δεν πήγαινε τέρμα στη μέση και ακόμη δεν πάει.Αυτό πιστεύω είναι καλό γιατί πατάει τέλεια στη φλάντζα  να μην έχει διαρροές από πάνω.Απλά να προσέχεις να κάθεται καλά το φίλτρο μέσα στην εγκοπή και να το στρίβεις λίγο αριστερά ή δεξιά να κλειδώνει ώστε να τινάζεις τον καφέ αν θες να φτιάξεις αμέσως δεύτερο.

Στις οδηγίες όπως τα λες και ναι η θερμοκρασία πέφτει σιγά σιγά.Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά και αυτό είναι φυσιολογικό.Τώρα για το καθάρισμα δεν την κάνω και πάντα τη διαδικασία όπως την αναφέρει.Καλό είναι να γίνεται αλλά δεν είναι και βασικό νομίζω.

Βασικό.Δεν θα αφήνεις να τρέχει πολύς καφές.Όσο λιγότερος τόσο καλίτερη γεύση.Όσο περισσότερος τόσο νερουλιάζει και χάνει από γεύση.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πατατακια κλπ,ανεβηκαν 1.05+..........σε καλο δρομο ειμαστε.

στο φυλαδιο εχουν "μονο για λιγο"το τεζα στα 3.39,ενω ειναι μονιμα σε αυτην την τιμη......

Επεξ/σία από dollyyy19
Δημοσ.

Πήγα χθες να πάρω μπύρες και πέτυχα κάτι ωραία βρεφικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι. Πήρα και φαίνονται πολύ καλά, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά. 

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, plotolp είπε

Κοιτα αν κοιταξεις μεσα απο τα φιλτρα εχουν ενδειξη μαξ, δεν την ξεπερνας με τον καφε, αλλιως οταν πας να το στριψεις δεν παει στην θεση του, γι αυτο και αδειο κουμπωνει κανοκινα.

Οταν βαζεις καφε το πιεζεις με το πισω μερος του δοσομετρητη, αλλα οχι με πολυ δυναμη, θα συμπιεσεις πολυ τον καφε και δεν θα παιρνει το νερο.

Η θερμοκρασία λογικο ειναι να πεφτει σιγα σιγα, αν παγωνε κατευθείαν, μπορει να εσπαγε καποιο εξαρτήμα ή να χαλουσε. Σταδιακα και ομοιομορφα χανει την θερμοκρασία .

Εγω πάντα κανω διπλο εσπρεσο, παιρνω ή ντιμελο ή γιακομς. Το βαζω σε φιλτζανακι του ελληνικου, εχω και τα κλασσικά του εσπρεσο αλλα δεν με βολεψαν.

Καθαρισμο, πάντα με ενα πανακι οταν τελειωσεις την διαδικασια και στους δυο ή τρεις μηνες με ξινο να φυγουν τα αλατα και να γίνει σαν καινουργια.

Προσεχε αν κανεις ζεστο αφρογαλα, παντα να βγαζεις το καλλυμα απο το ακροφυσιο και να καθαριζεις και το απο μεσα, μπορει να σου μεινει γαλα και να βουλωσει η τρύπα, πρεπει μετα με μια καρφιτσα, οδοντογλυφίδα να την ανοιξεις δεν ειναι κατι σπουδαιο, απλα θα νομιζεις οτι κατι επαθε.

Οτι αλλο θες ρωτα μας.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, zio10 είπε

Πήγα χθες να πάρω μπύρες και πέτυχα κάτι ωραία βρεφικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι. Πήρα και φαίνονται πολύ καλά, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά. 

Από παιδικά ότι ρούχο έχω πάρει για την εγγονούλα μου βγήκε πολύ καλά 

3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Οταν βαζεις καφε το πιεζεις με το πισω μερος του δοσομετρητη, αλλα οχι με πολυ δυναμη, θα συμπιεσεις πολυ τον καφε και δεν θα παιρνει το νερο.

Σωστές οι οδηγίες σου για όλους μας μία παρατήρηση μόνο.Το αν θα περάσει νερό και πόσο από τον καφέ δεν εξαρτάται από την πίεση αλλά από το κόψιμο του καφέ.Όσο πιο ψιλικομένος τόσο πιο δύσκολα περνάει το νερό.Για αυτό σε όσους κόβουν μόνοι τους προσοχή στο κόψιμο.Όχι πολύ χοντρό γιατί θα χάνουν από γεύση όχι πολύ ψιλό γιατί θα περνάει δύσκολα το νερό θα ζεματίζεται ο καφές και πάλι θα χάνει από γεύση.Με προσοχή να βρούνε τη μέση λύση.

Η παρατήρηση αφορά βεβαίως αυτούς που κόβουν μόνοι τους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...