Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πήγε να υποβάλλει μήνυση με ποια κατηγορία ακριβώς, ότι του ζήτησαν να τον ψάξουν?

Είπαμε να ξέρουμε τα δικαιώματά μας αλλά ο φίλος σου μάλλον για κομπλεξικός μου κάνει.

Εμένα μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει πουθενά να με ψάξουν, αλλά αν τύχαινε θα το δεχόμουν σε περίπτωση που γινόταν ευγενικά και με αξιοπρέπεια, στα πλαίσια της δουλειάς του άλλου για έναν τυπικό έλεγχο. Αν τώρα ερχόταν ο άλλος τσαμπουκαλεμένος και πήγαινε κατευθείαν να απλώσει τα κωλόχερά του στα πράγματά μου, τότε ναι θα έκανα μανούρα και θα ζητούσα να καλέσουν και την αστυνομία.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Και πήγε να υποβάλλει μήνυση με ποια κατηγορία ακριβώς, ότι του ζήτησαν να τον ψάξουν?

Είπαμε να ξέρουμε τα δικαιώματά μας αλλά ο φίλος σου μάλλον για κομπλεξικός μου κάνει.

Εμένα μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει πουθενά να με ψάξουν, αλλά αν τύχαινε θα το δεχόμουν σε περίπτωση που γινόταν ευγενικά και με αξιοπρέπεια, στα πλαίσια της δουλειάς του άλλου για έναν τυπικό έλεγχο. Αν τώρα ερχόταν ο άλλος τσαμπουκαλεμένος και πήγαινε κατευθείαν να απλώσει τα κωλόχερά του στα πράγματά μου, τότε ναι θα έκανα μανούρα και θα ζητούσα να καλέσουν και την αστυνομία.

Ηθικη βλαβη ,μειωση προσωπικοτητας , παρανομη παρακρατηση και κατι αλλα ...

Εχουν περασει και χρονια....

Για μενα καλα τους εκανε παρα εβγαλε κομπλεξ....

Κομπλεξ ειχε ο σεκιουριτας που νομιζε οτι ειναι ο Καλαχαν.....

• Like 6
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Locke_John είπε

Το απόγευμα θα δοκιμάσω την μηχανή εσπρεσιερα κ θα πω άποψη μου.

Υγ.απο καφέδες εσπρεσο,μου έκανε εντύπωση ότι είχε μόνο μια μάρκα,κόκκινο d oro νομίζω, 3.5€ τα 350γραμμαρια.

Περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία,αλλά πήρα τον συγκεκριμένο και θα δοκιμάσω.

Υγ2.ολοι οι καφέδες που γράφουν "φίλτρου" είναι για μηχανή γαλλικου καφέ,σωστά;

Αυτός που πήρα έγραφε καφές espresso.

Από τα γραφόμενα είσαι άσχετος με το άθλημα,οπότε έκανες πολύ καλά που πήρες στον φτηνό καφέ από το lidl γιατί είναι πολύ καλός για προπόνηση.:P

Μόλις μάθεις λιγάκι να πας να πάρεις έναν καλίτερο από κάπου αλλού,δεν θα σου πω lavazza (προσωπικά δεν τον χωνεύω) υπάρχουν και άλλες μάρκες να δοκιμάσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2018 στις 2:46 ΜΜ, k_w_t είπε

"Που ξερω εγω οτι δεν θα μου βαλει κατι στην τσεπη ο Security κατα τον ελεγχο ? "

Μάγκες προσοχή με τους σεκιουριτάδες. Αν δεν γουστάρουν τη φάτσα σου σε σταματάνε, σου πετάνε μια σοκοφρέτα στη τσέπη και μετά άντε τρέχα να βρεις το δίκιο σου

Στο θέμα μας, το σακίδιο που έχει δώρο η coca cola το πήρε κανείς;

Είναι ναυτικός σάκος; Είναι αξιόλογο;

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.

*Off topic*

Σήμερα σε Λιντλ ακριβώς το αντίθετο από αυτά που διαβάζω. Πάω με σακούλα ναυλον μπλε αυτές που δίνουν κάτω στην αγορά,με πράγματα μέσα δικά μου όχι τρόφιμα,και το κράνος μου. Κουτιά που τα βάζεις και τα κλειδώνεις δεν υπήρχαν. Μια ταμίας που είχε ιδρώσει και είχε ούρα κόσμο,δεν μπορούσα να πλησιάσω να της πω που να τα αφήσω. 

Βλέπω λοιπόν 2 σεκιούριτι και τους ρωτάω παιδιά που να τα αφήσω αυτά δεν έχει κουτιά να τα βάλω και τα σχετικά. Φεύγει ο ένας ρωτάει τον άλλο και μου λένε το μαγικό "Πάρτα μαζί σου". Τι λέτε λέω ρε παιδιά είναι σακούλα που να κρατάω και το κράνος δεν γίνεται. Μετά από κάνα πεντάλεπτο κουβέντας,δεν είχαν και πολύ όρεξη, τα πήρε ο ένας και τα πήγε κάτω από το ταμείο της κοπέλας,και μου είπε όταν φύγεις θα τα ζητήσεις από κει.

Καμία σχέση με τα προηγούμενα που διαβάζω. Επίσης οι σεκιούριτι εκτελούσαν και χρέη υπαλλήλων του Λιντλ γιατί ο ένας έβαζε πράγματα στα ράφια,και ο άλλος ήταν με μια λίστα στα χέρια του και τσέκαρε τιμές? προϊόντα? Δεν κατάλαβα ακριβώς. 

Δημοσ.

Σήμερα επίσης στο κατάστημα Ελληνικού. Security δεν υπήρχε πουθενά.

Μια καλοντυμένη μάλιστα βολτάριζε μέσα και έτρωγε λίγο από όλα. Σοκολάτες, παγωτά και διάφορα σνακ.

είχε μια σακούλα μάλιστα και έριχνε μέσα τις συσκευασίες από αυτά που μασούλαγε.

Πλήρωσε ένα πακέτο τσίχλες και έφυγε σαν κυρία.

Οι υπάλληλοι του lidl  δεν έδιναν σημασία ή δεν πήραν χαμπάρι.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, notist είπε

Καμία σχέση με τα προηγούμενα που διαβάζω. Επίσης οι σεκιούριτι εκτελούσαν και χρέη υπαλλήλων του Λιντλ γιατί ο ένας έβαζε πράγματα στα ράφια,και ο άλλος ήταν με μια λίστα στα χέρια του και τσέκαρε τιμές? προϊόντα? Δεν κατάλαβα ακριβώς. 

Δεν τσεκαρε τιμες ... Εχουν μια λιστα με συγκεκριμενα προιοντα που τα μετρανε καθε λιγο και λιγακι τους βλεπω συχνα στους καφεδες να μετρανε τα κουτακια NES-CAFFEE...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα ότι είχε έκπτωση στο Nescafe το μεταλλικό κουτί. Τι έκπτωση δηλαδή! Αλλά τσίμπησα 2 κουτιά των 200γρ.

Αλλού μπορεί να τον έβρισκα και φθηνότερα αλλά γενικά τον έχουν ακριβύνει  πολύ παντού λόγω φορολογίας.

Επεξ/σία από mr.Vox
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Δεν τσεκαρε τιμες ... Εχουν μια λιστα με συγκεκριμενα προιοντα που τα μετρανε καθε λιγο και λιγακι τους βλεπω συχνα στους καφεδες να μετρανε τα κουτακια NES-CAFFEE...

Ναι καλά λες. Στους Νες καφέ ήταν και κοίταζε. Βρε λες και ήσουν εσύ? Χαχαχαχαχα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Μάγκες προσοχή με τους σεκιουριτάδες. Αν δεν γουστάρουν τη φάτσα σου σε σταματάνε, σου πετάνε μια σοκοφρέτα στη τσέπη και μετά άντε τρέχα να βρεις το δίκιο σου

Στο θέμα μας, το σακίδιο που έχει δώρο η coca cola το πήρε κανείς;

Είναι ναυτικός σάκος; Είναι αξιόλογο;

Δεν το καταλαβαινω αυτο. Απο την ωρα που εισαι εντος καταστηματος, γιατι να σε κατηγορησουν για κλοπη? Συνεχεια παω και βαζω πραγματα σε τσαντα πλατης/τσεπες και δεν ειχα ποτε θεμα. Βεβαια, ζω σε σχετικα μικρο και σωστο μερος, και υπαρχουν και μπαρες στην εξοδο που εχουν χτυπησει κανα 2 φορες σε αλλους. Δεν ξερω αν ειναι πιο αστεια τα πραγματα σε πιο μεγαλες πολεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, plotolp είπε

Πήρε κανείς την εσπρεσιέρα την δευτέρα? Την πήραμε και εμείς και έχω 1-2 απορίες.

Την εχω εδω και ενα χρονο, εγω τι αποριες εχεις;

Την ιδια με διαφορετικη μαρκα την εχουν τα πρακτικερ να ξερετε(στο σιτε δεν την εχουν αλλα θυμαμαι πολυ καλα οταν πηγα σε εναενα κασταστημα πρακτικερ στην Θεσσαλονίκη, ειχε ακριβώς την ιδια και σε σταντ)

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Η φαντασια σου καλπαζει:) Τι ειναι ο σεκιουριταδες για να κανουν τετοια νουμερα? Ρασπούτιν ή ψυχοπαθείς?

3 ώρες πριν, notist είπε

Βλέπω λοιπόν 2 σεκιούριτι και τους ρωτάω παιδιά που να τα αφήσω αυτά δεν έχει κουτιά να τα βάλω και τα σχετικά. Φεύγει ο ένας ρωτάει τον άλλο και μου λένε το μαγικό "Πάρτα μαζί σου". Τι λέτε λέω ρε παιδιά είναι σακούλα που να κρατάω και το κράνος δεν γίνεται. Μετά από κάνα πεντάλεπτο κουβέντας,δεν είχαν και πολύ όρεξη, τα πήρε ο ένας και τα πήγε κάτω από το ταμείο της κοπέλας,και μου είπε όταν φύγεις θα τα ζητήσεις από κει.

Εγω ειχα δει μια πελατισσα που πηγε στο ταμειο να πληρωσει τα ψωνια της, και στον ωμο ειχε τη τσαντα της, οποτε μολις φτανει η σειρα της η ταμιας της λεει "συγνωμη αλλα πρεπει να τη ψαξω". Και την εψαξε.

Επισης κι εγω εχω δει σεκιουριτα να βαζει πραγματα στο ραφι, προφανως δε φτανουν τα ατομα και κανουν κι άλλες δουλειες.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
7 ώρες πριν, plotolp είπε

Πήρε κανείς την εσπρεσιέρα την δευτέρα? Την πήραμε και εμείς και έχω 1-2 απορίες.

Το έχουν ξεσκίσει στο οφτοπιτς με τους σεκιουριτάδες.Πρώτη μούρη τους κάνανε.:P 

Την έχω εγώ τουλάχιστον κανένα χρόνο.Λέγε απορίες να σου τις λύσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...