villasg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Τι από τα δύο είναι αυτόφωρο πλημμέλημα και ξέρει ο σεκιουριτάς ή ο εισπράκτορας να το εκτιμήσει; Το προσωπικό ασφαλείας υποχρεουτε να εχει πιστοποίηση και άδεια προσωπικού ασφαλείας (Άδεια security) σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΕΜΕΑ (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας) . Εκει τα μαθαινει αυτα και αλλα πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε https://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/336452/ayta-einai-ta-dikaiomata-mas-an-mas-piasoyn-horis-eisitirio https://tvxs.gr/news/blogarontas/epibaton-dikaiomata-prosoxi-sto-keno Επειδή μάλλον δε θα σας αρέσουν οι πηγές, μπορείτε να κοιτάξετε το άρθρο 325 του ποινικού κώδικα για παράνομη κράτηση. Εν ολίγοις εφόσον το αδίκημα δεν είναι ποινικό άλλα διοικητικό, κανείς ελεγκτής ή σεκιουριτάς δεν έχει δικαίωμα να συλλαμβάνει. Αν θέλει μπορεί να επιχειρήσει να το κάνει, ο νόμος είναι νόμος. Υπάρχουν αρκετές υποθέσεις τσαμπατζήδων στη Θεσσαλονίκη που εκμεταλλεύθηκαν τα νταηλίκια των ελεγκτών του ΟΑΣΘ για να βγάλουν χρήμα. Διπλά ζημιωμένος ο ΟΑΣΘ γιατί ούτε τα πρόστιμα εισέπραξε, και πλήρωσε κι από πάνω. Αρα λοιπον ο ελεγκτής ουσιαστικα είναι αχρηστος, αυτο δε λες? Δε μπορει να κανει τιποτα οταν δει το παραβατη. Ο παραβατης εχει ολους τους ασσους... Πως εβγαλαν χρημα οι τσαμπατζηδες, αν είναι να βγαλουμε κι εμεις. Να μη πληρωμουμε εισιτηριο, να βγαζουμε και χρημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Να κερδισεις στραβη στο τζαμπα,πρεπει να πληρωσεις δικηγορο .Υπολογιζεις αν σε συμφερει. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Diskimpex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αν έχεις όρεξη για δικαστήρια βρες πρώτα τον κατάλληλο δικηγόρο, και μετά κάνε ακριβώς ότι λέει το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, stefa_1 είπε Αυτο δεν γινεται σε κανενα αλλο σουπερμαρκετ μεσα στην πολη, και μιλαω για τις πιο γνωστες αλυσιδες. Απλα το κακο εχει παραγινει, και οταν καποιος εχει εναλλακτικες θα αρχισουν να χανουν πελατες με αυτη την τακτικη. Τα λίντλ εδω τουλαχιστο στην περιοχη μου εβαλαν σεκιουριτα τα τελευταια 2 χρονια. Οπου και να γυρισεις τον βλεπεις πισω σου να σε κοιταει και τι πιανεις. Ελεος! Ναι σε ελάχιστα γίνεται αλλά να ξέρεις ότι πέφτει το κλέψιμο σύννεφο.Θα μου πεις αξίζει τον κόπο να κλέψεις μία σοκολάτα;;;Κάποιοι το κάνουν.Μη ξεχνάμε όμως και τι γινόταν επί αποχής Μαρινόπουλου.Όχι τόσο από πελάτες αλλά από υπαλλήλους. Έχω ακούσει ιστορία από υπάλληλο ότι άλλος υπάλληλος έβγαλε από κολητό του ταμία βαλίτσα γεμάτη με ηλεκτρονικά (βιντεοκάμερες φωτογραφικές μηχανές και άλλα ηλεκτρονικά) και πλήρωσε την τιμή της βαλίτσας.Για αυτό στο τέλος ο Μαρινόπουλος τα κατήργησε το ίδιο δε κάνει και ο Σκλαβενίτης γιατί τα ηλεκτρονικά τραβάνε τον κλέφτη που είναι ακριβά. Νι να κλέψει;;; Αλεύρι μπύρες και χαρτιά υγείας;;; Και κάτι άλλο.Μπορείς να αρνηθείς τη σωματική έρευνα την οποία δεν μπορεί και για κανένα λόγο να σου κάνει αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς τον έλεγχο στην τσάντα με τα ψώνια γιατί εκεί μπορεί να την κάνει για έλεγχο του ταμία αν σου έχει χτυπήσει κανονικά όλα τα πράγματα.Και αστυνομία να έρθει δεν μπορείς να τον αρνηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) α) Να κλέψεις από κατάστημα κάποιο προϊόν είναι ποινικό β) Το κατάστημα είναι δημόσιος χώρος αλλά μπορεί ο υπεύθυνος να σου ζητήσει να φύγεις αν δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση/συμπεριφορά/ενέργειες σου (ακόμη και με δικαιολογία την εμφάνιση πχ να είσαι ξεβράκωτος) γ) Τα καταστήματα αναφέρουν σαφώς ότι απαγορευονται οι τσάντες εντός , ψώνια μόνο με καλάθι. Αν μπεις μέσα με τσάντα δεν μπορείς να αρνηθείς τυχόν έλεγχο. δ) Σε κάθε περίπτωση και ελεγχόμενος και ελεγκτής πρέπει να είμαστε καλόπιστοι και ευγενικοί. Το εμπόριο και οι κοινωνικές συναναστροφές βασίζονται στην καλοπιστία , αν κάποιος ελεγκτής ζητήσει ευγενικά να ελέγξει κάτι αντιλήφθηκε καλώς ή κακώς ή μπορεί να κάνει και δειγματοληπτικό έλεγχο. ε) Πράγματι στα ΛΙΝΤΛ ορισμένες φορές ο σεκιουριτάς μοιάζει να σε "ακολουθεί" αλλά αν δεν έχεις σκοπό να κλέψεις δεν σε νοιάζει άλλωστε είναι απλά ένας χαμηλόμισθος συμπατριώτης μας που ακολουθεί γενικές οδηγίες που του έχουν δοθεί. ΥΓ Προσωπικά μου έχει τύχει έλεγχος σε Τζαμπο , ΜΑΚΡΟ και στις 2 περιπτώσεις ο ελεγκτής ήταν ευγενικός και εγώ δεν είχα πρόβλημα να δείξω την τσάντα που μου ζήτησε. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από jgeorgiou 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Το απόγευμα θα δοκιμάσω την μηχανή εσπρεσιερα κ θα πω άποψη μου. Υγ.απο καφέδες εσπρεσο,μου έκανε εντύπωση ότι είχε μόνο μια μάρκα,κόκκινο d oro νομίζω, 3.5€ τα 350γραμμαρια. Περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία,αλλά πήρα τον συγκεκριμένο και θα δοκιμάσω. Υγ2.ολοι οι καφέδες που γράφουν "φίλτρου" είναι για μηχανή γαλλικου καφέ,σωστά; Αυτός που πήρα έγραφε καφές espresso. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Locke_John είπε Καλημέρα σε όλους. Το απόγευμα θα δοκιμάσω την μηχανή εσπρεσιερα κ θα πω άποψη μου. Υγ.απο καφέδες εσπρεσο,μου έκανε εντύπωση ότι είχε μόνο μια μάρκα,κόκκινο d oro νομίζω, 3.5€ τα 350γραμμαρια. Περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία,αλλά πήρα τον συγκεκριμένο και θα δοκιμάσω. Υγ2.ολοι οι καφέδες που γράφουν "φίλτρου" είναι για μηχανή γαλλικου καφέ,σωστά; Αυτός που πήρα έγραφε καφές espresso. Lidl και καφες espresso δεν πανε μαζι. Εναν που ειχε σε κοκκινη συσκευασια-μαρκα με εκαψες- ηταν οτι πιο χειροτερο εχω πιει ever. Ο φιλτρου ειναι ο γαλλικος,βραζιλιανικος,αμερικανικος,black (τον ζητανε οι αμερικανοι). Δοκιμασε με lavazza να μας πεις αποψεις για την espressiερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Έχω παρατηρήσει το εξής άσχημο φαινόμενο το οποίο βλέπω και επιδεινώνεται.Καιρό τώρα κάθονται έξω από τα σουπερμάρκετ διάφοροι και ζητιανεύουν.Στο lidl όμως βλέπω συνέχεια και μόνο γύφτους που έχουν διώξει όλους τους άλλους και σε ακολουθούν μέχρι το αυτοκίνητο περιμένοντας ακριβώς από πάνω σου το καρότσι για να τσιμπήσουν το κέρμα.Το θέμα το έχω αναφέρει εδώ ξανά.Προσωπικά έστειλα mail στην εταιρία γιατί τίθεται πλέον θέμα ασφάλειας των πελατών.Πλέον έχουν κάνει κατάληψη και σταματούν πελάτες σε υποκαταστήματα με υπαίθρια πάρκινγκ ή τους συναντάς ακόμη και στο ασανσέρ μόλις κατέβεις στο υπόγειο (αυτό μου έχει συμβεί αρκετές φορές τελευταία εδώ στα νότια προάστια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, jgeorgiou είπε ε) Πράγματι στα ΛΙΝΤΛ ορισμένες φορές ο σεκιουριτάς μοιάζει να σε "ακολουθεί" αλλά αν δεν έχεις σκοπό να κλέψεις δεν σε νοιάζει άλλωστε είναι απλά ένας χαμηλόμισθος συμπατριώτης μας που ακολουθεί γενικές οδηγίες που του έχουν δοθεί. Ωστε δεν έχουνε κάτι να κρύψουμε οπότε πρέπει να δεχθούμε (με χαρά) τον έλεγχο. Είμαι σίγουρος ότι είσαι νομοταγής και φιλυσηχος πολίτης οπότε θα πρέπει να βάλεις κάμερες μέσα στο σπίτι σου και να στέλνεις σε δημόσια προβολή την εικόνα σε όλο το ίντερνετ. Κλέφτης είσαι για να θες να κρύψεις κάτι; Ίδια λογική δεν είναι; Πες μου την γνώμη σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Αγοράστηκε η τοστιέρα. Ακριβώς όπως και η προηγούμενη που είχα σε ποιότητα...πολύ καλή. Άλλαξαν ελάχιστα το design της νομίζω...είναι λιγο πιο αεροδυναμικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Στο ΜΑΚΡΟ κάνουν πάντα έλεγχο στην σακούλα , (τώρα που το πήρε ο Σκλαβενίτης ατόνησε) και όλοι οι πελάτες το αποδέχονται. Στο ΛΙΝΤΛ πέρα απο τον "ενεργητικό" σεκιουριτα δεν μου έχουν κάνει ποτέ έλεγχο. Οταν μπαίνεις στην περιουσία του άλλου πρέπει να αποδέχεσαι ότι και ο άλλος πρέπει να προστατεύει τα συμφέροντα του. Δεν νομίζω να έχουν στείλει κανένα σεκιουριτά στον δρόμο ή στο σπίτι κάποιου πελάτη. Σε κάθε περίπτωση , ακόμη και αν ο σεκιουριτάς είναι "σίγουρος" πρέπει να αντιμετωπίζει τον ελεγχόμενο με ευγένεια και διακριτικότητα. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια ψωνίζω πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα από πολλές γνωστές αλυσίδες και δεν αισθάνθηκα ότι κάποια επιχείρηση το παρακάνει. Οσον αφορά τον "καψερο" του ΛΙΛΝΤΛ που πρέπει να κινήται ανάμεσα στους πελάτες συνεχώς ώστε οι πελάτες να αισθάνονται ότι επιβλέπονται (στην πραγματικότητα λόγω πολυκοσμίας δεν μπορεί πραγματικά να επιβλέψει" τι να πω? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Ειπατε για Security και θυμηθηκα εναν τρελαρα φιλο μου πριν χρονια. Εχουμε παει praktiker να παρουμε κατι εργαλεια χρωματα κτλ. Στην εξοδο σκαει security (wanna be μπατσος) και μας ζηταει να μας ψαξει. Ο κολλητος μου του λεει μην τολμησεις και με πλησιασεις στο μισο μετρο. Αντιδραση τρελη τελειως. Ερχονται αλλοι 2 security και υπευθυνος καταστηματος. Ζηταει να μην το πλησιαζει κανενας στο μισο μετρο και εαν θελουν να φωναξουν αστυνομια. Σε 3' ειχε ερθει περιπολικο και τοτε πηγε ο ιδιος και λεει ψαχτε με. Δεν βρηκαν τιποτα πανω του βεβαια. Ωραια λεει στο αστυνομικο φορτωσε τωρα στο περιπολικο τους 2 security και τον υπευθυνο του καταστηματος γιατι θελω να υποβαλω μυνηση. Ενας χαμος μεσα στο praktiker ηρθε μεχρι και ο υπευθυνος ασφαλειας των Praktiker. Ολοι ακομη και εγω ειχαμε την απορια γιατι δεν αφηνε να τον πλησιασει κανενας και οταν μου εξηγησε μου φανηκε πολυ λογικο. "Που ξερω εγω οτι δεν θα μου βαλει κατι στην τσεπη ο Security κατα τον ελεγχο ? " Τελικα εκανε καταγγελια και οχι μηνυση (μπορουσε να την κανει μεσα σε 2 μηνες του ειπανε) Τσιμπησε μια εκπτωτικη καρτα για τα Praktiker και ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Το μόνο που δυσκολεύομαι να πιστέψω είναι ότι το περιπολικό ήρθε σε 3 λεπτά. (Ίσως επειδή ήταν πριν χρόνια) Γιατί πλέον όταν καλείς αστυνομία ή ασθενοφόρο και δε πρόκειται για πχ φονικό τροχαίο, μπορεί να κάνουν και 3 ώρες να έρθουν και είναι ίσως ο μοναδικός λόγος που δεν ακολουθώ και εγώ την ίδια τακτική στα καταστήματα με τους σερίφηδες σεκιουριτάδες. Αν ήξερα ότι θα έρθουν σε εύλογο διάστημα (έστω 20 λεπτά) θα το έκανα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, MikeJ είπε Το μόνο που δυσκολεύομαι να πιστέψω είναι ότι το περιπολικό ήρθε σε 3 λεπτά. (Ίσως επειδή ήταν πριν χρόνια) Γιατί πλέον όταν καλείς αστυνομία ή ασθενοφόρο και δε πρόκειται για πχ φονικό τροχαίο, μπορεί να κάνουν και 3 ώρες να έρθουν και είναι ίσως ο μοναδικός λόγος που δεν ακολουθώ και εγώ την ίδια τακτική στα καταστήματα με τους σερίφηδες σεκιουριτάδες. Αν ήξερα ότι θα έρθουν σε εύλογο διάστημα (έστω 20 λεπτά) θα το έκανα και εγώ. Το τμημα ηταν τοτε σχεδον απεναντι στην Πειραιως. Μετα εγινε καποια αλλη υπηρεσια της ΕΛ.ΑΣ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις