notist Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Εγώ την είχα πάρει πρόπερσι και έχει ένδειξη όργανο πόσο αέρα έχει μέσα,και 4 εξαρτήματα που βάζεις αναλόγως τι θες να φουσκώσει. Ειναι με το χερι που ανεβάζεις κατεβάζεις. Δεν έχω δει ποια έχει τώρα αν είναι η ίδια. 9,99€ την είχα πάρει. Τα λάστιχα του ποδηλάτου με σχεδόν καθόλου αέρα μέσα σε 12-13 πάνω κάτω τα φούσκωνε εντάξει. Το ίδιο και οι μπάλες. Χρόνος 5-10 λεπτά αναλόγως τα γκάζια που θα βάλεις η στο χαλαρό. Τώρα για το Καστράκι που λες 2×2 δεν γνωρίζω. Και εμείς κάτι πισίνες για τα παιδιά η βάρκα φουσκωτή, μας τα φούσκωνε ο πατέρας μου στο εξοχικό με κομπρεσέρ αέρα μεγάλο επαγγελματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, notist είπε Εγώ την είχα πάρει πρόπερσι και έχει ένδειξη όργανο πόσο αέρα έχει μέσα,και 4 εξαρτήματα που βάζεις αναλόγως τι θες να φουσκώσει. Ειναι με το χερι που ανεβάζεις κατεβάζεις. Δεν έχω δει ποια έχει τώρα αν είναι η ίδια. 9,99€ την είχα πάρει. Τα λάστιχα του ποδηλάτου με σχεδόν καθόλου αέρα μέσα σε 12-13 πάνω κάτω τα φούσκωνε εντάξει. Το ίδιο και οι μπάλες. Χρόνος 5-10 λεπτά αναλόγως τα γκάζια που θα βάλεις η στο χαλαρό. Τώρα για το Καστράκι που λες 2×2 δεν γνωρίζω. Και εμείς κάτι πισίνες για τα παιδιά η βάρκα φουσκωτή, μας τα φούσκωνε ο πατέρας μου στο εξοχικό με κομπρεσέρ αέρα μεγάλο επαγγελματικό. Ε δεν μιλάς για ηλεκτρική τότε, για άλλη τρόμπα μιλάμε που την είχε απο χθες στα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, oykas2001 είπε Καπουτσίνο πίνω κυρίως, καφέ παίρνω κομμένο από coffee island, θα παω την Δευτέρα να το δω κι από κοντά και πιστεύω να με καλύψει. Έχω μια dole gusto τώρα με κάψουλα που την γεμίζω αλλά δεν τρελαίνομαι, σα ρόφημα είναι ο καφές. (Στο ερώτημα καφές ή μπύρα για τον παππού, ψόφησα στο γέλιο - αλλά ποντάρω στις μπύρες)!!! Ε καλά καμία σύγκριση. DG έχω κι εγώ, είναι για εναλλακτική αν ξεμείνω από καφέ ή αν βιάζομαι να φύγω και πρέπει πάση θυσία να πιω καφέ (που στο 90% ΠΡΕΠΕΙ ). Ωστόσο πάλι δεν θα είναι ίδια γεύση με της επαγγελματικής μηχανής. Άποψή μου: πάρε τη κι αν δεν σου κάνει, επιστρέφεται. Απλό. Σε τρεις-τέσσερις καφέδες θα έχεις αποφασίσει. Δύο μέρες δουλειά. Προσεκτική χρήση, άμεσο καθάρισμα αμέσως μετά τη χρήση για να μπορείς να την επιστρέψεις όσο καθαρότερη γίνεται (και να είσαι κύριος) και όλα γίνονται ευκολότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, jonkyr είπε Ε καλά καμία σύγκριση. DG έχω κι εγώ, είναι για εναλλακτική αν ξεμείνω από καφέ ή αν βιάζομαι να φύγω και πρέπει πάση θυσία να πιω καφέ (που στο 90% ΠΡΕΠΕΙ ). Ωστόσο πάλι δεν θα είναι ίδια γεύση με της επαγγελματικής μηχανής. Άποψή μου: πάρε τη κι αν δεν σου κάνει, επιστρέφεται. Απλό. Σε τρεις-τέσσερις καφέδες θα έχεις αποφασίσει. Δύο μέρες δουλειά. Προσεκτική χρήση, άμεσο καθάρισμα αμέσως μετά τη χρήση για να μπορείς να την επιστρέψεις όσο καθαρότερη γίνεται (και να είσαι κύριος) και όλα γίνονται ευκολότερα. Ωραία σκέψη. Θα την δω από κοντά. Ερώτηση: σταματάει μόνη της; Πχ βάζω για διπλό και πατάω το κουμπί κι αυτό ήταν; Ή πρέπει να τη σταματάω εγώ; Βλέπω και την delonghi ec685, ξέρω, ακριβή και φαντάζομαι καμία σχέση με αυτή του lidl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Ωραία σκέψη. Θα την δω από κοντά. Ερώτηση: σταματάει μόνη της; Πχ βάζω για διπλό και πατάω το κουμπί κι αυτό ήταν; Ή πρέπει να τη σταματάω εγώ; Βλέπω και την delonghi ec685, ξέρω, ακριβή και φαντάζομαι καμία σχέση με αυτή του lidl... Όπως όλες αυτού του τύπου, ΟΧΙ! Εσύ θα την σταματήσεις. Δεν είναι DG. Δεν έχω χρόνο να δω την Delonghi που αναφέρεις, αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής νομίζω καμία δεν θα σου κάνει αυτό που ζητάς. Για το προηγουμενο που σου είπα, ρώτησε για καλό και για κακό αν μπορεί να επιστραφεί μετά την δοκιμή της σε πραγματικές συνθήκες (μην σου μείνει αμανάτι αν δεν σου αρέσει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, jonkyr είπε Όπως σου είπα (και είπε κι ο παππούς, που νομίζω όμως ότι στο παρελθόν δήλωσε ότι δεν πίνει πολλούς καφέδες... ή μπύρες; δεν θυμάμαι) στην αρχή: πρόκειται για μία μηχανή low budget που δεν θα σε κρεμάσει. Έχει και την τριετή εγγύησή της. Μπύρες όπως το είπες δεν πίνω .Πολύ σπάνια τώρα το καλοκαίρι αν έχω κάνει κάποια εξωτερική δουλειά και έχω χύσει αρκετό ιδρώτα μία μικρή γυάλινη του lidl. Καφέδες όμως πολλούς και ειδικά φρέντο τώρα το καλοκαίρι τρεις την ημέρα.Παλιά έπινα αντίστοιχους φραπέδες nescafe υπέφερα από το στομάχι και βρήκα την υγειά μου από τότε που ανακάλυψα το φρέντο.Και επειδή στα σούπερ μάρκετ πουθενά δεν έχει επιλογές αλλά σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν αυτοί και εκεί που παίρνουν μεγαλύτερα ποσοστά, σε καταστήματα τύπου island τον πληρώνεις για χαβιάρι πάω πλατεία Αττικής και παίρνω από ιντερνιτικό άκοπο με το κιλό ότι μάρκα και ποικιλία τραβάει ο οργανισμός μου και τον κόβω με απλό μηχανάκι στο σπίτι. Από εμπειρία έχω γίνει εξπέρ και όσοι πίνουν μου λένε ότι είναι από τους καλίτερους που έχουν πιει από ερασιτέχνη.Μηχανούλα όπως είπα έχω του lidl η οποία αν δεν έχεις υπομονή και εμπειρία δεν θα σε ικανοποιήσει και για κόψιμο μία από ίντερνετ με 15 ευρώ. Edit. Και επειδή πολλοί με έχουν παρεξηγήσει (μέσα και εσύ) δεν είμαι λάτρης του lidl και κανενός lidl.Είμαι κυνηγός της καλής τιμής και όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας και δεν θα διστάσω να κάνω 10 και 15 χιλιόμετρα να την απολαύσω. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Μπύρες όπως το είπες δεν πίνω .Πολύ σπάνια τώρα το καλοκαίρι αν έχω κάνει κάποια εξωτερική δουλειά και έχω χύσει αρκετό ιδρώτα μία μικρή γυάλινη του lidl. Καφέδες όμως πολλούς και ειδικά φρέντο τώρα το καλοκαίρι τρεις την ημέρα.Παλιά έπινα αντίστοιχους φραπέδες nescafe υπέφερα από το στομάχι και βρήκα την υγειά μου από τότε που ανακάλυψα το φρέντο.Και επειδή στα σούπερ μάρκετ πουθενά δεν έχει επιλογές αλλά σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν αυτοί και εκεί που παίρνουν μεγαλύτερα ποσοστά, σε καταστήματα τύπου island τον πληρώνεις για χαβιάρι πάω πλατεία Αττικής και παίρνω από ιντερνιτικό άκοπο με το κιλό ότι μάρκα και ποικιλία τραβάει ο οργανισμός μου και τον κόβω με απλό μηχανάκι στο σπίτι. Από εμπειρία έχω γίνει εξπέρ και όσοι πίνουν μου λένε ότι είναι από τους καλίτερους που έχουν πιει από ερασιτέχνη.Μηχανούλα όπως είπα έχω του lidl η οποία αν δεν έχεις υπομονή και εμπειρία δεν θα σε ικανοποιήσει και για κόψιμο μία από ίντερνετ με 15 ευρώ. Edit. Και επειδή πολλοί με έχουν παρεξηγήσει (μέσα και εσύ) δεν είμαι λάτρης του lidl και κανενός lidl.Είμαι κυνηγός της καλής τιμής και όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας και δεν θα διστάσω να κάνω 10 και 15 χιλιόμετρα να την απολαύσω. Που πας παππού και παίρνεις πλατεία Αττικής? Τιμή κιλού? Arabica rabusta ποσοστά για πες . Και εγώ κόκκο θέλω. Παίρνω του Μάκρο το κιλό . Ειμαστε και γείτονες. Μπας και κανονίσουμε αν ξαναπάς η πάω εγώ να πάρει ο ένας και για τον άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) {off topik} 5 ώρες πριν, papoys1 είπε πάω πλατεία Αττικής και παίρνω από ιντερνιτικό άκοπο με το κιλό 2 ώρες πριν, notist είπε Που πας παππού και παίρνεις πλατεία Αττικής? https://www.coffees.gr/ Αδμήτου 12 στην πλατεια απο πανω Αφου παιζετε κοντα μου ανεβειτε λγο παραπανω να παρετε καφε ( ακοπο ή κομμενο ) χωρις να σας παρουν τα σωβρακα πολυ οικονομικος και καλος . Καφε που καβουρδιζετε σχεδον καθε μερα και παντα παιρνεις φρεσκο καβουρδισμενο , http://www.kerkezos.com/ Αριστοτέλους 60 κοντα στην Πλ. Βικτωρίας . Επομενη αλλα πιο ακριβη επιλογη ειναι το Exo's στην Κατεχάκη 44-46 με απιθανα χαρμανια ( επισης καβουρδιζει εκει ) https://www.facebook.com/exoscoffeshop/ {/off topik} Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από villasg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Edit. Και επειδή πολλοί με έχουν παρεξηγήσει (μέσα και εσύ) Νομίζω ότι αυτό το λύσαμε πια. Για το μπύρα vs καφέ, δεν θυμόμουν Για όλα τα άλλα που ανέφερες, είναι γνωστό ότι στον ηλεκτρικό μύλο παίζουν ρόλο οι λεπίδες. Ο καφές δεν πρέπει να θερμαίνεται πολύ. Φυσικά, μιλάμε για ιδανικές συνθήκες που ΟΥΤΕ ΕΓΩ ακολουθώ (πώς να το πω αυτό άλλωστε, αφού αγοράζω έτοιμο αλεσμένο καφέ, άρα ήδη εσύ έχεις καλύτερες συνθήκες από εμένα ). Α, και μην μου αρχίσεις τα "μα" και "μου" για τον μύλο άλεσης του Lidl, διότι εκεί που πας και παίρνεις φτηνό καφέ στην Πλατεία Αττικής (δες το λινκ του συμφορουμίτη παραπάνω) πουλάνε και μύλους. Τσέκαρε τις τιμές και σκέψου γιατί αυτός που πουλάει φτηνό καφέ, πουλάει χειροκίνητους μύλους των λίγων γραμμαρίων σε διπλή τιμή από το Lidl. Δεν μας κλέβει, υπάρχει λόγος που πωλούνται τόσο Απλά αν τους ίδιους πουλούσε το Lidl, θα ήταν λίγο φτηνότεροι (μια στο τόσο). Γενικώς αναλύσαμε αρκετά το θέμα "εσπρεσιέρα προσφοράς", αν υπάρχει κι άλλος να προσθέσει έχει καλώς. Ακόμα και το "οφ τόπικ" δεν είναι εκτός θέματος, καφέ πουλάει και το Lidl. Καλό ΣΚ σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Με πολύ λίγα λόγια, για κάποιον που δεν εχει εσπρεσιερα πιστεύετε αξίζει αυτή, σωστά; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, Locke_John είπε Με πολύ λίγα λόγια, για κάποιον που δεν εχει εσπρεσιερα πιστεύετε αξίζει αυτή, σωστά; Αναλογως τις προσδοκιες/στοχους σου . Αυτη καθως και η arrieli που φερνει κατα καιρους το eshop στην οικονομικοτατη κατηγορια (60€) ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Χααχχα, δελεαστική η επισήμανση σου για την Arielli, θα ήταν σετ με την τηλεόραση μου(τις)! (3χρονων, 55", 450€ αγορά από eshop αν θυμάμαι καλα, απλά λίγο ο ήχος της ακόμα και στ τέρμα έντασης είναι σχετικά χαμηλός) Οκ να σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, Locke_John είπε Με πολύ λίγα λόγια, για κάποιον που δεν εχει εσπρεσιερα πιστεύετε αξίζει αυτή, σωστά; Κατ' εμέ, ναι. Αλλά όπως έγραψε και ο συμφορουμίτης, πρώτα πρέπει να ξέρεις εσύ τους δικούς στόχους/προσδοκίες. Για απλό, γευστικό καφέ εσπρέσο (καπουτσίνο), σπιτικό, σε φτηνή τιμή, καλύτερο από Dolce Gusto/Nespresso, χειρότερο (όχι πάντα) από επαγγελματική μηχανή καφετέριας, τότε ναι. Αγοράζεις. Όσοι δεν έχετε μηχανή εσπρέσο ήδη, να ξέρετε ότι δεν είναι "on the fly" η διαδικασία. Είναι λίγο "βρώμικο σπορ". Θέλει τον καθαρισμό της μετά από κάθε χρήση, δύο λεπτά δουλειά είναι αλλά δεν μπορείς να αφήσεις αλεσμένο καφέ σε πάγκο ή μηχανή. Δλδ μπορείτε, αλλά δεν ενδείκνυται Επίσης θέλει 2-3 λεπτάκια για να ζεσταθεί στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, oykas2001 είπε Ωραία σκέψη. Θα την δω από κοντά. Ερώτηση: σταματάει μόνη της; Πχ βάζω για διπλό και πατάω το κουμπί κι αυτό ήταν; Ή πρέπει να τη σταματάω εγώ; Βλέπω και την delonghi ec685, ξέρω, ακριβή και φαντάζομαι καμία σχέση με αυτή του lidl... μια από τα ίδια και εγώ... σαν μηχανές είναι σχεδόν ίδιες (thermoblock και paranelo) αλλά σκέφτομαι να τα δώσω για την ec685.. 40 δεύτερα προθέρμανση,σταματάει μόνη της την δόση,μικρότερο μέγεθος,επιλογή θερμοκρασίας καφέ (low/med/high), ένδειξη αφαλάτωσης.... και υπάρχει στην αγορά Non-presurised καλαθάκι (4 και κάτι ευρώ από amazon) που με μύλο θα δίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, jonkyr είπε Κατ' εμέ, ναι. Αλλά όπως έγραψε και ο συμφορουμίτης, πρώτα πρέπει να ξέρεις εσύ τους δικούς στόχους/προσδοκίες. Για απλό, γευστικό καφέ εσπρέσο (καπουτσίνο), σπιτικό, σε φτηνή τιμή, καλύτερο από Dolce Gusto/Nespresso, χειρότερο (όχι πάντα) από επαγγελματική μηχανή καφετέριας, τότε ναι. Αγοράζεις. Όσοι δεν έχετε μηχανή εσπρέσο ήδη, να ξέρετε ότι δεν είναι "on the fly" η διαδικασία. Είναι λίγο "βρώμικο σπορ". Θέλει τον καθαρισμό της μετά από κάθε χρήση, δύο λεπτά δουλειά είναι αλλά δεν μπορείς να αφήσεις αλεσμένο καφέ σε πάγκο ή μηχανή. Δλδ μπορείτε, αλλά δεν ενδείκνυται Επίσης θέλει 2-3 λεπτάκια για να ζεσταθεί στην αρχή. Έχει αδερφός μου κ ξέρω την διαδικασία.απλα εκείνου σταματάει αυτόματα.σε αυτήν ουσιαστικά,έχω το νου μου κ όταν μου αρκεί η ποσότητα που έχει βγάλει πατάω να σταματήσει; Ως καθάρισμα εννοείς απλά μετά την παρασκευή καφέ, βγάζουμε το "μεταλλικό/κουμπωτο όπου μπαίνει ο καφές, το πλαινουμε κ αφήνουμε να στεγνώσει.σωστα; χρειάζεται κάτι παραπάνω; Λογικά θα έχει την κλασσική 3ετη εγγύηση των silvercrest οπότε μάλλον θα την χτυπήσω από Δευτέρα. Κ μόνο που θα βγάζει καλύτερο καφέ από nescafe/dolcegusto, μου αρκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις