sphinxgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 2/6/2018 στις 2:09 ΜΜ, orck είπε Έχω αυτόν τον φορτιστή, εάν τον συνδέσω σε μια πλήρη άδεια μπαταρία περίπου 400Αh, πόση ώρα θα κάνει να φορτίσει πλήρως την μπαταρία; Σύμφωνα με το εγχειρίδιο λέει ότι δίνει 3,8Α, κάνοντας υπολογισμούς θέλει 110ωρες και εάν βάλω και θερμικές απώλειες παει πολύ παραπάνω. Κάνω λάθος υπολογισμό; Πρακτικά σε μια μισό άδεια μπαταρία σε πόση ώρα λέει ότι είναι πλήρης; Δεν φορτίζει άδειες μπαταρίες. Το γράφει ξεκάθαρα στο manual. Αν είναι άδεια δεν ξεκινάει καν ο φορτιστής. Για τέτοιες άδειες μπαταρίες χρειάζονται, επαγγελματικοί φορτιστές. Επίσης αν η μπαταρία είναι άδεια, αρκετά πιθανόν να είναι για πέταμα. Για αυτό δεν πρέπει να ξεφορτιζουν. ΄όπως είπαν και οι υπόλοιποι - μέχρι 120Ah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Δεν φορτίζει άδειες μπαταρίες. Το γράφει ξεκάθαρα στο manual. Αν είναι άδεια δεν ξεκινάει καν ο φορτιστής. Για τέτοιες άδειες μπαταρίες χρειάζονται, επαγγελματικοί φορτιστές. Επίσης αν η μπαταρία είναι άδεια, αρκετά πιθανόν να είναι για πέταμα. Για αυτό δεν πρέπει να ξεφορτιζουν. Δεν είναι ακριβώς έτσι, η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να φορτίσει νεκρές μπαταρίες. Μια 12βολτη μπαταρία θεωρείται άδεια όταν η τάση της φτάσει στα 10,6 volt, ο συγκεκριμένος φορτιστής ξεκινάει κανονικά τη φόρτιση εφόσον δει τάση τουλάχιστον 10,5 volt, συνεπώς μια χαρά φορτίζει άδειες μπαταρίες. Επίσης αν δει 7,5 - 10,5 volt ξεκινά τη διαδικασία αναζωογόνησης για να συνεχίσει μετά με κανονική φόρτιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Καλα και να μην την δει μεσα στο σωστο ευρος τασης υπαρχει τροπος να την ξυπνησεις. Απλα συνδεεις ενα τροφοδοτικο για λιγη ωρα στους πολους, σαν να κανεις λιγο αγαρμπη φορτιση. Σε μιση-μια ωρα θα εχει ερθει η ταση στα λογικα πλαισια και μετα εαν η μπαταρια δεν ειναι πεθαμενη εντελως θα φορτισει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, orck είπε Καλα και να μην την δει μεσα στο σωστο ευρος τασης υπαρχει τροπος να την ξυπνησεις. Απλα συνδεεις ενα τροφοδοτικο για λιγη ωρα στους πολους, σαν να κανεις λιγο αγαρμπη φορτιση. Σε μιση-μια ωρα θα εχει ερθει η ταση στα λογικα πλαισια και μετα εαν η μπαταρια δεν ειναι πεθαμενη εντελως θα φορτισει κανονικα. Ή μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις απλό(μη έξυπνο) φορτιστή, κάτι τέτοιο δλδ: Όταν όμως η τάση μιας μπαταρίας πέφτει κάτω από 10,6 volt δημιουργούνται μέσα στην μπαταρία καταστροφικές και μη αναστρέψιμες χημικές αντιδράσεις, και εφόσον έχει πέσει κάτω από τα 7,5 volt κατά πάσα πιθανότητα είναι ήδη τελειωμένη. Ακόμα και να καταφέρεις να τη φορτίσεις, λίγα θα είναι τα ψωμιά της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Έχω τον παλιό φορτιστή χωρίς οθόνη, ο καινούργιος είναι καλύτερος; Ο παλιός αν μείνω απο μπαταρία συνήθως δεν τη φορτίζει ενώ η μπαταρία έχει ζωή (βάζω μπρος με καλώδια και είναι κομπλέ μετά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, varoul k. είπε οποιος εχει να πει τιποτα εναντίον του γάμου μου εφέτο το καλοκαιρι με το παμφθηνο και πενδανοστιμο παγωτό και ουχι γλύκισμα παγωτού ΚΑΪΜΑΚΙ ΛΙΔΛ ας μιλησει τωρα αλλιως ας σωπασει για πάντα και επειδή μοναχοφάηδες δεν υπηρξαμε ποτε, διαλέγουμε την μεγάλη χωρίς σιροπι (και πιο οικονομικη) συσκευασία ωστε κουμπάρος και συμμετεχων/ον στην επικείμενη παρτούζα να στεφθει το σπιτικό προπερσυνο και καλα ωριμασμενο βυσσινο διαδώστε!!! Πράγματι εδώ και 2 καλοκαίρια το τιμώ και είναι συγκρίσιμο με ζαχαροπλαστείου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 46 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Έχω τον παλιό φορτιστή χωρίς οθόνη, ο καινούργιος είναι καλύτερος; Ο παλιός αν μείνω απο μπαταρία συνήθως δεν τη φορτίζει ενώ η μπαταρία έχει ζωή (βάζω μπρος με καλώδια και είναι κομπλέ μετά) Η μόνη διαφορά τους είναι η οθόνη, στον καινούργιο μπορείς να βλέπεις συνεχώς την τάση ενώ στον παλιό δεν μπορείς. Και οι δύο ΔΕΝ ξεκινούν φόρτιση αν δεν δουν τάση τουλάχιστον 7,5 volt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Το δραπανοκατσάβιδο που έχει αυτές τις μέρες αξίζει; Το θέλω για απλά πράματα,να βάλω βάση για λάστιχο ή ποδηλάτου στον τοίχο,να περάσω βίδες σε κανα συρτάρι που είναι με συραπτικό κλπ.Χρειάζεται να πάρω για καλό και για κακό και άλλη μπαταρία; Αν ναι,πού μπορώ να βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε Το δραπανοκατσάβιδο που έχει αυτές τις μέρες αξίζει; Το θέλω για απλά πράματα,να βάλω βάση για λάστιχο ή ποδηλάτου στον τοίχο,να περάσω βίδες σε κανα συρτάρι που είναι με συραπτικό κλπ.Χρειάζεται να πάρω για καλό και για κακό και άλλη μπαταρία; Αν ναι,πού μπορώ να βρω; Το είδα και όπως φαίνεται για ψιλοδουλειές είναι.Μικρούλικο. Για βίδωμα και καμιά τρύπα σε τοίχο μάλλον κάνει.Για μπετό δε νομίζω να τα βγάλει πέρα.Γενικά όπως το έπιασα ένα που ήταν ανοιχτό δεν πρέπει να είναι για μεγάλα ζόρια.Δεύτερη μπαταρία για ποιό λόγο.Δεν αξίζει.Και να βρεις θα είναι πανάκριβη.Αν είναι καλά φορτισμένο κάνεις τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 49 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε Το δραπανοκατσάβιδο που έχει αυτές τις μέρες αξίζει; Το θέλω για απλά πράματα,να βάλω βάση για λάστιχο ή ποδηλάτου στον τοίχο,να περάσω βίδες σε κανα συρτάρι που είναι με συραπτικό κλπ.Χρειάζεται να πάρω για καλό και για κακό και άλλη μπαταρία; Αν ναι,πού μπορώ να βρω; Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι Λιντλοφιλος, αλλα το συγκεκριμενο οχι απλα αξιζει, ΜΑΜΑΕΙ. Προφανος δεν εχω ακριβως το συγκεκριμενο, αλλα μια απο της προηγουμενες εκδοσεις του. Ισως η καλυτερη αγορα μου απο αυτο το καταστημα. Εχει το καλο οτι το βιδωτο τσοκ που πιανει τα τρυπανια βγαινει και αποκαλυπτει μια εξαγωνη βαση για μυτες. Μπαταρια Λιθιου με γρηγορη φορτιση. Μπαταρια θα βρεις στην εξυπηρετηση πελατων σε αρκετα οικονομικες τιμες, θυμαμαι για το δικο μου ειχε κανα 12-15αρι... δεν πηρα ομως, σιγα, εαν σου κατσει και αδειασει απλα πιες ενα καφε μια ωρα και εισαι ετοιμος. Το εχω για βιδωματα, τρυπες σε ξυλα, πλαστικα και σε τοιχο (ομως μονο σοβα, πιο μεσα εχει ζορι, τρυπαει και τουβλο αλλα θα βγαλει ο ενας την ψυχη του αλλου), μπετο ξεχνα το. Να φανταστεις ειχα το σετακι της DeWalt δραπανο και παλμικο κατσαβιδι και το πουλησα γιατι παρολο που ηταν πολλα κλικ καλυτερο (προφανος γιατι το σετακι αυτο εχει 190ευρω) δεν το χρησιμοποιουσα σχεδον ποτε, εβγαζα το φτηνο που δεν θα στεναχωρηθω εαν μου χαλασει. Οι μονες φθορες που εχω εδω και καμποσα χρονια ειναι οτι μαδαει λιγο το λαστιχο που το πιανεις και εχει ξυστει λιγο το πλαστικο οπως το ακουμπαω κατω. Με λιγα λογια, ΤΡΕΞΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 ΦΥΛΛΑΔΙΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ https://media.lidl-flyer.com/09475e9e-6891-11e8-8e93-005056ab0fb6/ΑΠΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ-1106-Εβδομαδιαίες-Προσφορές-Lidl-03.pdf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insοmnidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, nickmanak είπε ΦΥΛΛΑΔΙΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ https://media.lidl-flyer.com/09475e9e-6891-11e8-8e93-005056ab0fb6/ΑΠΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ-1106-Εβδομαδιαίες-Προσφορές-Lidl-03.pdf αργησες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, orck είπε Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι Λιντλοφιλος, αλλα το συγκεκριμενο οχι απλα αξιζει, ΜΑΜΑΕΙ. Προφανος δεν εχω ακριβως το συγκεκριμενο, αλλα μια απο της προηγουμενες εκδοσεις του. Ισως η καλυτερη αγορα μου απο αυτο το καταστημα. Εχει το καλο οτι το βιδωτο τσοκ που πιανει τα τρυπανια βγαινει και αποκαλυπτει μια εξαγωνη βαση για μυτες. Μπαταρια Λιθιου με γρηγορη φορτιση. Μπαταρια θα βρεις στην εξυπηρετηση πελατων σε αρκετα οικονομικες τιμες, θυμαμαι για το δικο μου ειχε κανα 12-15αρι... δεν πηρα ομως, σιγα, εαν σου κατσει και αδειασει απλα πιες ενα καφε μια ωρα και εισαι ετοιμος. Το εχω για βιδωματα, τρυπες σε ξυλα, πλαστικα και σε τοιχο (ομως μονο σοβα, πιο μεσα εχει ζορι, τρυπαει και τουβλο αλλα θα βγαλει ο ενας την ψυχη του αλλου), μπετο ξεχνα το. Να φανταστεις ειχα το σετακι της DeWalt δραπανο και παλμικο κατσαβιδι και το πουλησα γιατι παρολο που ηταν πολλα κλικ καλυτερο (προφανος γιατι το σετακι αυτο εχει 190ευρω) δεν το χρησιμοποιουσα σχεδον ποτε, εβγαζα το φτηνο που δεν θα στεναχωρηθω εαν μου χαλασει. Οι μονες φθορες που εχω εδω και καμποσα χρονια ειναι οτι μαδαει λιγο το λαστιχο που το πιανεις και εχει ξυστει λιγο το πλαστικο οπως το ακουμπαω κατω. Με λιγα λογια, ΤΡΕΞΕ Τώρα με έβαλες στην μπρίζα γιατί έχω ένα πολλά χρόνια του οποίου η μπαταρία τα έχει παίξει ξεφορτίζει πολύ γρήγορα,κινέζικο είναι και δεν υπάρχει ίδια στην αγορά. Θα περάσω αύριο να δω αν υπάρχει και να του ξαναρίξω μια ματιά,αν και ο προυπολογισμός αυτό το μήνα είναι σφικτός. 32 λεπτά πριν, insοmnidis είπε αργησες! Είχα ξεμείνει από λάδι και είδα ότι το άλλο Σάββατο έχει 10-40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τώρα με έβαλες στην μπρίζα γιατί έχω ένα πολλά χρόνια του οποίου η μπαταρία τα έχει παίξει ξεφορτίζει πολύ γρήγορα,κινέζικο είναι και δεν υπάρχει ίδια στην αγορά. . Δες παρακάτω για συμβατή μπαταρία . Kάνουν και service και στην βάζουν. Ανέστησε με πατέντα παλιό GPS https://www.batteries.gr/?gclid=Cj0KCQjwjN7YBRCOARIsAFCb935rcUim3deQavSEZUvmVMBmFawQ4t-YkgUiP3VKrfqewToQLwhE2NEaAnlYEALw_wcB Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Fotia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις