achilles_g_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Την παγομηχανή που έχει από Δευτέρα την έχει ξαναφέρει? Έχει άποψη κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, insοmnidis είπε @papoys1 Εχεις δοκιμασει να την χρησιμοποιησεις (ανοιχτη) σαν ψηστιερα η ετσι οπως ειναι να ψησεις καμια μπριζολα η κανα μπιφτεκι; Καθαριζει πολυ δυσκολα μετα και ζεστη ακομα να ειναι Ασε που ειναι και της υπομονης γιαυτη τη δουλεια Ακομα μια φορα που την μετρησα (μετα απο κανα χρονο που την ειχα) ειδα πως δινει εως 1700βαττ και οχι 2000 που λεει Για κανα τοστ η κανα σαντουιτς ειναι σουπερ! αλλα ως εκει. Για ψήσιμο μπριζόλα-μπιφτέκι η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω χρησιμοποιήσει επειδή γενικά οι τοστιέρες δεν προσφέρονται για τέτοιες δουλειές και είναι μπελάς μετά στο καθάρισμα.Έχω μία ηλεκτρική ειδικά για αυτή τη δουλειά με γυάλινο καπάκι τη σκεπάζεις κρατάει μέσα τους ατμούς για αυτό δεν στεγνώνουν τα λίπη για να κολήσουν και καθαρίζει πολύ εύκολα. Του lidl μόνο για τόστ και σάντουιτς τη χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insοmnidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Για ψήσιμο μπριζόλα-μπιφτέκι η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω χρησιμοποιήσει επειδή γενικά οι τοστιέρες δεν προσφέρονται για τέτοιες δουλειές και είναι μπελάς μετά στο καθάρισμα.Έχω μία ηλεκτρική ειδικά για αυτή τη δουλειά με γυάλινο καπάκι τη σκεπάζεις κρατάει μέσα τους ατμούς για αυτό δεν στεγνώνουν τα λίπη για να κολήσουν και καθαρίζει πολύ εύκολα. Του lidl μόνο για τόστ και σάντουιτς τη χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλή. Ναι ρε συ αλλα λεει πως ειναι και ψηστιερα ευτουνη που εχουμε και μπορει να την πατησει καποιος Σαν τοστιερα ειναι σουπερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Στις 23/5/2018 στις 3:54 ΜΜ, ObeyWario! είπε Όταν λες χαλασμένες; Δεν είχαν ρεύμα ή είχαν φουσκώσει κτλ; Λογικά θα έχει όλη η παρτίδα πρόβλημα οπότε θα βρεις άκρη αν πάρεις τηλ στα κεντρικά Δεν ειχαν ρευμα .Απο τις 4 συσκευασιες η μια ηταν ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Δεν ειχαν ρευμα .Απο τις 4 συσκευασιες η μια ηταν ενταξει. Εγώ θα έπαιρνα στα κεντρικά, λογικά θα έχουν πρόβλημα και άλλοι όχι μόνο εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κατι πλυστικα μηχανηματα με νερο και σαπουνι στυλ karcher για να πλενεις το αμαξι σου, που φερνει το Lidl κατα καιρους τι λενε; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, insοmnidis είπε Ναι ρε συ αλλα λεει πως ειναι και ψηστιερα ευτουνη που εχουμε και μπορει να την πατησει καποιος Σαν τοστιερα ειναι σουπερ! Γιατί να την πατήσει.Βλέπει τι αγοράζει.Δεν παίρνει γουρούνι στο σακί.Όπως σε άλλες παρόμοιες μπορείς να ψήσεις και σε αυτές.Απλά λέμε ότι γενικά οι τοστιέρες δεν είναι κατάλληλες να ψήσεις μπριζόλες και παϊδάκια,αλλά αν δεν έχεις κάτι πιο κατάλληλο ψήνεις και σε αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insοmnidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιατί να την πατήσει.Βλέπει τι αγοράζει.Δεν παίρνει γουρούνι στο σακί.Όπως σε άλλες παρόμοιες μπορείς να ψήσεις και σε αυτές.Απλά λέμε ότι γενικά οι τοστιέρες δεν είναι κατάλληλες να ψήσεις μπριζόλες και παϊδάκια,αλλά αν δεν έχεις κάτι πιο κατάλληλο ψήνεις και σε αυτές. αν λεμε για την ιδια απο τη στιγμη που λες πως ειναι σουπερ στο ετσι και γενικα... θα την πατησει στανταρ! Διοτι που να φανταστει πως κανει μονο για τοστιερα και οχι και για γκριλιερα οπως την διαφημιζουνε Και μπα! εγω δεν ειχα ιδεα αμα κανει κατι του στυλ τοστιερα για γκριλιερα η οχι Αυτος εδω στο σποιλερ παρακατω μια χαρα τα δειχνει αλλα να τον εβλεπα μετα απο μια μερια πως θα την καθαρισει :ρ Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, insοmnidis είπε αν λεμε για την ιδια απο τη στιγμη που λες πως ειναι σουπερ στο ετσι και γενικα... θα την πατησει στανταρ! Διοτι που να φανταστει πως κανει μονο για τοστιερα και οχι και για γκριλιερα οπως την διαφημιζουνε Και μπα! εγω δεν ειχα ιδεα αμα κανει κατι του στυλ τοστιερα για γκριλιερα η οχι Αυτος εδω στο σποιλερ παρακατω μια χαρα τα δειχνει αλλα να τον εβλεπα μετα απο μια μερια πως θα την καθαρισει :ρ Απόκρυψη περιεχομένων Όλες οι τοστιέρες που λένε γκριλιέρες το ίδιο είναι.Δεν ψήνει κάποια διαφορετικά. Εγώ σου είπα έχω μία σαν και αυτή για κάποια επείγουσα ανάγκη.Είναι μαντέμι πολύ καλή γιατί σκεπάζεις με το γυάλινο καπάκι ψήνει γρηγορότερα και δεν κολάνε γενικά τα λίπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μια και μιλάτε για ψήσιμο.. Εγώ έχω μια tefal optigrill. Ψήνει πολύ ωραία και δεν κολλάει καθόλου. Βέβαια με πολλαπλάσιο κόστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insοmnidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, achilles_g_ είπε Μια και μιλάτε για ψήσιμο.. Εγώ έχω μια tefal optigrill. Ψήνει πολύ ωραία και δεν κολλάει καθόλου. Βέβαια με πολλαπλάσιο κόστος. ποσο το πηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Περίπου 150 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, Zerg13 είπε Κατι πλυστικα μηχανηματα με νερο και σαπουνι στυλ karcher για να πλενεις το αμαξι σου, που φερνει το Lidl κατα καιρους τι λενε; Πιο καλα τσιμπα ενα "μπλε Nilfisk" απο αυτα που βαζει συχνα πυκνα σε προσφορα το eshop . Ειχα του Lidl και τα εφτυσε γρηγορα , πηρα ενα μπλε και ειναι μια χαρα ( αμαξι μηχανακι χαλια βεραντες τοιχους κλπ κλπ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, villasg είπε Πιο καλα τσιμπα ενα "μπλε Nilfisk" απο αυτα που βαζει συχνα πυκνα σε προσφορα το eshop . Ειχα του Lidl και τα εφτυσε γρηγορα , πηρα ενα μπλε και ειναι μια χαρα ( αμαξι μηχανακι χαλια βεραντες τοιχους κλπ κλπ ) Δεν τα ξέρω του lidl ούτε έχω ακούσει σχόλια.Μεγάλη ποικιλία σε πλυστικά έχει το leroy.Τα πάντα όλα. Εάν δεν είχα θα έπαιρνα ένα sterwins από την καινούργια σειρά.Καλά φτηνά και έχουν μεγάλη ποικιλία σε φτηνά ανταλακτικά και διάφορα πρόσθετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lofter Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, Zerg13 είπε Κατι πλυστικα μηχανηματα με νερο και σαπουνι στυλ karcher για να πλενεις το αμαξι σου, που φερνει το Lidl κατα καιρους τι λενε; Έχει πάρει ένα ο πατέρας μου και λίγο που το έχω δουλέψει μου φάνηκε μια χαρά(βέβαια δεν έχω μέτρο σύγκρισης). Κάπου στο χρόνο πάνω έβγαλε ένα πρόβλημα και με την εγγύηση το αντικατέστησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις