Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Aν θέλουμε να το παίξουμε δικηγόροι τα όρια μεταξύ εντύπωσης και εξαπάτησης είναι θολά ώρες ώρες αλλά η αλήθεια είναι ότι καμία από τις δύο εταιρείες δεν υπόσχεται προϊόν "μόνο με στεβια" ή "ελεύθερο άλλων γλυκαντικών". Λένε "με στέβια".

Aυτοι καλα το λενε, κι εμεις δε θελουμε να το παιζουμε κατι, απλα να ενημερώνουμε τους φιλους, γιατι ο άλλος όταν το βλεπει με πηχυαια γραμματα μπορει να παραπλανηθει.

Επεξ/σία από rus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, alan2 είπε

Το καλυμα θεσεων αυτοκινητου το εχει δοκιμασει κανεις?

Φίλε τα φοράω εγώ 7-8 μήνες.

Εάν έχεις την υπομονή (εγώ την έχω) να κάνεις στην  τοποθέτηση καλή δουλειά είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν.Αν δεν έχεις υπομονή και δεν πιάνουν γενικά τα χέρια σου μην τα πάρεις. Έχω δει σε άλλους που δεν τα τοποθέτησαν σωστά να είναι σαν τσουβάλια ριγμένα στα καθίσματα.

Μετά λένε ότι δεν είναι καλά τα καλύματα.:P

3 ώρες πριν, mp123 είπε

Πιασε δυο πιτογυρα απολα και μια κοκα στεβια γιατι ειμαι σε διαιτα. 

Πριν από χρόνια ο Χαρρυ Κλυν είχε μια παρόμοια ατάκα, όταν πρωτοκυκλοφόρησε η Coca cola light!

• Like 2

44 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Πριν από χρόνια ο Χαρρυ Κλυν είχε μια παρόμοια ατάκα, όταν πρωτοκυκλοφόρησε η Coca cola light!

rip :(

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν ηταν ανοιγμενες θα στις αλλαζαν

Αυτο το μπλουτουθακι http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-7A60DC2B-25DC22C4/lsp/hs.xsl/product.html?id=1837470819&rdeLocaleAttr=el&title=Ηχείο Bluetooth® μονο δυο ωρες αυτονομια λεει πως δινει

Θα ηθελα ενα να εχει και μικροφωνο που να ειναι σαν ενα με τη συσκευη, αλλα οχι με μπλουτουθ (με συνδεση στην υποδοχη για τα ακουστικα) αλλα και που να παιρνει ρευμα και απο το ταμπλετ ...ουφ!

Επεξ/σία από insοmnidis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις μπαταρεις σου λενε πανε στα αναλωσιμα .Πως ομως θα δεις αν ειναι κατι χαλασμενο ;

Επεξ/σία από Diskimpex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, insοmnidis είπε

αν δεν ηταν ανοιγμενες θα στις αλλαζαν

Αυτο το μπλουτουθακι http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-7A60DC2B-25DC22C4/lsp/hs.xsl/product.html?id=1837470819&rdeLocaleAttr=el&title=Ηχείο Bluetooth® μονο δυο ωρες αυτονομια λεει πως δινει

Θα ηθελα ενα να εχει και μικροφωνο που να ειναι σαν ενα με τη συσκευη, αλλα οχι με μπλουτουθ (με συνδεση στην υποδοχη για τα ακουστικα) αλλα και που να παιρνει ρευμα και απο το ταμπλετ ...ουφ!

Για να εξακριβώσει κάποιος αν είναι χαλασμένες οι μπαταρίες θα πρέπει να ανοίξει την συσκευασία. Ένα τηλεφώνημα στη γραμμή εξυπηρέτησης θα έπρεπε να γίνει και λογικά και οι υπόλοιπες που ήταν στο ράφι θα είναι χαλασμένες.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 2

Όταν λες χαλασμένες; Δεν είχαν ρεύμα ή είχαν φουσκώσει κτλ;

Λογικά θα έχει όλη η παρτίδα πρόβλημα οπότε θα βρεις άκρη αν πάρεις τηλ στα κεντρικά

Αν θυμάμαι καλά οι χυμοί Eviva είναι καλοί.Οι μπύρες Ερμής;

Εχει κανείς την ψηστιέρα της Silvercrest;Νομίζω οτι για απλά τοστ η για σάντουιτς που είναι μεγαλύτερα σε όγκο θα κάνει.Με ενδιαφέρει το πίσω μέρος να είναι αυξομειώμενο για να μπορεί να κλείνει στο μπροστινό μέρος και όχι σταθερό όπως στις μικρές τοστιέρες.

Την ψηστιέρα όχι αυτή που έχει την άλλη βδομάδα με τα 18 ευρώ αλλά με τα  50 ευρώ  που βάζει συχνά  , 2000 ή 2200 watt δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή την έχω εγώ δύο χρόνια περίπου.

Ναι είναι αυξομοιούμενο το πίσω μέρος.Πολύ καλή τέλειο ψήσιμο τόστ-σάντουιτς,και ομοιόμορφο σε όλη την επιφάνεια ,δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από πολύ ακριβότερες μάρκες.Πάρτην με κλειστά μάτια.

Επίσης πολύ καλές αντικολητικές πλάκες που δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

@papoys1  Εχεις δοκιμασει να την χρησιμοποιησεις (ανοιχτη) σαν ψηστιερα η ετσι οπως ειναι να ψησεις καμια μπριζολα η κανα μπιφτεκι; Καθαριζει πολυ δυσκολα μετα και ζεστη ακομα να ειναι

Ασε που ειναι και της υπομονης γιαυτη τη δουλεια

Ακομα μια φορα που την μετρησα (μετα απο κανα χρονο που την ειχα) ειδα πως δινει εως 1700βαττ και οχι 2000 που λεει

Για κανα τοστ η κανα σαντουιτς ειναι σουπερ! αλλα ως εκει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...