Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπαμε οικονομια ,αλλα η κολα του λιντε δεν πινετε.και μαλλον δεν πρεπει να συγκρινεται με κολες,ειναι μια κατηγορια μονη της.η καλυτερη γευστικα κολα που δοκιμασα,ηταν των καρφουρ.ακομη και η κοκα,χαλια ηταν μπροστα της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, ladakis είπε

ρευόσουν την κόκα κόλα; πρωτάκουστο, δεν έχει συμβεί σε άλλη χώρα :blink:

Η Αγγλια εχει βαρυ νερο λογω βρεχει συνεχεια και εχει και ποταμια .Δεν ηθελα να γραψω σαν αναγουλα . Χαλασε το στομαχι και μενα και της παρεας

Επεξ/σία από Diskimpex
  • Like 1
Δημοσ.

Η καλυτερη ηταν η ιδιωτικη ετικετα του ΑΒ, μετα καπου την χαλασε. Πλεον μου αρεσει περισσοτερο η ελληνικη Green Cola.

Αυτο με τα κωλοχαρτα ποσο συχνα εχει προσφορα το Λιντλ; Και τι ακριβως ειναι η προσφορα;

Δημοσ.

Εγώ πάντως περνώ τη zero που έχει το lidl και μια χαρά μου φαίνεται. Προφανώς η αυθεντική έχει καλύτερη γεύση αλλά η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη. 

Δημοσ.

Η green cola αν και συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή έχω την εντύπωση ότι δεν είναι στην κατηγορία των φθηνών προϊόντων τύπου lidl.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

Ειπαμε οικονομια ,αλλα η κολα του λιντε δεν πινετε.και μαλλον δεν πρεπει να συγκρινεται με κολες,ειναι μια κατηγορια μονη της.η καλυτερη γευστικα κολα που δοκιμασα,ηταν των καρφουρ.ακομη και η κοκα,χαλια ηταν μπροστα της.

Είπα δεν πίνω πολύ αλλά εμένα μια χαρά μου φαίνεται.

Προτιμήσεις είναι αυτές σε άλλους αρέσει σε άλλους δεν αρέσει.Εμένα η κανονική coca cola μου φαίνεται χάλια  από τότε που σταμάτησε να παράγεται στην Ελλάδα.Μόνο στο γυάλινο μπουκάλι έχει καλούτσικη γεύση αλλά είναι ασύμφορη.

2 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Η green cola αν και συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή έχω την εντύπωση ότι δεν είναι στην κατηγορία των φθηνών προϊόντων τύπου lidl.

Όχι αλλά ο κύριος λόγος είναι γλυκαντική ουσία δεν χρησιμοποιεί τη φτηνή ζάχαρη αλλά την πιο ακριβή στέβια.

Το Ελληνικό εργοστάσιο που την παράγει θύμα και αυτό της coca cola και γενικά 3Μ που μετέφερε την μεγάλη παραγωγή σε άλλες χώρες έβγαλε το συγκεκριμένο προιόν το οποίο έχει ιδιαίτερη γεύση η οποία μπορεί να σε κερδίσει μπορεί και να μην την ξαναπιείς.Λέγεται γενικά ότι είναι πιο υγιεινή από τα υπόλοιπα αναψυκτικά και κυρίως τις coles.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Στην ουσία κανείς δεν ξέρει που παράγεται πλέον η coca cola που πίνουμε στην Ελλάδα.Είναι σαν τη μυστική συνταγή της coca cola και σαν το μυθικό λεοφωρείο γραμμή 140 που ο μύθος λέει ότι  χάνεται στη Θάλασσα της Γλυφάδας.:lol:

Tι μου θυμισες... το χρησιμοποιουσα αυτο λεωφορειο, το χειροτερο ολων. Όπως και ένα άλλο, Ζαππειο -Γλυφαδα το 121 αν θυμαμαι καλα, ειχε πολυδαίδαλες και εναλλακτικες διαδρομες:)

10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εγώ πάντως σαν φανατικός lidlάκιας ( πίνω κυρίως σόδα με το φαγητό ) αν καμιά φορά θέλω ένα ποτήρι πίνω freeway cola.:P Το κυρίως βλαβερό συστατικό (ζάχαρη) το έχουν και οι δύο στην ίδια ποσότητα.

Αν εχουν ζαχαρη να λες παλι καλα, γιατι τα υποκαταστατα της ζαχαρης(πλην στεβιας) ειναι πιο βλαβερα. Και καποια πιθανοτατα καρκινογονα, οπως το κυκλαμικο οξυ που εχει απαγορευτει στην Αμερικη απο το 1969, αλλα σε καποιες ευρωπαικες χωρες κυκλοφορει ελευθερα.

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ladakis είπε

αν το ΒΙΚΟ ειναι η συντομογραφία κάποιου ενεργού ηφαιστείου, βγάζει απόλυτο νόημα B)

Αυτός που βγάζει το νερό Βίκος.Βίκος είναι περιοχή της Ηπείρου στο όρος Πάπιγκο.(και γαμώ τις ομορφιές λέμε).:P

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Tι μου θυμισες... το χρησιμοποιουσα αυτο λεωφορειο, το χειροτερο ολων. Όπως και ένα άλλο, Ζαππειο -Γλυφαδα το 121 αν θυμαμαι καλα, ειχε πολυδαίδαλες και εναλλακτικες διαδρομες:)

Αν εχουν ζαχαρη να λες παλι καλα, γιατι τα υποκαταστατα της ζαχαρης(πλην στεβιας) ειναι πιο βλαβερα. Και καποια πιθανοτατα καρκινογονα, οπως το κυκλαμικο οξυ που εχει απαγορευτει στην Αμερικη απο το 1969, αλλα σε καποιες ευρωπαικες χωρες κυκλοφορει ελευθερα.

Η στεβια και.... οποιαδηποτε μορφη της βαζουν στα διαφορα προιοντα, δεν εχει μελετηθει επαρκως.

Βεβαια εχει περασει στον κοσμο η αποψη οτι ειναι πιο υγιεινη οποτε τη πληρωνουν χρυσαφι.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Όντως έκλεισαν το εργοστάσιο στην  Κηφησίας (απέναντι από ΟΤΕ)  και όπως ακουγόταν τότε το πήγαν Βουλγαρία.

Στην ουσία κανείς δεν ξέρει που παράγεται πλέον η coca cola που πίνουμε στην Ελλάδα.Είναι σαν τη μυστική συνταγή της coca cola και σαν το μυθικό λεοφωρείο γραμμή 140 που ο μύθος λέει ότι  χάνεται στη Θάλασσα της Γλυφάδας.:lol:

Το πιο πιθανό παράγεται στη Βουλγαρία.Κανένα όμως ΜΜΕ δεν ασχολείται με το θέμα το κάνουν γαργάρα και όλοι καταλαβαίνουν γιατί.Επειδή κατεβαίνω συχνά κέντρο για ψώνια θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια ένα αυτοκίνητο να γυρνά τους κεντρικούς δρόμους και με μεγάφωνο δύο εργαζόμενοι να καταγγέλουν το γεγονός ότι έκλεισε το εργοστάσιο στην Κηφησίας ,το μετέφερε στη Βουλγαρία και άφησε στο δρόμο πολλούς εργαζόμενους.Φυσικά και τότε τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν

Πάντως τώρα που κοίταγα 2 μπουκάλια που έχω σπίτι, και τα δύο γράφουν επάνω με κεφαλαία "ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Τώρα, οκ μπορεί να γράφουν ότι θέλουν, αλλά για την ιστορία το αναφέρω :P

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Πάντως τώρα που κοίταγα 2 μπουκάλια που έχω σπίτι, και τα δύο γράφουν επάνω με κεφαλαία "ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Αυτο σηκωνει ερευνα γιατι πρεπει να ειναι δουλεμα του μαρκετιν .. Ε με τοσες "ανεξαρτητες αρχες" γράφουν ότι θέλουν:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Spoiler

https://gr.coca-colahellenic.com/gr/etairia/sixnes-erotiseis/

Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, το barcode των προϊόντων της The Coca‑Cola Company ξεκινά από 54. Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το barcode είναι ο τυπικός αριθμός της χώρας εμπορικής καταγραφής του σήματος (στη συγκεκριμένη περίπτωση το Βέλγιο) και δεν αντιπροσωπεύει τη χώρα παραγωγής των προϊόντων. Άλλωστε, το 96% των προϊόντων μας παράγεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τα προϊόντα Coca‑Cola παράγονται στις μονάδες μας στο Σχηματάρι και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μπορείτε να μάθετε την ακριβή προέλευση του κάθε προϊόντος από τον 9ψήφιο κωδικό παραγωγής ακριβώς κάτω από την ημερομηνία λήξης, με ένα τηλεφώνημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών (στο 8001155800, χωρίς χρέωση)

Δημοσ.

Σε οσα προιοντα εχουν γλυκαντικο απο το φυτο στεβια αυτο ειναι καθαρα επικουρικα, σε οσα εχω δει παντα εχουν και κατι αλλο οπως σουκραλοζη η δεξτροζη/μαλτοδεξτρινη. Αυτο ειναι που κυριως βαζουν την γλυκια γευση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...