Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Κοκκινη Βεργινα; Δεν το ξερα..

http://www.verginabeer.com/el/our-beers/red

VUhssaX.jpg

21 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ επειδή δεν είμαι κανένας φοβερός πότης :D παίρνω τα μικρά γυάλινα μπουκαλάκια όταν τα έχει προσφορά 8 ευρώ τα 24 τεμάχια και την έχω καταβρεί..

20 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

24 μπλε Ερμης angus; Παει σε χασαμε :)

finkbrau  στο μικρό γυάλινο μπουκαλάκι

3DG41Iv.jpg

90zThdb.jpg

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

villasg

Ναι αυτή τη γυάλινη τη μικρή που ποστάρισες τελευταία παίρνω.

Που έχει  βιδωτό καπάκι που βγαίνει χωρίς κλειδί.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
Στις 5/15/2018 στις 11:02 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Η μπύρα κουτάκι Argus με 0.59€ είναι ωραία;Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Η Argus έχει τιμή 1,18€/λιτρο.

Την μεγάλη εβδομάδα το mymarket είχε έκπτωση 40% στην "εζα" και έβγαινε η εζα lager σε τιμή 1,21€/λιτρο (2,4€ η εξάδα)

Γενικά το πάσχα είναι καλή περίοδος να στοκάρει κανείς μπύρες για το καλοκαίρι, παίζουν καλές προσφορές.

Γενικά έχει πλεον ακριβύνει το Lidl και την πατάει πολυς κόσμος με δηθεν προσφορές.

Την επόμενη εβδομάδα το lidl έχει "προσφορά" χαρτι υγείας FLORALYS Xαρτί υγείας 3πλά φύλλα XXL με τιμή 2,99€/κιλό όταν ο βασιλόπουλος το είχε με τιμή 2,29€/κιλό (απο 07/05 εως 12/05) και το Mymarket το είχε με τιμή 2,25€/κιλό (απο 14/05 εως 16/05)

image.jpg image.jpg image.jpg

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mıα argus Lager που βγηκε σε προσφορα στα 0.59 αυτη που παιζει στην tv ειναι διαφορετικη απο αυτη που λεω και θαβω. Αλλα για μενα ολες οι argus τα ιδια χαλια ειναι...

εζα δεν εχω δοκιμασει, αλλα σιγουρα καλυτερη απο τις argus. 

2 ώρες πριν, villasg είπε

http://www.verginabeer.com/el/our-beers/red

VUhssaX.jpg

finkbrau  στο μικρό γυάλινο μπουκαλάκι

3DG41Iv.jpg

90zThdb.jpg

Mc farland παιρνω απο κοκκινες. Και paulaner salvator μονο το μεγαλο αν βρω.Γενικα ολες οι Ελληνικες μπυρες ειναι μετριοτητες/κακες. Εισαγωγης ή σε ταξιδι στο εξωτερικο. Βελγιο Ολλανδια Ουγγαρια Πολωνια Αυστρια και λιγο η Τσεχια (φανταζομαι και Γερμανια)εχουν καλη μπυρα.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι στο χαρτί υγείας το lidl χαντακωνει τον εαυτό του στη τιμή κιλού καθώς ενώ μας λέει ότι είναι 2,99 το κιλό , εφόσον μας λέει ότι τα 16 ρολά ζυγίζουν 2,08 κιλά και κοστίζουν 3,99 τότε η σωστή τιμή κιλού είναι 1,91 και άρα είναι φθηνότερο από τον ανταγωνισμό.

Το ίδιο είχα παρατηρήσει προ εβδομάδας στο 4φυλλο με τα 4,39 όπου πάλι έδιναν ακριβότερη τιμή κιλού από τη σωστή

Αλλά και σήμερα που είχα πάει είχαν πακέτο 3 στραγγιστα γιαούρτια με 88 cents  δλδ 88 cents για 600 γρ , άρα τιμή κιλού κάτω από 1,76 και έγραφε πάνω από 2 ευρώ στο καρτέλακι.

Φαίνεται ότι αυτός που κάνει τους υπολογισμούς τους ξέρει μαθηματικά " από το lidl"  : P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeJ είπε

Έχω παρατηρήσει ότι στο χαρτί υγείας το lidl χαντακωνει τον εαυτό του στη τιμή κιλού καθώς ενώ μας λέει ότι είναι 2,99 το κιλό , εφόσον μας λέει ότι τα 16 ρολά ζυγίζουν 2,08 κιλά και κοστίζουν 3,99 τότε η σωστή τιμή κιλού είναι 1,91 και άρα είναι φθηνότερο από τον ανταγωνισμό.

Το ίδιο είχα παρατηρήσει προ εβδομάδας στο 4φυλλο με τα 4,39 όπου πάλι έδιναν ακριβότερη τιμή κιλού από τη σωστή

Αλλά και σήμερα που είχα πάει είχαν πακέτο 3 στραγγιστα γιαούρτια με 88 cents  δλδ 88 cents για 600 γρ , άρα τιμή κιλού κάτω από 1,76 και έγραφε πάνω από 2 ευρώ στο καρτέλακι.

Φαίνεται ότι αυτός που κάνει τους υπολογισμούς τους ξέρει μαθηματικά " από το lidl"  : P

σχολιασμος επι της τιμης του κολοχαρτου

:devil:ποιοτικο θρεντ :devil:

Δημοσ.

Όσες (λίγες) φορές έχω πιει Finkbrau μ' έχει πιάσει πονοκέφαλος (και μιλάμε για 1-2 μπουκαλάκια, όχι όλο το κιβώτιο).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Panark είπε

Την επόμενη εβδομάδα το lidl έχει "προσφορά" χαρτι υγείας FLORALYS Xαρτί υγείας 3πλά φύλλα XXL με τιμή 2,99€/κιλό

Επίσης μέχρι πολύ πρόσφατα το χαρτί αυτό κόστιζε 1.89 €/κιλό

Δημοσ.

Παίδες, δυο-τρεις φορές τελευταία κλειδώθηκε προσωρινά το θέμα. Ας μην σχολιάσουμε τη γεύση της μπύρας (συμφωνώ με τον σχολιασμό της τιμής, όπως ΚΑΙ για τα χαρτιά υγείας, διότι αποδεικνύουν αν είναι προσφορά ή όχι). Ας κρατήσουμε το οφ τόπικ μέχρι τις συγκρίσεις τιμών και εναλλακτικών λύσεων (πάλι εξαιτίας τιμής). Κρίμα είναι να το χάσουμε το νήμα.

Καλημέρα σε όλους (κάποιος mod μπορεί να σβήσει αυτό το μνμ έπειτα από μερικές ώρες αν θέλει για να μην σπαμάρω κι εγώ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Παίδες, δυο-τρεις φορές τελευταία κλειδώθηκε προσωρινά το θέμα. Ας μην σχολιάσουμε τη γεύση της μπύρας (συμφωνώ με τον σχολιασμό της τιμής, όπως ΚΑΙ για τα χαρτιά υγείας, διότι αποδεικνύουν αν είναι προσφορά ή όχι). Ας κρατήσουμε το οφ τόπικ μέχρι τις συγκρίσεις τιμών και εναλλακτικών λύσεων (πάλι εξαιτίας τιμής). Κρίμα είναι να το χάσουμε το νήμα.

Καλημέρα σε όλους (κάποιος mod μπορεί να σβήσει αυτό το μνμ έπειτα από μερικές ώρες αν θέλει για να μην σπαμάρω κι εγώ).

Καλά, δεν είναι και εντελώς off topic η κουβέντα, μην γινόμαστε και υπερβολικοί 

Εδώ μιλάμε για προϊόντα που βγάζει το lidl, άρα συζητάμε και το κατά πόσον αξίζει να τα αγοράσουμε

Εάν συζητάμε για εργαλείο, θα πούμε εντυπώσεις από τη χρήση του, και αν αξίζει να το πάρεις ή όχι 

Ε, για την μπύρα τι να πούμε δηλαδή, αν έχει καλή μπαταρία ; :P

Λογικό είναι να γίνεται σχολιασμός για το συγκεκριμένο προϊόν, και ακόμα πιο λογικό να γίνονται σχόλια για την γεύση της 

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, MikeJ είπε

Το 3πλό 12+4 που βγάζει συχνά προσφορά θεωρώ ότι είναι από τα πιο φτηνά και πιο ποιοτικά χαρτιά υγείας της αγοράς.

Το διαπιστώνει κανείς βλέποντας τα καροτσάκια που περνάνε πρωί πρωί από το ταμείο με 2-3-4-5 και παραπάνω πακέτα και συνήθως την επόμενη μέρα δεν υπάρχει απόθεμα σε πολλά καταστήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Γενικα ολες οι Ελληνικες μπυρες ειναι μετριοτητες/κακες.

Δεν συμφωνώ με την γενίκευση. Πχ η Βεργίνα Weiss είναι καλύτερη από τις περισσότερες ξένες weiss που κυκλοφορούν Ελλάδα. Η Pils της Eζα πίνεται ευχάριστα. Η lager της Βεργίνα για μένα είναι ανώτερη από πολλές ξένες ευρείας κατανάλωσης.

23 ώρες πριν, orck είπε

Η ερωτηση ειναι ρητορικη μαλλον ετσι; Νομιζω οτι ολοι ξερουμε τι γινεται...

Ε, ναι, προφανώς. Είχα τις αμφιβολίες μου αλλά διαβάζοντας τα σχόλια των φίλων εδώ, επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jonkyr είπε

Εχουμε χασει εντελως την αντιληψη τι ακριβως ειναι ενα φορουμ και τι αναγκες εξυπηρετει. Εαν καταλαβα καλα πρεπει να φοβομαστε να μην αναφερθουμε στην γευση της μπιρας για να δουμε εαν ειναι προσφορα η οχι; Κριμα ειναι να χασουμε ενα νημα που θα εχει ενα λινκ στο νεο φυλλαδιο (γιατι αυτο θα μεινει το μονο εντος θεματος);
Ειμαι απλα ο παραξενος στην παρεα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, ενταξει. Εχετε δικιο, εκεινη τη στιγμη μου φανηκε λιγο οτι ξεφευγε η κουβεντα με τη συμμετοχη προϊοντων απο αλλα Σ/Μ. Αλλα οκ, εκ των υστερων θεωρω οτι ημουν υπερβολικος :) Προχωραμε

Επεξ/σία από jonkyr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Undertaker25 είπε

Δεν συμφωνώ με την γενίκευση. Πχ η Βεργίνα Weiss είναι καλύτερη από τις περισσότερες ξένες weiss που κυκλοφορούν Ελλάδα. Η Pils της Eζα πίνεται ευχάριστα. Η lager της Βεργίνα για μένα είναι ανώτερη από πολλές ξένες ευρείας κατανάλωσης.

Ποιες ειναι οι ξενες ευρειας καταναλωσης; για να καταλαβω. Η Αθηναϊκη Ζηθοποιία, ξενη ειναι;

Εγω μιλαω για ξενες μκρης καναταλωσης. Και κυριως μιλαω για ξενες/ξενης χωρας. Διαβασε τι γραφω. Απο τις 3 επιλογες που εδωσες οι 2 ειναι Βεργινα....ποσες ελληνικες μπυρες υπαρχουν; Με επιβεβαιωνεις χωρις να το θες...

Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...