opcorsa Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αριστείδη ελήφθη.Θα αποσταλεί άμεσα προκειμένου η μπύρα να μεταφερθεί σε άλλη πολιτική τιμών προς ικανοποίηση φανατικών θαυμαστών.Πάρτε τώρα μπυρίτσα σε αυτή την τιμή καλού κακού και από του χρόνου βλέπουμε. Και το Ιράν φιλική μας χώρα είναι από τη στιγμή που πάει κόντρα στους Αμερικάνους άρα τις τρώμε άφοβα. επι Μ. Αλέξανδρου Ελλάδα ηταν κι αυτο αλλώστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/16/2018 στις 2:00 ΜΜ, rus είπε Τι γλυκαντικα εχει ο χαλβας? Δεν προσεξα διοτι πεταχθηκε η συσκευασια .Εξαλλου οτι γραφει αν δεν τηρειται δεν εχει νοημα 18 ώρες πριν, rus είπε Μολις γυρισα από lidl, εριξα μια ματια στα κυπριακα προϊοντα που αναφερθηκαν, πχ. σταφιδες ονοματι "Σερανο". Παραγεται στη Κυπρο γραφει μπροστα, εχει και σχεδιο της Κυπρου. Γυριζεις πισω και διαβαζεις "χωρα προελευσης Ιραν"... Τα κυπριακα που εφερνε παλια με φιρμα Deluxe ειναι πιο γνησια.Ολα εγραφαν τοπικα εργοστασια.Οχι σημαιες να σε πεισουν . Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Diskimpex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Εγώ σήμερα χτύπησα ένα πουκαμισάκι με 8 ευρώ.Ελαφρύ δροσερό-βαμβακερό.Είχα πάρει δύο παλαιότερα και τα έλιωσα στο φόρεμα. Είναι σε δύο σχέδια.Το μπλε καρώ για τους πιο ηλικιωμένους και το γκρι για μας τους πιο τρέντυ.Φυσικά πήρα το γκρι. Το παπούτσι με τα 13 ευρώ το οποίο έλεγα να πάρω δυστυχώς δεν ήταν σαν ένα παρόμοιο που είχα πάρει πριν 2 χρόνια και το περπάτησα 2 καλοκαίρια.Πολύ βαριά η σόλα δεν μου άρεσε και φυσικά δεν το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Φεραν τις Κυπριακες πιτες της Σάτζιης και εχει Κυπριακη εβδομαδα παλι. Για καποιος που τις ψαχναν. πηρα 5. Στις 5/15/2018 στις 11:02 ΜΜ, AntiCambeR είπε Η μπύρα κουτάκι Argus με 0.59€ είναι ωραία;Την έχει δοκιμάσει κανείς; Το εχω πει πολλες φορές. Η μπλε μπυρα Ερμης Argus του Lidl, ειναι ενας ευκολος τροπος να πεθανεις Εχω γραψει ποιοτικες μπυρες παλιοτερα. Παρτε μια 12αδα amstel κουτακι(το βγαζουν σε προσφορα συχνα) αν θελετε φτηνη μπυρα και καπως καλη. Πρασινο μπουκαλι Alpha ειναι η καλυτερη. Ωραια και η Βεργινα, ελαφρια. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2018 στις 9:24 ΠΜ, GeorgeSmirlis είπε Η ηλεκτροκόλληση δεν λέει. Ήθελα και γω να την πάρω αλλά είναι για πάρα πολύ λεπτά ηλεκτρόδια και πολύ απλές δουλειές. 8:00 ανοίγουν τα lidl και 8:04 είμαι απέξω. Μπαίνω να πάρω το δραπανοκατσαβιδο και δεν είχε τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Ρωτάω έναν υπάλληλο και μου λέει ότι δεν φέρανε ενώ είχε κανονικά την ταμπέλα. Εγώ γιατί νομίζω ότι τα σφιρανε από πίσω οι υπάλληλοι? Και στη πόλη μου (Βόλος) τα ίδια. 8-9 πμ γύρισε ο πατέρας μου ΟΛΑ τα εντός πόλεως lidl (τέσσερα) και δεν βρήκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τεμάχιο ΠΟΥΘΕΝΑ. Αντιθέτως, ηλεκτροκολλήσεις είχε ντουζίνες ολόκληρες. Μάλιστα στο ένα του είπαν ότι περίμενε ουρά από τις 7.30 και μάλιστα πως έπεσε και ξύλο (!!!!!). Δηλαδή τέσσερα καταστήματα είχαν ποσότητα που εξαντλήθηκε σε 30 λεπτά? Δουλευόμαστε? Το ίδιο και με τα αρνιά που είχε βγάλει σε εξευτελιστική τιμή πριν κάτι χρόνια. Ρωτήσαμε υπάλληλο και μας είπε πως είχαν φέρει ελάχιστα τεμάχια, περίπου 10 κομμάτια σε κάθε κατάστημα. Δηλαδή 40 αρνιά για 200.000 ανθρώπους. Απλά κράχτες είναι όλα αυτά, για να τραβήξουν πελάτες με την ελπίδα πως άπαξ και μπουν, θα βγουν έχοντας αγοράσει κάτι. Έστω κι αν αυτό δεν ήταν εκείνο για το οποίο είχαν επισκεφθεί το κατάστημα. Στις 15/5/2018 στις 11:02 ΜΜ, AntiCambeR είπε Η μπύρα κουτάκι Argus με 0.59€ είναι ωραία;Την έχει δοκιμάσει κανείς; Νερόπλυμα χωρίς γεύση. Άμα την παγώσεις και δεν έχεις να πιείς τίποτε άλλο, κάτι λεει. Από lidl καλούτσικη είναι μόνο η Perlenbacher Pils. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Undertaker25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Diskimpex είπε Δεν προσεξα διοτι πεταχθηκε η συσκευασια .Εξαλλου οτι γραφει αν δεν τηρειται δεν εχει νοημα Eχεις πληροφοριες ότι τα κυπριακα προϊοντα του lidl γραφουν πανω ψεμματα? Ζαχαρη και γλυκοζη ειναι τα γλυκαντικα που γραφει πανω. Δε ξερω αν η σκετη γλυκοζη εχει διαφορά απο το σιροπι γλυκόζης. 3 ώρες πριν, Diskimpex είπε Τα κυπριακα που εφερνε παλια με φιρμα Deluxe ειναι πιο γνησια.Ολα εγραφαν τοπικα εργοστασια.Οχι σημαιες να σε πεισουν . Mα και οι σταφιδες που ειπα από τοπικο εργοστασιο είναι. Αλλα η πρωτη υλη, δηλαδη οι σταφιδες, είναι από το Ιραν. Επισης μη παραλείψω να πω ότι και ο κυπριακος χαλβας γραφει πανω ότι το σουσαμι (55% επι του προϊοντος) εχει "διαφορετικη χωρα προελευσης"... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Δηλαδή τέσσερα καταστήματα είχαν ποσότητα που εξαντλήθηκε σε 30 λεπτά? Δουλευόμαστε? Η ερωτηση ειναι ρητορικη μαλλον ετσι; Νομιζω οτι ολοι ξερουμε τι γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Φεραν τις Κυπριακες πιτες της Σάτζιης και εχει Κυπριακη εβδομαδα παλι. Για καποιος που τις ψαχναν. πηρα 5. Το εχω πει πολλες φορές. Η μπλε μπυρα Ερμης Argus του Lidl, ειναι ενας ευκολος τροπος να πεθανεις Εχω γραψει ποιοτικες μπυρες παλιοτερα. Παρτε μια 12αδα amstel κουτακι(το βγαζουν σε προσφορα συχνα) αν θελετε φτηνη μπυρα και καπως καλη. Πρασινο μπουκαλι Alpha ειναι η καλυτερη. Ωραια και η Βεργινα, ελαφρια. Η Amstel είναι σαν οινόπνευμα.Η Fix είναι νερουλή.Η Pills μέτρια.Η Heineken πίνεται,όπως η Alpha και η Mythos.H Βεργίνα είναι καλύτερη απο όλες αυτές. Υπάρχουν πολύ καλύτερες μπύρες αλλά ξεκινούν απο 2€ και φτάνουν και 4-5€ όπως αυτές του Carefour.Γερμανικές κλπ. Καλύτερα να πιώ πχ 2 ποιοτικές παρά 4-5 μάπα. Επίσης μου αρέσουν και λίγο οι Weiss.Νομίζω πως βγάζει η Βεργίνα,είχα δοκιμάσει και δεν είχε δαφορά πχ απο την Paulaner. Μετά υπάρχουν και οι μοναστηριακές που δεν έχω δοκιμάσει... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Επίσης μου αρέσουν και λίγο οι Weiss.Νομίζω πως βγάζει η Βεργίνα Αψογη η weiss της βεργινας καθως και η red ! ! ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 7/5/2018 στις 4:09 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Καλά εδώ λεμε έχει αυθεντική με 20-25€. Γιατί να το διακινδυνεύσει κάποιος με πατέντες και ιμιτασιον? www.kompernass.com.Ειναι η επισημη σελιδα του κατασκευαστη ολων των εργαλειων του Lidl(Parkside,Silvercrest κτλ).Εγω εχω το δραπανοκατσαβιδο που ειναι 10.8v,μολις το ειχα παρει ειχα επικοινωνησει με την compernass και την επομενη μερα με πηρε τηλ μια κοπελα απο Αθηνα,νομιζω η Ελληνικη αντιπροσωπια(δεν θυμαμαι λεπτομεριες,εχει 3-4 χρονια η δουλεια).Της ειπα οτι εχω το ταδε εργαλειο και θελω αλλη μια μπαταρια.Μου λεει κανενα προβλημα,14€ η μπαταρια και 6€ μεταφορικα για Καρδιτσα.Ειχα κανει καταθεση στην τραπεζα τα χρηματα και μετα απο δυο μερες ειχα και δευτερη μπαταρια την οποια να σου πω την αληθεια μλκια εκανα που την αγορασα διοτι 4 χρονια μετα (αν και το εχω λιωσει το επαναφορτιζομενο) δεν εχει πεσει καθολου η αποδοση της πρωτης.Την δουλευω καμια φορα βεβαια αλλα δεν χρειαστηκε.Ετσι και αλλιως η μπαταρια διαρκει αρκετη ωρα,σε 50 λεπτα φορτιζει πληρως αρα δεν πολυ χρειαζεται δευτερη.Πρεπει να εισαι επαγγελματιας για να χρειαζεσαι δευτερη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οι weiss δεν ειναι ολες καλες. Δεν παει οπου weiss και καλη. 39 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Η Amstel είναι σαν οινόπνευμα.Η Fix είναι νερουλή.Η Pills μέτρια.Η Heineken πίνεται,όπως η Alpha και η Mythos.H Βεργίνα είναι καλύτερη απο όλες αυτές. Υπάρχουν πολύ καλύτερες μπύρες αλλά ξεκινούν απο 2€ και φτάνουν και 4-5€ όπως αυτές του Carefour.Γερμανικές κλπ. Καλύτερα να πιώ πχ 2 ποιοτικές παρά 4-5 μάπα. Επίσης μου αρέσουν και λίγο οι Weiss.Νομίζω πως βγάζει η Βεργίνα,είχα δοκιμάσει και δεν είχε δαφορά πχ απο την Paulaner. Μετά υπάρχουν και οι μοναστηριακές που δεν έχω δοκιμάσει... Η βεργινα ειναι νερουλη αλλα καλη. Καμια σχεση η alpha με mythos. Η amstel κουτακι ειναι καλυτερη απο την μπλε Ερμης angus, εδωσα εναλλακτικη, σε σχεση με τα χρηματα παντα. Αν παρολα αυτα εσενα σου αρεσει, δοκιμασε οτιδηποτε.60 λεπτα εχει παρε 1-2. Για μενα οπως ειπα, ειναι φτηνος θανατος παρε καμια 10αρια και...τελος δοκιμασε corona εσυ. Αφου ξετρελαθηκες με την Βεργινα. Και μεχικανικες SoL. 35 λεπτά πριν, villasg είπε Αψογη η weiss της βεργινας καθως και η red ! ! ! Κοκκινη Βεργινα; Δεν το ξερα.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, villasg είπε Αψογη η weiss της βεργινας καθως και η red ! ! ! Ξέρεις τι μου αρέσει στην Weiss της Βεργίνας;Οτι είναι λιγότερο πηχτή από άλλες ακριβότερες Weiss όπως πχ η Paulaner.Δοκίμασα 1 φορά την Red της Βεργίνας την απλή και δεν μου άρεσε,θυμάμαι οτι είχε έντονη γεύση αλλά όχι ωραία. 27 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Οι weiss δεν ειναι ολες καλες. Δεν παει οπου weiss και καλη. Η βεργινα ειναι νερουλη αλλα καλη. Καμια σχεση η alpha με mythos. Η amstel κουτακι ειναι καλυτερη απο την μπλε Ερμης angus, εδωσα εναλλακτικη, σε σχεση με τα χρηματα παντα. Αν παρολα αυτα εσενα σου αρεσει, δοκιμασε οτιδηποτε.60 λεπτα εχει παρε 1-2. δοκιμασε corona εσυ. Αφου ξετρελαθηκες με την Βεργινα. Και μεχικανικες SoL. Δεν θα έλεγα την Βεργίνα νερουλή.Την Amstel δεν την μπορώ. Alpha η Mythos προτιμάς; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Εγώ επειδή δεν είμαι κανένας φοβερός πότης παίρνω τα μικρά γυάλινα μπουκαλάκια όταν τα έχει προσφορά 8 ευρώ τα 24 τεμάχια και την έχω καταβρεί.. Μι ένα βολεύομαι μια χαρά.Άντε αν είμαι από δουλειά και ιδρωμένος να πιω και ένα δεύτερο το οποίο με το ζόρι τελειώνω.Πιστεύω για όσους είναι light πότες όπως εγώ είναι ότι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η Paulaner για τα χρηματα της δεν ειναι τιποτα το φοβερο. Alpha η καλυτερη ολων, μπουκαλι. Δοκιμασε Sol, Corona θα σου αρεσουν 11 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ επειδή δεν είμαι κανένας φοβερός πότης παίρνω τα μικρά γυάλινα μπουκαλάκια όταν τα έχει προσφορά 8 ευρώ τα 24 τεμάχια και την έχω καταβρεί.. Μι ένα βολεύομαι μια χαρά.Άντε αν είμαι από δουλειά και ιδρωμένος να πιω και ένα δεύτερο το οποίο με το ζόρι τελειώνω.Πιστεύω για όσους είναι light πότες όπως εγώ είναι ότι καλύτερο. 24 μπλε Ερμης angus; Παει σε χασαμε Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Η Paulaner για τα χρηματα της δεν ειναι τιποτα το φοβερο. Alpha η καλυτερη ολων, μπουκαλι. 24 μπλε Ερμης angus; Παει σε χασαμε Όχι μπλέ ΕΡΜΗΣ μία μικρή γυάλινη είναι (γύρω στα 250 ml) σε χάρτινη κλειστή συσκευασία δεν θυμάμαι το όνομά της. Όπως είπα γενικά δεν πίνω ούτε άλλες μπύρες.Μία στις τόσες πίνω μία τέτοια.Να σκεφτείς ότι με ένα χάρτινο συνήθως βγάζω το καλοκαίρι.Αν ανοίξω μεγάλη θα πιω τι μισή και η άλλη τρώει πέταμα,για αυτό λέω ότι με βόλεψε αυτή η μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις