MikeJ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Το έλεγε στο φυλλάδιο ότι δεν θα είναι σε όλα τα καταστήματα οπότε ήμουν προετοιμασμένος για την ήττα.... Περισσότερο εντύπωση μου έκανε στα καταστήματα που είχαν φέρει (καθότι υπήρχε χαρτί με τη τιμή) πού δεν έμεινε τίποτα καθώς δε πίστευα ότι μύλος άλεσης καφέ θα είχε τόση ζήτηση.... αν και έχω δει εδώ και καιρό ότι αρκεί να βάλουν κόκκινο καρτελάκι σε κάποιο προϊόν (έκπτωση δλδ) για να το εξαφανίσουν ακόμα και αν η έκπτωση είναι μερικά cent... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2018 στις 1:51 ΠΜ, MikeJ είπε Το έλεγε στο φυλλάδιο ότι δεν θα είναι σε όλα τα καταστήματα οπότε ήμουν προετοιμασμένος για την ήττα.... Περισσότερο εντύπωση μου έκανε στα καταστήματα που είχαν φέρει (καθότι υπήρχε χαρτί με τη τιμή) πού δεν έμεινε τίποτα καθώς δε πίστευα ότι μύλος άλεσης καφέ θα είχε τόση ζήτηση.... αν και έχω δει εδώ και καιρό ότι αρκεί να βάλουν κόκκινο καρτελάκι σε κάποιο προϊόν (έκπτωση δλδ) για να το εξαφανίσουν ακόμα και αν η έκπτωση είναι μερικά cent... Σχεδον ολα τα προιοντα γραφουν ειναι για ορισμενα καταστηματα .Και σε αλλα ορισμενες ποσοτητες . Αυτο το παντα παιζει αν προλαβεις ,δεν εχει νοημα καπου. Στις 5/5/2018 στις 11:30 ΠΜ, GeorgeSmirlis είπε Μπαταρίες ξερετε που θα βρούμε? Ή με την μια θα μείνουμε? Top vfm. Είχα δοκιμάσει το 14v το καλοκαίρι που μας πέρασε και την άριστο για τα λεφτά του. Οπότε φαντάζομαι αυτό Το μαγαζι παρακατω εχει γενικο σερβις και σου βαζουν συμβατη .Σε περιπτωσεις παιζουν και πατεντες https://www.batteries.gr/?gclid=CjwKCAjw8r_XBRBkEiwAjWGLlHtTLXntXAJ4VzP14VzpR6Ej7EIP5TkDc6SPgci73aqmDG2CrCNdDRoCrtMQAvD_BwE Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Diskimpex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Σχεδον ολα τα προιοντα γραφουν ειναι για ορισμενα καταστηματα .Και σε αλλα ορισμενες ποσοτητες . Αυτο το παντα παιζει αν προλαβεις ,δεν εχει νοημα καπου. Το μαγαζι παρακατω εχει γενικο σερβις και σου βαζουν συμβατη .Σε περιπτωσεις παιζουν και πατεντες https://www.batteries.gr/?gclid=CjwKCAjw8r_XBRBkEiwAjWGLlHtTLXntXAJ4VzP14VzpR6Ej7EIP5TkDc6SPgci73aqmDG2CrCNdDRoCrtMQAvD_BwE Καλά εδώ λεμε έχει αυθεντική με 20-25€. Γιατί να το διακινδυνεύσει κάποιος με πατέντες και ιμιτασιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Οπου βρει κανεις και οτι βρει.Και μαγαζια με ηλεκτρονικα που πουλανε μπαταριες εχουν λυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 ΦΥΛΛΑΔΙΟ 14 ΜΑΙΟΥ https://media.lidl-flyer.com/72954303-5288-11e8-8e93-005056ab0fb6/ΑΠΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ-1405-Εβδομαδιαίες-Προσφορές-Lidl-01.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Ξέρει κανείς αν παλιότερα είχαν φέρει το 20v κρουστικό με την x team μπαταρία? Αν ναι πόσο το είχανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lofter Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 καλημέρα σε όλους, το πολυεργαλείο PFBS 160 Β2 (τύπου dremel ) το έχει κανείς; αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, lofter είπε καλημέρα σε όλους, το πολυεργαλείο PFBS 160 Β2 (τύπου dremel ) το έχει κανείς; αξίζει; Το έχει φιλαράκι. Είναι πολύ καλό και δυνατό απλά θέλει και καλά ανταλλακτικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Τι γνώμη έχετε για την ηλεκτροσυγκόλληση? Λέει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Η ηλεκτροκόλληση δεν λέει. Ήθελα και γω να την πάρω αλλά είναι για πάρα πολύ λεπτά ηλεκτρόδια και πολύ απλές δουλειές. 8:00 ανοίγουν τα lidl και 8:04 είμαι απέξω. Μπαίνω να πάρω το δραπανοκατσαβιδο και δεν είχε τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Ρωτάω έναν υπάλληλο και μου λέει ότι δεν φέρανε ενώ είχε κανονικά την ταμπέλα. Εγώ γιατί νομίζω ότι τα σφιρανε από πίσω οι υπάλληλοι? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε Η ηλεκτροκόλληση δεν λέει. Ήθελα και γω να την πάρω αλλά είναι για πάρα πολύ λεπτά ηλεκτρόδια και πολύ απλές δουλειές. 8:00 ανοίγουν τα lidl και 8:04 είμαι απέξω. Μπαίνω να πάρω το δραπανοκατσαβιδο και δεν είχε τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Ρωτάω έναν υπάλληλο και μου λέει ότι δεν φέρανε ενώ είχε κανονικά την ταμπέλα. Εγώ γιατί νομίζω ότι τα σφιρανε από πίσω οι υπάλληλοι? μια απο τα ιδια τπτ πηγε ενας το πρωι και τα σηκωσε ολα Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από postfire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, postfire είπε μια απο τα ιδια τπτ πηγε ενας το πρωι και τα σηκωσε ολα Τεσπά, να είναι καλα το dewalt μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε Η ηλεκτροκόλληση δεν λέει. Ήθελα και γω να την πάρω αλλά είναι για πάρα πολύ λεπτά ηλεκτρόδια και πολύ απλές δουλειές. 8:00 ανοίγουν τα lidl και 8:04 είμαι απέξω. Μπαίνω να πάρω το δραπανοκατσαβιδο και δεν είχε τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Ρωτάω έναν υπάλληλο και μου λέει ότι δεν φέρανε ενώ είχε κανονικά την ταμπέλα. Εγώ γιατί νομίζω ότι τα σφιρανε από πίσω οι υπάλληλοι? Δραπανοκατσάβιδο πιθανά γιατί δεν πρόλαβε αυτή τη βδομάδα το έβαλε στην ίδια τιμή από την άλλη Πέμπτη 17-5-2018..Το είχα δει από χτες στο φυλλάδιο.Λέει όμως ότι δεν θα υπάρχει σε όλα τα καταστήματα.Μήπως και σήμερα συνέβη το ίδιο;;;; https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.175078759.495026152.1525869117-467043138.1519726289&_gac=1.250929714.1524337947.EAIaIQobChMIos6zp4nM2gIVyI4YCh2nkwFFEAAYASAAEgJrTvD_BwE#/72954303-5288-11e8-8e93-005056ab0fb6/locale/el-GR/view/flyer/page/30 Πιθανώς οι υπάλληλοι που μάλλον βοσκάνε αγελάδες δεν το ήξεραν για να ενημερώνουν τους πελάτες.Το έψαχναν και δύο το πρωί στο Γέρακα την ώρα που ήμουν εκεί. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλές φορές και στο κατάστημα της Χαροκόπου στην Καλλιθέα δεν υπάρχουν καν (ούτε ταμπέλες, ούτε κενά ράφια), προϊόντα φυλλαδίου αλλα ευτυχώς τα βρίσκω στο lidl κοντά στον ηλεκτρικό. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από dhmak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Οβιδολογος αξίζει ή να πάω σε μακιτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις