postfire Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Καλημερα, το δραπανοκατσαβιδο της επόμενης βδομάδας αξίζει? Στα 40€ και 20v φαίνεται ευκαιρία. Μπαταρίες ξερετε που θα βρούμε? Ευχαριστώ tnx man το συγκεκριμενο σκοτωνει το περιμενα πως και πως να μπει. το δουλευουν ολοι οι ξυλουργοι Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από postfire 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, postfire είπε tnx man το συγκεκριμενο σκοτωνει το περιμενα πως και πως να μπει. το δουλευουν ολοι οι ξυλουργοι Μπαταρίες ξερετε που θα βρούμε? Ή με την μια θα μείνουμε? Top vfm. Είχα δοκιμάσει το 14v το καλοκαίρι που μας πέρασε και την άριστο για τα λεφτά του. Οπότε φαντάζομαι αυτό
postfire Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeSmirlis είπε Μπαταρίες ξερετε που θα βρούμε? Ή με την μια θα μείνουμε? Top vfm. Είχα δοκιμάσει το 14v το καλοκαίρι που μας πέρασε και την άριστο για τα λεφτά του. Οπότε φαντάζομαι αυτό μου ειχαν πει καπου στην αθηνα εχει καποιος αλλα δεν θυμαμαι που
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, postfire είπε μου ειχαν πει καπου στην αθηνα εχει καποιος αλλα δεν θυμαμαι που Στο site της parkside πάντως έχει την 3.0Ah στα 40€ αλλά δεν έχει στοκ.
postfire Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 https://www.thelab.gr/forums/topic/174476-εργαλεία-lidl-powerfix-parkside-κλπ/?page=8 εδω διαβασα οτι περνεις στο σερβις και σου στελνουν
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, postfire είπε https://www.thelab.gr/forums/topic/174476-εργαλεία-lidl-powerfix-parkside-κλπ/?page=8 εδω διαβασα οτι περνεις στο σερβις και σου στελνουν https://www.kompernass.com/ Mεταφορικα για ελλαδα ειναι +5 ευρω. Η 2.0ΑΗ εχει 20€ και η 3.0ΑΗ 25€ απλα δεν υπαρχει στοκ ακομα λογω οτι δεν εχει καιρο που βγηκαν. Εδω ειμαστε. Τωρα ουτε αυτοι εχουν στοκ αλλα σιγουρα θα φερουν. Να ειναι καλα το thelab Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από GeorgeSmirlis 1
orck Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σιγα μην ειναι καλυτερο και απο τα επωνυμα. Δεν το εχω αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα κανει αξιοπρεπος την δουλεια του. Εχω το μικροτερο 10,8V που βγαινει το τσοκ για να τοποθετεις μυτες βιδωματος. Μπαταριες απο την υποστηριξη πελατων του καταστηματος σε αρκετα καλες τιμουλες. ΥΓ Μιλας για ερασιτεχνες ξυλουργους; Γιατι οσους επαγγελματιες ξερω μονο Metabo και Rupes περνουν με κατι τιμες που λες και εχουν βαλει μεσα χρυσαφι. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από orck
postfire Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε https://www.kompernass.com/ Mεταφορικα για ελλαδα ειναι +5 ευρω. Η 2.0ΑΗ εχει 20€ και η 3.0ΑΗ 25€ απλα δεν υπαρχει στοκ ακομα λογω οτι δεν εχει καιρο που βγηκαν. Εδω ειμαστε. Τωρα ουτε αυτοι εχουν στοκ αλλα σιγουρα θα φερουν. Να ειναι καλα το thelab στησου στο ανοιγμα του lidl γιατι πεφτουν σαν τα κορακια οι ξυλουργοι και τα περνουν 2-2 20 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε https://www.kompernass.com/ Mεταφορικα για ελλαδα ειναι +5 ευρω. Η 2.0ΑΗ εχει 20€ και η 3.0ΑΗ 25€ απλα δεν υπαρχει στοκ ακομα λογω οτι δεν εχει καιρο που βγηκαν. Εδω ειμαστε. Τωρα ουτε αυτοι εχουν στοκ αλλα σιγουρα θα φερουν. Να ειναι καλα το thelab στησου στο ανοιγμα του lidl γιατι πεφτουν σαν τα κορακια οι ξυλουργοι και τα περνουν 2-2 10 λεπτά πριν, orck είπε Σιγα μην ειναι καλυτερο και απο τα επωνυμα. Δεν το εχω αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα κανει αξιοπρεπος την δουλεια του. Εχω το μικροτερο 10,8V που βγαινει το τσοκ για να τοποθετεις μυτες βιδωματος. Μπαταριες απο την υποστηριξη πελατων του καταστηματος σε αρκετα καλες τιμουλες. δεν ειπαμε οτι ειναι καλυτερο αυτων των 150-200 ευρω αλλα στην κατηγορια δεν υπαρχει ανταγωνιστης και σε αυτη την τιμη οσους ξυλουργους εχω γνωρισει το εχουν παντως και με αυτο δουλευουν και λενε τα καλυτερα Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από postfire
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, zio10 είπε Αυτά τρυπάνε και τσιμέντο; Kαι στο πρωτο 3 λεπτο θα εχει τελειωσει η μπαταρια. Μην ζητας πολλα. 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε Kαι στο πρωτο 3 λεπτο θα εχει τελειωσει η μπαταρια. Μην ζητας πολλα. Και για 2-3 τρύπες αν αντέχει καλά είναι! 1
orck Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Οχι δεν ειναι κρουστικο, τρυπαει αλλα θα σου βγαλει την ψυχη. 1
Tzimmys Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 4/5/2018 στις 12:37 ΠΜ, MikeJ είπε Τι να το κάνεις πλέον το review... σάμπως θα βρεις... Πήγα σε 5 (αν θυμάμαι καλά) lidl σήμερα, μιας και τα έχω αρκετά κοντά και στα 3 δεν είχαν φέρει καν, ενώ στα άλλα δύο υπήρχε η ταμπέλα αλλά ούτε δείγμα μύλου... ξενέρωσα άγρια.... Αν κανένας φορουμίτης στην Αττική πέτυχε κατάστημα με απόθεμα σήμερα ας ενημερώσει, μπας και γίνει μια απόπειρα και αύριο. Επίσης να πω ότι είδα στο fb ότι έχουν μπαζάρ μέχρι και το Σάββατο στο lidl στη Νιρβάνα ( Πατήσια) που έχει γίνει ξανά. (Πάντως μια φορά που πήγα δεν μπήκα καν μέσα γιατί είχε τόσο κόσμο που περίμενες σε ουρά έξω και άφηναν μέσα λίγους λίγους όταν κάποιοι πλήρωναν και έφευγαν..... Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.... Ούτε να τα χάριζαν....) Μας δουλεύουν...Μας κάνουν να τρέχουμε για να βρούμε και δεν υπάρχει τίποτα.... 3 lidl έχουμε στην Λάρισα, κανένα δεν είχε ούτε μύλο, αλλά ούτε και κάποιο από τα προιόντα με το 40% έκπτωση... Ούτε καν καρτέλα, προφανώς δεν ήρθαν καθόλου.... Το κρατάμε....
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Μας δουλεύουν...Μας κάνουν να τρέχουμε για να βρούμε και δεν υπάρχει τίποτα.... 3 lidl έχουμε στην Λάρισα, κανένα δεν είχε ούτε μύλο, αλλά ούτε και κάποιο από τα προιόντα με το 40% έκπτωση... Ούτε καν καρτέλα, προφανώς δεν ήρθαν καθόλου.... Το κρατάμε.... Νομίζω τα φυλλάδια γράφουν ότι κάποια προϊόντα δεν πάνε σε όλα τα καταστήματα. Αλλά σίγουρα θα ήταν καλό να γράφουν και που δεν θα είναι διαθέσιμα. 1
orck Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, zio10 είπε Νομίζω τα φυλλάδια γράφουν ότι κάποια προϊόντα δεν πάνε σε όλα τα καταστήματα. Αλλά σίγουρα θα ήταν καλό να γράφουν και που δεν θα είναι διαθέσιμα. Μα η βασικη ιδεα ειναι να σε κανουν να πας στο καταστημα, εστω και να μην παρεις τιποτα (προφανος οι ερευνες εχουν δειξει οτι οσο και να απογοητευσεις και να οργιζεις τον πελατη με αυτη την κοροιδια, ο πελατης θα γυρισει και θα ψωνισει απο το καταστημα καποια στιγμη). Τα ιδια καραγκιοζηλικια κανει και ο Κωτσοβολος με το ξεστοκαρισμα του, εδινε ανυπαρκτες διαθεσιμοτητες για να πας και ας σου πουνε οτι δεν το εχουν. Σιγουρα θα ηταν καλο για εμας να λεγαν που θα εχει το καθε προιον αλλα εαν δεν υπαρξει μαζικη διαμαρτηρια (οχι γραφικοτητες) μην περιμενει κανεις καμια διαφορα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις