Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, opcorsa είπε

απο βδομαδα φερνει ηλεκτροκολυση στα 44 ευρω, πρεπει να ειναι απο τις κλασσικες που φερνει αραια και που, αλλα πλεον η τιμη ειναι χωμα.. λεω να επενδυσω σε  μια :P

γνωμες?

πιστευω αξιζει να βρισκεται στο σπιτι, αν πιανουν λιγο τα χερια σου θα μπορεις να κανεις δουλεια θεωρω.. ειδικα μια πορτα να φτιαξεις ή να κανεις καμια δουλεια στο αμπελι που εχουμε τα εχει βγαλει τα λεφτα της.. γνωμες?

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=10677

Αναλογα τι θες να κανεις,αν θες να κανεις ενα τσιμπημα αραια και που,καλη ειναι.Αν θες να κανεις δουλεια θα σου σπασει τα νευρα.Την εχει φιλος μου και την πηρα να φτιαξω την σκεπη και την πορτα στο λεβητοστασιο που εφτιαξα περισυ(μην φανταστεις τιποτα τρελο,μιλαω για δουλεια 20 ηλεκτροδια).2.5αρι ηλεκτροδιο δεν κολλαει,πρεπει να την βαλεις τερμα για να μπορεσει να το ζεστανει,αν την βαλεις τερμα,αντεχει να κολλησει μερικα δευτερολεπτα και μετα πεφτει το θερμικο της.Περιμενεις κανενα τεταρτο να κρυωσει και επειτα κολλας για μερικα δευτερολεπτα ακομα μεχρι να πεσει ξανα το θερμικο.Επισης επειδη ειναι λιγα τα αμπερ και δεν μπορει να λιωσει το ηλεκτροδιο,κανεις ολο τσιμπηματα στην αρχη για να το ζεστανει και στο σημειο που θες να κολλησεις φτιαχνει κρουστα με αποτελεσμα οταν το ηλεκτροδιο ζεσταθει και αρχισει να κολλαει,δεν πιανει η κολληση.Με 2αρι ηλεκτροδιο ισως να ειναι πιο καλα τα πραγματα,ηθελα να δοκιμασω αλλα μου εσπασε τα νευρα και την πηγα πισω στον φιλο μου.Αυτη ειναι τελειως για ερασιτεχνικες δουλειες πχ αμα σπασει το ροδακι απο το ποδηλατο του μικρου,να τσιμπησεις λιγο την απλωστρα της κυρας και τετοια χαζολογηματα,για δουλεια δεν κανει.

18 ώρες πριν, orck είπε

Και εγω για εργαλεια πηγαινω συνηθως αλλα ξερουμε και οι δυο μας οτι τα εργαλεια ειναι καλα μονο για περιστασιαη χρηση, να τρυπησεις σημερα λιγο εδω, σε ενα μηνα κατι αλλο κλπ. . Εαν τα δουλευαμε συχνα ουτε που θα τα κοιταγαμε.

Με την ιδια λογικη εαν ειμασταν φοιτητες και στην αναγκη βαζαμε πλυντηριο μια φορα το εξαμηνο, το μαλακτικο Λιντλ θα μας ηταν καλο. Στις μαναδες μας ομως του φαινεται (και ειναι) σκουπιδι.

Τα εργαλεια δεν αξιζουν ολα,το εχω πει και πιο παλια.Το επαναφορτιζομενο μαμαει και δερνει,πολυ δυνατο,μπαταρια βραχος και σκυλι(εχω το 10.8v αλλα και το 14αρι που ειχε πριν λιγο καιρο πολυ καλο).Ο γωνιακος τροχος παλι πολυ καλος,το σκαπτικο δραπανο κορυφη για τα λεφτα του.Εννοειτε δεν μπορουν να συγκριθουν με επαγγελματικα Bosch-Makita-Hilti αλλα και καθε μερα να τα δουλευεις αντεχουν.Τον γωνιακο τροχο τον εχει φιλος μου σιδερας κανα 2αρι χρονια και μου λεει ειναι σκυλι μαυρο και το δουλευει επαγγελματικα.Τον εχω και εγω αλλα δεν τον εχω δουλεψει πολυ.Το επαναφορτιζομενο το εχω κανενα 3αρι χρονια και το εχω λιωσει,δεν κανει πισω με τιποτα.Η ηλεκτροκολληση πχ δεν αξιζει,το πιεστικο στα 100€ δεν αξιζει(με 120€ παιρνεις ενα nilfisk πολυ ανωτερο),το κομπρεσερ αερα το 24lt στα 100€ παλι δεν αξιζει(με 130€ απο σκρουτζ παιρνεις 50lt).Τεσπα,περι ορεξεως.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πηρα σημερα το τριβειο δελτα και ενα πακετο ανταλλακτικα. Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες και πολυ δυνατο σε ξυλο που προλαβα και το δοκιμασα. Το τριψιμο γινεται παιχνιδι. Επισης θετικο η υποδοχη για σκουπα στο πισω μερος!

Το θετικό που λες για την υποδοχή για την σκούπα το έχουν το 99%των σχετικών εργαλείων. Δεν είναι καινοτομια.

Ευχάριστο που είναι ανθεκτικά τα γυαλοχαρτα του.

• Thanks 1

14 minutes ago, AntiCambeR said:

Αν κάποιος αγόρασε τον ηλεκτρικό μύλο καφέ ας ρίξει review.  :)

Τι να το κάνεις πλέον το review... σάμπως θα βρεις... :)  Πήγα σε 5 (αν θυμάμαι καλά) lidl σήμερα, μιας και τα έχω αρκετά κοντά και στα 3 δεν είχαν φέρει καν, ενώ στα άλλα δύο υπήρχε η ταμπέλα αλλά ούτε δείγμα μύλου... ξενέρωσα άγρια....

Αν κανένας φορουμίτης στην Αττική πέτυχε κατάστημα με απόθεμα σήμερα ας ενημερώσει, μπας και γίνει μια απόπειρα και αύριο.

Επίσης να πω ότι είδα στο fb ότι έχουν μπαζάρ μέχρι και το Σάββατο στο lidl στη Νιρβάνα  ( Πατήσια) που έχει γίνει ξανά. (Πάντως μια φορά που πήγα δεν μπήκα καν μέσα γιατί είχε τόσο κόσμο που περίμενες σε ουρά έξω και άφηναν μέσα λίγους λίγους όταν κάποιοι πλήρωναν και έφευγαν..... Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.... Ούτε να τα χάριζαν....)

Ναι κάτι τέτοιο, προφανώς πουλάνε τα ρούχα, εργαλεία κλπ που μενούν απουλητα από τα κατάστηματα σε χαμηλότερη τιμή από την αρχική.

1 ώρα πριν, Diskimpex είπε

Ζεστενεται το τριβειο να πρεπει να σταματησεις ;

Δεν το δοκίμασα πολύ. Δεν μπορώ να ξέρω. Πάντως έχει ανεμιστήρα και οπές για να παίρνει αέρα.

Στις 4/30/2018 στις 9:49 ΜΜ, mantzaflaris είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

η μπαριλα αγορασε τη μισκο εδω και αρκετα χρονια γιατι ειναι σαν την κοκα κολα των μακαρονιων στην αγορα Η μονη χωρα (ισως) που της ξεφευγε ηταν η Ελλαδα που τα μπαριλα ουτε να τα δει Απο τοτε τα μισκο τα καναν πολυ μετρια για να τρωμε την (μπουρδα συγκριτικα με τα παλια μισκο) την δικια της

Αν και εγω νομιζω σε αυτα περι εξαγορας κτλ αλλα αφου ειδα και τον παππου να το γραφει κατι τελικα θα παιζει

Αμα γνωριζει καποιος πως ειναι ακριβως ας πει

Καλησπερα και απο μενα

Η barila εχει αγοράσει το 100% της Misko και εχει κρατήσει την επωνυμία Misko γιατι ειναι αναγνωρίσιμη σε ελληνικό κοινό

• Thanks 1

34 λεπτά πριν, gpli είπε

Καλησπερα και απο μενα

Η barila εχει αγοράσει το 100% της Misko και εχει κρατήσει την επωνυμία Misko γιατι ειναι αναγνωρίσιμη σε ελληνικό κοινό

Ευχαριστω!

Καλημερα, το δραπανοκατσαβιδο της επόμενης βδομάδας αξίζει? Στα 40€ και 20v φαίνεται ευκαιρία. Μπαταρίες ξερετε που θα βρούμε? Ευχαριστώ

17 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Καλημερα, το δραπανοκατσαβιδο της επόμενης βδομάδας αξίζει? Στα 40€ και 20v φαίνεται ευκαιρία. Μπαταρίες ξερετε που θα βρούμε? Ευχαριστώ

με ενδιαφερει και μενα το δραπανοκατσαβιδο πιο ειναι ακριβως

που ειδες την προσφορα?

• Like 1

Μόλις τώρα, postfire είπε

με ενδιαφερει και μενα το δραπανοκατσαβιδο πιο ειναι ακριβως

που ειδες την προσφορα?

Στην εφαρμογή και τις προσφορές της άλλης βδομαδας. 

Σημειώνω ότι έχω 18v dewalt με 2 μπαταρίες (αγορά 350€ πριν λίγα χρόνια)

Πιστεύω το parkside είναι για πιο απλές δουλειές, κάνα βιδωμα, κάνα τρύπημα και αυτό ήταν. 

Screenshot_2018-05-05-10-03-08-910_de.sec.mobile.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...