SB_1957 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, dhmak είπε Μην σε προβληματίζουνε τα watt, όλες οι καινούριες ηλεκτρικές σκούπες, κατασκευάζονται με νέους ενεργειακά κινητήρες. Αν την είχες ακόμη την 1800άρα θα έβλεπες οτι τραβάει το ίδιο ή και πιο αδύναμα απο την τωρινή 800άρα. Την έχω ακόμη την 1800 και τραβάει μια χαρά, αλλά αδειάζουμε τον κάδο μετά από κάθε χρήση. Χρειαζόμουν δεύτερη σκούπα και την πήρα νομίζοντας ότι είναι ίδια με την άλλη. Αλλά, όπως είπα, dirt devil με ίδια χαρακτηριστικά σε σκρουτζομάγαζα είχε 20 ευρώ περισσότερο και χωρίς βέβαια την εγγύηση του λιντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Όπως είπε ο dhmak όλες οι σκούπες πλέον νομίζω από Σεπτέμβριο του 2017 στην Ευρωπαική Ένωση είναι κάτω από τα 900 watt αλλά έχουν περίπου την ίδια απορροφητικότητα με μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Καινούργιες είναι τις αντοχές τους θα τις δούμε μετά από 2-3 χρόνια που θα δοκιμαστούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SB_1957 είπε Για την σκούπα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχουν το manual στην ιστοσελίδα. Την αγόρασα νομίζοντας ότι είναι το μοντέλο που είχε πριν δύο χρόνια. Καμιά σχέση. Εκείνη είναι 1800 watt, έχει ρυθμιστή έντασης, το εξάρτημα turbo είναι μεγάλο, είχε ανταλλακτικό φίλτρο το οποίο το πλένεις. Αυτή είναι μόνο 800 watt, χωρίς ρυθμιστή έντασης, το εξάρτημα turbo είναι μικρό και δεν έχει ανταλλακτικό φίλτρο, το οποίο επίσης πλένεται. Και έχουν την ίδια τιμή!!! Αλλά την αγόρασα γιατί είναι φτηνότερη από αλλού με τα ίδια χαρακτηριστικά και χρειαζόμουν για το εξοχικό, όπου δεν χρησιμοποιούμε χαλιά. Δεν την αγορασα. Αλλα ενας φιλος που την πηρε ειπε οτι εχει ρυθμιστη εντασης ενα slider, μου κανει εντυπωση που λες οτι δεν εχει. Ειναι αρκετα δυνατη σε ρουφιγμα, οπως ειπαν ολοι, και εισαι τυχερος που τραβαει μονο 800 και οχι 1800 οσο των αλλων. Το φιλτρο της δεν πλενεται λογικα φυσιεται σε βενζιναδικο, μεχρι καποια στιγμη να το αλλαξεις. ακομα ψηνομαι. Σαν εναλλακτικη εχω βρει μια rowenta με 80€ χωρις μεταφορικα στο skroutz με εξισου καλα σχολια, τελικα δεν σαρεσει; Αυριο ισως παω μια βολτα, πες αν ειναι αν υπαρχει ακομα να παρω Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, papoys1 είπε 1)Απλά ρωτάω επειδή από την απάντησή σου υπέθεσα ότι ξέρεις να με διαφωτίσεις και μένα που έχω μαύρα μεσάνυχτα από ποιότητα. 2)Και η coca cola έχει συστατικά καρκινονγόνα αν καταναλωθούν σε μεγάλες ποσότητες αλλά είναι γευστική και μερικοί την πίνουν με το δίλιτρο,όπως το τσιγάρο για τους καπνιστές που μέχρι σάπια πνευμόνια γεμάτα καρκίνο έχουν απέξω αλλά απολαμβάνουν μία μία τις ρουφηξιές του.Και η σοκολάτα μπορεί να μας δημιουργήσει ζάχαρο αλλά την τρώμε.Και το κρέας πίεση χοληστερίνη παχυσαρκία αλλά το απολαμβάνουμε. Εσύ όταν αγοράζεις ένα προιόν διαβάζεις τα συστατικά του και κοιτάς μετά τις εγκυκλοπαίδειες μήπως κάποιο από τα συστατικά του είναι επικίνδυνο αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες οπότε τρως μία μπουκιά ή πας σπίτι παίρνεις μικροσκόπια και κάνεις αναλύσεις;;;;Για πες μου τότε ποιο προιόν του lidl έχει επικίνδυνα συστατικά να μην το αγοράζω ή να τρώω μία δύο μπουκιές κάθε φορά. 3)Αυτό το λέω και εγώ αλλά κάποιοι επιμένουν πως τα φτηνά προϊόντα του lidl επειδή είναι φτηνά ποτέ δεν είναι ποιοτικά. Μου φαίνεται και εσύ είσαι φανατικός lidl-άκιας γιατί όλο εδώ στο θρεντ του lidl γυροφέρνεις αλλά κρύβεσαι. Καλή η τιμή σίγουρα από τη στιγμή που υπάρχει και η τριετής εγγύηση αλλά μην περιμένεις με 9 ευρώ να σου έχει και ρυθμιζόμενη κοπή. Μαθαίνεις κόβοντας πόση ώρα χρειάζεται π.χ. ο εσπρέσο.Με μία παρόμοια ίδια βατ που είχα πάρει μέσω σκρουτζ 17 ευρώ κόβω τον εσπρέσο.Έχω μάθει που σταματάω.Το καλό στη συγκεκριμένη είναι ότι έχει μεγάλο διαφανές πλαστικό από πάνω και βλέπεις πόσο έχει κοπεί ο καφές.Η δική μου έχει ένα μικρό στρογγυλό 1,5 εκατοστό διάμετρο περίπου και με την πρεσβυωπία δε βλέπω καλά. Εγω θα πω την γνωμη μου μονο για την ποιοτητα των προιοντων μιας και πηγαινω στο Lidl απο οταν πρωτοανοιξε(τοτε που δεν εβλεπες επωνυμο προιον ουτε για δειγμα μεσα στα καταστηματα του Lidl).Σαφως και το κασερι Gouda που εχει ειναι πατος σε γευση σε σχεση με το Νουνου πχ ή το adoro,σαφως και τα παγωτα του Lidl ειναι κοροιδια σε σχεση με ενα Boss πχ,δεν μπορει να συγκριθει το W5 με το Fairy,η πορτοκαλαδα Freeway ειναι σαν να πινεις κολονια(απο θεμα γευσης) σε σχεση με μια Fanta και παει λεγοντας,δεν λεω οτι ειναι επικινδυνα,σε καμια περιπτωση,απλα η ποιοτητα ειναι πολυ χαμηλη εξου και η χαμηλη τιμη.Σε καμια περιπτωση δεν δεχομαι οτι η κοκα κολα Freeway πχ(οπως και ολα τα προιοντα που εχει το Lidl) εχει συστατικα πιο επικινδυνα απο οτι εχει η κανονικη Coca Cola,απλα η πρωτη δεν εχει καμια σχεση με την δευτερη,τι να κανουμε.Τεσπα,οτι πληρωνεις παιρνεις εννοειτε ισχυει,δεν λεω οτι στα επωνυμα δεν πληρωνεις και μαρκα αλλα μεχρι ενα σημειο εχουν διαφορα τα επωνυμα προιοντα.Εσυ το ποιοτικα πως το εννοεις?Οτι την ιδια δουλεια πχ κανει το καθαριστικο W5 με το Skip?Την ιδια δουλεια κανει το μαλακτικο του Lidl με το Lenor πχ?Οπως ειπα ψωνιζω πολλα χρονια απο το Lidl,τα εργαλεια που εχει ειναι πολυ τιμια για τα χρηματα τους,τα υπολοιπα οχι και τοσο.Να φανταστεις η μανα μου που ειναι τερμα τσιπης,μια δυο φορες δοκιμασε καθαριστικα-μαλακτικα κτλ και δεν τα ξανα επιασε.Για τα υπολοιπα που γραφω τα εχω δοκιμασει και εγω.Ξαναλεω ποιοτητα δεν εννοω οτι ειναι επικινδυνα,τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο τα επωνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 39 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Εγω θα πω την γνωμη μου μονο για την ποιοτητα των προιοντων μιας και πηγαινω στο Lidl απο οταν πρωτοανοιξε(τοτε που δεν εβλεπες επωνυμο προιον ουτε για δειγμα μεσα στα καταστηματα του Lidl).Σαφως και το κασερι Gouda που εχει ειναι πατος σε γευση σε σχεση με το Νουνου πχ ή το adoro,σαφως και τα παγωτα του Lidl ειναι κοροιδια σε σχεση με ενα Boss πχ,δεν μπορει να συγκριθει το W5 με το Fairy,η πορτοκαλαδα Freeway ειναι σαν να πινεις κολονια(απο θεμα γευσης) σε σχεση με μια Fanta και παει λεγοντας,δεν λεω οτι ειναι επικινδυνα,σε καμια περιπτωση,απλα η ποιοτητα ειναι πολυ χαμηλη εξου και η χαμηλη τιμη.Σε καμια περιπτωση δεν δεχομαι οτι η κοκα κολα Freeway πχ(οπως και ολα τα προιοντα που εχει το Lidl) εχει συστατικα πιο επικινδυνα απο οτι εχει η κανονικη Coca Cola,απλα η πρωτη δεν εχει καμια σχεση με την δευτερη,τι να κανουμε.Τεσπα,οτι πληρωνεις παιρνεις εννοειτε ισχυει,δεν λεω οτι στα επωνυμα δεν πληρωνεις και μαρκα αλλα μεχρι ενα σημειο εχουν διαφορα τα επωνυμα προιοντα.Εσυ το ποιοτικα πως το εννοεις?Οτι την ιδια δουλεια πχ κανει το καθαριστικο W5 με το Skip?Την ιδια δουλεια κανει το μαλακτικο του Lidl με το Lenor πχ?Οπως ειπα ψωνιζω πολλα χρονια απο το Lidl,τα εργαλεια που εχει ειναι πολυ τιμια για τα χρηματα τους,τα υπολοιπα οχι και τοσο.Να φανταστεις η μανα μου που ειναι τερμα τσιπης,μια δυο φορες δοκιμασε καθαριστικα-μαλακτικα κτλ και δεν τα ξανα επιασε.Για τα υπολοιπα που γραφω τα εχω δοκιμασει και εγω.Ξαναλεω ποιοτητα δεν εννοω οτι ειναι επικινδυνα,τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο τα επωνυμα. Και εγω για εργαλεια πηγαινω συνηθως αλλα ξερουμε και οι δυο μας οτι τα εργαλεια ειναι καλα μονο για περιστασιαη χρηση, να τρυπησεις σημερα λιγο εδω, σε ενα μηνα κατι αλλο κλπ. . Εαν τα δουλευαμε συχνα ουτε που θα τα κοιταγαμε. Με την ιδια λογικη εαν ειμασταν φοιτητες και στην αναγκη βαζαμε πλυντηριο μια φορα το εξαμηνο, το μαλακτικο Λιντλ θα μας ηταν καλο. Στις μαναδες μας ομως του φαινεται (και ειναι) σκουπιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Zerg13 είπε Δεν την αγορασα. Αλλα ενας φιλος που την πηρε ειπε οτι εχει ρυθμιστη εντασης ενα slider, μου κανει εντυπωση που λες οτι δεν εχει. Ειναι αρκετα δυνατη σε ρουφιγμα, οπως ειπαν ολοι, και εισαι τυχερος που τραβαει μονο 800 και οχι 1800 οσο των αλλων. Το φιλτρο της δεν πλενεται λογικα φυσιεται σε βενζιναδικο, μεχρι καποια στιγμη να το αλλαξεις. ακομα ψηνομαι. Σαν εναλλακτικη εχω βρει μια rowenta με 80€ χωρις μεταφορικα στο skroutz με εξισου καλα σχολια, τελικα δεν σαρεσει; Αυριο ισως παω μια βολτα, πες αν ειναι αν υπαρχει ακομα να παρω Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Μια χαρά σκούπα είναι και με αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να πάρεις κάτι καλύτερο. Απλά ανέφερα ότι είναι άλλο μοντέλο από αυτό που είχα πάρει πριν δύο χρόνια και περιέγραψα τις διαφορές τους. Ο φίλος την αγόρασε την προηγούμενη εβδομάδα ή παλιότερα? Γιατί κάθε φορά που φέρνει κάτι το λιντλ είναι διαφορετικό μοντέλο, πολλές φορές καλύτερο. Όπως π.χ. η κουζινομηχανή που είχε τον προηγούμενο μήνα είναι καλύτερη από αυτήν που είχε πριν 1,5 χρόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 ΦΥΛΛΑΔΙΟ 7 ΜΑΙΟΥ https://media.lidl-flyer.com/c6bf0e0f-49e5-11e8-8e93-005056ab0fb6/ΑΠΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ-0705-Εβδομαδιαίες-Προσφορές-Lidl-01.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Έφερε την ηλεκτροκόλληση στα 44€. Για αρχάριο που δεν έχει ξανακολλησει είναι καλή? Για να μάθω την θέλω κυρίως και μετά αν είναι πηγαίνω σε κάτι καλύτερο. Θα αγοραστούν και ηλεκτρόδια 2.5μμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Την βρήκα την dirt devil. Παίρνω. Έχουν χώρο εδώ και τις άφησαν και περα από τον χρόνο του φυλλάδιο 15μερες που προβλέπεται. Ενα λάδι Thalea 3L τι λέει; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Πόσο θέμα έχεις;Προσβλήθηκες που είπα την ωμή αλήθεια χωρίς ίχνος επιθετικότητας/προσβολής.Σε αντίθεση με μερικούς που την ειρωνεία την έχουν στο στόμα τους.Εγω τη συνείδηση μου την έχω καθαρή και δε ξανασχολουμαι το μόνο σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Mολις γυρισα απ το λιντλ. Οι τριχρωμες πιπεριες ελεγαν στη ταμπελα "από 2,24 σε 1,79". Μου τις χρεωσαν 2,24. Οι μπανανες ελεγαν "από 1,19 σε 0,99". Μου τις χρεωσαν 1,19... Καιρο ειχα να δω αυτό το φαινομενο. Αναρωτιεμαι αν το κανουν σε ολους ή μονο επιλεκτικα σε οποιους δουν μποσικους Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ένα nevadent power flosser για την πλάκα των δοντιών που έχει μια δονούμενη μύτη την πήρε κανείς; πείτε γιατί φευγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 απο βδομαδα φερνει ηλεκτροκολυση στα 44 ευρω, πρεπει να ειναι απο τις κλασσικες που φερνει αραια και που, αλλα πλεον η τιμη ειναι χωμα.. λεω να επενδυσω σε μια γνωμες? πιστευω αξιζει να βρισκεται στο σπιτι, αν πιανουν λιγο τα χερια σου θα μπορεις να κανεις δουλεια θεωρω.. ειδικα μια πορτα να φτιαξεις ή να κανεις καμια δουλεια στο αμπελι που εχουμε τα εχει βγαλει τα λεφτα της.. γνωμες? https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=10677 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, opcorsa είπε απο βδομαδα φερνει ηλεκτροκολυση στα 44 ευρω, πρεπει να ειναι απο τις κλασσικες που φερνει αραια και που, αλλα πλεον η τιμη ειναι χωμα.. λεω να επενδυσω σε μια γνωμες? πιστευω αξιζει να βρισκεται στο σπιτι, αν πιανουν λιγο τα χερια σου θα μπορεις να κανεις δουλεια θεωρω.. ειδικα μια πορτα να φτιαξεις ή να κανεις καμια δουλεια στο αμπελι που εχουμε τα εχει βγαλει τα λεφτα της.. γνωμες? https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=10677 Από φιλο που μίλησα και την πήρε πέρσυ στα 50€ με είπε ότι αξίζει το κάθε της ευρώ και για ερασιτεχνική χρήση είναι παραπάνω από καλή. Δεν έχει πάθει τίποτα στον έναν χρόνο. Εγώ η αλήθεια είναι την περιμένω να την φέρει κάνα 7μηνο τώρα οπότε μόλις την είδα χθες έκανα σαν μικρό παιδί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Οσοι την αγορασετε παιδια, να ξερετε οτι δεν κολλαει σε πολλα αμπερ και με χοντρα ηλεκτροδια και φυσικα δεν πρεπει να τη λειτουργειτε πολυ ωρα. ΜΙση ωρα συνεχομενα ΜΑΧ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις