Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασε κάποιος την ξυριστική μηχανή; Αν ναι, είναι αδιάβροχη; Δηλαδή αν καθαρίζεται τοποθετώντας τη κάτω από τη βρύση ή όχι.

Τι αποτελέσματα έχει στο ξύρισμα.

Επεξ/σία από mr.Vox
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

55 λεπτά πριν, orck είπε

Τα Barilla ειδικα βαζω το κεφαλι μου οτι μπορω να ξεχωρισω την γευση τους και ειναι σαφως ανωτερη απο οτιδηποτε αλλο, εχω δοκιμασει αρκετα αλλα παντα σε Barilla καταληγω.
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι στην προσπαθεια τους (την ΓΕΛΟΙΑ προσπαθεια τους) να προσδωσουν κυρος, να τα κανουν να φαινονται ακομη πιο ελιτ, τα εχουν στην Ελλαδα μονο σε χαρτινο κουτι. Στους γειτονες μακαροναδες υπαρχει κανονικα και σε ναυλον σακουλακι. Πειτε με βλακα αλλα θεωρω οτι το σακουλακι ειναι πιο αεροστεγες κλεισιμο απο το χαρτι.
Ποτε δεν τα εχω πληρωσει στην ονομαστικη τους τιμη, στην χειροτερη με -40% περνω, στοκαρω.

Μπορει εκει να ειναι το μυστικο, στο κουτι! Πως τα βρισκεις 40%; Και ποσο καιρο κρατανε πριν χαλασουν; Γιατι προσεξε οπως λες, δεν ειναι σε πλαστικο, και χαλανε ευκολα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να καταλαβω σε τι οδηγει ολη αυτη η αντιπαραθεση;.

Δεν αρεσει σε καποιους το λιντλ και θελουν να ψωνιζουν απο αλλο σουπερ και επώνυμα, οκ αποδεκτο και μαγκια του.

Μπορει οντως να εχει καλυτερη ποιοτητα στο πιατο του, αλλα δεν θα κατσω να υπερσπιστω κανενα σουπερ μαρκετ ουτε το λιντλ, ουτε τα αλλα.

Σ αυτο βλεπω οτι μπορω να παω παω. Οπως ο καθενας μας. 

Τωρα γιατι κολλησαμε σε ορισμενα προιοντα του λιντλ που ειναι φτηνα δεν μπορω να το καταλαβω, εχουν κι αλλα καταστηματα ιδιωτικής ετικετας μακαρονια που ειναι εξισου πιο φτηνα απο τα επωνυμα, παρτε εκεινα. Δεν σας εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο.

Απλα εγω απορω πως γινεται τα ολικης σε μερικα σουπερ μαρκετ να χουν 0,80€ και τα επωνυμα 1,30+. Μηπως στο ενα βαζουν χρωμα; ή απλα πληρωνεις της προδιαγραφές και ονομα. 

Ποτε δεν ημουν να παρω αυτο γιατι ειναι επώνυμο, δοκιμαζω και βλεπω.

Μονο σε θεματα υγιεινης και κρεατος ψωνιζω απο στανταρ ωστε να μπορω να δωσω μεγαλο ακυρο.

Πχ πηρα μαλακτικο σουπλιν συμπυκνωμένο. Έβγαλα σπυρακια, γιατι αντιδρούσε το δερμα μου. Ε δεν θα το βγαλω σκαρτο. Μπορει σε αλλους να κανει και να τους αρεσει

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Δεν μπορω να καταλαβω σε τι οδηγει ολη αυτη η αντιπαραθεση;.

Δεν αρεσει σε καποιους το λιντλ και θελουν να ψωνιζουν απο αλλο σουπερ και επώνυμα, οκ αποδεκτο και μαγκια του.

Μπορει οντως να εχει καλυτερη ποιοτητα στο πιατο του, αλλα δεν θα κατσω να υπερσπιστω κανενα σουπερ μαρκετ ουτε το λιντλ, ουτε τα αλλα.

Σ αυτο βλεπω οτι μπορω να παω παω. Οπως ο καθενας μας. 

Τωρα γιατι κολλησαμε σε ορισμενα προιοντα του λιντλ που ειναι φτηνα δεν μπορω να το καταλαβω, εχουν κι αλλα καταστηματα ιδιωτικής ετικετας μακαρονια που ειναι εξισου πιο φτηνα απο τα επωνυμα, παρτε εκεινα. Δεν σας εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο.

Απλα εγω απορω πως γινεται τα ολικης σε μερικα σουπερ μαρκετ να χουν 0,80€ και τα επωνυμα 1,30+. Μηπως στο ενα βαζουν χρωμα; ή απλα πληρωνεις της προδιαγραφές και ονομα. 

Ποτε δεν ημουν να παρω αυτο γιατι ειναι επώνυμο, δοκιμαζω και βλεπω.

Μονο σε θεματα υγιεινης και κρεατος ψωνιζω απο στανταρ ωστε να μπορω να δωσω μεγαλο ακυρο.

Πχ πηρα μαλακτικο σουπλιν συμπυκνωμένο. Έβγαλα σπυρακια, γιατι αντιδρούσε το δερμα μου. Ε δεν θα το βγαλω σκαρτο. Μπορει σε αλλους να κανει και να τους αρεσει

Το ποιοτικο sm και τα ποιοτικα προϊοντα δεν εχω καταλαβει εγω ποια ειναι. Δεν μας λενε οι...σοφοι.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mr.Vox είπε

Αγόρασε κάποιος την ξυριστική μηχανή; Αν ναι, είναι αδιάβροχη; Δηλαδή αν καθαρίζεται τοποθετώντας τη κάτω από τη βρύση ή όχι.

Τι αποτελέσματα έχει στο ξύρισμα.

Μια με τη σκουπα τωρα με την ξυριστικη Γιατι μιλατε για προιοντα που τα ειχε την περασμενη η την προπερασμενη εβδομαδα; Υπαρχει καπου κανα στοκατζιδικο και δεν το χω παρει πρεφα?

Ναι αυτη που φορτιζει με υποδοχη usb την εχω και ειναι πολυ καλη!!! Το τριμερ της δεν εχω ιδεα τι κανει γιατι κανω κανονικο ξυρισμα  Αδιαβροχη δεν ειναι παρα μονο η κεφαλη... την οποια την βγαζεις και την πλενεις που και που οπως λεει και στο προσπεκτους

Επεξ/σία από mantzaflaris

Το να είσαι οικονομικά "στριμωγμένος" και να ψάχνεις το φθηνότερο και όσο το δυνατόν ποιοτικό το καταλαβαίνω.Αν έχεις την οικονομική άνεση όμως και το ψάχνεις μέχρι αηδίας υπάρχει πρόβλημα.

Κάποιοι ψάχνουν την διαφορά μερικών cents αλλά παραγγέλνουν καφέ και σαβούρα απ'έξω.Το έχουν χάσει από τα αποδυτήρια.

Σε κάποια καταστήματα ξεμένει απόθεμα και συνεχίζουν να τα πουλάνε τα ηλεκτρολογικά , εργαλεία, ρούχα κλπ και την επόμενη εβδομάδα.

Πχ Στης Καλλιθέας είχε σήμερα αρκετές ξυριστικες ( για την οποία δεν έχω άποψη , αν και είμαι γενικότερα υπέρ του παραδοσιακού ξυρίσματος, κοπτική που έχω πάρει παλαιότερα silvercrest , μου έχει βγει καλή πάντως)

Εγώ τον μύλο κοπής θέλω να χτυπήσω τη Πέμπτη αλλά κάτι μου λέει δε θα προλάβω- βρω...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Σε κάποια καταστήματα ξεμένει απόθεμα και συνεχίζουν να τα πουλάνε τα ηλεκτρολογικά , εργαλεία, ρούχα κλπ και την επόμενη εβδομάδα.

Πχ Στης Καλλιθέας είχε σήμερα αρκετές ξυριστικες ( για την οποία δεν έχω άποψη , αν και είμαι γενικότερα υπέρ του παραδοσιακού ξυρίσματος, κοπτική που έχω πάρει παλαιότερα silvercrest , μου έχει βγει καλή πάντως)

Εγώ τον μύλο κοπής θέλω να χτυπήσω τη Πέμπτη αλλά κάτι μου λέει δε θα προλάβω- βρω...

ακυρο λαθος

Επεξ/σία από somaik

9 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Αξίζει νομίζω για 9€.Αλέθει οτι είδος καφέ βάλεις;Espresso+γαλλικό;Αν κάνει ρυθμιζόμενο κόψιμο για να προσαρμοστεί στην καφετιέρα για σωστή ροή καλά θα είναι,αν έχει default κλάφτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, papoys1 είπε

Τι πάει να πει ποιοτικό;;;;

Eμενα ρωτας φιλε μου? στη συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να ρωτησεις τον φιλο CallMeRp που το ειπε.

Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα γούστα του.Από τη στιγμή που ο άλλος δοκίμασε το ένα δοκίμασε και το άλλο δεν βρήκε καμία διαφορά στη γεύση ή η γεύση του πιο φτηνού τον ικανοποίησε απόλυτα γιατί να μην το αγοράσει;;;

Δηλαδη εσυ όταν αγοραζεις κατι εχεις αποκλειστικα κριτηρια τη γευση και τη τιμη? τα συστατικα δε σε απασχολουν καθολου? Γουρουνι στο σακι?

Επειδή κάποιος του λέει ότι επειδή είναι πιο φτηνό δεν είναι ποιοτικό;;;;;;

Ποιος του το λεει αυτό?

Όχι, δεν ισχυει απαραίτητα. Δε κανει παντα η τιμη τη ποιοτητα.

2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Τα ολικης του Λιντλ κανουν 0,50€. Και απ οτι ειδα είναι και αρκετα νοστιμα.

Κι εσυ μακαρονια ολικης τρως, συναγωνιστη? :)

Επεξ/σία από rus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, rus είπε

Eμενα ρωτας φιλε μου? στη συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να ρωτησεις τον φιλο CallMeRp που το ειπε.

Δηλαδη εσυ όταν αγοραζεις κατι εχεις αποκλειστικα κριτηρια τη γευση και τη τιμη? τα συστατικα δε σε απασχολουν καθολου? Γουρουνι στο σακι?

Ποιος του το λεει αυτό?

Όχι, δεν ισχυει απαραίτητα. Δε κανει παντα η τιμη τη ποιοτητα.

1)Απλά ρωτάω επειδή από την απάντησή σου υπέθεσα ότι ξέρεις να με διαφωτίσεις και μένα που έχω μαύρα μεσάνυχτα από ποιότητα.:P

2)Και η coca cola έχει συστατικά καρκινονγόνα αν καταναλωθούν σε μεγάλες ποσότητες αλλά είναι γευστική και μερικοί την πίνουν με το δίλιτρο,όπως το τσιγάρο για τους καπνιστές που μέχρι       σάπια πνευμόνια γεμάτα καρκίνο έχουν απέξω αλλά απολαμβάνουν μία μία τις ρουφηξιές του.Και η σοκολάτα μπορεί να μας δημιουργήσει ζάχαρο αλλά την τρώμε.Και το κρέας πίεση χοληστερίνη παχυσαρκία αλλά το απολαμβάνουμε. Εσύ όταν αγοράζεις ένα προιόν διαβάζεις τα συστατικά του και κοιτάς μετά τις εγκυκλοπαίδειες μήπως κάποιο από τα συστατικά του είναι επικίνδυνο αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες οπότε τρως μία μπουκιά  ή πας σπίτι παίρνεις μικροσκόπια και κάνεις αναλύσεις;;;;Για πες μου τότε ποιο προιόν του lidl έχει επικίνδυνα συστατικά να μην το αγοράζω ή να τρώω μία δύο μπουκιές κάθε φορά.

3)Αυτό το λέω και εγώ αλλά κάποιοι επιμένουν πως τα φτηνά προϊόντα του lidl επειδή είναι φτηνά ποτέ δεν είναι ποιοτικά.

Μου φαίνεται και εσύ είσαι φανατικός lidl-άκιας γιατί όλο εδώ στο θρεντ του lidl γυροφέρνεις αλλά κρύβεσαι.:D

5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αξίζει νομίζω για 9€.Αλέθει οτι είδος καφέ βάλεις;Espresso+γαλλικό;Αν κάνει ρυθμιζόμενο κόψιμο για να προσαρμοστεί στην καφετιέρα για σωστή ροή καλά θα είναι,αν έχει default κλάφτα.

Καλή η τιμή σίγουρα από τη στιγμή που υπάρχει και η τριετής εγγύηση αλλά μην περιμένεις με 9 ευρώ να σου έχει και ρυθμιζόμενη κοπή.

Μαθαίνεις κόβοντας πόση ώρα χρειάζεται π.χ. ο εσπρέσο.Με μία παρόμοια ίδια βατ που είχα πάρει μέσω σκρουτζ 17 ευρώ κόβω τον εσπρέσο.Έχω μάθει που σταματάω.Το καλό στη συγκεκριμένη είναι ότι έχει μεγάλο διαφανές πλαστικό από πάνω και βλέπεις πόσο έχει κοπεί ο καφές.Η δική μου έχει ένα μικρό στρογγυλό 1,5 εκατοστό διάμετρο περίπου και με την  πρεσβυωπία δε βλέπω καλά. 

Επεξ/σία από papoys1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mantzaflaris είπε

Μια με τη σκουπα τωρα με την ξυριστικη Γιατι μιλατε για προιοντα που τα ειχε την περασμενη η την προπερασμενη εβδομαδα; Υπαρχει καπου κανα στοκατζιδικο και δεν το χω παρει πρεφα?

Ναι αυτη που φορτιζει με υποδοχη usb την εχω και ειναι πολυ καλη!!! Το τριμερ της δεν εχω ιδεα τι κανει γιατι κανω κανονικο ξυρισμα  Αδιαβροχη δεν ειναι παρα μονο η κεφαλη... την οποια την βγαζεις και την πλενεις που και που οπως λεει και στο προσπεκτους

Γιατί πολλά κομμάτια ακόμα πωλούνται ακόμα  στα καταστήματα. Δεν έχουν εξαντληθεί.  Άλλωστε το θέμα μας δεν είναι Lidl προσφορές της εβδομάδας, εκτός αν κάνω λάθος.

Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. θα με ενδιέφερε να είναι αδιάβροχη.

Επεξ/σία από mr.Vox

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

1)Απλά ρωτάω επειδή από την απάντησή σου υπέθεσα ότι ξέρεις να με διαφωτίσεις και μένα που έχω μαύρα μεσάνυχτα από ποιότητα.:P

2)Και η coca cola έχει συστατικά καρκινονγόνα αν καταναλωθούν σε μεγάλες ποσότητες αλλά είναι γευστική και μερικοί την πίνουν με το δίλιτρο,όπως το τσιγάρο για τους καπνιστές που μέχρι       σάπια πνευμόνια γεμάτα καρκίνο έχουν απέξω αλλά απολαμβάνουν μία μία τις ρουφηξιές του.Και η σοκολάτα μπορεί να μας δημιουργήσει ζάχαρο αλλά την τρώμε.Και το κρέας πίεση χοληστερίνη παχυσαρκία αλλά το απολαμβάνουμε. Εσύ όταν αγοράζεις ένα προιόν διαβάζεις τα συστατικά του και κοιτάς μετά τις εγκυκλοπαίδειες μήπως κάποιο από τα συστατικά του είναι επικίνδυνο αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες οπότε τρως μία μπουκιά  ή πας σπίτι παίρνεις μικροσκόπια και κάνεις αναλύσεις;;;;Για πες μου τότε ποιο προιόν του lidl έχει επικίνδυνα συστατικά να μην το αγοράζω ή να τρώω μία δύο μπουκιές κάθε φορά.

3)Αυτό το λέω και εγώ αλλά κάποιοι επιμένουν πως τα φτηνά προϊόντα του lidl επειδή είναι φτηνά ποτέ δεν είναι ποιοτικά.

1) Eυχαριστως, ότι θες και το γνωριζω, να σε διαφωτισω:)  2) Κοκα κολα εννοειται αποφευγουμε, εκτος αν θελουμε να πινουμε ανθρακικο ζαχαρονερο με ουσιες. Σοκολατα μόνο μαυρη. Κρεας κατά προτιμηση ασπρο και όχι χοιρινο. Οταν διαβαζω τα συστατικα γνωριζω ηδη, δεν ανοιγω μετα... εγκυκλοπαιδειες. Χρειαζεσαι εγκυκλοπαιδεια και μικροσκοπιο για να διαβασεις πόσο αλατι ή πόσα λιπαρα εχει ένα προϊον? Πεσμου συγκεκριμενο προιον του λιντλ και ευχαριστως να σου πω. Μόνο από λιντλ ψωνιζεις? 3) Γενικοτητα. Καταρχήν, τι εννοουν "ποιοτικα".

Επεξ/σία από rus

Στις 28/04/2018 στις 9:02 ΜΜ, diplo είπε

το έτερον ήμισυ είναι ικανοποιημένο φίλος, άρα είναι ΟΚ σε όλα.

τσέκαρε το manual (θα το βρεις στην ιστοσελίδα του λιντλ) να δεις τι βαθμολογίες δίνει στα χαλιά και στα πατώματα.

Ναί έχει ένα slider που ρυθμίζεις την ένταση.

Ας μιλήσει και άλλος κανένας κάτοχος βέβαια για να μη σε πάρω και στο λαιμό μου...

Για την σκούπα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχουν το manual στην ιστοσελίδα.

Την αγόρασα νομίζοντας ότι είναι το μοντέλο που είχε πριν δύο χρόνια.

Καμιά σχέση. Εκείνη είναι 1800 watt, έχει ρυθμιστή έντασης, το εξάρτημα turbo είναι μεγάλο, είχε ανταλλακτικό φίλτρο το οποίο το πλένεις.

Αυτή είναι μόνο 800 watt, χωρίς ρυθμιστή έντασης, το εξάρτημα turbo είναι μικρό και δεν έχει ανταλλακτικό φίλτρο,  το οποίο επίσης πλένεται.

Και έχουν την ίδια τιμή!!!

Αλλά την αγόρασα γιατί είναι φτηνότερη από αλλού με τα ίδια χαρακτηριστικά και χρειαζόμουν για το εξοχικό, όπου δεν χρησιμοποιούμε χαλιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην σε προβληματίζουνε τα watt, όλες οι καινούριες ηλεκτρικές σκούπες, κατασκευάζονται με νέους ενεργειακά κινητήρες.

Αν την είχες ακόμη την 1800άρα θα έβλεπες οτι τραβάει το ίδιο ή και πιο αδύναμα απο την τωρινή 800άρα.

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...