Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@phanispal

Το μην συμφωνείς με τις απόψεις κάποιου δεν νομίζω ότι είναι κακό,απεναντίας είναι καλό για το διάλογο μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι και κάποιες φορές ενδεχομένως να μας βοηθήσει να αλλάξουμε άποψη για κάποια πράγματα που κάναμε λάθη.Σέβεσαι τις απόψεις του απλά διαφωνείς με αυτές όπως έχει δικαίωμα αυτός και ο καθένας να διαφωνεί με τις δικές σου.Τη margaritagr  την παρακολουθώ μέσα και από άλλα νήματα ειλικρινά έχει την εκτίμησή μου για τις γνώσεις τη σοβαρότητα και το ήθος της.

Είπα απλά ότι δεν μου αρέσουν οι απόψεις ορισμένων για σκουπίδια , επικίνδυνα , ακατάλληλα και όλες αυτές οι ακραίες τοποθετήσεις τους.

Σίγουρα δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο από το να τις σχολιάσω ενδεχομένως κάποιες φορές με καυστικό χιούμορ ή ακόμη και με αυτοσαρκασμό σε άσχετα θέματα αλλά αυτοί μου δίνουν το δικαίωμα.

Και να κλείσω εγώ τουλάχιστον δεν ευλογώ τα γένεια μου.Οι επιλογές μου είναι συνειδητές και ποτέ δεν πίστεψα ότι τα προιόντα που αγοράζω από το lidl είναι κατώτερης ποιότητας από αντίστοιχα άλλων s/m.Μάλλον εκείνα ήταν και είναι υπερεκτιμημένα όπως πολλά άλλα για τα οποία ήδη έχει μειωθεί η τιμή τους και εναρμονίστηκε με τις τιμές του lidl κλείνοντας τη μεγάλη ψαλίδα που υπήρχε πριν 2-3-4 χρόνια.Άρα αν το σκεφτείς πιο χαλαρά σε βοήθησε και εσένα που αγοράζεις από αλλού να απολαμβάνεις σήμερα καλύτερες τιμές σε προιόντα που 2-3-4 χρόνια τα πλήρωνες ακριβότερα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, margaritagr είπε

Παππου αγοραζει ο καθενας ο,τι θελει αυτο ομως δε σημαινει οτι μπορει να τα εκμηδενιζει ολα. Σε καθε προιον δεν πληρωνεις μονο αυτο που καταναλωνεις, πληρωνεις ο,τι ειναι πισω απο αυτο στη λειτουργια της εκαστοτε εταιρειας. Μια εταιρεια που επενδυει σε εξαιρετικη πρωτη υλη, στα τμηματα r n' d και npd της, σε πιστοποιησεις σε συστηματα iso- global gap κλπ και εφαρμογη σχεδιων haccp δε συγκρινεται με κανενα lidl. 

Επισης υπαρχει ολοκληρη επιστημη για τη διαχειριση των παραγωγικων ζωων, το πτυχιακι μου το ταπεινο του Γεωπονου Ζωικης Παραγωγης και Υδατοκαλλιεργειων διαβαζει τις ισοπεδωτικες τοποθετησεις σου περι φυλών αγελαδων και θελει να πεσει απο τον τοιχο :P

Το χουμε πει πολλες φορες, επιλεγει ο καθενας οτι θελει δε μπορει ομως να κανει το ασπρο μαυρο για να το δικαιολογησει. 

Ο καταναλωτης δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει ολες αυτες τις πιστοποιησεις. Επι του πρακτεου, εχεις να προτεινεις ποιοτικα προϊοντα, εσυ που λες οτι καταλαβαινεις παραπανω απο εμας; Εσυ απο που ψωνιζεις δηλαδη;

Επεξ/σία από Zerg13

8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Και να κλείσω εγώ τουλάχιστον δεν ευλογώ τα γένεια μου.Οι επιλογές μου είναι συνειδητές και ποτέ δεν πίστεψα ότι τα προιόντα που αγοράζω από το lidl είναι κατώτερης ποιότητας από αντίστοιχα άλλων s/m.

Μα το ανάποδο θεωρώ πως μπορεί να κάνεις. Ότι θεωρείς ότι τα προϊόντα που αγοράζεις απ' το Lidl είναι αντίστοιχης έως και ανώτερης ποιότητας από αντίστοιχα άλλων supermarkets.

Και ανεξάρτητα απ' το τι ισχύει στην πραγματικότητα, αναρωτιέμαι αν όντως το πιστεύεις, ή αν θες να το πιστεύεις ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα.

Εγώ δε θα σου πω ότι τα Barilla (που φτιάχνοναι στη Θήβα) είναι «χίλια τα εκατό» ανώτερα από τα Combino. Δε θα βάλω όμως και τον εαυτό μου στη διαδικασία να πιστέψει ότι τα Combino είναι το ίδιο καλά ή καλύτερα από τα Barilla ώστε να αισθανθώ δικαιωμένος από την επιλογή μου που τα αγόρασα (placebo effect).

Οι ακραίες τοποθετήσεις προφανώς και πρέπει να έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση. Αυτό είναι άλλο θέμα όμως.

3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ δε θα σου πω ότι τα Barilla (που φτιάχνοναι στη Θήβα) είναι «χίλια τα εκατό» ανώτερα από τα Combino. Δε θα βάλω όμως και τον εαυτό μου στη διαδικασία να πιστέψει ότι τα Combino είναι το ίδιο καλά ή καλύτερα από τα Barilla ώστε να αισθανθώ δικαιωμένος από την επιλογή μου που τα αγόρασα (placebo effect).

Γιατί η Θήβα είναι πιο όμορφη από το Κιλκίς.;;;;; 

Μάλλον το  σοβαρέψαμε πολύ το θέμα έχουμε ξεφύγει τελείως  και πρέπει κάποιος να μας μαζέψει.Έχω φάει και μπαρίλα και κομπίνο και μισκο και απόλα .Πάντως σκέτα όλα είναι χάλια.

Αν συνοδεύονται με ένα καλό κοκκινιστό όλα είναι υπέροχα.:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Placebo effect είναι και το να δικαιολογείς την αισχροκερδικά αυξημένη τιμή του επώνυμου με την υποτιθέμενη ανώτερη ποιότητα του (ωστε να νιώθεις καλύτερα, να μην νιώθεις οτι σε πιάσανε κότσο).

Και τα Combino δεν πέφτουνε απο τον ουρανό, σε κάποια απο τις γνωστές βιομηχανίες ζυμαρικών παρασκευάζονται.

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 4

3 λεπτά πριν, dhmak είπε

Placebo effect είναι και το να δικαιολογείς την αυξημένη τιμή του επώνυμου με δικαιολογία την υποτιθέμενη ανώτερη ποιότητα του.

Και τα Combino δεν πέφτουνε απο τον ουρανό, σε κάποια απο τις γνωστές βιομηχανίες ζυμαρικών παρασκευάζονται.

http://bletsas.gr/eurimac/

Και με 100% Ελληνικά προιόντα και χέρια έτσι γιατί μας ζαλίζουν κάποιοι για τους κακούς Γερμανούς που μας παίρνουν τα λεφτά.:D

1 λεπτό πριν, dhmak είπε

Placebo effect είναι και το να δικαιολογείς την αυξημένη τιμή του επώνυμου με δικαιολογία την υποτιθέμενη ανώτερη ποιότητα του.

Συμφωνώ, και πιστεύω πως σε κάποιες περιπτώσεις το ακριβό/πολυδιαφημισμένο μπορεί να είναι και υποδεέστερο του φθηνότερου.

Όπως ξαναείπα έχω διαφωνήσει με τη margarita σε νήμα για εστιατόρια (ακριβά και μη). Θα υπάρχουν περιπτώσεις όπου το ακριβό θα είναι όντως ποιοτικότερο, αλλά στον κόσμο που ζούμε της λαμογιάς και της κεδροσκοπίας με οποιοδήποτε κόστος, εύκολα θα υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα ισχύει και το ανάποδο.

6 λεπτά πριν, dhmak είπε

Αυτό από μόνο του δε λέει κάτι.

Υπάρχουν και προδιαγραφές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Barilla παντως, εχουν διαφορα απο τα υπολοιπα. Εγω την καταλαβαινω. Εκτος αν ειναι placebo που λετε.

Ετσι μαλιστα, να μου δωσει καποιος κατι ποιοτικοτερο να το παρω. Γενικα και αοριστα στο γαμο του καραγκιοζη δεν το δεχομαι.

Επεξ/σία από Zerg13

Η Ιταλική barilla νομίζω εξαγόρασε αν όχι όλο το μεγαλύτερο ποσοστό της misko που έχει εργοστάσιο στη Θήβα.Άρα λογικά τα barilla που πουλούνται Ελλάδα τα παράγει στη Θήβα , βέβαια με τις δικές της προδιαγραφές οπότε λογικά δεν θα έχουν διαφορετική γεύση αν γίνονται με την ίδια διαδικασία και τα ίδια υλικά.

• Like 2

Spoiler

η μπαριλα αγορασε τη μισκο εδω και αρκετα χρονια γιατι ειναι σαν την κοκα κολα των μακαρονιων στην αγορα Η μονη χωρα (ισως) που της ξεφευγε ηταν η Ελλαδα που τα μπαριλα ουτε να τα δει Απο τοτε τα μισκο τα καναν πολυ μετρια για να τρωμε την (μπουρδα συγκριτικα με τα παλια μισκο) την δικια της

Αν και εγω νομιζω σε αυτα περι εξαγορας κτλ αλλα αφου ειδα και τον παππου να το γραφει κατι τελικα θα παιζει

Αμα γνωριζει καποιος πως ειναι ακριβως ας πει

• Like 1

18 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Τα Barilla παντως, εχουν διαφορα απο τα υπολοιπα. Εγω την καταλαβαινω. Εκτος αν ειναι placebo που λετε.

Ετσι μαλιστα, να μου δωσει καποιος κατι ποιοτικοτερο να το παρω. Γενικα και αοριστα στο γαμο του καραγκιοζη δεν το δεχομαι.

Τα Barilla ειδικα βαζω το κεφαλι μου οτι μπορω να ξεχωρισω την γευση τους και ειναι σαφως ανωτερη απο οτιδηποτε αλλο, εχω δοκιμασει αρκετα αλλα παντα σε Barilla καταληγω.
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι στην προσπαθεια τους (την ΓΕΛΟΙΑ προσπαθεια τους) να προσδωσουν κυρος, να τα κανουν να φαινονται ακομη πιο ελιτ, τα εχουν στην Ελλαδα μονο σε χαρτινο κουτι. Στους γειτονες μακαροναδες υπαρχει κανονικα και σε ναυλον σακουλακι. Πειτε με βλακα αλλα θεωρω οτι το σακουλακι ειναι πιο αεροστεγες κλεισιμο απο το χαρτι.
Ποτε δεν τα εχω πληρωσει στην ονομαστικη τους τιμη, στην χειροτερη με -40% περνω, στοκαρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσέκαρα ένα πακέτο λιγκουίνια μπαρίλλα. Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου, είμαι σε φάση:

Spoiler

Επεξ/σία από ObeyWario!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...