orck Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, CallMeRp είπε Το lidl έχει το πιο φτηνό κότειτζ στα 1,19 οπότε ένας λόγος να πας αντί να δώσεις 2,8 !!! για ένα flair κοτειτζ , απλά εξωφρενικό ποσό. Ναι, αλλα για καποιο λογο που ξερουν μονο αυτοι δεν εχουν συχνα (μερικες φορες παντα) το light. Περισυ που ειχα το κουραγιο για γυμναστηριο το ειχα για βραδυνο και δυσκολα το ευρισκα. Τα αλλα παιζουν φτηνοτερα απο οσο λες με προσφορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, orck είπε Ναι, αλλα για καποιο λογο που ξερουν μονο αυτοι δεν εχουν συχνα (μερικες φορες παντα) το light. Περισυ που ειχα το κουραγιο για γυμναστηριο το ειχα για βραδυνο και δυσκολα το ευρισκα. Τα αλλα παιζουν φτηνοτερα απο οσο λες με προσφορες. Το light το βρίσκω αρκετά συχνά ...100 γρ.την ημέρα καλά είναι. Εχει και καλη τιμή στο στήθος κοτ. και στο σπανάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, jonkyr είπε @rus Αμάλθεια Θα βοηθουσε μια φωτο με ευκρινή ετικετα. Eδω το εχουν 2,35 [edit Tωρα ειδα ότι διορθωσες τη τιμη] 6 ώρες πριν, CallMeRp είπε Το lidl έχει το πιο φτηνό κότειτζ στα 1,19 οπότε ένας λόγος να πας αντί να δώσεις 2,8 !!! για ένα flair κοτειτζ , απλά εξωφρενικό ποσό. Εσυ φιλε ενδιαφερεσαι μόνο για τη τιμη ενος προϊοντος? Αρκει να είναι το φτηνοτερο και το αγοράζεις εν λευκω? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, rus είπε Θα βοηθουσε μια φωτο με ευκρινή ετικετα. Eδω το εχουν 2,35 [edit Tωρα ειδα ότι διορθωσες τη τιμη] Εσυ φιλε ενδιαφερεσαι μόνο για τη τιμη ενος προϊοντος? Αρκει να είναι το φτηνοτερο και το αγοράζεις εν λευκω? Από πού το συμπεράνες αυτό;Αν κάτι ειναι ποιοτικό , σε καλή τιμή θα το πάρω.Αλλο λέω , άλλο νόημα αποδίδεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Από πού το συμπεράνες αυτό;Αν κάτι ειναι ποιοτικό , σε καλή τιμή θα το πάρω.Αλλο λέω , άλλο νόημα αποδίδεις. Μα την τιμή έδειξες ως επιχείρημα στο πόστ σου. Δε μίλησες για ποιότητα ή κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, margaritagr είπε Μα την τιμή έδειξες ως επιχείρημα στο πόστ σου. Δε μίλησες για ποιότητα ή κατι αλλο Προφανώς για να το αγοράζω ,είναι καλό.Τι να πεις σε αυτή τη ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, CallMeRp είπε Από πού το συμπεράνες αυτό;Αν κάτι ειναι ποιοτικό , σε καλή τιμή θα το πάρω.Αλλο λέω , άλλο νόημα αποδίδεις. Δεν απεδωσα καποιο νοημα, ερωτημα εκανα. Ωστε λοιπον το κοτατζ του λιντλ στα 1,19ε ειναι ποιοτικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, rus είπε Δεν απεδωσα καποιο νοημα, ερωτημα εκανα. Ωστε λοιπον το κοτατζ του λιντλ στα 1,19ε ειναι ποιοτικο? Τι πάει να πει ποιοτικό;;;; Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα γούστα του.Από τη στιγμή που ο άλλος δοκίμασε το ένα δοκίμασε και το άλλο δεν βρήκε καμία διαφορά στη γεύση ή η γεύση του πιο φτηνού τον ικανοποίησε απόλυτα γιατί να μην το αγοράσει;;; Επειδή κάποιος του λέει ότι επειδή είναι πιο φτηνό δεν είναι ποιοτικό;;;;;; 16 ώρες πριν, ladakis είπε Ο παππους λεει δυο απλα πραγματάκια: Μου κανει εντύπωση το πιο ακριβό γάλα να μην εχει γυαλί συσκευασία και επισης βρήκα το τάδε σε προσφορά, θες πήγαινε παρτο και εσύ θες μην το παίρνεις. Μέχρι το 2009 είχε γυάλινο αλλά το άλλαξε και με τοποθετήσεις - αναρτήσεις μας είπαν ότι το έκαναν για να εκμοντερνιστούν. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση αυτό.Μου κάνει εντύπωση πως το αγελαδινό γάλα φεύγει από τον παραγωγό 40 λεπτά το λίτρο και ο καθένας πουλάει όσο τον συμφέρει.Τώρα τι διαφορετικό έχουν οι αγελάδες αυτές (λέτε να είναι Αμερικάνικες και να βγάζουν άλλο γάλα) αφού δεν μας λένε ότι είναι βιολολογικό αλλά απλά φρέσκο γάλα σαν τα άλλα και φτάνει να πουλιέται 2,30 και σε πλαστικό μπουκάλι τι να πω.Απλά σκέφτομαι ότι η λέξη Αμερικάνικο πουλάει ακόμη στη χώρα μας. Έχω μάθει να σκέφτομαι διαφορετικά θα το κάνω και σε όποιον αρέσει.Παπαγαλάκι κανενός δεν γίνομαι. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από papoys1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παππου αγοραζει ο καθενας ο,τι θελει αυτο ομως δε σημαινει οτι μπορει να τα εκμηδενιζει ολα. Σε καθε προιον δεν πληρωνεις μονο αυτο που καταναλωνεις, πληρωνεις ο,τι ειναι πισω απο αυτο στη λειτουργια της εκαστοτε εταιρειας. Μια εταιρεια που επενδυει σε εξαιρετικη πρωτη υλη, στα τμηματα r n' d και npd της, σε πιστοποιησεις σε συστηματα iso- global gap κλπ και εφαρμογη σχεδιων haccp δε συγκρινεται με κανενα lidl. Επισης υπαρχει ολοκληρη επιστημη για τη διαχειριση των παραγωγικων ζωων, το πτυχιακι μου το ταπεινο του Γεωπονου Ζωικης Παραγωγης και Υδατοκαλλιεργειων διαβαζει τις ισοπεδωτικες τοποθετησεις σου περι φυλών αγελαδων και θελει να πεσει απο τον τοιχο Το χουμε πει πολλες φορες, επιλεγει ο καθενας οτι θελει δε μπορει ομως να κανει το ασπρο μαυρο για να το δικαιολογησει. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από margaritagr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, margaritagr είπε Παππου αγοραζει ο καθενας ο,τι θελει αυτο ομως δε σημαινει οτι μπορει να τα εκμηδενιζει ολα. Σε καθε προιον δεν πληρωνεις μονο αυτο που καταναλωνεις, πληρωνεις ο,τι ειναι πισω απο αυτο στη λειτουργια της εκαστοτε εταιρειας. Μια εταιρεια που επενδυει σε εξαιρετικη πρωτη υλη, στα τμηματα r n' d και npd της, σε πιστοποιησεις σε συστηματα iso- global gap κλπ και εφαρμογη σχεδιων haccp δε συγκρινεται με κανενα lidl. Επισης υπαρχει ολοκληρη επιστημη για τη διαχειριση των παραγωγικων ζωων, το πτυχιακι μου το ταπεινο του Γεωπονου Ζωικης Παραγωγης και Υδατοκαλλιεργειων διαβαζει τις ισοπεδωτικες τοποθετησεις σου περι φυλών αγελαδων και θελει να πεσει απο τον τοιχο Το χουμε πει πολλες φορες, επιλεγει ο καθενας οτι θελει δε μπορει ομως να κανει το ασπρο μαυρο για να το δικαιολογησει. Μαργαρίτα σέβομαι την άποψή σου και αυτά που λες θα μου επιτρέψεις όμως να έχω τη δική μου. Για πες μου όμως πότε και που είδες να κάνω εγώ το άσπρο μαύρο;;;;; Δεν κατηγόρησα κάποιο προιόν δεν το είπα επικίνδυνο , ακατάλληλο , η ποιοτικά υποδεέστερο , (πολλές φορές μάλιστα είπα ότι είναι καλίτερο αλλά δεν είναι για το πορτοφόλι μου)απλά σχολίασα την υπερβολική τιμή που πουλάνε κάποιοι το οποίο απέχει παρασάγκας από αυτό που λες.Άλλοι το κάνουν αυτό (εν μέρει και εσύ) λέγοντας ότι το lidl πουλάει σκουπίδια , επικίνδυνα προιόντα ή ακατάλληλα και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.Μπορείς όμως να φανταστείς πως νοιώθει κάποιος που έχει επιλέξει να ψωνίζει ΚΑΙ από το lidl για τους δικούς του λόγους, άσχετα ποιοι είναι αυτοί, ακούγοντας από κάποιους να λένε συνεχώς αυτά τα πράγματα;;; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Curtis76 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Εχουν γινει ομως και τρελα σκανδαλα απο κολοσσους και εχουν δωσει δικαιωματα να αμφισβιτουνται αυτα που αναφερεις margaritagr. Papoys1 ειναι αληθεια ομως απο την αλλη οτι πριν καποια αρκετα χρονια, απο τα lidl και τα jumbo ψωνιζαν τα χαμηλα πορτοφολια. Τωρα οσοι επεσαν κατηγορια, δε θελουν να το παραδεχτουν οτι πλεον ψωνιζουν απο εκει που παλια δε θα εμπαιναν με τιποτα και αρχιζουν να τα λενε αλλοιως, και σουξου μουξου. Η αληθεια ειναι οτι αναλογα με το πορτοφολι μας ψωνιζουμε, και φτιαχνουμε τη παραμυθα στο κεφαλι μας ωστε να μας πεισουμε οτι επιλεγουμε σωστα. Απο τοτε που αρχισαν οι προσοφορες 1+1 δωρο ή 1+2 δωρα ξεμπροστιαστηκαν ολοι. Αντι να κανουν μειωση τιμων, φοφουνται μη τις συνηθισουμε και μας αρχιζουν σε τετοιες προσφορες και καλα για να αδειαζουν οι αποθηκες τοους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Πήγα σ'ένα λιντλ εδώ και βρήκα πατατάκια με γεύση γύρου. Νόστιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Οταν στραφηκαν τα πιο πανω πορτοφολια προς λιντλ μερια, το λιντλ δεν εμεινε στασιμο, αναβαθμιστηκε και αυτο. Θες απο προιοντα,μαναβικη, γαλακτοκομικά, ασχετα που σιγα σιγα καταργούσε τα γερμανικα προιοιντα ολα με ελληνικα. Στασιμη μεινανε αλλοι που εδω και χρονια παρουσιαζουν τα ιδιωτικης ετικετας τους ιδια με τα επώνυμα. Ενω το λιντλ βγαζει γι αυτο προιοντα που ναι μια κατηγορια πανω απο τα ιδιωτικης ετικετας και πλησιαζει τα επωνυμα. Τα χει και πιο φθηνα. Οπως τα γιαουρτια τα κανει ή ο κολιος ή η μεβγαλ. Δεν τα δινει σε τυχαιους. Για τα εργαλεια του ειναι πιο μπροστα απο μερικα κινεζικα, που οταν καποιος παίρνει απο το λιντλ εχει εγγυηση και την αμεση επιστροφη χρηματων. Συν οτι πρεπει να γνωριζει οτι προορίζονται συνηθως για ερασιτεχνικη χρηση. Εγω παλια το χα κοψει το λιντλ επαιρνα προιοντα και απο αλλα μαγαζια, αλλα πλέον πλην κρεατων ψωνιζω απο κει και σκλαβενιτη απορρυπαντικα μονο επώνυμα που φερνει το λιντλ σε προσφορα πχ το υγρο σκιπ xxl 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Τετοιος φανατισμος βρε παιδια... μακαρι να βρω και εγω να λατρεψω κατι στην ζωη μου οπως εσεις, πολιτικο κομμα, θρησκεια, ποδοσφαιρικη ομαδα, παιχνιδοκονσολα, εστω σουπερ μαρκετ. Οπαδος σουπερ μαρκετ, μονο στην Ελλαδα Προφανος οι αλλοι φτιαχνουν τα ιδιωτικης ετικετας στον δρομο και οχι στα εργοστασια που φτιαχνουν τα επωνυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Μπορείς όμως να φανταστείς πως νοιώθει κάποιος που έχει επιλέξει να ψωνίζει ΚΑΙ από το lidl για τους δικούς του λόγους, άσχετα ποιοι είναι αυτοί, ακούγοντας από κάποιους να λένε συνεχώς αυτά τα πράγματα;;; Από εδώ το πας, από εκεί το πας, μήπως σε τελική ανάλυση εκεί είναι το ζουμί και μήπως κάποιοι (μερικές φορές) ευλογείτε τα γένια σας για τις επιλογές σας; Αν είσαι σίγουρος ότι αυτά που αγοράζει κάποιος από τα Lidl είναι το ίδιο (ενδεχομένως και περισσότερο όπως λες εδώ κι εκεί) ποιοτικά με τα επώνυμα, γιατί σε αγγίζουν οι ατάκες του καθενός, όταν μάλιστα θεωρείς ότι τις περισσότερες φορές αυτός ο καθένας έχει άγνοια; Κι εγώ έχω διαφωνήσει με τη margarita σε σχετικά νήματα, αλλά ΟΛΑ ίδια δύσκολο να είναι (δε λέω ότι είπες κάτι τέτοιο). Ας δεχτούμε ότι ο καθένας αγοράζει αυτό που αντέχει, και απλά ας μην είμαστε απόλυτοι ότι το ακριβότερο είναι ΠΑΝΤΑ καλύτερο απ' το αντίστοιχο φθηνότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις