rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, papoys1 είπε Και με 1,07 ευρώ βγάζει κέρδος άρα για ποια ποιότητα μιλάνε μερικοί,,,,,.Εγώ πιστεύω πως οι διαφορές τιμών είναι περισσότερο θέμα κόστους και λιγότερο ποιότητας. Εγω συμφωνω μαζι σου, αλλα εχουμε πχ. το ΑΒ στα 0,90€ και το Αμερικανικης Γεωργικης Σχολης στα 2,22€... Αμα σου διναν ενα δωρεαν, ποιο θα διαλεγες? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rus είπε Εγω συμφωνω μαζι σου, αλλα εχουμε πχ. το ΑΒ στα 0,90€ και το Αμερικανικης Γεωργικης Σχολης στα 2,22€... Αμα σου διναν ενα δωρεαν, ποιο θα διαλεγες? Αυτό που θα πάρεις αν σου το προσφέρουν δωρεάν δεν έχει σχέση με την ποιότητα απλά με την αξία. Φυσικά θα έπαιρνα το δεύτερο όπως όλοι με την περιέργεια να το δοκιμάσω γιατί ποτέ δεν ήμουν νεόπλουτος ή είχα τάσεις νεοπλουτισμού να δίνω 2,22 να αγοράσω ένα λίτρο φρέσκο γάλα. Επίσης δεν νομίζω ότι το 90% τουλάχιστον του Ελληνικού λαού δίνει 2,22 αγοράζει το δεύτερο.Δεν ξέρω τι έχουν παραπάνω οι αγελάδες από τις οποίες παράγεται και από τα 0,40 χοντρική που πωλούν γενικά οι Έλληνες οι παραγωγοί το γάλα πουλιέται 2,22 ευρώ. Εγώ θα σου αντιστρέψω την ερώτηση θα προσθέσω και το ΓΑΛΠΟ 2 λίτρων που έχει αυτή τη βδομάδα με 1,29,. Ποιο από τα τρία θα αγόραζες εσύ;;;;; Edit.Τώρα να λέει ο άλλος ότι πουλάει κορυφαίο σε ποιότητα γάλα με 2,22 ευρώ το λίτρο σε κοινή πλαστική φιάλη που αγοράζουν τα άλλα γάλατα οι κοινοί θνητοί ούτε καν μία αξιοπρεπή χάρτινη που είναι και ανακυκλώσιμη και όχι σε γυάλινη και ο άλλος να το πληρώνει σε αυτή την τιμή τι να πω. Μάγκες και μπράβο τους.Τουλάχιστον ο Μήτσος και η Κατίνα δεν μπορούν να το αγοράσουν και να μολύνουν το περιβάλλον πετάγοντας στη φύση την άδεια συσκευασία ενώ οι λεφτάδες που θα το αγοράσουν θα του κάνουν ανακύκλωση γιατί έχουν άλλη συνείδηση. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Κάποια μάχη βλέπω τελευταία με το φρέσκο "Ελληνικό γάλα". Το δίλιτρο των 7 ημερών που την προηγούμενη βδομάδα το lidl το είχε στο 1,39 το ξαναβάζει αυτή τη βδομάδα στο 1,29. Έχει πάρει κανείς τη μηχανή σφράγισης τροφίμων που έχει αυτή τη βδομάδα στα στα 29.90 .Κάνει αρχικά κενό αέρος και μετά σφράγισμα ή απλά σφράγισμα;;;;; Από τη φωτογραφία και από άλλες παρόμοιες που έχω δει λογικά πρώτα κάνει κενό αέρος. 9 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Νομιζω μπορει να το αλλαξει. Αλλα μια δοκιμή θα το επιβεβαιωση. Πχ αυτη την απορια περι απογραφη, αποθηκης κλπ την ειχα για τα μπερσκα, πουλ αντ μπερ κλπ. Αλλα μπορεις να το αγορασει ειτε ηλεκτρονικα, είτε απο Θεσσαλονίκη πχ και να το αλλάξεις στης αθηνας δεν σου κανουν μανουρα, το δεχονται κανονικα Απλά αν δεν γίνεται δεν βολεύει και τόσο. Για τον γωνιακό τροχό ενδιαφέρομαι αλλά είναι για δώρο. Είναι δυνατός; Αξίζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Έχουμε εντυπώσεις για τον αποχυμωτη φρούτων / λαχανικών; Τον έχει βγαλει πολλές φορές απλά την τελευταία φορά που είχα πάει είχε εξαντληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Spoiler Στις 3/9/2018 στις 4:47 ΠΜ, papoys1 είπε Τώρα για την οικολογία.Ε άμα καταφέρω εγώ να καταστρέψω τη φύση με 2-3 λίτρα λάδι που καταναλώνω το χρόνο από το οποίο το περισσότερο πάνω στα ξύλα μένει και όχι το σαράβαλο π.χ. που τα έχει παίξει ο κινητήρας το αφεντικό δεν έχει να το πάει για επισκευή και θέλει ένα λίτρο λάδι ανά 1000 χιλιόμετρα ή το παλιό ταξί που μαρσάρει και αν είσαι από πίσω του χάνεις το δρόμο ,ή ο Αμερικάνος με τα εκατομμύρια τόννων ρύπων που αμολάει κάθε χρόνο στην ατμόσφαιρα χαλάλι μου. 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Τουλάχιστον ο Μήτσος και η Κατίνα δεν μπορούν να το αγοράσουν και να μολύνουν το περιβάλλον πετάγοντας στη φύση την άδεια συσκευασία ενώ οι λεφτάδες που θα το αγοράσουν θα του κάνουν ανακύκλωση γιατί έχουν άλλη συνείδηση. Παππού είσαι άρχοντας. Οικολόγος για τους άλλους, εμείς δεν πειράζει με 2-3 λίτρα λάδι τον χρόνο χαχαχαχαχα. Για τους λεφτάδες πάντως, αλήθεια σου λέω, παρεξηγήθηκα. Συγγνώμη, αλλά λες κλασικές επικές μλκς ξερόλα νεοέλληνα. Είμαι χωρίς κανονική δουλειά, αλλά παίρνω κατσικίσιο γάλα αξίας 1.80. Αν αυτό με κάνει λεφτά, τότε πάνω να κλείσω διακοπές στο Μπαλί. Ευτυχώς όσοι μας διαβάζουν βγάζουν συμπεράσματα για το ποιος είναι ο καθένας εδώ μέσα. Και για τη διαφορά γάλακτος στο παράδειγμα που έδωσε ο συμφορουμίτης, σου αναστρέφω την ερώτηση: ψάξε τι ΛΙΓΟΤΕΡΟ προσφέρει το (π.χ.) γάλα του ΑΒ ή του Λιντλ από εκείνο της ΕΒΟΛ. Και σε τρόπο παρασκευής και σε τρόπο αποζημίωσης του προμηθευτή και σε τρόπο διανομής. Πώς συγκρίνουμε τα σκ@τ@ με την κολόνια σε όλα τα θέματα είναι πραγματικά πέραν κάθε λογικής. Σταματώ εδώ το οφ τόπικ, διότι το ξεσκίσαμε το (άσχετο) θέμα του γάλακτος. Καλημέρες σε όλους. Όλους εννοώ, για να μην παρεξηγούμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mantzaflaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @zio10 Εγω σε διαφορετικα μεταξυ τους καταστηματα στην Αθηνα εχω κανει αλλαγες και επιστροφες Τωρα να αλλαζει κατι απο πολη σε πολη δεν γνωριζω αλλα μια ερωτηση στο ταμειο πριν το κτυπησει στην ταμειακη και εισαι οκ Spoiler ασχετο αλλα γιατι δεν μου βγαινει μπλε το αβαταρ με το (προς-εις) @.. ? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από mantzaflaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, greekparot είπε Έχουμε εντυπώσεις για τον αποχυμωτη φρούτων / λαχανικών; Τον έχει βγαλει πολλές φορές απλά την τελευταία φορά που είχα πάει είχε εξαντληθεί. Το συγκεκριμένο αποχυμωτή δεν τον έχω αγοράσει αλλά γενικότερα όσα από τα προιόντα σε αυτή την κατηγορία έχω αγοράσει, πολυκόφτες, μίξερ κτλ. Δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Αυτό που θα πάρεις αν σου το προσφέρουν δωρεάν δεν έχει σχέση με την ποιότητα απλά με την αξία. Φυσικά θα έπαιρνα το δεύτερο όπως όλοι με την περιέργεια να το δοκιμάσω γιατί ποτέ δεν ήμουν νεόπλουτος ή είχα τάσεις νεοπλουτισμού να δίνω 2,22 να αγοράσω ένα λίτρο φρέσκο γάλα. Επίσης δεν νομίζω ότι το 90% τουλάχιστον του Ελληνικού λαού δίνει 2,22 αγοράζει το δεύτερο. Τι θα διαλεγες εσυ ρωτησα, και προφανως εσυ γιατι ότι καταναλωνεις ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα, όχι για την αξια. Το τι κανουν οι νεόπλουτοι και το 90% δεν εχει σημασια. Αρα θα διαλεγες το δευτερο λες, αλλα μόνο από περιεργεια. Αν δεν ησουν περίεργος δηλαδή ποιο θα διαλεγες, το πρωτο? 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Δεν ξέρω τι έχουν παραπάνω οι αγελάδες από τις οποίες παράγεται και από τα 0,40 χοντρική που πωλούν γενικά οι Έλληνες οι παραγωγοί το γάλα πουλιέται 2,22 ευρώ. Φανταζομαι ότι αν τους ρωτησεις θα σου πουν αυτά που αναφέρονται στη σελιδα τους. Το γάλα της Σχολής παράγεται από το μοναδικό κοπάδι αγελάδων ποικιλίας Holstein Friesian, που εκτρέφονται με μη γενετικές τροποποιημένες ελληνικές ζωοτροφές σε ένα άνετο περιβάλλον στις εγκαταστάσεις της Σχολής και κατατάσσεται στο 10% των καλυτέρων κοπαδιών παγκοσμίως. Η γεύση και η φρεσκάδα του συγκεκριμένου γάλακτος θεωρούνται από πολλούς καταναλωτές ανώτερες από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο προϊόν. Το γάλα παστεριώνεται και ομογενοποιείται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας, εφαρμόζοντας τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής, ώστε να διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του. 2 ώρες πριν, jonkyr είπε Είμαι χωρίς κανονική δουλειά, αλλά παίρνω κατσικίσιο γάλα αξίας 1.80. Το κατσικισιο είναι η καλυτερη επιλογή αλλα νομιζω ότι δεν υπαρχει φρεσκο στην αγορα (και light, εννοείται). Ποιο ακριβως παιρνεις? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jonkyr είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παππού είσαι άρχοντας. Οικολόγος για τους άλλους, εμείς δεν πειράζει με 2-3 λίτρα λάδι τον χρόνο χαχαχαχαχα. Για τους λεφτάδες πάντως, αλήθεια σου λέω, παρεξηγήθηκα. Συγγνώμη, αλλά λες κλασικές επικές μλκς ξερόλα νεοέλληνα. Είμαι χωρίς κανονική δουλειά, αλλά παίρνω κατσικίσιο γάλα αξίας 1.80. Αν αυτό με κάνει λεφτά, τότε πάνω να κλείσω διακοπές στο Μπαλί. Ευτυχώς όσοι μας διαβάζουν βγάζουν συμπεράσματα για το ποιος είναι ο καθένας εδώ μέσα. Και για τη διαφορά γάλακτος στο παράδειγμα που έδωσε ο συμφορουμίτης, σου αναστρέφω την ερώτηση: ψάξε τι ΛΙΓΟΤΕΡΟ προσφέρει το (π.χ.) γάλα του ΑΒ ή του Λιντλ από εκείνο της ΕΒΟΛ. Και σε τρόπο παρασκευής και σε τρόπο αποζημίωσης του προμηθευτή και σε τρόπο διανομής. Πώς συγκρίνουμε τα σκ@τ@ με την κολόνια σε όλα τα θέματα είναι πραγματικά πέραν κάθε λογικής. Σταματώ εδώ το οφ τόπικ, διότι το ξεσκίσαμε το (άσχετο) θέμα του γάλακτος. Καλημέρες σε όλους. Όλους εννοώ, για να μην παρεξηγούμαστε. Παππού είσαι άρχοντας. Οικολόγος για τους άλλους, εμείς δεν πειράζει με 2-3 λίτρα λάδι τον χρόνο χαχαχαχαχα. Για τους λεφτάδες πάντως, αλήθεια σου λέω, παρεξηγήθηκα. Συγγνώμη, αλλά λες κλασικές επικές μλκς ξερόλα νεοέλληνα. Είμαι χωρίς κανονική δουλειά, αλλά παίρνω κατσικίσιο γάλα αξίας 1.80. Αν αυτό με κάνει λεφτά, τότε πάνω να κλείσω διακοπές στο Μπαλί. Ευτυχώς όσοι μας διαβάζουν βγάζουν συμπεράσματα για το ποιος είναι ο καθένας εδώ μέσα. Και για τη διαφορά γάλακτος στο παράδειγμα που έδωσε ο συμφορουμίτης, σου αναστρέφω την ερώτηση: ψάξε τι ΛΙΓΟΤΕΡΟ προσφέρει το (π.χ.) γάλα του ΑΒ ή του Λιντλ από εκείνο της ΕΒΟΛ. Και σε τρόπο παρασκευής και σε τρόπο αποζημίωσης του προμηθευτή και σε τρόπο διανομής. Πώς συγκρίνουμε τα σκ@τ@ με την κολόνια σε όλα τα θέματα είναι πραγματικά πέραν κάθε λογικής. Σταματώ εδώ το οφ τόπικ, διότι το ξεσκίσαμε το (άσχετο) θέμα του γάλακτος. Καλημέρες σε όλους. Όλους εννοώ, για να μην παρεξηγούμαστε. Μου αρέσει ότι σταματάς το οφ τόπικ με αποκαλυπτική απόκρυψη περιεχομένου με ολόκληρο οχετό και προσωπική επίθεση. Δεν σε έθιξα ποτέ προσωπικά ούτε ασχολήθηκα μαζί σου πράγμα το οποίο εσύ κάνεις βλέπω με μεγάλη ευλάβεια και πρέπει να κρατάς αρχείο σε ότι γράφω.Τώρα αν έχεις αντίθετη άποψη από τη δική μου δικαίωμά σου μπορείς να βγεις να την πεις ελεύθερα.Δεν μπορείς όμως να εξαπολύεις προσωπική επίθεση. Πρέπει να ντρέπεσαι για όσα λες εναντίον κάποιου που δεν σε έθιξε ποτέ προσωπικά σε κάτι που δεν τον ξέρεις στο κάτω κάτω βρε αδερφέ. Edit.Τώρα το γάλα το κατσικίσιο με το 1,80 και την ανεργία σου δεν θα τη σχολιάσω.Ελπίζω σύντομα να βρεις δουλειά να πας και διακοπές στο Μπαλί. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από papoys1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Τσουρέκια πια με το γάλα. Γιατί δεν ανοίγετε νέο thread αφού σας καίει τόσο πολύ; 4-5 σελίδες offtopic δε φτάνουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 @rus Αμάλθεια. @papous1 απλά έχω καλή μνήμη. Σιγά μην κρατάω αρχείο, όλα στο νήμα βρίσκονται. Όπως είπα, τέλος το οφ τόπικ από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, jonkyr είπε @rus Αμάλθεια. @papous1 απλά έχω καλή μνήμη. Σιγά μην κρατάω αρχείο, όλα στο νήμα βρίσκονται. Όπως είπα, τέλος το οφ τόπικ από εμένα. Τουλάχιστον πες μας από που παίρνεις κατσικίσιο με 1,80 το λίτρο να πίνω και εγώ καμιά φορά γιατί το πεθύμησα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prodromaki Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, Kapetanakos είπε μηπως πηρε κανενας την ψησταρια που ειχε?22 ευρω? Την πήρα εγώ φίλε μου, αλλά περισσότερο για να την χρησιμοποιήσω σαν βάση μιας ηλεκτρικής που έχω και λιγότερο για να βάλω κάρβουνα πάνω. Δεν την συναρμολόγησα ακόμα, αλλά όντως είναι μικρή σχετικά η επιφάνεια ψησίματος της(48x27 cm). Σκέψου ένα μεγάλο ταψί ή μια κλασσική ηλεκτρική γκριλιέρα κουζίνας(από τις σχετικά μεγάλες του είδους). Θα ανεβάσω φωτογραφία κι εντυπώσεις αύριο - μεθαύριο, αν θέλεις να την δεις συναρμολογημένη. Πάντως για μπάρμπεκιου και μπύρες με παρέα στην βεράντα νομίζω ότι θα είναι ιδανική. Σε αυτή την τιμή, πιστεύω δεν μπορείς να πέσεις έξω με τίποτα Υ.Γ. 1ο post μετά από τόσα χρόνια που διαβάζω το εν λόγω thread. Ειρήνη υμίν με τα γάλατα αδέρφια XD 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Το lidl έχει το πιο φτηνό κότειτζ στα 1,19 οπότε ένας λόγος να πας αντί να δώσεις 2,8 !!! για ένα flair κοτειτζ , απλά εξωφρενικό ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Λοιπον, για να τελειωνουμε. 1) Ζητώ συγγνώμη από τον @papous1 και όλους τους συμφορουμίτες για τη συμπεριφορά μου. Αλλά ο παππούς φάσκει και αντιφάσκει. Δεν κατηγορώ κανέναν για την αδυναμία να αγοράσει κάτι, αλλά κατηγορώ όποιον κάνει το άσπρο-μαύρο. Όποιος έχει μάτια βλέπει, δεν θα μπω στη διαδικασία. Τελειώνει εδώ. 2) @ladakis αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, δεν πειράζει. Καλά να είμαστε. Στο μεταξύ, αν περιμένεις να διαβάσεις για να μάθεις πώς είναι μία... γεύση, τότε άστο. 3) @papous1 έκανα ένα λάθος πριν. Το Αμάλθεια που αγοράζω κάνει 2.23. Σήμερα το πρωί όμως πήρα κατσικίσιο Δημητρίου στο 1.80 και γι' αυτό μπερδεύτηκα. Αν σε ενδιαφέρει, πήγαινε στο σούπερ μάρκετ. Θα το βρεις. Η διευκρίνιση για την τιμή ισχύει και για τον @rus που με ρώτησε πριν. Γεια σας τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις