diplo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ενας μονο δε θυμαται. Νομιζω το Φρεσκο Γαλα Δελτα, ειναι ακομα στις λιγες μερες, οι αλλες εταιρειες στα 7 οπως λες. Φιλε, με τα χαλια τι γινεται; Τα κανει ή κολλαει; Μια φορα θα παρω, δεν θα ξανααγοραζω. Ρυθμιζεται η ενταση; το έτερον ήμισυ είναι ικανοποιημένο φίλος, άρα είναι ΟΚ σε όλα. τσέκαρε το manual (θα το βρεις στην ιστοσελίδα του λιντλ) να δεις τι βαθμολογίες δίνει στα χαλιά και στα πατώματα. Ναί έχει ένα slider που ρυθμίζεις την ένταση. Ας μιλήσει και άλλος κανένας κάτοχος βέβαια για να μη σε πάρω και στο λαιμό μου... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από diplo
Tzimmys Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Για τον μύλο για άλεσμα καφέ που έχει αυτήν την εβδομάδα, έχουμε άποψη?
Zerg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 C βαθμολογει στα χαλια. Καθαριζει τα χαλια το εταιρον ημισυ; Κολλαει πανω ή τα παει καλα; 23 λεπτά πριν, diplo είπε το έτερον ήμισυ είναι ικανοποιημένο φίλος, άρα είναι ΟΚ σε όλα. τσέκαρε το manual (θα το βρεις στην ιστοσελίδα του λιντλ) να δεις τι βαθμολογίες δίνει στα χαλιά και στα πατώματα. Ναί έχει ένα slider που ρυθμίζεις την ένταση. Ας μιλήσει και άλλος κανένας κάτοχος βέβαια για να μη σε πάρω και στο λαιμό μου...
diplo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 μια χαρά τα πάει, έχει και ένα έξτρα βουρτσάκι για τρίχες που είναι τούμπανο, αυτό νομίζω όμως δεν είναι μέσα στα στάνταρ παρελκόμενα. αν θυμάμαι καλά, παλιά που το είχα ψάξει για να βρεις σκούπα με καλύτερη βαθμολογία από C για χαλιά, έπρεπε να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη... 1
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Η σκούπα είναι δυνατή. Αν είναι καθαρό το φίλτρο (όσο μαζεύει σκουπίδια πέφτει λίγο η απόδοση) κολλάει σε αρκετά βαρύ χαλί και το σηκώνει. Ερώτηση, αν πάρουμε ένα εργαλείο πχ μπορούμε να το επιστρέψουμε αν θέλουμε σε lidl άλλης πόλης αν δεν μας κάνει; 1
mad-proffessor Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Η σκούπα είναι δυνατή. Αν είναι καθαρό το φίλτρο (όσο μαζεύει σκουπίδια πέφτει λίγο η απόδοση) κολλάει σε αρκετά βαρύ χαλί και το σηκώνει. Ερώτηση, αν πάρουμε ένα εργαλείο πχ μπορούμε να το επιστρέψουμε αν θέλουμε σε lidl άλλης πόλης αν δεν μας κάνει; Αυτό κατά 99% δε γίνεται γιατί ναι μεν είναι αλυσίδα τα τοπικά υποκαταστήματα που υπάγονται στη μητρική αλλά κάθε κατάστημα έχει τις δικές του χρεοπιστώσεις, ξεχωριστό ταμείο, αποθήκες, τιμολογήσεις κτλ. Μπορείς να το διαπιστώσεις λογικά αν κοιτάξεις σε κάποια απόδειξη θα λέει ότι υπάγεται στη ΔΟΥ της εκάστοτε περιοχής. Άρα μια απογραφή στο κατάστημα αν δεν βρει το προιόν στο ράφι ή κάποια πίστωση χρημάτων στο ταμείο θα δημιουργήσει πρόβλημα. 1
Kapetanakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 μηπως πηρε κανενας την ψησταρια που ειχε?22 ευρω?
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε μηπως πηρε κανενας την ψησταρια που ειχε?22 ευρω? Νομίζω είναι η ίδια που είχε και πέρυσι. Την είχε πάρει ένας θείος και την είχα συναρμολογήσει. Συμπαθητική δείχνει σαν κατασκευή αλλά είναι αρκετά μικρή. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από κάτι εντελώς απλές μικρές που πουλάνε άλλα μαγαζιά, η σούβλα δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί έτσι κι αλλιώς πιστεύω. 1
Kapetanakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Νομίζω είναι η ίδια που είχε και πέρυσι. Την είχε πάρει ένας θείος και την είχα συναρμολογήσει. Συμπαθητική δείχνει σαν κατασκευή αλλά είναι αρκετά μικρή. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από κάτι εντελώς απλές μικρές που πουλάνε άλλα μαγαζιά, η σούβλα δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί έτσι κι αλλιώς πιστεύω. το ειδα φιλε και μολις ειδα διαστασεις την ψηλιαστικα.....σε ευχαριστω. 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mad-proffessor είπε Αυτό κατά 99% δε γίνεται γιατί ναι μεν είναι αλυσίδα τα τοπικά υποκαταστήματα που υπάγονται στη μητρική αλλά κάθε κατάστημα έχει τις δικές του χρεοπιστώσεις, ξεχωριστό ταμείο, αποθήκες, τιμολογήσεις κτλ. Μπορείς να το διαπιστώσεις λογικά αν κοιτάξεις σε κάποια απόδειξη θα λέει ότι υπάγεται στη ΔΟΥ της εκάστοτε περιοχής. Άρα μια απογραφή στο κατάστημα αν δεν βρει το προιόν στο ράφι ή κάποια πίστωση χρημάτων στο ταμείο θα δημιουργήσει πρόβλημα. Νομιζω μπορει να το αλλαξει. Αλλα μια δοκιμή θα το επιβεβαιωση. Πχ αυτη την απορια περι απογραφη, αποθηκης κλπ την ειχα για τα μπερσκα, πουλ αντ μπερ κλπ. Αλλα μπορεις να το αγορασει ειτε ηλεκτρονικα, είτε απο Θεσσαλονίκη πχ και να το αλλάξεις στης αθηνας δεν σου κανουν μανουρα, το δεχονται κανονικα 1
rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Zerg13 είπε Καλα στα λεει. Τοσο ηταν. Οσο για τα αποστειρωμενα με μπερδεψες. Παστεριωμενα ηθελα να πω. Το αλλο που λες ουτε που ξερω τι ειναι. Φιλε μου εγω πινω γαλα σχεδον κάθε μερα. Απ ότι θυμαμαι τοσα χρονια που αγοραζα γαλα, ηταν γυρω στις 5 μερες. Υποψιν ότι μιλαω μόνο για το πρασινο. Εγω σε μπερδεψα? πως σε μπερδεψα δηλαδή? Ποιο "άλλο που λεω"? 12 ώρες πριν, Zerg13 είπε Νομιζω το Φρεσκο Γαλα Δελτα, ειναι ακομα στις λιγες μερες, οι αλλες εταιρειες στα 7 οπως λες Το φρεσκο γαλά Δελτα είναι στις 8 ημερες, αν υπολογισεις τη πρωτη και τη τελευταια. Ενώ οι υπολοιπες συναφεις φιρμες στις 7 ημερες. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από rus
rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, jonkyr είπε Ανεξάρτητα από το τι λέει το κείμενο, πηγαίνεις εκεί που γράφει "Τα δοκιμάσαμε και τα δύο", βλέπεις την πρώτη παράγραφο όπου λέει "διατηρισιμότητα 3 ημέρες", ανοίγεις τη φωτό με δεξί κλικ και τελειώνει αυτή η συζήτηση. Αυτό που δειχνεις στη φωτο, το δεξι, δε θυμαμαι να το πηρα ποτε. Εξαλλου εχει τιτλο "...της ημερας", ηταν ειδικη περιπτωση (που μαλλον δε περπατησε). Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από rus
somaik Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, rus είπε Αυτό που δειχνεις στη φωτο, το δεξι, δε θυμαμαι να το πηρα ποτε. Εξαλλου εχει τιτλο "...της ημερας", ηταν ειδικη περιπτωση (που μαλλον δε περπατησε). Γιατί αυτό?
rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, somaik είπε Γιατί αυτό? Γιατι δε περπατησε? Μαλλον διοτι το κοινο δεν αγοραζε ένα γαλα που θα επρεπε να καταναλωθει γρηγορα. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Κάποια μάχη βλέπω τελευταία με το φρέσκο "Ελληνικό γάλα". Το δίλιτρο των 7 ημερών που την προηγούμενη βδομάδα το lidl το είχε στο 1,39 το ξαναβάζει αυτή τη βδομάδα στο 1,29. Έχει πάρει κανείς τη μηχανή σφράγισης τροφίμων που έχει αυτή τη βδομάδα στα στα 29.90 .Κάνει αρχικά κενό αέρος και μετά σφράγισμα ή απλά σφράγισμα;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις