chill Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε αλλη μια παρτιδα "φετα",που βρωμουσε ξερατο.την επεστρεψα στο καταστημα,μιας και στην προηγουμενη καταγγελια,εχασα και την αξια του προιοντος,και την βενζινα για 40 χλμ,και τον χρονο μου,και ακομη περιμενω ενημερωση.......ευτυχως δεν εγινε ακομη μονοπωλιο το μαγαζακι..... Όταν ξαναπάρεις να μας ενημερώσεις για την νέα γεύση... Αξίζει και φαίνεται λεει το σύνθημα του ορισμού της δευτερατζας. Γελάνε και 8οι διαφημιστές. Τόσο ψέμα σε μια πρόταση ούτε το Μαξίμου. Αξίζει και φαίνεται ρε το σύνθημα του Lidl. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!!!! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από chill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, patras7 είπε Ποιος ειπε για νουνου;γαλα βλαχας ειπα Ελληνικο. Ναι μωρέ δίκιο έχεις, τα μπερδεύω αυτά τα δυο. Δε μας αρέσει το milbona στη γεύση, παίρνουμε το ΕΛΟΜΑΣ το βρίσκω κοντά μου, δοκιμάστε το αν δεν το έχετε παρει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, patras7 είπε 0.66. Ποιος ειπε για νουνου;γαλα βλαχας ειπα Ελληνικο. Μιλάμε για πλήρες και όχι ελαφρύ.Συσκευασία των 6 σε προσφορά;;;;; Που το πουλάνε και με τι ημερομηνία λήξης γιατί πλέον η κανονική τιμή σε φρέσκια παραγωγή και ένα ένα ξεπερνάει τα 90 λεπτά;;;;;; Να πάω να πάρω προϊόντα που έχουν συσκευασθεί πριν 1-2 χρόνια είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης τους,και είναι και ακριβότερα από τα φρέσκα του lidl;;;;; Το lidl τέτοια προϊόντα τα δίνει με 30% έπτωση και από 65 λεπτά θα το έπαιρνες 45 λεπτά το ένα. Edit. Γιατί το γάλα Βλάχας που παράγεται;;;;;;; Αν δεις στην ετικέτα της συσκευασίας λέει παρασκευάζεται στην Ελλάδα.Όχι παράγεται.Το παράγεται το έχουν β'αλει στο φυλλάδιο και κακώς το έχουν βάλει.Το ΝΟΥΝΟΥ που ποστάρεις λέει παράγεται στην Ολανδία γιατί όντως εκεί παράγονται τα περισσότερα γάλατα. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, orck είπε δευτερη φορα και να υποθεσω θα ξαναπαρεις το ιδιο προιον; και τι να κανω?να γυρναω απο μαρκετ σε μαρκετ για το καθε προιον?το κανω,αλλα χτες βαριομανε.και το κανω ειδικα για την φετα....πλεον οταν η λιστα περιεχει φετα,δεν θα πηγαινω λιντε...αντε να δουμε καλοκαιριατικα...... 6 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ποια φετα; Εχει πολλες.Τι εννοεις παρτιδα ποσες πήρες; η γαλπο η μισοκιλη.εννοεις οτι απο το κουτι που περιεχει τις μισοκιλες,υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχει καποιο τεμαχιο διαφορετικο????ολα ειναι ιδιας ημερομηνιας κλπ,ακα η παρτιδα που εχει ειναι μια.....προ ημερων,ειχε αλλη παρτιδα,την οποια ειχε σε προσφορα,αλλα ηταν 2 κοματια στο σακουλι.τα απεφυγα διοτι εμοιαζε σαν ξεστοκαρισμα των υπολοιματων,ετσι οπως συσκευαστικαν,ενω χτες ηταν μονοκοματο το τεμαχιο. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από dollyyy19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panark Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Γιατί το γάλα Βλάχας που παράγεται;;;;;;; Αν δεις στην ετικέτα της συσκευασίας λέει παρασκευάζεται στην Ελλάδα.Όχι παράγεται.Το παράγεται το έχουν β'αλει στο φυλλάδιο και κακώς το έχουν βάλει. Τα εβαπορέ ιδιωτικής ετικέτας του σκλαβενίτη και του βασιλόπουλου (τα πλήρες και τα light) έχουν 0,65 το κουτί και είναι στην ίδια τιμή με το lidl. 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Να πάω να πάρω προϊόντα που έχουν συσκευασθεί πριν 1-2 χρόνια είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης τους,και είναι και ακριβότερα από τα φρέσκα του lidl Ότι να 'ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Panark είπε Τα εβαπορέ ιδιωτικής ετικέτας του σκλαβενίτη και του βασιλόπουλου (τα πλήρες και τα light) έχουν 0,65 το κουτί και είναι στην ίδια τιμή με το lidl. Ότι να 'ναι Δεν είπα ότι τα υπόλοιπα δεν έχουν εβαπορέ ετικέτας με 65 λεπτά.Απλά ότι το ΒΛΑΧΑΣ και το ΝΟΥΝΟΥ έχουν πολύ παραπάνω. Όσο για την Ελληνικότητα του γάλατος δεν έχω καμία αμφιβολία . 100% από τις καταπράσινες Ελληνικές φάρμες που είναι απλωμένες σε όοοοοοοοοοοολη την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Στις 12/12/2017 στις 7:40 ΜΜ, papoys1 είπε Όταν υπάρχει οικογένεια 4-5 ατόμων και είναι και γλυκατζήδες τα 10 κιλά είναι υπόθεση το πολύ 2 μηνών,π.χ. δύο κιλά φρούτα να κάνεις μαρμελάδα πάνε 2 κιλά ζάχαρη.Ειδικά τις γιορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα με κουλούρια μπακλαβάδες μελομακάρονα κουραμπιέδες άσε. 41 λεπτά πριν, Panark είπε Ότι να 'ναι Δέκα κιλά ζάχαρη είναι ΟΚ, έξι κουτιά γάλα θα λήξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 εγώ έχω απορία τι το κάνετε τόσο γάλα? και πόσο αυτό ,σιχαίνομαι την μυρωδιά του, από φρέσκο θα ποιο κάνα μπουκάλι το μήνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Μιλάμε για πλήρες και όχι ελαφρύ.Συσκευασία των 6 σε προσφορά;;;;; Που το πουλάνε και με τι ημερομηνία λήξης γιατί πλέον η κανονική τιμή σε φρέσκια παραγωγή και ένα ένα ξεπερνάει τα 90 λεπτά;;;;;; Να πάω να πάρω προϊόντα που έχουν συσκευασθεί πριν 1-2 χρόνια είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης τους,και είναι και ακριβότερα από τα φρέσκα του lidl;;;;; Το lidl τέτοια προϊόντα τα δίνει με 30% έπτωση και από 65 λεπτά θα το έπαιρνες 45 λεπτά το ένα. Edit. Γιατί το γάλα Βλάχας που παράγεται;;;;;;; Αν δεις στην ετικέτα της συσκευασίας λέει παρασκευάζεται στην Ελλάδα.Όχι παράγεται.Το παράγεται το έχουν β'αλει στο φυλλάδιο και κακώς το έχουν βάλει.Το ΝΟΥΝΟΥ που ποστάρεις λέει παράγεται στην Ολανδία γιατί όντως εκεί παράγονται τα περισσότερα γάλατα. Εγω μιλαω για γαλα εβαπορε κιεσυ μου συγκρινεις φρεσκο...σου βαζω φωτο με 0.66 λεπτα το τεμαχιο κιεσυ μου λες για πληρες...γραφει παραγεται στην Ελλαδα κιεσυ λες παρασκευαζεται...καμια ελπιδα συννενοησης...αλλα ακομα και αν παρασκευαζεται στην Ελλαδα οπως λες που ειναι καλυτερα ναφηνουμε τα χρηματα μας;σε μια εταιρεια που εχει συσκευαστηριο στην Ελλαδα η σε μια στο εξωτερικό; 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Μιλάμε για πλήρες και όχι ελαφρύ.Συσκευασία των 6 σε προσφορά;;;;; Που το πουλάνε και με τι ημερομηνία λήξης γιατί πλέον η κανονική τιμή σε φρέσκια παραγωγή και ένα ένα ξεπερνάει τα 90 λεπτά;;;;;; Να πάω να πάρω προϊόντα που έχουν συσκευασθεί πριν 1-2 χρόνια είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης τους,και είναι και ακριβότερα από τα φρέσκα του lidl;;;;; Το lidl τέτοια προϊόντα τα δίνει με 30% έπτωση και από 65 λεπτά θα το έπαιρνες 45 λεπτά το ένα. Edit. Γιατί το γάλα Βλάχας που παράγεται;;;;;;; Αν δεις στην ετικέτα της συσκευασίας λέει παρασκευάζεται στην Ελλάδα.Όχι παράγεται.Το παράγεται το έχουν β'αλει στο φυλλάδιο και κακώς το έχουν βάλει.Το ΝΟΥΝΟΥ που ποστάρεις λέει παράγεται στην Ολανδία γιατί όντως εκεί παράγονται τα περισσότερα γάλατα. 7 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε εγώ έχω απορία τι το κάνετε τόσο γάλα? και πόσο αυτό ,σιχαίνομαι την μυρωδιά του, από φρέσκο θα ποιο κάνα μπουκάλι το μήνα... Στον καφε παει γαλα εβαπορε. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από patras7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, patras7 είπε Εγω μιλαω για γαλα εβαπορε κιεσυ μου συγκρινεις φρεσκο...σου βαζω φωτο με 0.66 λεπτα το τεμαχιο κιεσυ μου λες για πληρες...γραφει παραγεται στην Ελλαδα κιεσυ λες παρασκευαζεται...καμια ελπιδα συννενοησης...αλλα ακομα και αν παρασκευαζεται στην Ελλαδα οπως λες που ειναι καλυτερα ναφηνουμε τα χρηματα μας;σε μια εταιρεια που εχει συσκευαστηριο στην Ελλαδα η σε μια στο εξωτερικό; Ποιο φρέσκο μου λες τώρα που το είδες το φρέσκο.Δεν μίλησα εγώ για φρέσκο. Ποστάρεις ΒΛΑΧΑΣ ελαφρύ με 66 λεπτά (εξάδα 4 ευρώ) το οποίο ελάχιστοι αγοράζουν γιατί είναι για ειδική χρήση για αυτό σου απάντησα το εβαπορέ ΒΛΑΧΑΣ με 7,5% λιπαρά που κάνει 83 λεπτά από 93 ( -10 λεπτά προσφορά όπως λέει). Όταν συγκρίνουμε να συγκρίνουμε ίδια προιόντα.Να μου πεις για το Πιες το ή το ΕΛΟΜΑΣ με 7,5% ότι και αυτά κάνουν 65 λεπτά όσο του lidl να το καταλάβω. Μη μου λες για ένα ελαφρύ το οποίο στην ουσία δεν περπατάει μάλλον το πάει για απόσυρση η ΔΕΛΤΑ και το έβγαλε στο σφυρί να αδειάσει τις αποθήκες και να μαζέψει κανένα μετρητό. Ας βάλει το κανονικό εβαπορέ 66 λεπτά να πάμε να πάρουμε καμιά εξάδα να φτιάξουμε και κανένα γλυκό. Όσο για ζάχαρη @jonkyr μπορείς να πας να πάρεις από εδώ γιατί προχθές πήρα 6-7 κιλά με 52 λεπτά. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 @papoys1 κόψε τη ζάχαρη, μικραίνει τη ζωή και δεν θα έχεις αρκετό χρόνο να καταναλώσεις όλα τα προϊόντα του Lidl. Ωπ, περίμενε... Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, jonkyr είπε @papoys1 κόψε τη ζάχαρη, μικραίνει τη ζωή και δεν θα έχεις αρκετό χρόνο να καταναλώσεις όλα τα προϊόντα του Lidl. Ωπ, περίμενε... Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την πρόταση Άσε πήρα 2-3 σοκολάτες με ολόκληρο φουντούκι που τις έχει προσφορά αυτή τη βδομάδα τις έκρυψα αλλά τις βρήκε η σύζυγος και από 2 βρήκα μόνο τα χαρτιά. Για τιμωρία λέει γιατί τις είχα κρύψει. Δεν έχω και καλή κρυψώνα πανάθεμά με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) To εβαπορε που αγοραζετε που το βαζετε; Μονο για καφε ειναι καλο, και ισως και γλυκα. Εχει περιορισμενη χρηση πλεον. Παρτε γαλα μακρας διακρειας σε χαρτινο. 4 ώρες πριν, Dark_son20 είπε εγώ έχω απορία τι το κάνετε τόσο γάλα? και πόσο αυτό ,σιχαίνομαι την μυρωδιά του, από φρέσκο θα ποιο κάνα μπουκάλι το μήνα... Και παιρνουν και το εβαπορε που ειναι μπεμπεκιστικο.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από Zerg13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε To εβαπορε που αγοραζετε που το βαζετε; Μονο για καφε ειναι καλο, και ισως και γλυκα. Εχει περιορισμενη χρηση πλεον. Παρτε γαλα μακρας διακρειας σε χαρτινο. Και παιρνουν και το εβαπορε που ειναι μπεμπεκιστικο.. Εγώ εβαπορέ δεν αγοράζω ποτέ.Μπορεί να υπάρχουν 1-2 κουτιά στο ντουλάπι αν ποτέ χρειαστεί και μπορεί να λήξει και να πάει για πέταμα.Μόνο φρέσκο και κανένα χάρτινο μακράς διάρκειας αν καμιά φορά ξεμείνω και θέλω γάλα Εγώ στον καφέ δεν βάζω η γυναίκα παίρνει ένα που είναι 200-250 ml χάρτινο εβαπορέ από lidl με βιδωτό καπάκι επειδή το έχει 3-4 μέρες και κλείνει καλά.Είναι πολύ πρακτικό για όσους ρίχνουν στο καφέ. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ στον καφέ δεν βάζω η γυναίκα παίρνει ένα που είναι 200-250 ml χάρτινο εβαπορέ από lidl με βιδωτό καπάκι επειδή το έχει 3-4 μέρες και κλείνει καλά.Είναι πολύ πρακτικό για όσους ρίχνουν στο καφέ. Kι εγω παλια εβαζα γαλα στο καφε μου, μεχρι που εμαθα τις βλαπτικες συνεπειες αυτου του συνδυασμου 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε To εβαπορε που αγοραζετε που το βαζετε; Μονο για καφε ειναι καλο, και ισως και γλυκα. Εχει περιορισμενη χρηση πλεον. Παρτε γαλα μακρας διακρειας σε χαρτινο. Πλεον? Παλια δηλαδή ειχε πιο ευρεια χρηση? Το μακρας διαρκειας τι διαφορά εχει, αμφοτερα ειναι αποστειρωμενα. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από rus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις