Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λαμπρα! Αν και οι φτηνοτερες ειναι μαρκα μεκαψες :/  ...Το λιντλ αμα βγαλει καμια τετοια σε νορμαλ τιμη ας πεσει συρμα να παω να την παρω! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 18/4/2018 στις 9:04 ΜΜ, mantzaflaris είπε

@Diskimpex  Και την εχεις ακομα; ...Εγω την θελω για κανονικο ξυρισμα αλλα αμα ζεσταινεται οπως λες αυτο μαλλον ειναι κακο για την διαρκεια  της "ζωης" της...

Edit  Λαθος για την κουρευτικη λεγατε!..

_Αγορασα μολις την ξυριστικη και μια χαρα την βλεπω

Το τριμερ βλεπω πως παει απο τα 3 εως τα 6mm αλλα δεν το δοκιμασα γιατι οπως ξαναειπα δεν εχω γενια

Ξυριζει σωστα και δεν ζεσταινεται αυτη ενω ειναι καλο ακομα και αυτο για τις τριχουλες στ΄αυτια και τη μυτη! ...Tωρα μενει να δουμε κατα ποσο αντεχει.

ΚΑΛΗΜΈΡΑ παιδιά. Για να ξυρίζεις το σωμα είναι καλές αυτές? Τις έχει δοκιμασει καενανας? 

1 ώρα πριν, skoudinio είπε

ΚΑΛΗΜΈΡΑ παιδιά. Για να ξυρίζεις το σωμα είναι καλές αυτές? Τις έχει δοκιμασει καενανας? 

Το σωμα γουλι; Πως θα κανουν δουλεια θα κανουν αλλα λογικα θα εχεις ερεθισμους  με δαυτες!

εχει καιρο που αρχισαν οι αυξησεις... και εγω παρατηρησα σε καποια απο τα πραγματα που παιρνω τεραστιες αυξήσεις (π.χ. οι πιτσες μαργαρίτα απο 1.99 οι 3 πηγαν 3.19, πλεον δεν ξαναπαιρνω). και στο σολωμο που επαιρνα και εκει αυξήσεις αναλογες, ας τα φανε οι ceo τους με αυτες τις τιμες...

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

εχει καιρο που αρχισαν οι αυξησεις... και εγω παρατηρησα σε καποια απο τα πραγματα που παιρνω τεραστιες αυξήσεις (π.χ. οι πιτσες μαργαρίτα απο 1.99 οι 3 πηγαν 3.19, πλεον δεν ξαναπαιρνω). και στο σολωμο που επαιρνα και εκει αυξήσεις αναλογες, ας τα φανε οι ceo τους με αυτες τις τιμες...

Εννοειται θα παρουν την απαντηση τους.το γαλα βλαχας το βρισκεις ιδια τιμη και ειναι και ελληνικο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/23/2018 στις 1:18 ΜΜ, paylidis είπε

Δε ξερω τι λεει το συγκεκριμένο αλλα εχει στα λερου 10000 mah με 13€ αν εχεις κοντα σου

Eιχε γινει θεμα μια προσφορα του https://www.insomnia.gr/forums/topic/639445-lexman-powerbank-10000mah-890€-απο-leroy-merlin-τελοσ/

Στις 4/23/2018 στις 1:11 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Το πάουερμπανκ που φέρνει το Σάββατο το έχει πάρει κανείς να μας πει αν είναι καλό και αξιόπιστο?

5addb14f78679_.png.d66868d002cebe8a421e9a39160c47c6.png

Δεν ξέρω αν ειναι ιδιο πριν λιγους μηνες .Σε κινητο γειτονα σταματησε ξαφνικα.Τον κρεμασε οταν το χρειαστηκε.Δουλευε μετα αλλου.Σε αλλαγη εδωσαν χρηματα πισω.

Επεξ/σία από Diskimpex
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Diskimpex είπε

Eιχε γινει θεμα μια προσφορα του https://www.insomnia.gr/forums/topic/639445-lexman-powerbank-10000mah-890€-απο-leroy-merlin-τελοσ/

Δεν ξέρω αν ειναι ιδιο πριν λιγους μηνες .Σε κινητο γειτονα σταματησε ξαφνικα.Τον κρεμασε οταν το χρειαστηκε.Δουλευε μετα αλλου.Σε αλλαγη εδωσαν χρηματα πισω.

Δε ξερω αν ειναι το ιδιο ή αν ήταν το Telco που φερνει στα ιδια χρήματα, δε προλαβα να το δώ (ήταν στις κυλιομενες σκάλες αναμεσα και το ειδα με την ακρη του ματιού μου). Το Telco το ειχαμε παρει στο παρελθον εμεις και ειναι κομπλε πάντως και ειχε και ανταπτορα lightning για iphone/ipad και φακο...

Επεξ/σία από paylidis

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...