Fir3fly Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Αυτα τα αρκουδακια εχει γινει πολυ χαμος, ολοι τα θελουν. Καπου ειχα διαβασει οτι μετα θα τα δινουν με 5 ευρω αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.
papoys1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 12/4/2018 στις 5:53 ΜΜ, Zerg13 είπε Κουκουλες για το αμαξι εχουν τα Λιντλ αυτο τον καιρο; Ή πρεπει να περιμενω Στο Γέρακα που ψωνίζω εγώ, κουκούλες βλέπω όλο τον καιρό.Μάλλον φέρνουν μεγαλύτερες ποσότητες τους μένουν και τις βάζουν στο πιο πίσω καλάθια. Συγκεκριμένα χτες είδα σε ένα καλάθι 4-5 πακέτα από παλαιότερη προσφορά.Επειδή φέρνει διάφορες ποιότητες ήταν αυτά με τα 19 ευρώ νομίζω.Τα είχα πάρει και εγώ παλαιότερα αυτά φοράω και βγήκαν πολύ καλά χωρίς να ξεχειλώνουν. Την αντιηλιακή μεμβράνη που έχει από Δευτέρα στα 10 ευρώ την έχει πάρει ποτέ κανείς.Κάνει για τοποθέτηση στα πίσω τζάμια του αυτοκινήτου που σκέφτομαι να βάλω γιατί πήγα ρώτησα και μου είπαν 150 ευρώ. 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Στο Γέρακα που ψωνίζω εγώ, κουκούλες βλέπω όλο τον καιρό.Μάλλον φέρνουν μεγαλύτερες ποσότητες τους μένουν και τις βάζουν στο πιο πίσω καλάθια. Συγκεκριμένα χτες είδα σε ένα καλάθι 4-5 πακέτα από παλαιότερη προσφορά.Επειδή φέρνει διάφορες ποιότητες ήταν αυτά με τα 19 ευρώ νομίζω.Τα είχα πάρει και εγώ παλαιότερα αυτά φοράω και βγήκαν πολύ καλά χωρίς να ξεχειλώνουν. Την αντιηλιακή μεμβράνη που έχει από Δευτέρα στα 10 ευρώ την έχει πάρει ποτέ κανείς.Κάνει για τοποθέτηση στα πίσω τζάμια του αυτοκινήτου που σκέφτομαι να βάλω γιατί πήγα ρώτησα και μου είπαν 150 ευρώ. Οι υπολοιποι φιλοι μονο τωρα, εγω αγορασα. Αναγκαστηκα να παρω μια με 80ευρω γιατι ηταν καλυτερη απο τα 50€. Πηγα στα αξεσοραδικα. Στα δικα μου λιντλ δεν ειχε... τωρα για μεμβρανες δεν ξερω, για να διωξεις τον ηλιο τις θες; Μονο στα πισω τζαμια στα υπολοιπα 2 και παμπριζ τι θα κανεις; Στο jumbo εχει κουρτινες ανοιγομενες μαυρες που γινονται βεργα οταν κλεινουν, με 3€. Με βεντουζα. Για παμπτιζ, πορτ μπαγκαζ και τζαμια. Δεν πηρα, κατι δεν μου αρεσε Δεν βρισκω τις μεμβρανες σου στο φυλλαδιο Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Zerg13 1
papoys1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Δεν βρισκω τις μεμβρανες σου στο φυλλαδιο Είναι στη σελίδα 23 με 10 ευρώ.Οδηγού και συνοδηγού δεν βάζω.Θέλω να βάλω στα πίσω τζάμια για την εγγονούλα περισσότερο. Ο papoys είναι ηλιοκαμένος και δεν τον ενοχλεί ο ήλιος.Πέραν της πλάκας θέλω να έχω καλή και καθαρή ορατότητα κατά την οδήγηση.Είχα πάει παλιά σε ένα ψιλοαπατεώνα τον πλήρωσα 120 ευρώ και από τα πλαϊνά με το άνοιξε κλείσε ξεκόλησαν.Αυτά θέλω να αλλάξω.Το πίσω αν και με πολλές φυσαλίδες είναι στη θέση του ακόμη. Τέλος πάντων θα το ρισκάρω και θα την πάρω.Κυκλοφορεί και μία ανάλογη φτηνιάρικη στο ίντερνετ με 8 ευρώ αλλά έχω ακούσει ότι είναι χοντροκομμένη σαν σακούλα του jumbo. Και σόρυ μιλούσες για κουκούλα αυτοκινήτου.Δεν το κατάλαβα στο Γέρακα είδα καλύματα και όχι κουκούλα και η απάντησή μου είναι για καλύματα για αυτό είναι άλλα ντάλλων. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από papoys1
Zerg13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονο στα πισω τζαμια μπορεις να τις βαλεις αυτες, και παλι δεν ειμαι σιγουρος. Στα μπροστα απαγορευεται; Γιατι μειωνει την ορατοτητα. επιτρεπεται στα 2 πλαϊνα οδηγου συνοδηγου; Θα με ενοχλει στην οδηγηση; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Zerg13 1
papoys1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Είπαμε στην Ελλάδα ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει.Κανονικά επιτρέπεται μέχρι κάποιο βαθμό η τοποθέτησή τους ώστε π.χ. ο αστυνομικός να μπορεί να δει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους επιβάτες.Εδώ τα κάνουν κατάμαυρα ορισμένοι και κανείς δεν τους ενοχλεί.
Zerg13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα κτεο ισως φας ακυρο. Πρεπει να παρω το κτεο μου να ρωτησω. https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=9862 26% διαπερατοτητα φωτος. 70% απωθηση θερμοτητας Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Zerg13
papoys1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μάλλον δεν κάνει για αυτοκίνητο γιατί λέει καθρεφτίζουσα.Θα με κυνηγάνε τα περιπολικά.Οπότε μάλλον για παράθυρα σπιτιού κάνει.
Fotia Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Επειδή διαβάζοντας κάποια προηγούμενα ,είδα κάποιοι ανέφεραν για παπούτσια της Κappa που φέρνει κατά διαστήματα τo Lidl .Aπο γνωστό στη Γερμανία ,έμαθα είναι συμφωνία της Lidl με την Iταλική εταιρία. Δεν έχουν σχέση αυτά που πουλά, με τι πουλάνε άλλοι στα καταστήματα τους.Κυκλοφορούν και Γερμανία στα καταστήματα της Lidl , διάφορα μοντέλα σε προσφορές κατά διαστήματα .Η Ιταλική εταιρία εκτός απο ορισμένα είδη σε ομάδες ,δεν είναι τόσο αθλητική για να κάνεις σπορ ,αλλα για fashion ντύσιμο.Από αντοχή λοιπόν ανάλογα.. 1
SB_1957 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στις 08/04/2018 στις 11:12 ΜΜ, zio10 είπε Τα ανταλλακτικά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας που είχε είναι καλά; Δεν τα πήρα γιατί το είδα αργά, αλλά να ξέρω για άλλη φορά. (Για oral b τα θέλω). Αν τα ανταλλακτικά ήταν για τη δική του ηλεκτρική οδοντόβουρτσα δεν ταιριάζουν στις oral b. 1
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Αν τα ανταλλακτικά ήταν για τη δική του ηλεκτρική οδοντόβουρτσα δεν ταιριάζουν στις oral b. Ευχαριστώ, έλεγε ότι κάνουν για αρκετές νομίζω και είχε και την oral b στις μάρκες. 1
nickmanak Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 ΦΥΛΛΑΔΙΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ https://media.lidl-flyer.com/f6494af1-422e-11e8-8856-005056ab0fb6/ΑΠΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ-2304-Εβδομαδιαίες-Προσφορές-Lidl-01.pdf
papoys1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στις 15/4/2018 στις 10:47 ΜΜ, Fotia είπε Επειδή διαβάζοντας κάποια προηγούμενα ,είδα κάποιοι ανέφεραν για παπούτσια της Κappa που φέρνει κατά διαστήματα τo Lidl .Aπο γνωστό στη Γερμανία ,έμαθα είναι συμφωνία της Lidl με την Iταλική εταιρία. Δεν έχουν σχέση αυτά που πουλά, με τι πουλάνε άλλοι στα καταστήματα τους.Κυκλοφορούν και Γερμανία στα καταστήματα της Lidl , διάφορα μοντέλα σε προσφορές κατά διαστήματα .Η Ιταλική εταιρία εκτός απο ορισμένα είδη σε ομάδες ,δεν είναι τόσο αθλητική για να κάνεις σπορ ,αλλα για fashion ντύσιμο.Από αντοχή λοιπόν ανάλογα.. Πήρα ένα ζευγάρι την τελευταία φορά. Για την τιμή τους πολύ τίμια.Άνετα ελαφριά - ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά.Ωραία για βάδισμα. Σίγουρα φαίνονται πολύ ευαίσθητα για τρέξιμο και δεν θα τα συνιστούσα.Το μόνο παράξενο έχεις την εντύπωση ότι η σόλα βεντουζάρει σε λείες επιφάνειες μάρμαρο - πλακάκι χωρίς στην ουσία να βεντουζάρει απλά κάνουν ένα ελαφρύ ήχο. 2
sixfeetunder Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, zio10 είπε Ευχαριστώ, έλεγε ότι κάνουν για αρκετές νομίζω και είχε και την oral b στις μάρκες. Εχω την Oral B Vitality Plus και μια χαρα ταιριαζουν τα βουρτσακια απο τα λιντλ 1
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Τα έχουν μόνιμα τα βουρτσάκια και κάποιες φορές τα βγάζει σε προσφορά ή τα φέρνουν μόνο όταν έχει προσφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις