mr.Vox Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Τα πατάκια που γυρίζουν μπροστά και είναι ακόμα επικίνδυνα ακόμα και στην οδήγηση είναι τα φθηνιάρικα λεπτά. Αγόραζα παλιά michelin αλλά τώρα επειδή δεν σηκώνει η τσέπη μου αγοράζω αν χρειαστεί κάθε τέσσερα χρόνια περίπου παρόμοια άγνωστης μάρκας αλλά με χοντρή υφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Πατακια δειτε σε μερικα μαγαζια που εχουν πατρον για καθε μοντελο. Εγω τα πηρα απο το coverstyle. Νομιζω 40€ οπως ηθελα, με ραφες σε οτι χρωμα ηθελα. Τωρα αναλογα την τσεπη, ο καθενας επιλεγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 το σκουπακι που εχει το σαββατο αξιζει? απο τις φωτο υποθετω οτι ειναι 7.4v . εχει δυναμη να ρουφηξει τιποτα ή θα μου γκρινιαζει η γυναικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Αν δε μπορεί να ρουφήξει, εσύ θα έπρεπε να είσαι αυτός που θα γκρινιάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα σκουπάκια αυτά ρουφάνε πολύ καλύτερα από άλλα αντίστοιχης τιμής. Το θέμα είναι ότι αποδείχτηκαν ελαττωματικά. Όσο δουλεύουν είναι άριστα. Μου άλλαξαν 3 συνολικά με ελάχιστη χρήση και χωρίς να τα έχω στη πρίζα συνέχεια. Ξαφνικά σταμάταγαν. Κάποια είχαν και πρόβλημα στο διακόπτη, άλλα στη πλακέτα Όπως διαβάζω σε ξένα forum. Το τελευταίο μου το αντικατέστησαν με ένα πολύ παλαιότερο μοντέλο το οποίο και μου απέστειλαν με courier. Δουλεύει άψογα αν και φοβάμαι ότι επειδή είναι παλιό δεν θα κρατήσουν πολύ οι μπαταρίες. Είχαν καιρό να το ξαναβγάλουν. Ίσως άλλαξαν κατασκευαστή και πλέον να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Στο service είχαν μαζικές επιστροφές και μάλιστα έλεγαν στους πελάτες να στείλουν τα ελαττωματικά στην ανακύκλωση. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Τα σκουπάκια αυτά ρουφάνε πολύ καλύτερα από άλλα αντίστοιχης τιμής. Το θέμα είναι ότι αποδείχτηκαν ελαττωματικά. Όσο δουλεύουν είναι άριστα. Μου άλλαξαν 3 συνολικά με ελάχιστη χρήση και χωρίς να τα έχω στη πρίζα συνέχεια. Ξαφνικά σταμάταγαν. Κάποια είχαν και πρόβλημα στο διακόπτη, άλλα στη πλακέτα Όπως διαβάζω σε ξένα forum. Το τελευταίο μου το αντικατέστησαν με ένα πολύ παλαιότερο μοντέλο το οποίο και μου απέστειλαν με courier. Δουλεύει άψογα αν και φοβάμαι ότι επειδή είναι παλιό δεν θα κρατήσουν πολύ οι μπαταρίες. Είχαν καιρό να το ξαναβγάλουν. Ίσως άλλαξαν κατασκευαστή και πλέον να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Στο service είχαν μαζικές επιστροφές και μάλιστα έλεγαν στους πελάτες να στείλουν τα ελαττωματικά στην ανακύκλωση. Τι να κανεις την εγγυηση εαν συνεχεια ειναι χαλασμενο και δεν κανεις την δουλεια σου ΚΑΙ πρεπει να το πηγαινεις πισω καθε φορα; Συμβαινει σε ολους, ακομη και στους αριους ακριβους γερμανους (bosch κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Κουκουλες για το αμαξι εχουν τα Λιντλ αυτο τον καιρο; Ή πρεπει να περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, orck είπε Τι να κανεις την εγγυηση εαν συνεχεια ειναι χαλασμενο και δεν κανεις την δουλεια σου ΚΑΙ πρεπει να το πηγαινεις πισω καθε φορα; Συμβαινει σε ολους, ακομη και στους αριους ακριβους γερμανους (bosch κλπ) Τρεις φορές δεν νομίζω να γυρίσεις bosch πίσω. Από την άλλη δεν μπορώ να διαθέσω 50 τουλάχιστον ευρώ για αξιόλογο σκουπάκι αφού όλα έχουν ημερομηνία λήξεως λόγω των μπαταριών. Δεν μπορείς εύκολα να τις αντικαταστήσεις και συνήθως το κόστος αντικατάστασης έρχεται μία ή άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Κουκουλες για το αμαξι εχουν τα Λιντλ αυτο τον καιρο; Ή πρεπει να περιμενω Κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mantzaflaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τον Οκτωβριο ειχαν μια με 17€ https://hotdeals.gr/lidl-fylladio-prosfores-09-10-2017/ Τωρα ποτε θα ξαναεχουνε ποιος ξερει!.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 11/4/2018 στις 5:54 ΜΜ, papoys1 είπε Αναφέρεσαι στα 500 γραμμάρια φιλέτο στήθους γαλοπούλα καπνιστή σε φέτες στα 2,99;;;;;; Oχι βρε φιλε, αφου ειπα μπουτι... Κοιταξε στο φυλλαδιο θα δεις συσκευασιες γαλοπούλας, κοπανακι και φιλετο με την ενδειξη "νέο". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, rus είπε Oχι βρε φιλε, αφου ειπα μπουτι... Κοιταξε στο φυλλαδιο θα δεις συσκευασιες γαλοπούλας, κοπανακι και φιλετο με την ενδειξη "νέο". Πράγματι πιο φτηνά.Ευτυχώς που δεν τρώω γαλοπούλα γιατί θα έπρεπε να πάω Βασιλόπουλο υποχρεωτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, Zerg13 είπε Κουκουλες για το αμαξι εχουν τα Λιντλ αυτο τον καιρο; Ή πρεπει να περιμενω Δυσκολα να βρεις υπολοιπα προσφορων .Στα πολυ μεγαλα καταστημα αν εχει μεινει κατι .Και αυτο τυχαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Εδώ και ένα μήνα έχουν εξαφανισθεί και οι χυμοί grape fruit που αγόραζα στα 0,90 ευρώ σε προσφορά το λίτρο και αναγκάζομαι τώρα και πάω αλλού και στην καλύτερη τους βρίσκω στο 1,40 ευρώ. Για επώνυμους στο 1,90 και βάλε. Δεν θυμάμαι την μάρκα που έφερνε το lidl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Αυτά τα αρκουδάκια που έδιναν με κουπόνια τα πουλάνε και κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις