haris_216 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Έτσι κι αλλιώς στο Lidl τέτοιες μέρες, όταν δηλαδή "παίζει" 2-3 μέρες κλειστά μαγαζιά, ρίχνουν τιμές σε πολλά ευπαθή πράγματα (πχ λαχανικά) προς το τέλος της ημέρας. Τώρα για τα κρεατικά, νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός και ο κόσμος τρέχει στα Lidl τόσο πιο απίθανο γίνεται το να μένουν ποσότητες για "ξεστοκάρισμα". Συνήθως τα παράπονα που ακούγονται είναι προς την αντίθετη πλευρά (όχι επαρκείς ποσότητες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nickmanak είπε Θυμαται κανεις αν εγινε περυσι κανα ξεστοκαρισμα αρνιων & κρεατων λιγες ωρες πριν το κλεισιμο των καταστηματων lidl Μεγα Σαββατο; Για το 2016 θυμαμαι που βγηκε διαφημιστικο απο μεσημερι για μεγαλη εκπτωση των κρεατων για να ξεστοκαρουν, και ειχε γινει χαμος. Με 15-20€ αγοραζες ολοκληρο αρνι. Είχε γίνει και πέρισι.Όχι τόσο πολύ αλλά μία καλή εκπτωση (30% νομίζω) σε πακέτα αρνί κατσίκι που είχαν μείνει.Δεν υπήρχαν ολόκληρα.Νομίζω είχα πάρει δύο συσκευασίες. Πάντως πριν λίγο που πέρασα δεν υπήρχε ίχνος αρνιού και κατσικιού στο lidl Γέρακα. Edit. Πάρτε και κανένα τσουρέκι στα δύο ευρώ.Πήρα πριν λίγο ένα νηστεύω και δεν δοκίμασα αλλά είναι πολύ μαλακό. Θα πάρω και αύριο 1-2 ακόμη γιατί από κάθε τσουρέκι ποσό 25 λεπτών πάει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2018 στις 1:05 ΜΜ, orck είπε Λεπτομέρια αλλά είχα ταλαιπωρηθεί παλιότερα και δοκίμασα νερό με γυαλοχαρτο. Μην το κάνει ποτέ κανείς αυτό σκίζεται; Είναι ντουκοχαρτο αυτό που δουλεύει με νερό και όντως κάνει καλή δουλειά. Δεν θέλω να θεωρήσεις ότι στην λέω η σου κάνω παρατήρηση. Η συμβουλή σου είναι σωστή. Όντως λέγεται και ντουκόχαρτο ή γυαλόχαρτο νερού το οποίο είναι κατασκευασμένο να μη διαλύεται στο νερό.Η αιτία να ασχοληθώ ήταν πρόπερσι τέλους καλοκαιριού που φεύγοντας κάτι κατασκηνωτές από την παραλία που έχω το εξοχικό παράτησαν κάτι ωραίες ατσάλινες κατσαρόλες με πολύ βαρύ ατσάλι μάλλον γιατί είχαν μαυρίσει.Τις πήρα ρωτώντας και διαβάζοντας έμαθα ότι το ατσάλι γυαλίζεται με αυτήν τη διαδικασία.Πήρα γυαλόχαρτα και όντως έγιναν γυαλιστερές σαν καινούργιες.Τις έχω στο εξοχικό. Ποστάρω δείγμα από ένα μπρίκι που γυάλισα πριν λίγο να δείτε τη διαφορά.Δεν είχα γυαλόχαρτο ή ντουκόχαρτο 2000.Αν είχα θα γινόταν ακόμη πιο γυαλιστερό. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από papoys1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, papoys1 είπε Είχε γίνει και πέρισι.Όχι τόσο πολύ αλλά μία καλή εκπτωση (30% νομίζω) σε πακέτα αρνί κατσίκι που είχαν μείνει.Δεν υπήρχαν ολόκληρα.Νομίζω είχα πάρει δύο συσκευασίες. Πάντως πριν λίγο που πέρασα δεν υπήρχε ίχνος αρνιού και κατσικιού στο lidl Γέρακα. Edit. Πάρτε και κανένα τσουρέκι στα δύο ευρώ.Πήρα πριν λίγο ένα νηστεύω και δεν δοκίμασα αλλά είναι πολύ μαλακό. Θα πάρω και αύριο 1-2 ακόμη γιατί από κάθε τσουρέκι ποσό 25 λεπτών πάει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Θα σε συμβούλευα να μην τρως σκουπίδια από τα λιντλ. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρακτικά έλεγχος, οπότε αυτοι κανουν ό,τι θέλουν με την ποιότητα των τροφίμων. Και ...αφρό πολυουρεθάνης να βάψει με τσουρεκόχρωμα και να του ριξει και λιγο μαχλέπι για τη μυρωδιά, κανείς δεν θα τον σταματήσει. Πηγαινε να αγορασεις με 1,75 ευρω υλικά για τσουρεκι και δες τι θα φτιάξεις, για να καταλάβεις τι λέω. Κι επειτα, αν εσυ αγοραζεις από το λιντλ, γιατί να ερθει μετα ο φούρναρης της γειτονιας σου στο δικο σου μαγαζι; Καλή Ανάσταση! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Cro-Magnon 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, δεν βλέπεις κάθε τόσο μπαινο-βγαίνουνε τερατόμορφοι άνθρωποι στο lidl λόγω των σκουπιδιών που τους σερβίρει. Καλή Ανάσταση σε όλους. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από dhmak 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Cro-Magnon είπε Θα σε συμβούλευα να μην τρως σκουπίδια από τα λιντλ. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρακτικά έλεγχος, οπότε αυτοι κανουν ό,τι θέλουν με την ποιότητα των τροφίμων. Και ...αφρό πολυουρεθάνης να βάψει με τσουρεκόχρωμα και να του ριξει και λιγο μαχλέπι για τη μυρωδιά, κανείς δεν θα τον σταματήσει. Πηγαινε να αγορασεις με 1,75 ευρω υλικά για τσουρεκι και δες τι θα φτιάξεις, για να καταλάβεις τι λέω. Κι επειτα, αν εσυ αγοραζεις από το λιντλ, γιατί να ερθει μετα ο φούρναρης της γειτονιας σου στο δικο σου μαγαζι; Καλή Ανάσταση! Εύχομαι Καλή Ανάσταση και σε σένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, papoys1 είπε Όντως λέγεται και ντουκόχαρτο ή γυαλόχαρτο νερού το οποίο είναι κατασκευασμένο να μη διαλύεται στο νερό.Η αιτία να ασχοληθώ ήταν πρόπερσι τέλους καλοκαιριού που φεύγοντας κάτι κατασκηνωτές από την παραλία που έχω το εξοχικό παράτησαν κάτι ωραίες ατσάλινες κατσαρόλες με πολύ βαρύ ατσάλι μάλλον γιατί είχαν μαυρίσει.Τις πήρα ρωτώντας και διαβάζοντας έμαθα ότι το ατσάλι γυαλίζεται με αυτήν τη διαδικασία.Πήρα γυαλόχαρτα και όντως έγιναν γυαλιστερές σαν καινούργιες.Τις έχω στο εξοχικό. Ποστάρω δείγμα από ένα μπρίκι που γυάλισα πριν λίγο να δείτε τη διαφορά.Δεν είχα γυαλόχαρτο ή ντουκόχαρτο 2000.Αν είχα θα γινόταν ακόμη πιο γυαλιστερό. Συνταξιούχος και μερακλής; Μακάρι να έχω αντοχή και ορεξη όταν και εάν πάρω ποτέ σύνταξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, dhmak είπε Ναι, δεν βλέπεις κάθε τόσο μπαινο-βγαίνουνε τερατόμορφοι άνθρωποι στο lidl λόγω των σκουπιδιών που τους σερβίρει. Καλή Ανάσταση σε όλους. Οι άνθρωποι πανε στο λιντλ απο ανάγκη, λογω φτηνιας, κλείνοντας τα μάτια του στην κοινη λογική. Το τι θα βγάλει ο καθένας με την υγεία του ενας θεος το ξέρει. Καλή Ανάσταση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Cro-Magnon είπε Οι άνθρωποι πανε στο λιντλ απο ανάγκη, λογω φτηνιας, κλείνοντας τα μάτια του στην κοινη λογική. Το τι θα βγάλει ο καθένας με την υγεία του ενας θεος το ξέρει. Καλή Ανάσταση! Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι να πας στο Σκλαβενίτη να πάρεις Μαράτα,στο Βασιλόπουλο 365 , στο Μάρκετ Ιν economy , στο Γαλαξία ΕΛΟΜΑΣ η στο lidl τα δικά του. Εάν τα προηγούμενα είναι σκουπίδια (εγώ δεν πιστεύω ότι είναι) τότε σκουπίδια είναι και τα προϊόντα του lidl.Απλά στη ζωή μας έρχονται στιγμές που πρέπει να βάλουμε κάποιες προτεραιότητες και ενδεχομένως να αλλάξουμε κάποιες πάγιες συνήθειές μας ,καμιά φορά κάνοντας και εκπτώσεις στην ποιότητα όπως μας την έχουν περάσει στο υποσυνείδητο αυτοί που είναι η δουλειά τους και πληρώνονται να το κάνουν,για τις οποίες συνήθειες πιθανώς να είχαμε κάνει και λάθος επιλογές στο παρελθόν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Είμαι από αυτούς που ψωνίζω από όλους (ενδεχομένως περισσότερο από το lidl) με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον μου και φυσικά την υγεία μου και μου κακοφαίνεται κάποιος να αμφισβητεί τις επιλογές μου.Σέβομαι τις απόψεις σου αλλά θέλω να σέβεσαι και εσύ τις δικές μου έστω και αν πιστεύεις ότι είναι λάθος. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από papoys1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι να πας στο Σκλαβενίτη να πάρεις Μαράτα,στο Βασιλόπουλο 365 , στο Μάρκετ Ιν economy , στο Γαλαξία ΕΛΟΜΑΣ η στο lidl τα δικά του. Εάν τα προηγούμενα είναι σκουπίδια (εγώ δεν πιστεύω ότι είναι) τότε σκουπίδια είναι και τα προϊόντα του lidl.Απλά στη ζωή μας έρχονται στιγμές που πρέπει να βάλουμε κάποιες προτεραιότητες και ενδεχομένως να αλλάξουμε κάποιες πάγιες συνήθειές μας ,καμιά φορά κάνοντας και εκπτώσεις στην ποιότητα όπως μας την έχουν περάσει στο υποσυνείδητο αυτοί που είναι η δουλειά τους και πληρώνονται να το κάνουν,για τις οποίες συνήθειες πιθανώς να είχαμε κάνει και λάθος επιλογές στο παρελθόν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Είμαι από αυτούς που ψωνίζω από όλους (ενδεχομένως περισσότερο από το lidl) με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον μου και φυσικά την υγεία μου και μου κακοφαίνεται κάποιος να αμφισβητεί τις επιλογές μου.Σέβομαι τις απόψεις σου αλλά θέλω να σέβεσαι και εσύ τις δικές μου έστω και αν πιστεύεις ότι είναι λάθος. Είμαι ενάντια στο βιομηχανοποιημένο τρόφιμο και ειδικά σε αυτά που πέφτουν σαν κομήτες στην ανεξέλεγκτη ελληνική αγορά. Αυτο που προσπαθώ να πω είναι οτι τρελές εκπτωσεις στις τιμές είναι πάντα υποπτες για τρελές εκπτώσεις στην ασφάλεια του καταναλωτή. Την επόμενη φορά που θα αγοράσεις ένα τέτοιο τυποποιημενο τρόφιμο σε τιμή που "δεν υπάρχει", δοκίμασε να σηκώσεις το τηλέφωνο και να ψάξεις από περιέργεια ποια ελληνική εποπτική αρχή, αγορανομική υπηρεσία κτλ έχει ελεγξει την καταλληλοτητα του προιοντος αυτού. Το τι κάνεις εσύ είναι φυσικά δικό σου θέμα, αλλά καλό θα ήταν να έχεις όλη την πληροφορηση που χρειάζεσαι για τις σοβαρες αποφάσεις της ζωή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Είμαι ενάντια στο βιομηχανοποιημένο τρόφιμο και ειδικά σε αυτά που πέφτουν σαν κομήτες στην ανεξέλεγκτη ελληνική αγορά. Αυτο που προσπαθώ να πω είναι οτι τρελές εκπτωσεις στις τιμές είναι πάντα υποπτες για τρελές εκπτώσεις στην ασφάλεια του καταναλωτή. Την επόμενη φορά που θα αγοράσεις ένα τέτοιο τυποποιημενο τρόφιμο σε τιμή που "δεν υπάρχει", δοκίμασε να σηκώσεις το τηλέφωνο και να ψάξεις από περιέργεια ποια ελληνική εποπτική αρχή, αγορανομική υπηρεσία κτλ έχει ελεγξει την καταλληλοτητα του προιοντος αυτού. Το τι κάνεις εσύ είναι φυσικά δικό σου θέμα, αλλά καλό θα ήταν να έχεις όλη την πληροφορηση που χρειάζεσαι για τις σοβαρες αποφάσεις της ζωή σου. Καμια φορα, και οχι παντα, βγαζουν προσφορες ειτε σε νεο εισερχομενα προϊοντα στην αγορα, είτε σε προϊοντα που πλησιαζουν στην ληξη τους. Ολα τα προϊοντα βγαιζουν σε προσφορες και κανουν τον κυκλο τους ακομα και σε 50%. Πριν λιγο καιρο ηταν το σκληρο τυρι Ολυμπος, ε και λοιπόν; και για να τελειωνουμε με το τρολαρισμα. Το λιντλ εχει καλυτερες τιμές και στα επωνυμα προϊοντα. Δεν βασιζεται δλδ σε αυτο που λες. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Καμια φορα, και οχι παντα, βγαζουν προσφορες ειτε σε νεο εισερχομενα προϊοντα στην αγορα, είτε σε προϊοντα που πλησιαζουν στην ληξη τους. Ολα τα προϊοντα βγαιζουν σε προσφορες και κανουν τον κυκλο τους ακομα και σε 50%. Πριν λιγο καιρο ηταν το σκληρο τυρι Ολυμπος, ε και λοιπόν; και για να τελειωνουμε με το τρολαρισμα. Το λιντλ εχει καλυτερες τιμές και στα επωνυμα προϊοντα. Δεν βασιζεται δλδ σε αυτο που λες. Το bold δεν ισχύει. Ψάξου καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, blazar είπε Το bold δεν ισχύει. Ψάξου καλύτερα. Παω να ψαχτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Είμαι ενάντια στο βιομηχανοποιημένο τρόφιμο και ειδικά σε αυτά που πέφτουν σαν κομήτες στην ανεξέλεγκτη ελληνική αγορά. Αυτο που προσπαθώ να πω είναι οτι τρελές εκπτωσεις στις τιμές είναι πάντα υποπτες για τρελές εκπτώσεις στην ασφάλεια του καταναλωτή. Την επόμενη φορά που θα αγοράσεις ένα τέτοιο τυποποιημενο τρόφιμο σε τιμή που "δεν υπάρχει", δοκίμασε να σηκώσεις το τηλέφωνο και να ψάξεις από περιέργεια ποια ελληνική εποπτική αρχή, αγορανομική υπηρεσία κτλ έχει ελεγξει την καταλληλοτητα του προιοντος αυτού. Το τι κάνεις εσύ είναι φυσικά δικό σου θέμα, αλλά καλό θα ήταν να έχεις όλη την πληροφορηση που χρειάζεσαι για τις σοβαρες αποφάσεις της ζωή σου. Εγώ θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα αγοράσεις ένα τέτοιο τυποποιημένο τρόφιμο σε τιμή που "δεν υπάρχει", να ανοίξεις ένα βιβλίο μάρκετινγκ, ακόμη και σε αρχάριο επίπεδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, g_alkis είπε Εγώ θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα αγοράσεις ένα τέτοιο τυποποιημένο τρόφιμο σε τιμή που "δεν υπάρχει", να ανοίξεις ένα βιβλίο μάρκετινγκ, ακόμη και σε αρχάριο επίπεδο Αν εννοεις το "σκοτωνω τις τιμές, επειδη αντέχω οικονομικα σαν αλυσιδα, για να γονατισω τον ανταγωνισμό", δεν λες κατι καινουργιο. Μόνο που αυτο το κολπο - να πουλας κατω απο το κοστος- δε μπορει να γινεται εσαει, γιατι η επιχειρηση δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Μπορει να σου ριχνει την τιμη σε δυο-τρια επώνυμα προιοντα ετικετες-κραχτες, περιοδικά, αλλά από καπου αλλου πρεπει να βγαλει κέρδος. Τέλος παντων, νομιζω ότι έγινα σαφής με το τι εννοω και το κλεινω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις