maarinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δευτέρα 5/3: VR Headset για οθόνες 3,5" - 6" 9,99€ Χαρακτηριστικά: Διαστάσεις 140 x 200 x 100mm (Μ x Π x Υ) Βάρος 372g περίμετρος κεφαλής κορδέλας 15–28cm Υποστηριζόμενες συσκευές iPhone 5, 6, 6Plus, 6s, 6s Plus Samsung: Galaxy S7, S7 Edge, S8 Huawei: P8, P10 LG: G4, G5 Sony: Xperia Z3+, Z5 Εγχειρίδιο χρήσης Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από maarinos 1
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δε νομίζω να έχει διαφορά από του jumbo...
rus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2018 στις 12:10 ΜΜ, papoys1 είπε Fanta ηβη Frewwey πορτοκαλάδες όλες τα ίδια σκ........... είναι . Χημικά προιόντα . Μακριά και αλλάργα. Ότι χειρότερο για τα νεφρά. Ακόμη και εγώ ο φαν του lidl δεν πίνω τέτοια ποτά. Καμία frewwey coca (όταν είναι σεπροσφορά βεβαίως - βεβαίως) και αυτή αραιά. Moνο πορτοκαλαδες ασυμπυκνωτου χυμου Λιγες υπαρχουν, και ακριβες. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από rus 2
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, papoys1 είπε Το Dremel (συσκευή λείασνσης) ρεύματος που έχει την Πέμπτη στα 25 ευρώ αξίζει τον κόπο;;; Έχει δύναμη ή μόλις ζοριστεί φρενάρει. Για τα λεφτα του ειναι λουλουδι, εχω και αυτό και ενα αλλο που το λεει συσκευη μοντελισμού και μέχρι ωρας δε με εχει προδωσει σε κατασκευη ή πατεντα που τα χρειαστηκα. 1
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Moνοι πορτοκαλαδες ασυμπυκνωτου χυμου Λιγες υπαρχουν, και ακριβες. Πιο πολύ συμφέρει να πάρεις ν στύψεις πορτοκάλια! Ωραίο είναι κι αυτό που κάνει ο Βασιλόπουλος και δεν θυμάμαι ποιος άλλος που έχει έτοιμα μπουκάλια φρεσκοστυμμένου χυμού! 2
dhmak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και οι χυμοί που είναι 100% φυσικός χυμός και επιπλέον εμπλουτισμένοι με βιταμίνες (9φρούτα, 7βιταμίνες) είναι πολύ καλοί και φθηνοί. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από dhmak
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, dhmak είπε Απόκρυψη περιεχομένων Και οι χυμοί του εμπορίου που είναι 100% φυσικός χυμός και επιπλέον εμπλουτισμένοι με βιταμίνες (9φρούτα, 7βιταμίνες) είναι πολύ καλοί και φθηνοί. Είναι από συμπυκνωμένο χυμό, δεν ξέρω αν και πόσο κακό είναι αυτό όμως.
papoys1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, paylidis είπε Για τα λεφτα του ειναι λουλουδι, εχω και αυτό και ενα αλλο που το λεει συσκευη μοντελισμού και μέχρι ωρας δε με εχει προδωσει σε κατασκευη ή πατεντα που τα χρειαστηκα. Ναι το άλλο το είχε πριν 2-3 βδομάδες (κομμάτια έχει ακόμη-επαναφορτιζόμενο ) το σκεφτόμουν να το πάρω αλλά μετά είδα στο φυλλάδιο ότι βάζει αυτό του ρεύματος με 5 ευρώ παραπάνω οπότε σκέφτηκα να πάρω αυτό για κάποιο χόμπυ μου που μου χρειαζόταν.Και η τιμή του καλή είναι γιατί όπως κοίταξα σκρουτζ ξεκινάνε από 37-38 ευρώ και ανεβαίνουν.
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει άλλο ένα. Με επεκτεινόμενο καλωδιο και βάση εκείνο έχω ως «μοντελισμού» όχι το επαναφορτιζόμενο και είναι και τα δυο πολύ καλά. 1
rus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, zio10 είπε Πιο πολύ συμφέρει να πάρεις ν στύψεις πορτοκάλια! Eννοειται, αλλα ποιος καθεται να κανει αυτή τη δουλεια. Εξαλλου του εμποριου είναι παστεριωμενοι, αρα εχει χαθει μερος των βιταμινών. 15 ώρες πριν, zio10 είπε Ωραίο είναι κι αυτό που κάνει ο Βασιλόπουλος και δεν θυμάμαι ποιος άλλος που έχει έτοιμα μπουκάλια φρεσκοστυμμένου χυμού! Λες αυτά τα μπουκαλακια που εχουν στο παγο, πορτοκαλι ή ροδι. Προσωπικα δε τα εμπιστευομαι, δε ξερω αν εχουν καθαρα χερια αυτοι που τα εμφιαλωνουν 12 ώρες πριν, zio10 είπε Είναι από συμπυκνωμένο χυμό, δεν ξέρω αν και πόσο κακό είναι αυτό όμως. Ναι, είναι παγοκολωνες που εισάγονται από το εξωτερικο, μικρο ποσοστο χυμου, ελαχιστες βιταμινες, πολλα συντηρηριτικα(αναφέρονται στην ετικετα). Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από rus 2
jeanthira7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μάγκες tape για τραυματισμούς με τι συχνότητα φέρνει? Εχω ακούσει καλά λόγια...
paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 ΜΟΝΟ μια φορά εχω δει τον τελευταίο χρόνο οποτε χονδρικα ισως 1-2 φορες το χρόνο
orck Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 φορές τον χρόνο νομίζω. Αν και δεν είναι απόλυτα σίγουρος. Πάντως όλοι όσοι λένε ότι είναι καλές το λένε επειδή είναι φτηνότερες απο τα φαρμακεία ή αθλητικά μαγαζιά. Εάν είχαμε decathlon στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι θα το σκεφτόσουν καν να περιμένεις.
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 1/3/2018 στις 6:19 ΠΜ, rus είπε Eννοειται, αλλα ποιος καθεται να κανει αυτή τη δουλεια. Εξαλλου του εμποριου είναι παστεριωμενοι, αρα εχει χαθει μερος των βιταμινών. Λες αυτά τα μπουκαλακια που εχουν στο παγο, πορτοκαλι ή ροδι. Προσωπικα δε τα εμπιστευομαι, δε ξερω αν εχουν καθαρα χερια αυτοι που τα εμφιαλωνουν Ναι, είναι παγοκολωνες που εισάγονται από το εξωτερικο, μικρο ποσοστο χυμου, ελαχιστες βιταμινες, πολλα συντηρηριτικα(αναφέρονται στην ετικετα). Έχω προσέξει ότι αυτοί που είναι από συμπυκνωμένο χυμό δεν γράφουν άλλα συστατικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις