mr.Vox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι εντάξει είναι από πλευρά λήψης στα FM τουλάχιστον. Λέω και πάλι για αυτό που είχα πάρει εγώ πριν κάτι χρόνια γιατί μπορεί να μην είναι το ίδιο.. Πάντως όσα έχουν πάνω ρολόγια και διάφορα τρώνε και στο standby μπαταρίες και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από mr.Vox
thant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει ακριβώς το ίδιο πριν ένα χρόνο. Όταν το πήρα είπα ότι για τα λεφτά του είναι μια χαρά, αλλά αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα... Με μικρή χρήση μου έσωνε την μπαταρία πολύ γρήγορα και όταν άλλαζα μπαταρίες έχανε όλες τις ρυθμίσεις, ρολόι, μνήμες ραδιοφώνου. Για να μην έχω τα παραπάνω προβλήματα αγόρασα έναν μετασχηματιστή που να ταιριάζει στο ράδιο. Δυστυχώς όταν το δούλευα στην πρίζα έκανε παράσιτα σε κάποιους σταθμούς που άκουγα. Με λίγα λόγια έχασα χρόνο και χρήμα. Βρήκα την υγειά μου μόνο όταν έδωσα 30€ και πήρα ένα ραδιόφωνο με ενσωματωμένη πρίζα. Αν θες ξυπνητήρι μπορείς να χρησιμοποιείς ένα παλιό κινητό ή να αγοράσεις ένα φθηνό με 15€. Αυτό έχω κάνει εγώ. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από thant 2
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλά ξυπνητήρια βρίσκεις και φτηνότερα από 15€. Πήρε κανείς αυτή τη συσκευή για καθάρισμα πλάκας που είχε ή την είδε σε κανένα μαγαζί τι σόι είναι; Δεν πήγα να τη δω αλλά έτσι από περιέργεια.
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Καλά ξυπνητήρια βρίσκεις και φτηνότερα από 15€. Πήρε κανείς αυτή τη συσκευή για καθάρισμα πλάκας που είχε ή την είδε σε κανένα μαγαζί τι σόι είναι; Δεν πήγα να τη δω αλλά έτσι από περιέργεια. τυπε την ηλ οδοντοβουρτσα λες;
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, άκουσε φίλε εμιγκρέ είπε τυπε την ηλ οδοντοβουρτσα λες; Όχι, σετ καθαρισμού δοντιών το λέει. Εδώ στη σελίδα 18: https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.138810995.1936222467.1518263526-1270767203.1506673740#/41cd38b2-0585-11e8-b1f4-005056ab0fb6/locale/el-GR/view/flyer/page/18
mantzaflaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, άκουσε φίλε εμιγκρέ είπε τυπε την ηλ οδοντοβουρτσα λες; [OFFTOPIC]Τύπε (η αλλιώς νο8) :ρ ...σα να μην πολυκολλάει η υπογραφή σου "Δυστυχώς παραγνωριστήκαμε" με τους στίχους του τραγουδιού![/OFFTOPIC]
mr.Vox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, thant είπε Έχω πάρει ακριβώς το ίδιο πριν ένα χρόνο. Όταν το πήρα είπα ότι για τα λεφτά του είναι μια χαρά, αλλά αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα... Με μικρή χρήση μου έσωνε την μπαταρία πολύ γρήγορα και όταν άλλαζα μπαταρίες έχανε όλες τις ρυθμίσεις, ρολόι, μνήμες ραδιοφώνου. Για να μην έχω τα παραπάνω προβλήματα αγόρασα έναν μετασχηματιστή που να ταιριάζει στο ράδιο. Δυστυχώς όταν το δούλευα στην πρίζα έκανε παράσιτα σε κάποιους σταθμούς που άκουγα. Με λίγα λόγια έχασα χρόνο και χρήμα. Βρήκα την υγειά μου μόνο όταν έδωσα 30€ και πήρα ένα ραδιόφωνο με ενσωματωμένη πρίζα. Αν θες ξυπνητήρι μπορείς να χρησιμοποιείς ένα παλιό κινητό ή να αγοράσεις ένα φθηνό με 15€. Αυτό έχω κάνει εγώ. Στα 30 ευρώ τι πήρες; Panasonic ή Κινέζικη μάρκα Khibo που βγαίνουν και σε κλώνους;
mantzaflaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 ...Mα και τα φτηνά Panasonic Κινεζιές δεν είναι τώρα;
mr.Vox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Βεβαίως και τα φθηνά και τα ακριβά Κινέζικα είναι ή έστω από χώρες της Ασίας.. Απλά έχουν κάποιες προδιαγραφές. Πχ όταν αλλάξεις τις μπαταρίες δεν θα χάσουν τις μνήμες αμέσως. Επίσης πολλά επώνυμα φτιάχνονται και στο εργοστάσιο της Kibho. Θέλω να πω ότι σε κάποιες γραμμές παραγωγής τα ίδια Κινέζικα εργοστάσια παράγουν τα επώνυμα με άλλες προδιαγραφές ενώ πάρα δίπλα τα φτηνιάρικα στα γρήγορα. Το ίδιο εργοστάσιο μπορεί να φτιάχνει και panasonic αλλά και khibo. Και στην Τουρκία γίνεται αυτό η Vestel βγάζει ότι θες. 1
mantzaflaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ναι γνωρίζω και για την Vestel αλλα και πάλι διατηρώ επιφυλάξεις... Το να χάνει πάντως τις ρυθμίσεις (με την άμεση αλλαγή των μπαταριών) το συγκεκριμένο το κατατάσσει αυτόματα στα σκουπίδια δυστυχώς! :/
mr.Vox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό εξυπακούεται. Είναι ο Κινέζικος τρόπος σκέψης. Οι πολλές λειτουργίες δημιουργούν πρόβλημα.
mantzaflaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Αυτό εξυπακούεται. Είναι ο Κινέζικος τρόπος σκέψης. Οι πολλές λειτουργίες δημιουργούν πρόβλημα. Spoiler Ναι σωστα... αλλα απο την αλλη Είχα για πχ αγοράσει ναυαρχίδα τηλ της αλκατέλ (ναι της αλκατέλ)! οταν αυτη προσπάθησε σε κάποια φάση να ανακάμψει (δεν θυμάμαι τωρα μοντέλο αλλα είχε βγει ταυτόχρονα με το πολύ καλο Sony Ericsson Xperia Neo V) και που το κοντράριζε τοτε στα σημεία ...Ε που λες με το που το αγόρασα το άλλαξα καπάκι τρεις φορές (στο πλαίσιο) με εντελώς διαφορετικό πρόβλημα κάθε φορά Θέλω να πω πως και αυτό διαφορετικά θα έπρεπε να το αντιμετωπίζουν αλλα τελικά ούτε καν θα πέρναγε απο τελικό ελεγχο πριν το πασάρουν στην αγορά Αρα πόσο μάλλον η βεστελ και η καθε καρακινεζέστελ
thant Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mr.Vox είπε Στα 30 ευρώ τι πήρες; Panasonic ή Κινέζικη μάρκα Khibo που βγαίνουν και σε κλώνους; Πήρα αυτό... https://www.skroutz.gr/s/6320005/Muse-M-088-R-2-band-PLL-portable-radio.html Δεν την ήξερα τη μάρκα του πριν το αγοράσω αλλά είχε πάνω όλα όσα ήθελα. Edit: Ξέχασα να πω ότι και αυτό αν βγάλεις τις μπαταρίες χάνει τις μνήμες. Βέβαια αυτό εμένα δεν με πειράζει γιατί το δουλεύω μόνιμα στην πρίζα και συγχρόνως του έχω και μπαταρίες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από thant
mr.Vox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίος. Αφού έχει αυτά που θες και σε καλύπτει κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν είναι σκέτο ραδιόφωνο.
thant Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Το ότι έχει και δύο λειτουργίες παραπάνω όπως usb δεν λέει κάτι... ραδιόφωνο είναι και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις