rus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, orck είπε Νερο απο την στανη που ποτιζε ο βοσκος τα προβατα πιναμε. 1 2
opcorsa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 παιδια αραξτε ηπια και φαντα μετα δεν υπαρχει προβλημα μικροβιων 1 1
orck Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, opcorsa είπε παιδια αραξτε ηπια και φαντα μετα δεν υπαρχει προβλημα μικροβιων Έπος, σύμπραξη insomnia με bou, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Καμία προσφορά γνωριμίας οι επαγγελματίες; Σε άσκηση ανταρτοπόλεμο δεν έχεις τίποτα. Ότι βρεις από εκεί γύρω μόνο. Εάν βρίσκεις μια δεξαμενή που κολυμπούν τα κουνούπια της περιοχής και ποτίζουν τα ζώα τότε αυτο πίνεις. Με χαπάκι χαλαζολης. Κρίμα να πάει το φυστικοβουτηρο χαμένο.
opcorsa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, orck είπε Έπος, σύμπραξη insomnia με bou, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Καμία προσφορά γνωριμίας οι επαγγελματίες; Σε άσκηση ανταρτοπόλεμο δεν έχεις τίποτα. Ότι βρεις από εκεί γύρω μόνο. Εάν βρίσκεις μια δεξαμενή που κολυμπούν τα κουνούπια της περιοχής και ποτίζουν τα ζώα τότε αυτο πίνεις. Με χαπάκι χαλαζολης. Κρίμα να πάει το φυστικοβουτηρο χαμένο. το εχουμε πελωρια αναγκη μυστη μου
rus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, opcorsa είπε παιδια αραξτε ηπια και φαντα μετα δεν υπαρχει προβλημα μικροβιων με ή χωρις ανθρακικο η φαντα?
MikeJ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Έφαγες φόλα τύπε με το ταχίνι Κανάς Λιλας θα το έκανε....
opcorsa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, rus είπε με ή χωρις ανθρακικο η φαντα? όπως έχει ειπωθεί απο μεγιστους μυστες, η φαντα πρεπει απαραιτητως να συνοδευεται μετα ανθρακικου
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, MikeJ είπε Έφαγες φόλα τύπε με το ταχίνι Κανάς Λιλας θα το έκανε.... άσχετο τώρα επειδή εσείς λέτε τα δικά σας, έχει φέρει ποτέ βερνίκια ξύλου το λιντλ και πινέλα; έχω εδώ και πολύ καιρό άβαφτο ένα κομοδίνο 1
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Πινέλα σα να θυμάμαι να έχει φέρει, μαζί με διάφορα σύνεργα για βάψιμο. Για βερνίκι δεν θυμάμαι. Για την οδοντόβουρτσα φέρνει συνέχεια ανταλλακτικά; Τιμή; Σκέφτομαι μήπως αλλάξω μια oral b που έχω. Επίσης αυτό το εργαλείο που έχει για αφαίρεση της πλάκας τι να λέει; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, zio10 είπε Επίσης αυτό το εργαλείο που έχει για αφαίρεση της πλάκας τι να λέει; Δεν το είχες ψωνίσει πριν λίγο καιρό αυτό;
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Πινέλα σα να θυμάμαι να έχει φέρει, μαζί με διάφορα σύνεργα για βάψιμο. Για βερνίκι δεν θυμάμαι. Για την οδοντόβουρτσα φέρνει συνέχεια ανταλλακτικά; Τιμή; Σκέφτομαι μήπως αλλάξω μια oral b που έχω. Επίσης αυτό το εργαλείο που έχει για αφαίρεση της πλάκας τι να λέει; αν λες για την ηλεκτρικη τρελε μου, κυκλοφορανε πολλα ανταλλακτικα συμβατα με διαφορα μοντελα, φανταζομαι για κανουν και για αυτην 1
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δεν το είχες ψωνίσει πριν λίγο καιρό αυτό; Όχι δεν είναι το ίδιο, εκείνο ήταν flosser με νερό. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Πάνω που έψαχνα για τοστιέρα και θερμό, είδα ότι βάζει από βδομάδα τα παρακάτω, https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=8005 https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=8067 τα έχει κανένας; Αξίζουν τίποτα; Ευχαριστώ
mr.Vox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2018 στις 1:32 ΠΜ, Dynamics είπε ολα τα καλαπαιδια του μπου εδω τυπε? Ετσι καταλαβα και εγω το ειχε τεραστια αναγκη ο τυπος Άσχετο αλλά τους ματιάσατε. Έχουμε κάνα link τι παίζει στο "μαγαζί"; Μάλλον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από mr.Vox
Dynamics Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Άσχετο αλλά τους ματιάσατε. Έχουμε κάνα link τι παίζει στο "μαγαζί"; Μάλλον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. τυπε μπου ντοκ κομ! ξεροχυνω με ντου απο τα μελη του μπου...μακαρι να εσκαγε ο λιλας και τεντυς! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις