nickmanak Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 ΦΥΛΛΑΔΙΟ 15-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ https://media.lidl-flyer.com/1b715e3a-f472-11e7-8b51-005056ab0fb6/ΑΠΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ-1501-Εβδομαδιαίες-Προσφορές-Lidl.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 μας την εκανε φετος το λιντλ, περιμενα τα γαντακια της μηχανης που ειναι πολυ τιμια για 20 ευρω αλλα τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ελπίζω απλά να ήταν μία απλή αστοχία του εξονυχιστικού έλεγχου του σούπερ μάρκετ και τπτ περισσότερο: http://www.dimokratianews.gr/content/81892/anakaleitai-epikindyni-spatoyla-apo-ta-lidl Και για να μην έχουμε γκρίνιες για το ποιος το γράφει, που το γράφει, γιατί το γράφει κλπ: http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=1761 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Οι λαμπες h7 που εχει την αλλη εβδομαδα ειναι καλες? Ειναι εντος πιο δυνατες απο τις απλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μ'αρεσει που εχουν βαλει το πιστολι μετρησης θερμοτητας με υπερυθρες για να μετραει την απωλεια στα κουφωματα. Για καμια λαμπα με βλεπω.Γενικοτερα εχω δει οτι ο ελληνας συνεχιζει να αγοραζει μη απαραιτητα πραματα επειδη τα βρισκει σε καλες τιμες εκει μεσα. Και μετα παραμιλαει στα ταμεια για τις σακουλες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ο μετρητης θερμοκρασιας με υπερυθρες δεν πολυαξιζει. Το αγορασα περυσι και το επεστρεψα την ιδια μερα πισω, μετα απο πολλες δοκιμες που εκανα. Μετρουσε λαθος θερμοκρασιες και πολυ συχνα εδειχνε οτι ναναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ποσες μερες εχεις ο πελατης να επιστρεψει πισω ενα προιον και να του δωσουν λεφτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Ποσες μερες εχεις ο πελατης να επιστρεψει πισω ενα προιον και να του δωσουν λεφτα; Μέσα σε 3 μήνες από την ημερομηνία αγορας μπορεί να γίνει η επιστροφή κανονικά. Νομίζω το αναφέρει κ η απόδειξη κάπου με μικρά γράμματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Σαν τετοια μερα Κυριακη περυσι ειχε -17% για να γιορτασει το 2017. Φετος δεν εχει -18; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, user27 είπε Σαν τετοια μερα Κυριακη περυσι ειχε -17% για να γιορτασει το 2017. Φετος δεν εχει -18; Δε βγαινουν στα λεφτα για τοση εκπτωση. Με λυπη μου ειδα σημερα κατι κυρατσες να κουβαλανε με τα χερια τα ψωνια, αντι να παρουν μια σακουλα,για να τα πανε στο αμαξι. Ολα ειδη πρωτης αναγκης σιγουρα. To αστειο ειναι οτι το λιντλ ειχε παντα αυτη την πολιτικη,αλλα τωρα που ειναι mainstream μαλλον τις ετσουξε τις φοραδες. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από webparts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Στις 11/1/2018 στις 7:38 ΜΜ, Liverpool89 είπε Ποσες μερες εχεις ο πελατης να επιστρεψει πισω ενα προιον και να του δωσουν λεφτα; Πριν 5-6 μέρες στα ταμεία κάποιος έκανε φασαρία γιατί δεν του επέστρεφαν τα χρήματα για ένα κάλυμα που είχε χύμα σε μία μπλέ σακούλα χωρίς τη συσκευασία του και ΧΩΡΙΣ την απόδειξη αγοράς ισχυριζόμενος ότι το έχει αγοράσει από αυτούς και θέλει να το επιστρέψει. Και φορούσε και κουστούμι με γραβάτα. Edit Οι περισσότεροι αγοράζουν κάλυμα το ανοίγουν δεν μπορούν να το τοποθετήσουν γιατί δεν πιάνουν τα χέρια τους και μετά το πάνε για επιστροφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2018 στις 5:24 ΜΜ, webparts είπε Μ'αρεσει που εχουν βαλει το πιστολι μετρησης θερμοτητας με υπερυθρες για να μετραει την απωλεια στα κουφωματα. Για καμια λαμπα με βλεπω.Γενικοτερα εχω δει οτι ο ελληνας συνεχιζει να αγοραζει μη απαραιτητα πραματα επειδη τα βρισκει σε καλες τιμες εκει μεσα. Και μετα παραμιλαει στα ταμεια για τις σακουλες.. Μέτρηση θερμότητας επιφανειακής θερμοκρασίας κάνει. Από δοκιμές που έχω κάνει με ένα παρόμοιο που πήρα από αλλού 10 ευρώ παραπάνω , για μέτρηση θερμοκρασίας στο μέτωπο σε εγγονάκι μου που δεν δέχεται θερμόμετρο είδα ότι δεν έχει απόκλιση με το κοινό θερμόμετρο και είναι πολύ βολικό. Τις δοκιμές βέβαια τις έκανα σε μένα και πλέον το χρησιμοποιούμε όλοι.Είναι πολύ βολικό και βλέπει στιγμιαία τη θερμοκρασία που θέλεις στο σώμα σε υγρό ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Νομίζω και το συγκεκριμένο είναι για όλες τις μετρήσεις αλλά γιατί έβαλαν μόνο για απώλειες από κουφώματα δεν ξέρω.Πιθανώς ήθελαν να πουν ότι βλέπεις και εκεί που υπάρχει χαμηλή θερμοκρασία άρα απώλεια θερμοκρασίας για να λάβεις μέτρα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Νομίζω και το συγκεκριμένο είναι για όλες τις μετρήσεις αλλά γιατί έβαλαν μόνο για απώλειες από κουφώματα δεν ξέρω.Πιθανώς ήθελαν να πουν ότι βλέπεις και εκεί που υπάρχει χαμηλή θερμοκρασία άρα απώλεια θερμοκρασίας για να λάβεις μέτρα. Γνωριζω τι κανει,ειμαι ηλεκτρονικος Ακριβως επειδη κανει για τα παντα μου φαινεται αστειο που αναφερουν μονο οτι ειναι για απωλεια στα κουφωματα. Φανταζομαι μετα θα βγαλουν αλλο χρωμα που μετραει τον πυρετο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, webparts είπε Με λυπη μου ειδα σημερα κατι κυρατσες να κουβαλανε με τα χερια τα ψωνια, αντι να παρουν μια σακουλα,για να τα πανε στο αμαξι. Ολα ειδη πρωτης αναγκης σιγουρα. To αστειο ειναι οτι το λιντλ ειχε παντα αυτη την πολιτικη,αλλα τωρα που ειναι mainstream μαλλον τις ετσουξε τις φοραδες. Μην είσαι απόλυτος. Είναι διαφορετικό να αγοράζεις π.χ. 10 ευρώ σε ψώνια πρώτης ανάγκης και να δίνεις π.χ. 0,08 ευρώ για δύο σακούλες και διαφορετικό να αγοράζεις 10 ευρώ σε ψώνια και 0,16 ευρώ για τον ίδιο αριθμών σε σακούλες. Υπάρχει κατακόρυφη αύξηση, η οποία "φαίνεται". Και προφανώς το παράδειγμα ήταν τυχαίο, αλλά σκέψου τι συμβαίνει όταν μιλάμε για μεγάλα ποσά, σε αγορές με προϊόντα που πιθανώς έχουν όγκο ή βάρος και πρέπει να αγοραστεί σακούλα (αλλιώς δεν μεταφέρονται εύκολα). Ίσως και μεγαλύτερη/ακριβότερη. Μπορεί εμένα κι εσένα να μας φαίνεται βλακεία, όμως όποιος πάει στο Lidl έχει σαν πρώτο στόχο την οικονομία και πέντε σακούλες των 40 λεπτών (στην φτηνή περίπτωση) αντιστοιχούν πλέον σε π.χ. έναν χυμό τομάτας ή κάτι εξίσου χρήσιμο για μία οικογένεια. Ακόμα και μία σοκοφρέτα για ένα παιδί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, jonkyr είπε Μην είσαι απόλυτος. Είναι διαφορετικό να αγοράζεις π.χ. 10 ευρώ σε ψώνια πρώτης ανάγκης και να δίνεις π.χ. 0,08 ευρώ για δύο σακούλες και διαφορετικό να αγοράζεις 10 ευρώ σε ψώνια και 0,16 ευρώ για τον ίδιο αριθμών σε σακούλες. Υπάρχει κατακόρυφη αύξηση, η οποία "φαίνεται". Και προφανώς το παράδειγμα ήταν τυχαίο, αλλά σκέψου τι συμβαίνει όταν μιλάμε για μεγάλα ποσά, σε αγορές με προϊόντα που πιθανώς έχουν όγκο ή βάρος και πρέπει να αγοραστεί σακούλα (αλλιώς δεν μεταφέρονται εύκολα). Ίσως και μεγαλύτερη/ακριβότερη. Μπορεί εμένα κι εσένα να μας φαίνεται βλακεία, όμως όποιος πάει στο Lidl έχει σαν πρώτο στόχο την οικονομία και πέντε σακούλες των 40 λεπτών (στην φτηνή περίπτωση) αντιστοιχούν πλέον σε π.χ. έναν χυμό τομάτας ή κάτι εξίσου χρήσιμο για μία οικογένεια. Ακόμα και μία σοκοφρέτα για ένα παιδί... ΣΙγουρα ειναι αξιοσεβαστο ποσο οταν παρεις 5 σακουλες,αλλα ειναι αστειο ενας λαος που εχει μαθει να ζει υπερκαταναλωνοντας να κανει τοση φασαρια για 0,04 λεπτα. Να το κανουν για ιδεολογικους λογους καθως αυτο ειναι αλλος ενας φορος νταβαντζιλιδικος να πω οκ,αλλα οχι επειδη δε βγαινουν για να παρουν 3 σακουλες. Εδω μιλαμε για τον ελληνα,που εχει μαθει να παιρνει καθε μερα φρεσκο ψωμι επειδη δε μπορει να φαει το χθεσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις