alexiko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Αγόρασα μια ζυγαρια της κακιάς ωρας απ τα lidl Η πληρωμη εγινε με χρεωστική καρτα εθνικής τράπεζας Θα την παω πισω. Η επιστροφή των χρηματων πως θα γινει; Η μάνα μου έχει κάνει αρκετές επιστροφές και κάθε φορά της δίνουν πίσω μετρητά το ποσό.
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ξερει κανεις πόσο χρεωνει τωρα τις μεγαλες σακουλες το lidl? Aκουσα οτι στις μικρες πηγε από 4 σε 8 λεπτα. Εγω όταν πηγαινω παιρνω συνηθως 2 μεγαλες, οποτε αν τωρα πηγαν στο μισο ευρω μαλλον θα πρεπει να βρω μια μεγαλη πανινη σακουλα να παιρνω μαζι μου.
zebras84 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μου είχε τύχει πριν ένα χρόνο παρόμοιο περιστατικό και μου τα είχαν δώσει στο χέρι.
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, rus είπε Ξερει κανεις πόσο χρεωνει τωρα τις μεγαλες σακουλες το lidl? Aκουσα οτι στις μικρες πηγε από 4 σε 8 λεπτα. Εγω όταν πηγαινω παιρνω συνηθως 2 μεγαλες, οποτε αν τωρα πηγαν στο μισο ευρω μαλλον θα πρεπει να βρω μια μεγαλη πανινη σακουλα να παιρνω μαζι μου. δεν γνωριζω το κοστος τους, αλλα θα εχουν παει απλα +4 λεπτα. Δεν διπλασιαζεται η τιμη τους
orck Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω πίστωση στην κάρτα. Είχα ρωτήσει και σε πιστωτικές δίνουν τα χρήματα. Δεν ξέρω γιατί.
vamour Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Να ρωτησω ... αγορασα τις φορμες που εχει αυτην την εβδομαδα αλλα δεν μου κανει τελικα ... μπορω να την επιστρέψω χωρις την συσκευασία ?? Τα εσκισα και τα πεταξα και μετα τα δοκιμασα..
ptroupis2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, πραγματι τις σακούλες τις χρεώνει 8 λεπτα αλλά ειναι επαναχρησιμοποιούμενες κ καλύτερης ποιότητας απο τις παλιές.
xirosiman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, orck είπε Νομίζω πίστωση στην κάρτα. Είχα ρωτήσει και σε πιστωτικές δίνουν τα χρήματα. Δεν ξέρω γιατί. Κανονικά αν εχεις κανει την αγορα σου με καρτα η επιστροφη πρεπει να γινει εκει στην καρτα. Απλα επειδη πολλοι πανε για επιστροφες χωρις να εχουν τις καρτες τους μαζι ή απλα θελουν τα χρηματα σε μετρητα οι περισσοτεροι ταμιες δινουν μετρητα πισω. Βεβαια μπορεις καλλιστα να ζητησεις εσυ το πως να γινει η επιστροφη. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από xirosiman
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, overpower είπε δεν γνωριζω το κοστος τους, αλλα θα εχουν παει απλα +4 λεπτα. Δεν διπλασιαζεται η τιμη τους 4 λεπτα ορισε το κρατος σε κάθε μεγεθος σακουλας? Ο ΑΒ τις μεγαλες σακουλες τις εβαλε στα 10 λεπτα!
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, rus είπε 4 λεπτα ορισε το κρατος σε κάθε μεγεθος σακουλας? Ο ΑΒ τις μεγαλες σακουλες τις εβαλε στα 10 λεπτα! Τις πλαστικες σακουλες που ηταν μιας χρησεως. Οι 10 λεπτων και 60 του ΑΒ ειναι πολλαπων. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από overpower
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, overpower είπε Τις πλαστικες σακουλες που ηταν μιας χρησεως. Οι 10 λεπτων κλαι 60 του ΑΒ ειναι πολλαπων. τι 60?
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, overpower είπε λεπτων Μιλαμε για σακουλες μιας χρησεως, οχι τις ειδικες ακριβες σακουλες που κανουν 60 λεπτα ή και παραπανω. Αν είναι να παρω ειδικη σακουλα τοτε τη φερνω κι απ το σπιτι μου. Αν καποιος γνωριζει ποσο πηγε τις μεγαλες σακουλες του το lidl(από τα 0,12€) μας λέει.
notist Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά επικρατεί μπάχαλο ως συνήθως.Χρεώνει ότι θέλει ο καθένας.Στο jumbo η ποιό μικρή χειρός που ειναι μικρότερη των μάρκετ τη χρεώνει 6 λεπτά γιατί λένε ότι είναι ποιό χοντρή. Το ποιό τίμιο σε αυτά που έχω πάει εγώ είναι το μάρκετ ίν.4 λεπτά τη σακούλα όπως είπε το κράτος,και πολύ χοντρή.Όχι όπως ήταν ακτινογραφία οι δωρεάν πριν.Μπράβο τους.
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Αυτο σου λεω, πριν ο ΑΒ δεν ειχε τις σακουλες των 10 και των 60 λεπτων. Ειχε τις κλασσικες και κατι αλλες πολυ μεγαλες που τις εδιναν για χαρτια υγειας κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις