Liverpool89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πηγα πηρα την ζακετα, μια και μοναδικη στο νουμερο μου αλλη ουτε για δειγμα, ηταν αυτο που εψαχναν.
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ανακοίνωση από τα lidl Μπράβο τους, εκμεταλλεύονται και την αρνητική διαφήμιση, προσπαθώντας να τη μετατρέψουν σε κάτι θετικό, έξυπνη ενέργεια! Δυστυχώς ή ευτυχώς όπως θέλει ο καθένας το παίρνει είναι πρωτοπόρο σε πολλά και αυτό του δίνει πόντους. Είχα πάει χτες στο μεγάλο Ελληνικό σούπερ μάρκετ για κάποια ψώνια και με έκπληξη είδα για πρώτη φορά τη ζάχαρη 9+1 δώρο κάτι που κάνει το lidl πολύ συχνά. Καλή η ενέργεια αλλά μου έμεινε ο μάλλον αρνητικός σχολιασμός των πελατών "κοιτάχτε κάνει ότι κάνει το lidl",πράγμα το οποίο σκέφτηκα και εγώ μόλις είδα την προσφορά και όχι ότι δίνει πιο φτηνά τη ζάχαρη Είναι άσχημο να μιμείσαι τον άλλο. Δώσε προσφορά από 77 λεπτά 67 ή έστω 69 στο κιλό.Έτσι θα σχολιαστείς θετικά από τον κόσμο,ο οποίος θα πεις εδώ μπορώ να πάρω και 1 και 2 ή 3 κιλά σε πιο καλή τιμή και όχι υποχρεωτικά 10άδα να μου έρθει πιο φτηνά.
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Lol, 9+1 η ζάχαρη και το λέμε προσφορά; 2
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Στη ζάχαρη ναι γιατί όλοι έχουν κλειδωμένη τιμή στα 77 λεπτά.οπότε και 7-8 λεπτά πιο κάτω φαίνεται. Άλλα προιόντα είναι πολλών τιμών και ταχυτήτων. 1
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Και τι διάολο τα κάνει ένα φυσιολογικό νοικοκυριό 10 κιλά ζάχαρη; Αν είναι όλος αυτός ο ντόρος να γίνεται για 77 λεπτά το εξάμηνο ή το χρόνο, γελάει η κοινωνία όλη. Και αν τα νοικοκυριά καταναλώνουν πολύ περισσότερη από αυτό που νομίζω, κλάφτα Χαράλαμπε. Εξαιρούνται οι επιχειρήσεις. 5
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ένας καφές που έχει ένα κιλό σε κόκκους στα 12 ευρώ τον έχει δοκιμάσει κανείς ; Είναι για εσπρέσο ; 1
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Όταν υπάρχει οικογένεια 4-5 ατόμων και είναι και γλυκατζήδες τα 10 κιλά είναι υπόθεση το πολύ 2 μηνών,π.χ. δύο κιλά φρούτα να κάνεις μαρμελάδα πάνε 2 κιλά ζάχαρη.Ειδικά τις γιορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα με κουλούρια μπακλαβάδες μελομακάρονα κουραμπιέδες άσε.Εγώ δύο 10κιλα πήρα γιατί έχω και την κόρη με τα κέικ που φτιάχνει συνεχώς και μοιράζει σε συναδέλφους δασκάλους φίλους κ.λ.π. Είναι ανάρπαστα τα κέικ της. Ένας καφές που έχει ένα κιλό σε κόκκους στα 12 ευρώ τον έχει δοκιμάσει κανείς ; Είναι για εσπρέσο ; Τον είδα δεν είναι εσπρέσο.Μάλλον Ελληνικός αλλά 12 ευρώ ακριβός είναι. 2
azografos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ένας καφές που έχει ένα κιλό σε κόκκους στα 12 ευρώ τον έχει δοκιμάσει κανείς ; Είναι για εσπρέσο ; Τον είδα δεν είναι εσπρέσο.Μάλλον Ελληνικός αλλά 12 ευρώ ακριβός είναι. Είναι Espresso, είναι σε κόκκους, τον παίρνω κάθε φορά που τον βγάζει (όχι πολύ συχνά δυστυχώς) και είναι αρκετά καλός καφές, ειδικά δε για 11,99/κιλό είναι εξαιρετικός. Οι espresso ξεκινάνε από τα 20+/κιλό ... Επίσης, αν έχετε μύλο (για καφέ) μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε φρεσκοαλεσμένο ΚΑΙ για καφέ φίλτρου ... 1
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εντωμεταξύ μέχρι πέρσι αντί για 11,99 έπαιζε στα 6,99 το 1kg είδα κάπου online ; τόσο μεγάλη αύξηση στη τιμή Αν και οφ τόπικ η διαφορά στο αν ο κόκκος καφέ όταν αλεστεί είναι για εσπρέσο, φίλτρου , ελληνικό που βρίσκεται ; Στο είδος κόκκου καφέ ή στο βαθμό του αλέσματος ; Είναι Espresso, είναι σε κόκκους, τον παίρνω κάθε φορά που τον βγάζει (όχι πολύ συχνά δυστυχώς) και είναι αρκετά καλός καφές, ειδικά δε για 11,99/κιλό είναι εξαιρετικός. Οι espresso ξεκινάνε από τα 20+/κιλό ... Επίσης, αν έχετε μύλο (για καφέ) μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε φρεσκοαλεσμένο ΚΑΙ για καφέ φίλτρου ...
azografos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εντωμεταξύ μέχρι πέρσι αντί για 11,99 έπαιζε στα 6,99 το 1kg είδα κάπου online ; τόσο μεγάλη αύξηση στη τιμή Αν και οφ τόπικ η διαφορά στο αν ο κόκκος καφέ όταν αλεστεί είναι για εσπρέσο, φίλτρου , ελληνικό που βρίσκεται ; Στο είδος κόκκου καφέ ή στο βαθμό του αλέσματος ; Δε νομίζω ότι έπαιζε ποτέ σε αυτή την τιμή ... 1Kg Espresso στα 6,99 ... Όσο αφορά την δεύτερη ερώτηση σου, κανονικά αλλάζουν πολλά πράγματα, αλλά εν ολίγοις το κόψιμο (στο μύλο) τον κάνει φίλτρου ή espresso ...
gregdel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ο καφές το κιλό σε σχέση με πέρσι πήρε μόνο από τον ειδικό φόρο 2€ + ΦΠΑ ο ανεπεξεργαστος: 2,50 περιπου 3€ + ΦΠΑ ο κοκκος: 3,75 περιπου 4€ + ΦΠΑ ο νεσκαφε κλπ: 5 περιπου ... και δεν είμαι σίγουρος πότε πήγε ο ΦΠΑ στον καφέ από 13-->23% και μετά 24%. http://www.bankwars.gr/Ειδικός-Φόρος-Κατανάλωσης-στον-καφέ-α/ Έπαιρνα τον καφέ του makro (Rioba και μετέπειτα Riba) περίπου 6-7 ευρώ σε προσφορά και τώρα σε προσφορά έχει 12-13 ευρώ περίπου EDIT: Ο ΦΠΑ άλλαξε το 2015 (13-->23%) και το 2016 (23-->24%)
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ αυτό είχα βρει https://www.killdeal.gr/detailsPage.aspx?id=137859 Οπότε μάλλον με βάση όσα λέει ο gregdel ισχύει.
notist Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Επιβεβαιώνω και εγώ τον gregdel.Πέρσι riba κόκκος το κιλό 8€ κανονική τιμή όχι προσφορά φέτος 14€.
papoys1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή από το makro ή mart παίρνω και εγώ χρόνια τον riba που τώρα άλλαξε ονομασία ποτέ δεν είχε 8 ευρώ. Είναι δύο ποιότητες 80% και 100% arabica.Εγώ παίρνω τον 100%. Παλιά νομίζω οι τιμές ήταν 10 και 12 ευρώ και τώρα 14 και 16 νομίζω.Ανά διαστήματα τους βάζει προσφορά 1-2 ευρώ περίπου πιο κάτω. Παλαιότερα το lidl έφερνε με 7 ευρώ espreso.Τελευταία είχε φέρει πριν 5-6 μήνες είχα πάρει τρία κιλά και πίνω τώρα τον τελευταίο. Αυτός που έχει τώρα προσφορά δεν λέει espreso και είναι και ακριβός. Αν κάποιος έχει φτιάξει espreso ας μας πει εντυπώσεις και αν αξίζει για την τιμή του.
notist Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ο 80% Arabica 20% rabusta είχε πέρσι το καλοκαίρι 8€.Τώρα έχει 12€.Είμαστε εκτός αλλά όταν λες αν κάποιος έχει φτιάξει espresso τι εννοείς για αυτόν του lidl? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις