Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το ακουπάκι δεν υπάρχει η δυνατότητα να το πας πίσω και να πάρεις τα χρήματα σου αφού το έχεις πάρει περισσότερο από τρεις μήνες.

Είχα σκουπάκι black & decker 15 ετών. Δούλευε ακόμα. Φυσικά είχε πέσει η ισχύς της μπαταρίας αλλά 3 σκουπάκια silvercrest να χαλάσουν και τα τρία μπαμ και κάτω κάτι τρέχει.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι ζακετες που εχει αυτη την εβδομαδα στο 10€ λένε τίποτα; ειναι ζεστες; με ενδιαφέρει να μην εχει κουκουλα.

Εχω αγορασει απο τα admiral μία ζακετομπλουζα πολυ ωραια αλλα την ειχε μονο σε γαλαζια και δεν ελεγε να παρω ιδια σαν δευτερη θα φαινεται σαν να φοραω την ιδια καθε μερα. Την θελω για να την φοραω στην δουλεια

σε μενα,καικε το μοτερ απο αυτο το σκουπακι.πιθανον να ειναι το μοναδικο μοτερ που χαλασε στα χερια μου,απο ολα οσα εχουν περασει......

Οι ζακετες που εχει αυτη την εβδομαδα στο 10€ λένε τίποτα; ειναι ζεστες; με ενδιαφέρει να μην εχει κουκουλα.

Εχω αγορασει απο τα admiral μία ζακετομπλουζα πολυ ωραια αλλα την ειχε μονο σε γαλαζια και δεν ελεγε να παρω ιδια σαν δευτερη θα φαινεται σαν να φοραω την ιδια καθε μερα. Την θελω για να την φοραω στην δουλεια

Δεν εχει κουκούλα,για 10 ευρω μια χαρα ειναι,τωρα και για πολυ κρυο δεν κανει περισσοτερο φθινοπωρινή ζακέτα ειναι,σαν να φορας μια χοντρη μπλούζα απο πανω ειναι

Γενικά αυτή η βδομάδα δεν έχει κάτι αξιόλογο στα μη τρόφιμα πέραν των ειδικών αξεσουάρ για χιόνια.

Περισσότερο είναι για τους λάτρεις των βουνών - σκι κ.λ.π.

Οπότε εμείς οι υπόλοιποι θα περιοριστούμε στα είδη τροφίμων.

• Like 1

Την ίδια περίπου εποχή επιχείρησα μέσω της εγγύησης να βρω λύση στα προβλήματα που παρουσίαζε το ίδιο προϊόν (σκουπάκι eco) που χαλάει όπως φαίνεται μαζικά μετά από λίγους μήνες λειτουργίας. Μετά από αναμονή περίπου 2 μηνών ήρθε τελικά ένα σκουπάκι διαφορετικού τύπου (με μπαταρίες NiMH) μοντέλο του 2010.

Είμαι περίεργος τί αντιμετώπιση είχαν όσοι χρειάστηκαν την εγγύηση του συγκεκριμένου μοντέλου.

...την ίδια.

Μεγάλες και εγώ έχω πάρει δύο μία για μένα μία για την κόρη.

Η σύζυγός μου είναι σκουποφάγος γιατί πολλές φορές και τη στάχτη από το τζάκι ρουφάει για αυτό 1-2 φορές σταμάτησε να λειτουργεί. Με ένα άνοιγμα και φύσηγμα με το κομπρεσέρ συνεχίζει να δουλεύει.

Να συμπληρώσω ότι είναι η πιο εύκολη στο άνοιγμα 4 βίδες και σηκώνεται όλο το καπάκι για γενικό φύσηγμα.Κάτι άλλες που έχει κάψει αν και έχω δοκιμάσει δεν μπορώ να τις ανοίξω με τίποτε.Τις πήγα σε μάστορα αλλά για ένα μοτέρ άαααααααααν ήταν καμένα ήθελαν 60 και 70 ευρώ.Οπότε δε συμφαίρει και πήγαινα για καινούργια.

Μπορεί μέχρι σήμερα η φράση «από τα Lidl» να ήταν ατάκα χλευασμού ή αστείας αναφοράς σε κάτι, αλλά από σήμερα το νόημα της φράσης αλλάζει νόημα.

Η εταιρία των γνωστών σούπερ-μάρκετ αποκάλυψε μια εορταστική καμπάνια αλληλεγγύης που στόχο έχει να χρησιμοποιήσει τη φράση αυτή για καλό σκοπό.

Η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΠΟ ΤΑ LIDL» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

Και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε, όταν γίνεται κάποια αναφορά στα social media που να περιέχει την έκφραση «από τα Lidl», άλλοτε απλώς αστεία και άλλοτε λιγότερο ή περισσότερο απαξιωτική, να την αντιστρέφουμε. Να την μετατρέπουμε σε μια προσφορά αγάπης που έχει ως στόχο το κοινό καλό.

Συνεργαζόμαστε με την Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε» και μαζί μετατρέπουμε κάθε τέτοιο σχόλιο σε 10 μερίδες φαγητού προσφέροντάς τες σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη!

Όταν το σχόλιο θα προέρχεται από δημόσια πρόσωπα ή πολιτικούς η δωρεά θα πολλαπλασιάζεται και η προσφορά μας θα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Γιατί το καλό έρχεται #apotalidl.»

Πληροφορίες για την ενέργεια:

Κατα τη διάρκεια της Ενέργειας η LIDL θα στηρίξει οικονομικά τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμο «Μπορούμε» υλοποιώντας την παρακάτω δράση:

Για κάθε δημόσια δημοσίευση-ανέκδοτο που περιέχει τη φράση «Από τα Lidl» ή το hashtag «#ApoTaLidl» κατά τη διάρκεια της ενέργειας θα αποδίδονται 10 μερίδες φαγητού στην Οργάνωση «Μπορούμε», με ανώτατη συνολική ποσότητα προσφοράς τις διακόσιες χιλιάδες (200.000) μερίδες.

Τρόπος καταμέτρησης των αναφορών

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας θα καταμετρούνται σε ημερήσια βάση από τρίτη εταιρία που διαθέτει λογισμικό monitoring ολες τις δημόσιες δημοσιεύσεις-ανέκδοτα που γίνονται σε ένα (ή περισσότερα) από τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα: Facebook, Twitter, Instagram, που εμπεριέχουν τις λέξεις «από τα Lidl» ή το hashtag #ApoTaLidl.

Διευκρινίζεται ότι για να είναι εμφανής μία δημοσίευση-ανέκδοτο και να προσμετρηθεί στο σύνολο των αναφορών που θα μεταφραστούν σε μερίδες φαγητού, θα πρέπει ο χρήστης που την δημοσίευσε να την έχει ορίσει από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του να εμφανίζεται δημόσια (public).

O αριθμός των δημοσιεύσεων-ανεκδότων θα ενημερώνεται σε ημερήσια βάση και θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη LIDL. Στη συνέχεια, ο αριθμός αυτός και η αντιστοιχία του σε γεύματα θα ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας //apotalidl.boroume.gr/

Διάρκεια της ενέργειας

Ως «Διάρκεια της ενέργειας» ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 11/12/2017 ώρα 11:00 π.μ. έως και την 11/02/2018 και ώρα 23.59 μ.μ.

Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της Ενέργειας ή της νέας ημερομηνίας που τυχόν θα οριστεί μετά από τυχόν μετάθεση ή αλλαγή της χρονικής διάρκειας της Ενέργειας, η καταμέτρηση δεν είναι πλέον δυνατή και οι μεταγενέστερες αναφορές-ανέκδοτα δεν δεσμεύουν πλέον την LIDL απέναντι σε οποιονδήποτε τρίτο

​Ανακοίνωση από τα lidl :P

​Μπράβο τους, εκμεταλλεύονται και την αρνητική διαφήμιση, προσπαθώντας να τη μετατρέψουν σε κάτι θετικό, έξυπνη ενέργεια!

• Like 3

Έχεις όμως και την επιλογή να το πας πίσω και να πάρεις τα χρήματά σου αν δεν σου κάνει.

Προσωπικά έχω πάρει αρκετά εργαλεία και είδη σπιτιού από το lidl αλλά κανένα δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα.

Για την τιμή τους είναι καλά και αξιόπιστα.Οπότε δεν μπορούμε να λέμε ότι, ότι εργαλείο ή ηλεκτρικό πουλάει το lidl είναι προβληματικό.

Πιθανώς το σκουπάκι όπως λέτε να βγήκε προβληματικό.Δεν είχα στα σχέδιά μου να αγοράσω ένα τέτοιο εργαλείο.Θυμάμαι παλιά είχα αγοράσει ένα παρόμοιο από κάπου αλλού σχεδόν ποτέ δεν το χρησιμοποίησα και στο τέλος το πέταξα γιατί είχε βγει άχρηστη η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του.

Αφενός η επιλογή που αναφέρεις δεν υπάρχει αφού δεν προτάθηκε κατά την επικοινωνία ως εναλλακτική και αφετέρου τα μηνύματά μας δεν αφορούν την αντοχή που έχουν στο χρόνο άλλα προϊόντα. Αφορούν τη λύση που δόθηκε κατά την εγγύηση, και η οποία δεν ήταν ικανοποιητική αφού έγινε αντικατάσταση μετά από αναμονή 2 μηνών με πολύ παλαιότερο προϊόν κατώτερων χαρακτηριστικών.

μην κάνετε το λάθος και χαραμισετε 4 ευρω για τις επαναφορτιζόμενες πλακε 9βολτες μπαταριες Tronic. 200mah υποτίθεται στα 8.4V και οδηγίες φόρτισης 40ma για 7 ωρες.

Τολμώ να πώ οτι φορτιζουν πληρως με 40ma σε 10 λεπτα....Πραγματικη χωρητικοτητα τι να πω...5mah? βαριεμαι και να κανω υπολογισμους. Την εβαλα στο πολυμετρο και τελειωσε σε 3 μερες ενω θα επρεπε να κρατησει 6-7 μηνες... Εχω δει σκουπιδια και σκουπιδια αλλα τετοιο σκουπιδι οχι. Αυριο την επιστρεφω να παρω 2 τυροπιτες.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...