Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εχει να γινει παλι απο Δευτερα με τα μπουφαν του σκι!Στα 25€ (οπως περσι αν θυμαμαι καλα) τα ανδρικα και γυναικεια,στα 17€ τα παιδικα

Αξιζει το συγκεκριμενο μπουφάν , σκέφτομαι την αγορά του, να πάω αυριο

Δημοσ.

Τα γαντια που θα εχει απο την επομενη εβδομαδα λενε τιποτα?για το μηχανακι τα θελω

Για το μηχανακι θα περιμενεις οποτε βαλει γαντια για μηχανακι, Ειναι αριστα για τα 20ευρω που ζητανε. Εχω μικρο μηχανακι για διαδρομες πολης, θεωρω αυτονοητο οτι εαν εχεις μεγαλη μηχανη και κανεις διαδρομες διασχησης ολοκληρων χωρων τοτε μαλλον θες κατι καλυτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τα εσώρουχα σκι crivit για αγόρια και κορίτσια που έχει στη σελίδα 26 του φυλλαδίου αλλά από Πέμπτη,είναι ισοθερμικά?Είναι σετ πάνω μακρύ μανίκι και κάτω σαν κολάν στα 9,99€.Θέλω να πάρω του μικρού για το ποδόσφαιρο μέσα από την εμφάνιση που κάνει κρύο.Τα έχει πάρει κανείς αξίζουν?Στο admiral που κοίταξα μόνο το κάτω έχει 15€ και στη Nike 25€.

Δημοσ.

Πριν κάτι χρόνια που είχα πάρει ισοθερμικά crivit από το Lidl το μετάνιωσα γιατί

δεν είχαν καθόλου καλή απαγωγή της υγρασίας από την εφίδρωση...Εν ολίγοις μετά από

λίγο είσαι λούτσα και το παραμικρό αεράκι σε παγώνει...Δε μιλάω όμως για τα συγκεκριμένα...Δεν τα έχω δοκιμάσει

Δημοσ.

Παιδιά τα εσώρουχα σκι crivit για αγόρια και κορίτσια που έχει στη σελίδα 26 του φυλλαδίου αλλά από Πέμπτη,είναι ισοθερμικά?Είναι σετ πάνω μακρύ μανίκι και κάτω σαν κολάν στα 9,99€.Θέλω να πάρω του μικρού για το ποδόσφαιρο μέσα από την εμφάνιση που κάνει κρύο.Τα έχει πάρει κανείς αξίζουν?Στο admiral που κοίταξα μόνο το κάτω έχει 15€ και στη Nike 25€.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εκτός από τα γνωστά καταστήματα

http://moutakis.gr/product-category/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B1/?gclid=EAIaIQobChMIhsO_wuGB2AIVXeAZCh2PZgdWEAAYBCAAEgLT3_D_BwE

Ωστόσο τα καλά ισοθερμικά είναι ακριβούτσικα, δες ενδεικτικά κάτι επώνυμο

https://www.amazon.com/Columbia-Sportswear-Heavyweight-Medium-Black/dp/B00AHHVPDW/ref=sr_1_7/137-8863102-0400817?s=outdoor-recreation&ie=UTF8&qid=1512988733&sr=1-7&refinements=p_n_feature_six_browse-bin%3A11099940011

Δημοσ.

Παραξενο, διοτι κι εγω ισοθερμικα Crivit που αγορασα παλιοτερα τα εχω χρησιμοποιησει σε ποδηλασια και ποδοσφαιρο (φυσικα σε ερασιτεχνικο επιπεδο και τα δυο) και ΠΟΤΕ δεν κρατησαν ιδρωτα. Αντε στο ποδηλατο πες οτι πηγαινα αργα και δεν ιδρωσα ποτε (λεμε τωρα), αλλα στη μπαλα... :confused: Το σιγουρο ειναι οτι με εσωσαν σε κατι μηδενικες θερμοκρασιες στις 8 το πρωι του Σαββατου!

Τα συγκεκριμενα παντως δεν ηξερα καν ο,τι υπηρχαν, οποτε δεν εχω αποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό το service του lidl αλλά έχω να σημειώσω τις εξής παρατηρήσεις για ένα προϊόν το οποίο για δεύτερη φορά μου βγαίνει προβληματικό και με ελάχιστη χρήση.

Είχα αγοράσει ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός silvercrest πριν ένα χρόνο περίπου. Λειτούργησε μια φορά και αμέσως παρουσίασε πρόβλημα στο διακόπτη. Έγινε επιστροφή την άλλη μέρα. Μου επέστρεψαν τα χρήματα γιατί δεν υπήρχε  άλλο για να μου το αντικαταστήσουν.

Ξανά βγαίνει μερικούς μήνες αργότερα πάλι σε προσφορά κάπως διαφορετικό όπως γίνεται συνήθως στα προϊόντα και με άλλο αριθμό ΙΑΝ. Φαίνεται βέβαια ότι προέρχεται από το ίδιο εργοστάσιο. Λειτουργεί μερικές φορές κανονικά και αποτελεσματικά.

Χθες άλλαξα κάτι μπαταρίες σε ένα UPS και αφού εκεί στο χώρο είχε μαζέψει σκόνη είπα να τις μαζέψω. Πάω να βάλω το σκουπάκι και πάπαλα. Θα θέλει φόρτιση είπα αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Πάω να το φορτίσω δείχνει ότι φορτίζει αλλά μετά λειτουργεί για μερικά δευτερόλεπτα και σβήνει.

Επικοινωνία χθες βράδυ με το service. Μου ζητήθηκαν κάποια στοιχεία.

Σήμερα το πρωί μου τηλεφωνούν επιβεβαιώνουν τα στοιχεία και παραγγέλνουν άλλο από τη Γερμανία όπως λένε και θα μου αποσταλεί με courier στο χώρο μου. Το χαλασμένο μου είπαν να το πάω στην ανακύκλωση δεν το χρειάζονται.

Να δούμε πόσο καιρό θα αντέξει και αυτό.

Την ίδια περίπου εποχή επιχείρησα μέσω της εγγύησης να βρω λύση στα προβλήματα που παρουσίαζε το ίδιο προϊόν (σκουπάκι eco) που χαλάει όπως φαίνεται μαζικά μετά από λίγους μήνες λειτουργίας. Μετά από αναμονή περίπου 2 μηνών ήρθε τελικά ένα σκουπάκι διαφορετικού τύπου (με μπαταρίες NiMH) μοντέλο του 2010.

Είμαι περίεργος τί αντιμετώπιση είχαν όσοι χρειάστηκαν την εγγύηση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Δημοσ.

Την ίδια περίπου εποχή επιχείρησα μέσω της εγγύησης να βρω λύση στα προβλήματα που παρουσίαζε το ίδιο προϊόν (σκουπάκι eco) που χαλάει όπως φαίνεται μαζικά μετά από λίγους μήνες λειτουργίας. Μετά από αναμονή περίπου 2 μηνών ήρθε τελικά ένα σκουπάκι διαφορετικού τύπου (με μπαταρίες NiMH) μοντέλο του 2010.

Είμαι περίεργος τί αντιμετώπιση είχαν όσοι χρειάστηκαν την εγγύηση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ σκουπάκι μοντέλο του 2010. Είναι το τρίτο στη σειρά. Τα άλλα δυο επεστράφησαν και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Το πρώτο είχε πρόβλημα με τον διακόπτη, το δεύτερο απλά άρχιζε να μην λειτουργεί ξαφνικά. η χρήση που τους είχα κάνει ελάχιστη. Δυο τρεις φορές. γενικά όσο δουλεύουν είναι δυνατά και καλά. Τουλάχιστον για τα λεφτά τους.

Αυτό που παρέλαβα δεν έχει αριθμό IAN. μάλλον προοριζόταν για την αγορά της Αγγλίας αφού έχει προσαρμογέα ρεύματος για το Ελληνικό δίκτυο. Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω το πρόβλημα ήταν γενικότερο και δεν περιοριζόταν σε μερικά κομμάτια.

Εδώ έχουμε ένα θέμα πάλι αν οι μπαταρίες που έχουν αυτά τα σκουπάκια που έστειλαν τώρα τα παίξουν άμεσα αν δεν τις έχουν αλλάξει. Σε τέτοιο λήθαργο από το 2010 δύσκολα να δουλεύουν σωστά.

Δημοσ.

Το σκουπάκι έχει δυστυχώς πολύ μικρότερη χωρητικότητα και οι παλαιές μπαταρίες NiMH αποτελούν θέμα από μόνες τους. Πρόκειται για διαφορετική τεχνολογία με μειονεκτήματα και άλλα χαρακτηριστικά φόρτισης, εκφόρτισης και βέβαια όπως το αναφέρεις είναι πολύ δύσκολο μετά από μια 7ετία οι μπαταρίες αυτές να έχουν διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Δημοσ.

Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έχει γίνει να αντικατασταθεί προϊόν με αντίστοιχο του 2010.

Περισσότερο τελικά η ταλαιπωρία παρά το οικονομικό θέμα.

Δεν έχω σχεδόν ποτέ  σκουπάκι όταν το χρειάζομαι

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πράγματι απογοητευτική η κατάληξη της εγγύησης των lidl.

Η αντικατάσταση με προϊόν 7ετίας, χειρότερων χαρακτηριστικών και παλαιότερης τεχνολογίας δεν είναι ικανοποιητική εξέλιξη και διέψευσε τις προσδοκίες για θετική αντιμετώπιση. Ίσως είναι όμως ωφέλιμη ως δείγμα γραφής, γιατί αν χρειαστεί σε ακριβότερα εργαλεία που είχα στα μελλοντικά πλάνα, με αυτή τη μορφή, το πρόβλημα θα ήταν σαφώς μεγαλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις όμως και την επιλογή να το πας πίσω και να πάρεις τα χρήματά σου αν δεν σου κάνει.

Προσωπικά έχω πάρει αρκετά εργαλεία και είδη σπιτιού από το lidl αλλά κανένα δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα.

Για την τιμή τους είναι καλά και αξιόπιστα.Οπότε δεν μπορούμε να λέμε ότι, ότι εργαλείο ή ηλεκτρικό πουλάει το lidl είναι προβληματικό.

Πιθανώς το σκουπάκι όπως λέτε να βγήκε προβληματικό.Δεν είχα στα σχέδιά μου να αγοράσω ένα τέτοιο εργαλείο.Θυμάμαι παλιά είχα αγοράσει ένα παρόμοιο από κάπου αλλού σχεδόν ποτέ δεν το χρησιμοποίησα και στο τέλος το πέταξα γιατί είχε βγει άχρηστη η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...