Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν κάνω λάθος ο άγριος σολομός είναι πανάκριβος. Έχουν τα lidl μια κονσέρβα άγριου σολομού με 2-3€ τα περίπου 200γρ. Πως γίνεται αυτό;

Oι κονσερβες του lidl είναι περιπου μιση τιμη απ τις κονσέρβες αλλων s/m.

Εχω δει μια με σολωμο αλλα δε νομιζω οτι την εχουν 2-3, εχεις φωτο?

200g είναι το συνολο, ο σολωμος θα είναι το 60-70% όπως αναφερεται στην ετικετα.

Υπαρχει διαχωρισμος αγριου και ημερου σολωμου? Ο φρεσκος που πουλανε (4,25 το φιλετο, 3,85 η φετα) ειναι αγριος ή ημερος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oι κονσερβες του lidl είναι περιπου μιση τιμη απ τις κονσέρβες αλλων s/m.

Εχω δει μια με σολωμο αλλα δε νομιζω οτι την εχουν 2-3, εχεις φωτο?

200g είναι το συνολο, ο σολωμος θα είναι το 60-70% όπως αναφερεται στην ετικετα.

Υπαρχει διαχωρισμος αγριου και ημερου σολωμου? Ο φρεσκος που πουλανε (4,25 το φιλετο, 3,85 η φετα) ειναι αγριος ή ημερος?

Μπορεί να κάνω και λάθος στην τιμή να σου πω την αλήθεια, απλά θυμάμαι ότι είναι αρκετά φτηνός. Ο άγριος σολομός έχω την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει και 100€ το κιλό, γι'αυτό μου έκανε εντύπωση.

Αυτοί που πουλάνε λογικά είναι ιχθυοκαλλιέργειας; Έχω μπερδευτεί λίγο! :)

Αυτα τα μποτακια που λετε τα ειχε παρει ενας φιλος και του ξεκολλησανε οι σολες σαν σαρδες μεσα στο μηνα!  :P

...Για την ακριβεια... δεν ξεκολλησανε απλα, αλλα φυγανε εντελως οι σολες σαν να της ειχανε κολλησει με ψαροκολλα!

Ακομα εχουν μια λεπτη -σαν τσιγαροχαρτο- επικαλυψη πλαστικου που μεσα σε λιγο καιρο αρχιζει να ξεφτιζει

_Μια ομορφια!!!

• Like 3

Αυτα τα μποτακια που λετε τα ειχε παρει ενας φιλος και του ξεκολλησανε οι σολες σαν σαρδες μεσα στο μηνα!  :P

...Για την ακριβεια... δεν ξεκολλησανε απλα, αλλα φυγανε εντελως οι σολες σαν να της ειχανε κολλησει με ψαροκολλα!

Ακομα εχουν μια λεπτη -σαν τσιγαροχαρτο- επικαλυψη πλαστικου που μεσα σε λιγο καιρο αρχιζει να ξεφτιζει

_Μια ομορφια!!!

ισχυει το σεναριο αυτο οπως ισχυει και το αντιθετο δηλαδη να σου βγει πολυ καλο για τα λεφτα του..

Γι αυτο καλα θα ειναι να μιλαμε μονο για τετοια.. 

ισχυει το σεναριο αυτο οπως ισχυει και το αντιθετο δηλαδη να σου βγει πολυ καλο για τα λεφτα του..

Γι αυτο καλα θα ειναι να μιλαμε μονο για τετοια.. 

Δηλαδη τα εχεις και το λες αυτο; 

Τα μποτακια οπως ειπα ειναι μαπα απο καθε αποψη

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...