Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ενα πιεστικο στα 15 ευρω που δουλευει απο την μπαταρια αυτοκινητου, για φουσκωμα ελαστικων και το θελω για το ποδηλατο. Το,πηρε κανεις να πει εντυπωσεις; Επισης θελω το μικρο βυσμα του ποδηλατου για την μεσαια την ροδα οχι για mountain το εχει μεσα;

Το είχα πάρει πέρυσι...πολύ καλό για ποδήλατο, μπάλες, μέχρι και το στρώμα θαλάσσης  του μικρού.

• Like 2
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν σου επιστρεφουν το ποσο με τον τροπο που πληρωσες? ετσι νομιζω γινεται σε ολους?

...πριν κα'να χρόνο που είχα πάρει κάτι με κάρτα και το επέστρεψα, η ταμίας μου είπε ότι χρειάζεται την κάρτα (που δεν την είχα μαζί μου) αλλιώς δεν μπορεί να κάνει την επιστροφή (θα ξαναμπαίνανε στον τραπεζικό λογαριασμό). Εντύπωση μου έκανε, δεν μου είχε ξανατύχει - από την άλλη το θεώρησα να έχει μία λογική και δεν το μανούριασα και ξαναπήγα την άλλη μέρα με κάρτα (και μια άλλη ταμίας που έκανε την επιστροφή μου το επιβεβαίωσε), αλλά πρόσφατα που πάλι έκανα μια επιστροφή με ρώτησε η ταμίας αν θέλω μετρητά ή να τα επιστρέψει στον τραπεζικό λογαριασμό (κι εδώ αγορά με κάρτα ήταν) και της τόνισα ότι νόμιζα ότι όταν η αγορά έχει γίνει με κάρτα δεν μπορεί να επιστρέψει μετρητά και μου είπε ότι ναι μπορεί...

Εκτός κι αν παλιότερα ήταν πολιτική της εταιρίας για να μην της "φεύγει" το ρευστό (και δεν έχω ιδέα γιατί το άλλαξε τώρα...). Ή αυτό δηλαδή, ή είχα πέσει σε βλαμμένες.

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως τοτε με τα capital control θυμαμαι ειχα παρει το παλμικο κατσαβιδι (νομιζω 50ευρω) για δικους μου λογους δεν το ηθελα και το πηρα πισω, ενω ειχα πληρωσει με καρτα μου εδωσε μετρητα χωρις να μου ζητησει καρτα.
Τοτε ειχα σκεφτει και εγω τον τροπο για να κρατησεις πολλα μετρητα μεσω του συστηματος μεγαλες αγορες με καρτα, επιστροφη και παραλαβη μετρητων αλλα δεν το εκανα ποτε. (καθω ειχα και εχω πιστη στην αξιοπιστια των εμπειρων ελληνικων κυβερνησεων, για πλακα το εγραψα αυτο, καλα ειμαι)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι έτσι ! φίλε μου

Ήταν Δυνατό το παράδειγμα ώστε να λέμε θεώρησαν ! ( κανένας δεν θεωρεί τίποτα ..εκτός αν στην μέση παίζουν χρήματα ) για κάποιο λόγο ίσως έπρεπε να γίνει αγορά ή συντήρηση των υπάρχων οπότε βρήκαν έναν λόγο να μην ! ) αυτό λέω 10 ποστ τώρα. 

Προφανως και παιζουν χρηματα. Δηλαδη μονο χρηματα. Πανω απ ολα κοιτανε το κερδος τους. 

Δημοσ.

Δεν το ήξερα ότι γίνεται και επιστροφή στο λογαριασμό μέσω κάρτας.

Δεν μου έχει τύχει γιατί σπάνια κάνω επιστροφές.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν φέρει στα ψυγεία hamburger και chicken burger για φούρνο μικροκυμάτων στα €0,99, πήρα και τα θεωρώ επιεικώς χάλια.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν φέρει στα ψυγεία hamburger και chicken burger για φούρνο μικροκυμάτων στα €0,99, πήρα και τα θεωρώ επιεικώς χάλια.

τι περιμενες δηλαδη :P

τα ειδα κι εγω...

υ.γ.-ουτε με -30% οταν ειναι σχεδον ληγμενα δεν αξιζουν? :P

• Like 1
Δημοσ.

τι περιμενες δηλαδη :P

τα ειδα κι εγω...

υ.γ.-ουτε με -30% οταν ειναι σχεδον ληγμενα δεν αξιζουν? :P

Ακόμα και όταν είναι φρέσκα έχουν γεύση ληγμένου...

• Like 3
Δημοσ.

Εννοείς ολόκληρο το burger ή μόνο μπιφτέκι;

Γενικά στα έτοιμα ψημένα - κατεψυγμένα μπιφτέκια δεν βρίσκεις εύκολα καλή γεύση. (Από ποιότητα δεν το συζητώ καν :D ).

Δημοσ.

Εννοείς ολόκληρο το burger ή μόνο μπιφτέκι;

Γενικά στα έτοιμα ψημένα - κατεψυγμένα μπιφτέκια δεν βρίσκεις εύκολα καλή γεύση. (Από ποιότητα δεν το συζητώ καν :D ).

Ολόκληρο με ψωμάκι, σως και στο hamburger έχει και ένα φύλο λάχανο που έμοιαζε με φύκια. Η συσκευασία τους είναι η χάρτινη σαν των McDonald.

Έχω φάει έτοιμα για φούρνο μικροκυμμάτων στη Γαλλία που ήταν σχεδόν τόσο καλά όσο του εστιατορίου, αυτά του Lidl πάντως δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Αν πρέπει σώνει και καλά να δοκιμάσετε κάποιο πάρτε το chickenburger, ήταν λίγο καλύτερο σε σχέση με το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

ολοι οι  πεινασμένοι ελληνες τής χώρας  + μετανάστες + πρόσφυγες + λαθρομετανάστες ...ηταν σήμερα στό lidl αγίου δημητρίου ...

ανοιξε μετά από 4-5 μήνες πού ηταν κλειστό γιά ανακαίνιση καί εγινε πανικός  μέσα  από πελάτες καί εξω από τούς ανωτέρω ...

μιλάμε γιά τεράστιες ουρές γιατί κερνούσαν νερό η πορτοκαλάδα η coca cola + ενα κεφτεδάκι +ενα τυροπιτάκι + 1/4 φετούλα ψωμί τοστ μέ ανάλογη φετούλα πάριζα (τουλάχιστον αυτά εδιναν οταν μπήκα μέσα ) οταν βγήκα εξω μάλλον τελείωσαν καί αυτά ... καί εδιναν ενα κομματάκι  κέικ καί νερό καί καφέ ... μιλάμε γιά τεράστιες ουρές πανικός-σπρωξίματα-βρισιές απλά  μιλάμε ενας μεγάλος χαμός...μιλάμε μέσα γιά super τεράστιο  κατάστημα ισως τό μεγαλύτερο στην ελλάδα ...διώροφο ανετο γιά ψώνια καί πρώτη φορά ειδα καί τά 7 ταμεία νά λειτουργούν ολα ...καί μέσα βέβαια γινόταν  χαμός παρα πολύς κόσμος  φορτωμένα καρότσια λές καί αυριο θά γινόταν παγκόσμιος πόλεμος ...

ειχε προσφορά στά τηγάνια καί στά πολύμπριζα πολλών θέσεων μέ διακόπτη (στή μισή τιμή καί τά τίμησα ...)

εξω βέβαια ουτε κάν σκέφθηκα νά κάτσω μέ τόν πανικό-χαμό πού επικρατούσε ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια φορα το εκανα αυτο στον ευατο μου και δεν το ξανακανω ποτε ξανα, στο καταστημα που ειναι στο Λερου Μερλιν στην Πειραιως. Περιμενα 1 ωρα για να παρω βλακειες που δεν χρειαζομουν και να περιμενω αλλη μια ωρα για ταμειο βλεπωντας τους ΚΛΕΦΤΕΣ να μπαινουν μπροστα μου και να το παιζουν τρελιτσα, τα στελεχη ηταν εκει και θαυμαζαν την καταπληκτικη δουλεια τους χωρις να κανουν τιποτα. Σηκωθηκα και εφυγα, ξερω ειμαι υπολογος που δεν μπορεσα να επιστεψω τα πραγματα στα ραφια τους αλλα δεν μπορουσα καν να κανω μεταβολη, το κανιβαλισαν το καροτσι ειμαι σιγουρος. Και αφησα και το "δωρακι" πλαστικο τσουτσουνι για να ξεκλειδωνει τα καροτσια.
Ουστ

ΥΓ Ποτε θα φερουν βρε παιδια PMR; περιμενω καιρο και δεν εχω δει τιποτα.

Επεξ/σία από orck
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...