Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι :-D

Αν μου απαντάς σε αυτό :

Στο ταμείο το καλάθι δεν μπορούσε να περάσει έξω έπρεπε να το αφήσεις οπότε  ο καθένας προσπαθούσε να βάλει

τα πράγματα σε σακούλες καθυστερούσε με αποτέλεσμα να γίνεται συνωστισμός.

Τότε να σου πω ότι κανένας στο μάρκετ δεν μπορεί να σου πει γιατί τα βάζεις σε σακούλα,δεν κάνεις κάτι παράνομο ,εδώ στα δικά μου έχουν κάτι ουρές λες και είναι ποντικοί ( τα ταμεία ) και αυτό όχι μόνο επειδή έχουν έλλειψη από προσωπικό αλλά επειδή ο καθένας πληρώνει ή κάνει ότι θέλει ....στην τελική μέχρι να τα πληρώσεις δεν μπορούν να του πουν τίποτα.

Για να μην μιλήσω για τις φορές που έχω δει άτομα να γεμίζουν καροτσια και να τα αφήνουν ! το καλάθια που λες γενικά δεν έχουν καμία σχέση με τις σακούλες που μου λες τελικά.

Λάθος κίνηση την βλέπω εγώ ... ωστόσο το πιθανότερο είναι ή να τα βουτάνε ή να χαλάνε και να μην έχουν όρεξη να τα φτιάξουν!

Διαβασα 3 φορες το ποστ σου αλλα δε καταλαβα το νοημα του, που ακριβως θες να καταληξεις?

Λαθος κινηση τη βλέπεις για ποιον? για το πελατη ή για το s/m?

Τις σακούλες που αγοράζεις εκεί δεν θα σε αφήσουν να βάλεις τα τρόφιμα μέσα , πώς το βλέπεις  ?

Που το ακουσες ότι δε θα σε αφησουν να βαλεις τροφιμα στις σακουλες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου απάντησα και πάνω! και απορώ πως δεν το είδες αφού το διάβασες και  3 φορές... το πιθανότερο είναι να μην έχουν λεφτά να τα φτιάξουν ''τα καλάθια''  οπότε τα αποσύρουν.

Οπότε το μάρκετ κερδίζει ουσιαστικά την αξία τους! αλλά χάνει από παροχές που είναι αναγκαίες σε μερικούς ...ωστόσο επειδή θα επιμένεις να πεις κάτι ... ότι νομίζεις!

Καλησπέρα

Έχει κανείς γνώμη για την κουρευτική μηχανή silvercrest στα 20€ από Δευτέρα;

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις (λόγω φαλάκρας :)). Μια στο τόσο τα κονταίνω στον μισό-ενα πόντο και πάλι απ την αρχή.

Μια philips εντελώς απλή που χρησιμοποιώ τα τελευταία 5 χρόνια την έχω ξεχάσει στο χωριό και έλεγα να την τσιμπήσω.

Ευχαριστώ

Δεν μπορώ να σου πω για τη συγκεκριμένη αλλά και εγώ επειδή είμαι μαλλιάς σαν και σένα  :-D  έχω μία κινέζικη

και κάθε 20-30 μέρες κάνω ένα γενικό πέρασμα.

Είναι αυτή 

https://www.skroutz.gr/s/4935946/Kemei-KM-605.html

την έχω πάρει 11 ευρώ τώρα την  βλέπω 8 και την έχω κανένα χρόνο.Είναι με μπαταρίες επαναφορτιζόμενη.

Με βολεύει γιατί έχει μόνο ένα χτενάκι το οποίο ρυθμίζεται σε μήκος περιστρέφοντας ένα δαχτυλίδι κάτω από

το διακόπτη το οποίο έχει 4 σκάλες.Από το 1 μέχρι το 4

Δεν φουλ δυνατή αλλά για μας τους μαλλιάδες με μήκος μαλλιού μέχρι 2 πόντους είναι άψογη.

Μπορεί να πάω κόντρα στο lidl του οποίου είμαι πελάτης αλλά είπαμε αν βρούμε αλλού φθηνότερα την κάνουμε.

• Like 4

Καλησπέρα

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις (λόγω φαλάκρας :)). Μια στο τόσο τα κονταίνω στον μισό-ενα πόντο και πάλι απ την αρχή.

Μια philips εντελώς απλή που χρησιμοποιώ τα τελευταία 5 χρόνια την έχω ξεχάσει στο χωριό και έλεγα να την τσιμπήσω.

Ευχαριστώ

μάπα είναι φίλε

με 5-10 ευρω παραπάνω πάρε μια wahl να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να κατεβάζεις καντίλια κάθε φορά που θα προσπαθείς να πάρεις καμια τρίχα.

• Like 1

Σου απάντησα και πάνω! και απορώ πως δεν το είδες αφού το διάβασες και  3 φορές... το πιθανότερο είναι να μην έχουν λεφτά να τα φτιάξουν ''τα καλάθια''  οπότε τα αποσύρουν.

Οπότε το μάρκετ κερδίζει ουσιαστικά την αξία τους! αλλά χάνει από παροχές που είναι αναγκαίες σε μερικούς ...ωστόσο επειδή θα επιμένεις να πεις κάτι ... ότι νομίζεις!

Μαλλον εσυ επιμενεις να πεις κατι, και μαλιστα χωρις νοημα. Τα καρότσια δε χαλανε, μονο τα καλαθια χαλανε? Να επαναλάβω την ερωτηση που αποφευγεις να απαντησεις: Tα καρότσια είναι λες λαθος κινηση, για τον πελατη ή για το s/m?

Μαλλον εσυ επιμενεις να πεις κατι, και μαλιστα χωρις νοημα. Τα καρότσια δε χαλανε, μονο τα καλαθια χαλανε? Να επαναλάβω την ερωτηση που αποφευγεις να απαντησεις: Tα καρότσια είναι λες λαθος κινηση, για τον πελατη ή για το s/m?

Καλούμε να σου απαντάω σε διάφορα άσχετα όπως πχ στο τι είναι καλό για την εταιρία και φυσικά έχω απανήση

και σε αυτό! Κάτι που δεν είναι καλό στον πελάτη δεν μπορεί να είναι καλό στην εταιρία.

Ουσιαστικά ο πελάτης κάνει την εταιρία και όχι το ανάποδο! κόβεις παροχές/εξυπηρέτηση κάποιους ενοχλείς τέλος.  Για αυτό το αρχικό ποστ που έκανες ότι είναι καλό για την εταιρία είναι άτοπο εντελως .

Υ.Γ. που κολλάει πάλι ότι τα καρότσι δεν χαλάνε ,μόνο τα καλάθια

1.Τότε ας αποσύρουν και τα καρότσια. ( και να φέρνουμε δικά μας)

2. και τα τανξ χαλάνε... απλά τα καλάθια είναι ευκολότερο να σπάσουν με πολλά αντικείμενα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Δεν χρειάζεται άλλη συζήτηση το θέμα ( γνώμη μου )..δεν θα συμφωνήσουμε ούτωσι άλλος. ;)

Έχει αρχίσει η σταδιακή κατάργηση των καλαθιών από πέρσι. Δεν ξέρω το λόγο.

Είχα ρωτήσει μια φορά και μου είπαν ότι τα πάνε για απολύμανση αλλά δεν ξανά εμφανίστηκαν από τότε.

Στο ηρακλειο τα καλάθια των λιντλ εχουν καταργηθεί περισσοτερο απο 2-3 χρονια πριν. Παλιοτερα αν θυμαμαι ειχαν καποια πλαστικα μπλε με ροδακια. Αλλα τα θυμαμαι αχνα.Σαν μακρινη αναμνηση. Δεν υπαρχει η εννοια καλάθι και αν δεν θες να κουβαλας την μεγαλη καροτσαρα ή το μικροτερο καροτσι παιρνεις μια ρηχη κουτα απο αυτες που εχουν μαζεψει για ανακυκλωση και κανεις τη δουλεια σου.

• Like 1

Σε αυτο της Λυκοβρυσης παντως (εδω και κατι χρονια που πρωτοπηγα) μου ειχαν πει πως δεν εχουν καλαθια γιατι τους τα κλεβουνε!!!

Τωρα ειδα πως δεν εχει καλαιθα και σε αυτο στα Πευκακια... Το αστειο ειναι πως στην εσοδο εχουν επιγραφη "lidl Η χαρα να γεμιζεις το καλαθι" ...η καπως ετσι

@SpirtouLisS Οταν λες για Ηρακλειο εννοεις της Κρητης ετσι; ...Γιατι στο Ν Ηρακλειο νομιζω πως ειχε κανονικα

Καλησπέρα

Ευχαριστώ

μάπα είναι φίλε

με 5-10 ευρω παραπάνω πάρε μια wahl να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να κατεβάζεις καντίλια κάθε φορά που θα προσπαθείς να πάρεις καμια τρίχα.

...Αυτη η wahl  τα παιρνει και κοντα;

Ευχαριστώ. Την προσπερνάω και βλέπουμε

Και εγω μια απο τα ιδια Το θεμα που ειδα ειναι πως δεν κουρευανε αρκετα κοντα και αυτο πρεπει να το κοιταξεις Δοκιμασα μια σιλβερκρεστ αλλα και μια Babyliss-men που ειχα παρει απο τα λιντλ Με μια κλασικη της Φιλιπς κανω και εγω τη δουλεια μου χρονια τωρα

Καλούμε να σου απαντάω σε διάφορα άσχετα όπως πχ στο τι είναι καλό για την εταιρία και φυσικά έχω απανήση

και σε αυτό! Κάτι που δεν είναι καλό στον πελάτη δεν μπορεί να είναι καλό στην εταιρία.

Eγω δεν καλουμαι? :lol: Ουσιωδες είναι, όχι ασχετο.

Το θεμα εχει ως εξης: Oι καθυστερησεις και οι εκνευρισμοι δε συμφερουν την εταιρια, διοτι ο δυσαρεστημενος πελατης μπορει να μην ξαναρθει. Συνεπως βρηκαν τροπο να εξαλειψουν τις καθυστερησεις και τους εκνευρισμους. Τωρα, αντι να στριμωχνονται τα πραγματα σου στο ιδιαιτερα στενο παγκο του ταμια και να προσπαθεις γρηγορα να τα στοιβαξεις στις σακουλες, τα ριχνεις στο καροτσι και τα σακουλιάζεις μετα με την ησυχια σου.

• Like 1

Εγω μια φορα που ειχε προσφορα κατι κερασια κραταγα και ενα μικρο καλαθι :)

...Ενω τωρα με το καροτσι σε αναλογη προσφορα με κερασια περιπλεκονται κατα πολυ τα πραγματα!

Απλα δεν την παλευουν αυτοι που το κατηργησαν Το να βλεπεις κοσμο να κουβαλαει με τα χερια πεντε εξι πραγματα (που θελει να παρει μονο και μονο) σαν τον γαιδαρο δεν ειναι και η καλυτερη εικονα!

• Like 2

...έλα ρε μαν, νισάφι, σου είπε ο άνθρωπος μην του κολλάς, τί καταλαβαίνεις δηλαδή;

Χαβαλέ κάνεις, καταννοητό - αλλά αφού δεν γουστάρει αυτός, τί το συνεχίζεις;

• Like 1

Σε αυτο της Λυκοβρυσης παντως (εδω και κατι χρονια που πρωτοπηγα) μου ειχαν πει πως δεν εχουν καλαθια γιατι τους τα κλεβουνε!!!

Τωρα ειδα πως δεν εχει καλαιθα και σε αυτο στα Πευκακια... Το αστειο ειναι πως στην εσοδο εχουν επιγραφη "lidl Η χαρα να γεμιζεις το καλαθι" ...η καπως ετσι

Αυτο στα Πευκακια ειναι μεγαλο καταστημα εχει τα παντα?

Ο άνθρωπος μαθαίνει και προσαρμόζεται.

Θυμάμαι παλιά που ο Μαρινόπουλος έφερε τα αυτόματα ταμεία.

Εκεί που τα έκανες όλα μόνος σου.

Σκανάριζες , πλήρωνες στο μηχάνημα,έπαιρνες τα ρέστα και ΄έβαζες τα πράγματα στη σακούλα.

Στην αρχή κανένας δεν πήγαινε.Περνάγαμε απέξω και τα κοιτάζαμε καχύποπτα.

Σε λίγους μήνες η ουρά σε αυτά ήταν μεγαλίτερη από τα άλλα τα απλά ταμεία.Πολλοί δεν πηγαίναμε από εκεί

για ευκολία.Πηγαίναμε και για τη διαφορετικότητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...