Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xάρη, "περί τσάντας", άλλο έλεγα στην ΜπεΜπε :

μου πρωτοεδειξε αυτες τις τσαντες αντρας γομαρι 1,98 οποτε αμα αυτος ειχε τετοια μαλλον μπορεις να εχεις κι εσυ.

...τώρα λες για τις σακκούλες. Εγώ λέω για την ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ μέσα στην οποία βάζεις την εν λόγω σακκούλα.

Και ξαναρωτάω : με φαντάζεσαι με τέτοια; Εγώ δεν.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

και εγω ψηνόμουν να παρω μια ετσι για το πειραμα αλλα δεν νομιζω να αξιζει.τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τα thread εδω και στο greekespresso.

Δημοσ.

καλά στο greek espresso λένε "μάζεψε χρήματα μόνο για gaggia + μύλο + πατητήρια + της παναγιας_τα_ματια αλλιώς δεν θα πίνεις καφέ" κάτι το οποίο στην φάση που είμαι τώρα άπλα δεν παίζει.

• Like 4
Δημοσ.

νταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα.
ο μυλος παντως αξιζει να εχεις.

τι να σου πω...εγω ετσι και αλλιως χωρο δεν εχω και μερικα μετρια σχολια με απετρεψαν απο την αγορα.αλλωστ μια χαρα τη βγαζω με μπρικι και ενα της κακιας ωρας pour over cup.

αμα ειναι κανε το βημα να μας πεις φρεσκιες εντυπώσεις :-)

Δημοσ.

για δώσμου (έστω και pm) τα σχόλια αυτά να δω και εγώ...

έχεις εσύ μύλο?

μωρέ και εγώ την βγάζω μια χαρά με το bialetti 6cup moka μπρίκι που έχω απλά είναι μόνο για την πάρτη μου η φάση, οοοοοοοοοοοοταν έρχονται φίλοι δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις πολλούς καφέδες με δαύτο.

Δημοσ.

ναι εχω μυλο ενα hario mini.δεν βγαζει και τη τρομερη ποιοτητα αλλα για τα λιγα λεφτα του ειναι καλος.

απο μπρικι εχω ενα απο τα butlers αλλα θελω να παρω να παρω και απο bialetti αυτο καποια στιγμη:

Kitty_500.jpg

:wub:

δεν τα εχω αποθηκευμενα δυστυχως.αλλα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου! :fear:

οριστε με μια γρηγορη αναζητηση

http://www.greekespresso.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=423

http://www.insomnia.gr/topic/466909-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-lidl-%CE%BC%CE%B5-4999e/

δες και αποφασισε..

Δημοσ.

και εγω ψηνόμουν να παρω μια ετσι για το πειραμα αλλα δεν νομιζω να αξιζει.τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τα thread εδω και στο greekespresso.

Μια χαρά καφέ κάνει για τα λεφτά της. Ίδια απόδοση με μηχανές που κάνουν 100-150Ε, ουσιαστικά είναι το μοντέλο Delongi EC190 που το ποιο φθηνα που το είχα βρεί ηταν 120Ε. Για όποιον θέλει μια εσπρεσιέρα είναι μια ιδανική αρχή.

Δημοσ.

Εχει τυχει να κανει κανείς αναφορα για χαλασμένο τρόφιμο στο lidl?

Συμβαινει σε ολα τα προϊοντα και σε ολα τα σουπερ μαρκετ φυσικα, αλλα σημερα διαπιστωσα οτι 2 γιαουρτια που ληγουν στις 7/7, ειχαν χαλασει-μουχλιασει. Βεβαια βαρεθηκα να ασχοληθω περισσοτερο και απλα τα πεταξα.

Δημοσ.

Ban μόνο και μόνο για τις σακούλες.

Αμα νοιάζονται για το περιβάλλον και πουλάν την σακούλα, τότε αυτή να είναι ΧΩΡΙΣ λογότυπο lidl να μην σπαταλάνε και χρώμα διότι ρυπαίνει.

Δημοσ.

Αν την ανακυκλώσεις, ως οφείλεις, όχι, δε ρυπάινει. Όχι ότι είναι επιχείρημα αυτό που παρέθεσες, αλλά να χαμε να λέγαμε.

Δημοσ.

Δεν θέλω να πληρώνω την σακούλα και να τους διαφημίζω, απλό δεν είναι? Ούτως ή άλλως αν ποτέ πάω θα είναι 1-2 πραγματάκια προσφορά οπότε σακούλα δεν χρειάζομαι.

ΑΑπό εκεί και πέρα επειδή θέλω να με σέβεται όσο και το περιβάλλον, θα μπορούσε τουλάχιστον να τις δίνει όσο τις παίρνει χωρίς λογότυπο.

Απλά μπορείτε κάλλιστα να παραδέχτειτε ότι ο σκοπός είναι το κέρδος, η προβολη και όχι το περιβάλλον.

ΑΑπαιτείστε τουλάχιστον αν σέβεστε τον εαυτό σας, κοινές σακούλες.

Δημοσ.

Δεν θέλω να πληρώνω την σακούλα και να τους διαφημίζω, απλό δεν είναι? Ούτως ή άλλως αν ποτέ πάω θα είναι 1-2 πραγματάκια προσφορά οπότε σακούλα δεν χρειάζομαι.

ΑΑπό εκεί και πέρα επειδή θέλω να με σέβεται όσο και το περιβάλλον, θα μπορούσε τουλάχιστον να τις δίνει όσο τις παίρνει χωρίς λογότυπο.

Απλά μπορείτε κάλλιστα να παραδέχτειτε ότι ο σκοπός είναι το κέρδος, η προβολη και όχι το περιβάλλον.

ΑΑπαιτείστε τουλάχιστον αν σέβεστε τον εαυτό σας, κοινές σακούλες.

Ναι έχουν επιχείρηση και θέλουν να βγάζουν ΚΑΙ κέρδος οι αλήτες...ΟΚ τώρα?

Την τοστιέρα που έχουν από χτες μέχρι αύριο την έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-5EEF4593-80DE8291/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=13985

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...