LouCi4er Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 η υγρασια που εχει υγροποιηθει στο καζανι,βγαινει απο τηνβαλβιδα που εχουν ολα τα καζανια,στο κατω μερος τους.το λαδι δεν ειναι τοσο για να βγαινει,αλλα ειδικα στο μεγεθος του λιντλισιου καζανιου,που το μοτερ εκκινει συνεχως,το λαδι και η υγρασια δεν προλαβαινουν να καθιζησουν και βρισκοντα μονιμως στον πεπιεσμενο αερα.αν ειναι να παρει υδατοπαγιδα για να φυσηξει κανα φιλτρο στο οχημα,τοτε η τιμη δεν ειναι 99 ευρω.......... Τι φιλτρο να φυσηξει,αυτοκινητου?Ενα φιλτρο αυτοκινητου εχει 10-15€,το αλλαζεις μια φορα το χρονο και δεν ασχολεισαι.Ποιος φυσαει φιλτρα με αερα?Τα χαρτινα δεν κανει να τα φυσηξεις(ετσι λενε) και τα σφουγγαρενια ειναι καλυτερα να τα πλενεις.Στο μονο που φυσαω το φιλτρο αερα ειναι το αλυσοπριονο.Υδατοπαγιδα θα παρει καποιος αμα θελει να βαφει.Απο την αλλη τι να βαψεις με 25 ή 50 λιτρα αεροσυμπιεστη?Τιποτα καγκελα και εκει χεστηκες για το απειροελαχιστο λαδι που ισως να περασει στο πιστολι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Για το λαδι μπορει να χεστηκες, για την υγρασια ομως εαν χεστεις οταν βαφεις ετοιμασου να τα ξανακανεις οταν θα χρειαστει να τα ξαναπερασεις οταν σκαει το χρωμα. ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΤΕΜια φτηνη υδατοπαγιδα απο ebay εχει 5-6ευρω με τα μεταφορικα (ψαξτε για AFR-2000)Η αληθεια ειναι οτι με πιστολι βαφης το μοτερ θα αναψει απο τα συνεχιζομενα ξεκινα-σταματα, το καζανι ειναι οριακο, ισως με HVLP πιστολι και χαμηλη πιεση κατι να γινειΗ βαλβιδα που υπαρχει κατω στο καζανι ειναι για να φευγουν τα νερα ΑΦΟΥ κλεισει το κομπρεσερ και εχουμε τελειωσει την δουλεια μας, δεν γινεται να κανεις δουλεια και να εχεις ανοιχτη την βαλβιδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τι φιλτρο να φυσηξει,αυτοκινητου?Ενα φιλτρο αυτοκινητου εχει 10-15€,το αλλαζεις μια φορα το χρονο και δεν ασχολεισαι.Ποιος φυσαει φιλτρα με αερα?Τα χαρτινα δεν κανει να τα φυσηξεις(ετσι λενε) και τα σφουγγαρενια ειναι καλυτερα να τα πλενεις.Στο μονο που φυσαω το φιλτρο αερα ειναι το αλυσοπριονο.Υδατοπαγιδα θα παρει καποιος αμα θελει να βαφει.Απο την αλλη τι να βαψεις με 25 ή 50 λιτρα αεροσυμπιεστη?Τιποτα καγκελα και εκει χεστηκες για το απειροελαχιστο λαδι που ισως να περασει στο πιστολι.τι φιλτρο να φυσηξεις;του αερα και,της καμπινας,εκτος και αν εισαι λαρτζ και σκας τα 50ευρα.επισης,αραια και που,φυσας και τα υφασματινα καθισματα,εκτος και αν εισαι λαρτζ και πας βιολογικο.του αλυσοπριονου γιατι το φυσας και δςν παιρνεις καινουριο;οσο για τα τελευταια,δλδ εσυ ποσα λιτρα καζανι θελεις για να βαψεις;αν εχεις βαψει και ποτέ.....ξερεις τι κανεις το λαδι στην βαφομενη επιφανεια;αμφιβαλω,αλλα ελεω δημοκρατιας,μπορεις να τα γραφεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 τυποι ειρηνη υμιν. αν ειναι παρτε aquila κομπρεσερ...επισης κορυφαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Απο ολη την οπαδική συζητηση κρατηστε το ζουμι που ειναι: >>> ΜΗΝ αγορασετε το κομπρεσερ του Lidl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 τι φιλτρο να φυσηξεις;του αερα και,της καμπινας,εκτος και αν εισαι λαρτζ και σκας τα 50ευρα.επισης,αραια και που,φυσας και τα υφασματινα καθισματα,εκτος και αν εισαι λαρτζ και πας βιολογικο.του αλυσοπριονου γιατι το φυσας και δςν παιρνεις καινουριο;οσο για τα τελευταια,δλδ εσυ ποσα λιτρα καζανι θελεις για να βαψεις;αν εχεις βαψει και ποτέ.....ξερεις τι κανεις το λαδι στην βαφομενη επιφανεια;αμφιβαλω,αλλα ελεω δημοκρατιας,μπορεις να τα γραφεις..... Με τι φυσας τα καθισματα,με 25αρι αεροσυμπιεστη?Ουτε αυριο δεν σωνεις.Ασε που θα ζορισεις αρκετα το μηχανημα,δεν θα σταματαει καθολου.Τι λαρτζ και βλακειες τσαμπουνας ρε,10€ το καθε φιλτρο εχει και θελουν μια φορα το χρονο αλλαγη εκτος αν κανεις ολα τα χιλιομετρα σου σε καμια ερημο.Αν εχω βαψει ποτε στη ζωη μου το ξερω εγω γι'αυτο λεω οτι για να βαψεις πχ ενα κομματι απο το αυτοκινητο ή ενα μηχανακι(ποιοτικη δουλεια δλδ),θελεις καλο και ακριβο πιστολι για να κανεις δουλεια,με αυτα του 20ευρου δεν κανεις τιποτα.Ποιος θα δωσει 100€ για πιστολι(προφανως οχι εσυ που φυσας τα φιλτρα) για να τον νοιαξει αμα το 25αρι κομπρεσερ του lidl περναει λαδι στο αεροφυλακιο?Δεν συμβαδιζουν αυτα που λετε.Με το συγκεκριμενο θα κανεις αλλες ψιλο δουλειες.Τεσπα,μαλλον ουτε κομπρεσερ εχεις οποτε τσαμπα κουβεντα κανω.Αλλιως δεν θα μου τσαμπουναγες το τι κανει το λαδι στην βαφομενη επιφανεια μιας και νομιζεις οτι τα κομπρεσερ με καθε γεμισμα που κανουν περνανε κανενα λιτρο λαδι μεσα στο αεροφυλακιο.Αλλα τι να κανουμε,δημοκρατια βλεπεις. Για το λαδι μπορει να χεστηκες, για την υγρασια ομως εαν χεστεις οταν βαφεις ετοιμασου να τα ξανακανεις οταν θα χρειαστει να τα ξαναπερασεις οταν σκαει το χρωμα. ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΤΕ Μια φτηνη υδατοπαγιδα απο ebay εχει 5-6ευρω με τα μεταφορικα (ψαξτε για AFR-2000) Η αληθεια ειναι οτι με πιστολι βαφης το μοτερ θα αναψει απο τα συνεχιζομενα ξεκινα-σταματα, το καζανι ειναι οριακο, ισως με HVLP πιστολι και χαμηλη πιεση κατι να γινει Η βαλβιδα που υπαρχει κατω στο καζανι ειναι για να φευγουν τα νερα ΑΦΟΥ κλεισει το κομπρεσερ και εχουμε τελειωσει την δουλεια μας, δεν γινεται να κανεις δουλεια και να εχεις ανοιχτη την βαλβιδα. Ωρε μαστορα,αφου ουτε και εσυ εχεις δει ποτε απο κοντα κομπρεσερ αερα,τι ασυναρτησιες γραφεις?Ειπα εγω πουθενα οτι οσο δουλευει το κομπρεσερ,αφηνουμε την βαλβιδα ανοιχτη?Εχεις ιδεα τι γραφεις ή οτι να 'ναι?Την βαλβιδα απο κατω θα την ανοιξεις για 1-2 δευτερολεπτα μια φορα μετα απο καθε 20-30 γεμισματα του θαλαμου.Θα βγαλει ελαχιστη υγρασια.Μπας και νομιζεις και εσυ οτι καθε φορα που γεμιζει τον θαλαμο το κομπρεσερ,μαζευει κανενα λιτρο νερο και λαδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 νατος ,τον βρηκαμε,μετα απο 20-30 γεμισματα,θα μαζεψει την υγρασια που με δυο δευτερολεπτα ανοιγμα την βαλβιδα,θα αδειασει.πιθανολογω οτι ουτε ξερεις πως ειναι το μηχανημα για το οποιο γραφεις και μαλλον ουτε καν γουγλαρες για να μαθεις και κατι......συνεχα,δεν περιγραφω αλλο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Θα κάνω και επιτόπιο έλεγχο στο lidl από βδομάδα. Μπορεί εκεί να βρω κάποιον ευχαριστημένο ή καμένο.όσοι έχουν πάρει γυροφέρνουν. Εγώ πιο πολύ το ήθελα να καθαρίζω κάτι βενζινοπρίονα για βάζω μπόλικο λάδι στην αλυσίδα και με πινέλο δεν καθαρίζουν επειδή κολλάνε τα πριονίδια παντού,κανένα φίλτρο και καμιά απλή εργασία. Για βάψιμο δεν το θέλω.Προτιμώ το παραδοσιακό.Πινέλο και ρολό. Βαριέμαι μετά το βάψιμο το καθάρισμα των εργαλείων ειδικά αν έχω βάψει με χρώμα νεφτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα κομπρεσέρ και είχα βάψει με πιστόλι. Θα ήθελα να καταλάβεις φίλε ότι δεν απαντάω σε εσενα, γράφω κάποια πράγματα που ξέρω και έχω δει. Τα πούλησα όλα γιατί χωρίς τον σωστό χώρο μόνο προχειροκομενα έκανα και δεν μου άρεσε. Σε αυτά που έγραψα διαφωνείς κάπου η διαφωνείς με την υποθετική υπερβολή που διατυπώνεις; (Δεν έγραψα πουθενά για λίτρο νερού, άρα πως απαντάς σε κάτι που δεν εγραψα Είναι λίγο παραπάνω από σταγόνες. Με πολλά γεμίσματα ισως βγάλει και ένα σφηνάκι νερό. Εγώ σαν ερασιτέχνης άφηνα ανοιχτή την βαλβίδα μόλις τελείωνα, καλύτερα να φωλιάσει μέσα καμία αράχνη παρά να σαπίσει από την υγρασία. ΥΓ χάσιμο χρόνου είναι το ξέρω, πρόσφατα αποχωρούσαν από ένα φόρουμ που είχε ένα θέμα με εργαλεία γιατί κατέληξαν να τις μετράνε και ο καθένας ήξερε καλύτερα από όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κοίταζα στο youtube που παρουσιάζει μέχρι τον Α2 8 bar Όπως βλέπω πιθανόν τον έχει εξελίξει γιατί στο φυλλάδιο βλέπω μοντέλο Α3 10 bar, διορθώνωτας κάποια σφάλματα του προηγούμενου μοντέλου. Είχα πάει και από το leroy σήμερα αλλά με 100 ευρώ δεν υπήρχε ενώ το φυλλάδιο είχε.Μου είπε έχει έλλειψη και είχε έναν ferua 50 λίτρων σε προσφορά 130 ευρώ. Είδα όμως ότι είχε πίεση 8 bar 1,5 Kw ενώ του lidl αν και μικρότερος είναι 1,8 Kw και 10 bar έχει δε και 3 έτη εγγύηση ενώ ο άλλος 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αγόρασε κανείς τα αθλητικά? Είναι ποιοτικά για 15€? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2017 από Material_Defender_1032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τα μποτάκια πάντως που έχει το επόμενο σάββατο 30/09 στα 22,99€ τα είχε φέρει και πέρυσι ή αρχές του χρόνου, δε θυμάμαι ακριβώς τα είχα πάρει στα 27,99€ τότε. μπορεί οπτικά να είναι οκ αλλά εμένα μου βγήκαν μαλακία. βάζουν νερά και τα 2 στις ραφές μπροστά. χωρίς να τα έχω ζορίσει κιόλας μέσα σε νερά και χιόνι. που να το έκανα δηλαδή... λίγο να φτάσει το νερό εκεί, καθώς περπατάς όταν βρέχει, μπήκε. μετάνιωσα που τα πήρα. έχετε το υπόψιν σας γιατί πολλοί θα τρέξουν να τα πάρουν. δεν ξέρω αν έτυχε προβληματική η τότε παρτίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Προς dolly19 και luci4er, άκουσα οτι απο βδομαδα φέρνει σε πολυ καλή τιμή γάντια μποξ Για ρινγκ, ας μην ξοδευτουμε, υπάρχει και το τοπικ εδω... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αγόρασε κανείς τα αθλητικά? Είναι ποιοτικά για 15€? τα πήρα εγώ. τίμια για 15 ευρώ. πιο πολύ για βολτίτσα είναι παρά για αθλητισμό. Πάντως είναι πολύ όμορφα και άνετα. Τα νούμερα είναι κανονικά, το γράφω αυτό γιατί κάτι άλλα που είχε φέρει τον αυγουστο που ήταν της πιο premium σειράς και κόστιζαν 25 ευρώ, είχαν πιο μικρή γραμμή και ήθελα ένα νούμερο μεγαλύτερο από το νορμαλ μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τα μποτάκια πάντως που έχει το επόμενο σάββατο 30/09 στα 22,99€ τα είχε φέρει και πέρυσι ή αρχές του χρόνου, δε θυμάμαι ακριβώς τα είχα πάρει στα 27,99€ τότε. μπορεί οπτικά να είναι οκ αλλά εμένα μου βγήκαν μαλακία. βάζουν νερά και τα 2 στις ραφές μπροστά. χωρίς να τα έχω ζορίσει κιόλας μέσα σε νερά και χιόνι. που να το έκανα δηλαδή... λίγο να φτάσει το νερό εκεί, καθώς περπατάς όταν βρέχει, μπήκε. μετάνιωσα που τα πήρα. έχετε το υπόψιν σας γιατί πολλοί θα τρέξουν να τα πάρουν. δεν ξέρω αν έτυχε προβληματική η τότε παρτίδα Το ίδιο μαλακία μου βγήκαν και εμένα. οπότε δεν παίζει αυτό με την παρτίδα... και φέτος τα ίδια ακριβός είναι. Αλλά σίγουρα αυτοί που την πάτησαν δεν θα ξανά πάρουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις