nickmanak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα κατεβαζουν το margot στα λαρυγγια τους οταν ρεει στα ποτηρια απο φιαλη dewars. Απο την original ρωτουσαν τι μαρκα ειναι τουτη, απο που και ποσα €. Μετα οι περισσοτεροι λακιζαν.
kokkigodynia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Στοκαρισμα ουισκιου margot στις 30 σεπτ.στα 8.59€. Δηλ.αντι να παρεις πετρελαιο johnnie με 17,5€ χτυπας 2 μαργκοτ και το σερβιρεις στους φιλους για dewars. Εχω μεταγγισει μαργκοτ σε μπουκαλια ο διασημων φιρμων και δεν καταλαβαινε κανεις τπτ. Πρεπει να ειναι εμπειρος γνωστης καποιος... Μπάρμαν φιλαρακι; 1
papoys1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τελευταία έλεγα να πάρω κομπρεσέρ αέρα και σκεφτόμουνα να κάνω ερώτηση αν έχει το lidl και το βλέπω από βδομάδα στα 100 ευρώ. Το έχει πάρει κανείς;; γνωρίζετε αν συνοδεύεται από κάποια εξαρτήματα ή είναι μόνο το κομπρεσέρ σε αυτή την τιμή και τα εξαρτήματα είναι εξτρά;;;;
dollyyy19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 μαπα το κομπρεσερ.περναει λαδι στον θαλαμο και δεν μπορεις να βαψεις,αλλα ουτε και να φυσηξεις κανα φιλτρο αφου θα βρωμαει.
swkhj Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τωρα που λετε για κομπρεσερ αγορασα αυτην την αηδια https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3882 πριν απο κανα χρονο αλλα θα θελει και κανα κομπρεσερ αερα για να δουλεψει ε;
sargus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραίος!! Τα πήρες χωρίς να έχεις κομπρεσερ; Αν ναι, θεούλης!! 7
orck Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 μαπα το κομπρεσερ.περναει λαδι στον θαλαμο και δεν μπορεις να βαψεις,αλλα ουτε και να φυσηξεις κανα φιλτρο αφου θα βρωμαει. Ακομη και να περναει λαδι στον θαλαμο (που δεν ειναι κακο να το κανει) οταν βαφεις η θες τον αερα ΠΑΝΤΑ βαζεις υδατοπαγιδα, που συγκρατει την υγρασια για να σου στειλει κατα το δυνατον ξηρο αερα. Ο αερα κατα την συμπιεση του υγροποιει την υγρασια που εχει μεσα του και μενει σαν νερο μεσα στον θαλαμο, αυτο το νερο φευγει με τον πεπιεσμενο αερα, ειναι φυσιολογικο και καθε κομπρεσερ το κανει αυτο, οχι μονο του Λιντλ. Η υδατοπαγιδα λυνει το προβλημα. Ενα αλλο εξαρτημα για οσους θελουν να δουλεψουν εργαλεια αερος (πχ καρφωτικα, τριβεια) ειναι ο ελαιωτηρας για να λωδωνει το εργαλειο κατα την χρηση του 4
Zerg13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τωρα που λετε για κομπρεσερ αγορασα αυτην την αηδια https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3882 πριν απο κανα χρονο αλλα θα θελει και κανα κομπρεσερ αερα για να δουλεψει ε; Καλη αγορα εκανες. Καλο vfm και με πολλα ανταλαχτικα. Θα βρεις κανα κοφλερ/κομπρεσερ. Σε ποδηλαταδικο θα στο παρουν 10 ευρω ανθες το δεκαρικο πισω. 1
nickmanak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Παππου δωσε κανα 30αρι παραπανω και παρε μαρκα Toros. Ψαξε σκρουτζ. 2
swkhj Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραίος!! Τα πήρες χωρίς να έχεις κομπρεσερ; Αν ναι, θεούλης!! ειμαι! Καλη αγορα εκανες. Καλο vfm και με πολλα ανταλαχτικα. Θα βρεις κανα κοφλερ/κομπρεσερ. Σε ποδηλαταδικο θα στο παρουν 10 ευρω ανθες το δεκαρικο πισω. ...λολ!.. Μπα καλυτερα να το χαρισω 2
kokkigodynia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ειμαι! ...λολ!.. Μπα καλυτερα να το χαρισω θεωρησε απο τωρα οτι εχω ηδη στειλει πμ μετα απο ποστ σου στο σχετικο νημα 1
opcorsa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Παππου δωσε κανα 30αρι παραπανω και παρε μαρκα Toros. Ψαξε σκρουτζ. εγκρινω... τοσοι επαγγελματιες δουλευουν χρονια με toros... αυτοι ξερουν 2
Zerg13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ειπε θα το χαρισει ο ανθρωπος, οχι θα το χαρισει στο θεμα του insomnia θεωρησε απο τωρα οτι εχω ηδη στειλει πμ μετα απο ποστ σου στο σχετικο νημα 2
LouCi4er Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 εγκρινω... τοσοι επαγγελματιες δουλευουν χρονια με toros... αυτοι ξερουν Καλα καμια σχεση τα επαγγελματικα toros με τα 50αρια που βλεπεις στο skroutz.Πηρα ενα 50αρι για εναν ξαδερφο και γκαριζει απο μιλα μακρια οτι ειναι κινεζικο.Το εχει κανενα χρονο και παραπανω ομως χωρις θεμα.Του lidl ειναι ακριβο,δεν αξιζει 25αρι για 100€,παρε καλυτερα ενα μπαλονι,καλυτερη δουλεια θα κανει.Με 30€ ακομα παιρνεις ενα 50αρι απο Skroutz και εισαι πολυ καλυτερα.Εγω εχω ενα Maximus 50lt 3 χρονια τωρα.Σκυλι.Εννοειτε οτι περναει λαδι στον θαλαμο(ελαχιστο) αλλα με μια παγιδα οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω δεν υπαρχει θεμα στο βαψιμο.Εχει μια βιδα στο κατω μερος του θαλαμου,την ανοιγεις και αδειαζει οτι υγρασια εχει ο θαλαμος. Εργαλεια απο Lidl εχω αρκετα,τα επαναφορτιζομενα που εχει,κρουστικο δραπανο,τροχος,σκαπτικο πιστολετο(και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα) ειναι πολυ καλα.Ο αεροσυμπιεστης,το πλυστικο,η ηλεκτροκολληση ειναι για πεταμα. 2
dollyyy19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ακομη και να περναει λαδι στον θαλαμο (που δεν ειναι κακο να το κανει) οταν βαφεις η θες τον αερα ΠΑΝΤΑ βαζεις υδατοπαγιδα, που συγκρατει την υγρασια για να σου στειλει κατα το δυνατον ξηρο αερα. Ο αερα κατα την συμπιεση του υγροποιει την υγρασια που εχει μεσα του και μενει σαν νερο μεσα στον θαλαμο, αυτο το νερο φευγει με τον πεπιεσμενο αερα, ειναι φυσιολογικο και καθε κομπρεσερ το κανει αυτο, οχι μονο του Λιντλ. Η υδατοπαγιδα λυνει το προβλημα. Ενα αλλο εξαρτημα για οσους θελουν να δουλεψουν εργαλεια αερος (πχ καρφωτικα, τριβεια) ειναι ο ελαιωτηρας για να λωδωνει το εργαλειο κατα την χρηση του η υγρασια που εχει υγροποιηθει στο καζανι,βγαινει απο τηνβαλβιδα που εχουν ολα τα καζανια,στο κατω μερος τους.το λαδι δεν ειναι τοσο για να βγαινει,αλλα ειδικα στο μεγεθος του λιντλισιου καζανιου,που το μοτερ εκκινει συνεχως,το λαδι και η υγρασια δεν προλαβαινουν να καθιζησουν και βρισκοντα μονιμως στον πεπιεσμενο αερα.αν ειναι να παρει υδατοπαγιδα για να φυσηξει κανα φιλτρο στο οχημα,τοτε η τιμη δεν ειναι 99 ευρω..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις