Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 αραιωμενη χλωρίνη. Ετσι ίσως διατηρείται και λιγότερο.μυρωδιά δεν ξέρω αν έχει και την ίδια, ίσως κανεις λαθος οτι χαλασε. Η χλωρίνη κάνει οικολογική ζημια αν την αδειάσεις στην τουαλέτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Άνοιξα ένα ίδιο μπουκάλι σήμερα στο lidl γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Η μόνη διαφορά ότι το μπουκάλι ήταν των 500ml. Εκείνο μύριζε χλώριο ενώ αυτό το δικό μου βοθρίλα. Εντάξει μάλλον έχει λήξει πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία. Το θέμα μου δεν είναι τι ζημιά κάνουν οι χλωρίνες αλλά αν το προϊόν είναι αυτό που λέει ότι είναι ή κάτι άλλο το οποίο μπορεί να συμβαίνει και σε άλλα προϊόντα της W5 όπως απορρυπαντικά πιάτων, λάδια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ετσι και αλλιως στο δικτυο του νερου μπαινει χλωριο για να διατηρηται χαμηλο το βακτηριακο φορτιο και να αντιμετωπιζεται η επιμολυνση απο τα κακα δικτυα διανομης νερου. Το να βαλεις χλωρινης για να καθαριζεις απλα αυξανει λιγο τη συγκεντρωση κατα μερικα μg/l μετα την τελικη αραιωση στην αποχετευση του ηδη υπαρχοντως υποχλωριωδες οξεος. Το θεμα ειναι να σταματησει η χλωριωση του νερου τοτε θα εχει αξια να μην χρησιμοποιουνται χλωροαπολυμαντικα απο εμας. Τα χλωροαπολυμαντικα του λιντλ και μενα μου μυριζουν διαφορετικα πχ απο την κλινεξ αλλα πιστευω οτι φταιει οτι ειναι λιγοτερο δυνατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για την σκούπα με ατμό Steam Mop Silvercrest τι λέτε; Προσοχή όχι ένα μικρό κίτρινο που ρίχνει ατμό και κάνει 20. Για αυτό εδώ στα 50€ Να την πάρω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Άνοιξα ένα ίδιο μπουκάλι σήμερα στο lidl γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Η μόνη διαφορά ότι το μπουκάλι ήταν των 500ml. Εκείνο μύριζε χλώριο ενώ αυτό το δικό μου βοθρίλα. Εντάξει μάλλον έχει λήξει πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία. Το θέμα μου δεν είναι τι ζημιά κάνουν οι χλωρίνες αλλά αν το προϊόν είναι αυτό που λέει ότι είναι ή κάτι άλλο το οποίο μπορεί να συμβαίνει και σε άλλα προϊόντα της W5 όπως απορρυπαντικά πιάτων, λάδια κτλ. Μια ιδέα που μου ήρθε...υπάρχει περίπτωση αντί χλωρίνη να περιέχει χλωραμίνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι χλωρίνη.Είναι χλωροκαθαριστικό επιφανειών,άρα έχει κάποιο πολύ μικρό μέρος μέρος χλωρίνης και πιθανόν πρόσμιξη με άλλα καθαριστικά. Τα καθαριστικά ποτέ δε βγάζουν από μόνα τους ωραίο άρωμα.Το άρωμα (χημικό πάντα) ακόμη και στα μαλακτικά και στα απορυπαντικά ρούχων προστίθεται από τις εταιρείες για να κάνουν πιο θελκτικά τα προιόντα τους. Συμβουλή. Να τα αποφεύγεται όσο μπορείτε. Είναι χημικά αρώματα τα οποία στην κυριολεξία κολάνε στα ρούχα δεν φεύγουν με τίποτε και κάνουν κακό στο δέρμα. Για αυτό το λόγο όλοι οι ειδικοί λένε τα μωρουδιακά πλύσιμο μόνο με σαπούνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το χλώριο μπορεί να είναι επικίνδυνο αλλά πολλές φορές υπάρχει λόγος που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. Απολύμανση κτλ. Παρεμπιπτόντως μία χλωρίνη επώνυμη γνωστή μάρκα που έχω πάνω από ένα χρόνο μέσα στο ντουλάπι δεν «βρωμάει» αν και έχει λήξει. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Απολύμανση πάντως μπορείς να κάνεις και χωρίς χλωρίνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Για την σκούπα με ατμό Steam Mop Silvercrest τι λέτε; Προσοχή όχι ένα μικρό κίτρινο που ρίχνει ατμό και κάνει 20. Για αυτό εδώ στα 50€ Να την πάρω; Προσοχη με τους ατμοκαθαριστες γενικοτερα, υπαρχουν 2 κατηγοριες, ή τα σκας χοντρα και βγαζουν καθαρο ξηρο ατμο ή θα ριχνεις ατμο με νερο με οτι αυτο συνεπαγεται. Πχ ενας καλος καθαριστης 200 βαθμων κελσιου: https://www.bedbugsupply.com/Vapamore-MR-100-Primo-Dry-Vapor-Steamer-Newest-2017-Model-FREE-2-DAY-EXPRESS-SHIPPING-58-PSI-_p_142.html Σε αυτον που λες αρκει να διαβασεις τα σχολια οπου αναφερουν οτι αφηνει νερο στο πατωμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι χλωρίνη.Είναι χλωροκαθαριστικό επιφανειών,άρα έχει κάποιο πολύ μικρό μέρος μέρος χλωρίνης και πιθανόν πρόσμιξη με άλλα καθαριστικά. Τα καθαριστικά ποτέ δε βγάζουν από μόνα τους ωραίο άρωμα.Το άρωμα (χημικό πάντα) ακόμη και στα μαλακτικά και στα απορυπαντικά ρούχων προστίθεται από τις εταιρείες για να κάνουν πιο θελκτικά τα προιόντα τους. Συμβουλή. Να τα αποφεύγεται όσο μπορείτε. Είναι χημικά αρώματα τα οποία στην κυριολεξία κολάνε στα ρούχα δεν φεύγουν με τίποτε και κάνουν κακό στο δέρμα. Για αυτό το λόγο όλοι οι ειδικοί λένε τα μωρουδιακά πλύσιμο μόνο με σαπούνι. Μιλάμε βέβαια για αρκετά έως πολύ μικρό ποσοστό αρώματος σε όλα αυτά. Αντίστοιχα και στη χλωρίνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι χλωρίνη.Είναι χλωροκαθαριστικό επιφανειών,άρα έχει κάποιο πολύ μικρό μέρος μέρος χλωρίνης και πιθανόν πρόσμιξη με άλλα καθαριστικά. Γι αυτό ρώτησα αν είναι χλωραμίνη. Γιατί παράγεται με αμμωνία και ίσως εκείο να οφείλεται η μυρωδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για το χλώριο όπως θέλετε πέστε το. Ανέβασα φωτογραφία. Μιλάμε για ακριβώς το ίδιο προϊόν. Το ένα φρέσκο στο κατάστημα το άλλο στο ντουλάπι ενός χρόνου περίπου και δεν έχει λήξει. Το πρώτο μυρίζει όπως όλα τα αντίστοιχα προϊόντα και το άλλο βρωμάει. Δεν αναφέρομαι στο πως το χρησιμοποιούμε ή τι πρέπει και δεν πρέπει. Το μπουκάλι σφραγισμένο εγώ το άνοιξα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2017 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Άσε ακόμη ένα στην άκρη, κι αν του χρόνου που θα το ανοίξεις πάλι μία από τα ίδια, φύγαμε όλοι μαζί για διαμαρτυρία στο Λιντλ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Άσε ακόμη ένα στην άκρη, κι αν του χρόνου που θα το ανοίξεις πάλι μία από τα ίδια, φύγαμε όλοι μαζί για διαμαρτυρία στο Λιντλ με τον παππού, θα φτιάχνουμε και μολότοφ από γυάλινα μπουκάλια ΘΕΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ας προσέξουν και ας προβληματιστούν περισσότερο εκείνοι που χρησιμοποιούν λάδια W5 στο αυτοκίνητό τους. Για ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό με χλώριο δεν χάλασε ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaakoum Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ας προσέξουν και ας προβληματιστούν περισσότερο εκείνοι που χρησιμοποιούν λάδια W5 στο αυτοκίνητό τους. Για ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό με χλώριο δεν χάλασε ο κόσμος. Κούνησε καλά την Χλωρίνη και ξανάνοιξε την. Συνήθως το ενεργό συστατικό κάθεται στο πάτο. Το έχω πάθει και εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις