haris_216 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ...τί λες βρε Ζίο - εδώ πατάω το καζανάκι και φεύγω χωρίς να τσεκάρω το εκεί αποτέλεσμα... Η χαρά της συγκατοίκησης μου ακούγεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 χρησιμοποιείται στα φαγητά λέει (συντηρητικό ή μέσο οξίνισης μη-καρκινογόνο), συνεπώς δε νομίζω πως χρειάζεται κάποιον καθαρισμό η καφετιέρα, απλά πετάς το νερό του καθαρισμού Θέλει επειδή θα ξινίσει ο πρώτος - δεύτερος καφές όπως λέει ο papoys από κάτω, όχι επειδή είναι κάτι επικίνδυνο (νομίζω ότι δεν είναι δηλαδή). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 καλημέρα παιδιά. μήπως έχει παρατηρήσει κανείς άλλος πως μερικές φορές στα φυλλάδια βάζουν κάποια προϊόντα κράχτες (μιλάω για εργαλεία πάντοτε) αλλά δεν τα φέρνουν ή φέρνουν άλλα παρόμοια αλλά διαφορετικά; ένα παράδειγμα με χθες. στο φυλλάδιο ανέφερε κάτι γερμανοπολύγωνα (25 τεμαχίων) στα 39,99. Σε τέσσερα lidl που πήγα να τα πάρω ,δεν είχαν ακριβώς αυτά αλλά αντίθετα είχαν τα σετ των 8 τεμαχίων των γερμανοπολυγώνων με καστάνια και σπαστή κεφαλη; και μία άλλη φορά το έχω δει στο παρελθόν , με το πολυεργαλείο με την αφαιρούμενη κεφαλή , όπου είχες έναν κορμό αλλά άλλαζες κεφαλή και γινόταν διαφορετικό εργαλείο. για παράδειγμα το φυλλάδιο έγραφε 20v αλλά σε όλα τα lidl που πήγα είχαν την 16βολτη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβώς.Μετά 1-2 περάσματα με καθαρό νερό γιατί αν φτιάξεις αμέσως καφέ θα σου βγει ξινούτσικος και δεν πίνετε.Την έπαθα την πρώτη φορά και τον πέταξα. Ειδικά στην καφετιέρα εσπρέσο είναι πολύ καλό το καθάρισμα γιατί και τα άλατα ακόμη αλλοιώνουν τη γεύση. Έχω μία BOMMAN των 60 ευρώ 2,5 χρόνια πολλές φορές μπορεί να φτιάξει μέχρι και 7-8 καφέδες την ημέρα (πίνουμε όλοι στην οικογένεια) και ακόμη δουλεύει άψογα. κοιταζω, ξανακοιταζω, εσπρεσιερα με 60 ευρώ και να φτιάχνουνε 8 καφεδες την μερα εγω 100 και κάτι έδωσα και μόνο και μόνο για να μην νιώθω ότι δεν πέταξα τα λεφτουδάκια μου, φτιάχνω ένα καφέ ανά δίμηνο και για να καταφέρω να το πιω, ανάβω κεριά στο τραπέζι, το καλό τραπεζομάντηλο κλπ μιλαμε ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ, κάθε φορά εκτιμώ το νερόζουμο καφέ με ένα ευρώπουλο από τον φούρνο του κυρ Θανάση του Κουτσού να μην τα πολυλογω, επειδη δεν μπηκα σε διαδικασια να παιρνω μύλους και άλλα χιπστεροβοηθήματα για τα οποία μιλάνε με πάθος οι χιπστεροκαφεϊνομανείς, κάπου είχε πάρει το μάτι μου για κάτι χειροκίνητες; μηχανές; που λέει είναι είναι πιο φτηνές και πιο καλές και τώρα δα που διάβασα τον δάσκαλο τον παππού1, λέω ωπ εδώ είμαστε, κάτι ξέρει αυτός πάλι, γκουγκλάρω να ψάξω την μυστική του μαγική μηχανή και πέφτω σκρουτζ εξαντλημένο προϊόν με 1 σχόλιο: 1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη papoys1 στις 17/10/2015 Την έχω περίπου δύο μήνες.Φτιάχνω 8-10 καφέδες την ημέρα γιατί όλοι στο σπίτι πίνουμε φρέντο. Μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα.Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Γρήγορη στο ζέσταμα του νερού εύχρηστη και πολύ καλό καφέ για τα λεφτά της γιαυτό της βάζω και άριστα. Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα αν και όπως βλέπω έχει ανέβει η τιμή της από τα 52 ευρώ που την είχα πάρει εγώ. ένωση ελλήνων γαστρεντερολόγων approves this post ξέρουμε αν θα παίξει προσφορούλα στο λιντλ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Απλα ηταν και ο παππους στο κολπο για fishing πελατων. Μπορει ο εισαγωγεας της μαρκας να ειναι μπατζανακης του! Για καλο καφε του ειδους, μονο σε καλη καφετερια παλληκαρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 πάρε πίσω τις προσβολές σου για τον παππού, αλλιώς σε καλώ δημόσια σε μονομαχία (αν κάνεις πλάκα, δέχομαι βαριά-βαριά τα ξίφη να είναι λαστιχένια) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ^Πάρε μία με κάψουλες. Αξιοπρεπής καφές και εύκολες στη χρήση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αστειευομαι, αλλα στο θεμα του καφε επιμενω οτι δεν μπορεις στο σπιτι να πιεις σωστο εσπρεσο, καπουτσινο, φρεντο εσπρεσο και φρεντο καπουτσινο, εκτος αν εχεις αγορασει επαγγελματικη μηχανη. http://www.skroutz.gr/c/1042/epagelmatikes_syskeyes.html?keyphrase=espresso+μηχανη+επαγγελματικη&page=2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εδω ρε παιδια δε μπορουσαμε να φτιαξουμε σωστο φραπε στο σπιτι, θα φτιαξουμε εσπρεσσο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 κοιταζω, ξανακοιταζω, εσπρεσιερα με 60 ευρώ και να φτιάχνουνε 8 καφεδες την μερα εγω 100 και κάτι έδωσα και μόνο και μόνο για να μην νιώθω ότι δεν πέταξα τα λεφτουδάκια μου, φτιάχνω ένα καφέ ανά δίμηνο και για να καταφέρω να το πιω, ανάβω κεριά στο τραπέζι, το καλό τραπεζομάντηλο κλπ μιλαμε ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ, κάθε φορά εκτιμώ το νερόζουμο καφέ με ένα ευρώπουλο από τον φούρνο του κυρ Θανάση του Κουτσού να μην τα πολυλογω, επειδη δεν μπηκα σε διαδικασια να παιρνω μύλους και άλλα χιπστεροβοηθήματα για τα οποία μιλάνε με πάθος οι χιπστεροκαφεϊνομανείς, κάπου είχε πάρει το μάτι μου για κάτι χειροκίνητες; μηχανές; που λέει είναι είναι πιο φτηνές και πιο καλές και τώρα δα που διάβασα τον δάσκαλο τον παππού1, λέω ωπ εδώ είμαστε, κάτι ξέρει αυτός πάλι, γκουγκλάρω να ψάξω την μυστική του μαγική μηχανή και πέφτω σκρουτζ εξαντλημένο προϊόν με 1 σχόλιο: ένωση ελλήνων γαστρεντερολόγων approves this post ξέρουμε αν θα παίξει προσφορούλα στο λιντλ; Δεν παίζεσε με τίποτε. Βρήκες την εγγραφή που είχα κάνει στο σκρουτζ. Ούτε τη θυμόμουν. Ναι αυτή είναι μία bomman η οποία δεν βγαίνει πλέον δεν θυμόμουν πόσο την πήρα.Άρα 52 ευρώ που λέω. Και όμως δουλεύει ακόμη όπως τότε. Ο papoys ούτε ήταν ούτε είναι παπαγαλάκι για αυτό γράφει παντού με ένα νικνέιμ συν το 1 όπου του έχουν φάει το όνομα. Παίρνω κόκκους καφέ συνήθως από mart 100% arabika με 15-16 ευρώ το κιλό (δεν είμαστε και για παραπάνω) και τον κόβω με απλή μηχανή των 16-17 ευρώ δε θυμάμαι ακριβώς.. Πρόσφατα πήρε η κόρη μου από το lidl αυτή που είχε φέρει.Φτιάχνει περίπου ίδιο καφέ. Είπαμε σίγουρα δεν είναι όπως των επαγγελματικών αλλά εμείς τον πίνουμε. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Δεν θυμάμαι αλλά κάποιος είχε γράψει για βραστήρα που δεν έβρισκε στο lidl της γειτονιάς του. Πριν λίγο πήγα στο lidl στο Γέρακα. Έχει πάρα πολλούς και σίγουρα θα έχει και αύριο και σε όλα τα χρώματα. Απλα ηταν και ο παππους στο κολπο για fishing πελατων. Μπορει ο εισαγωγεας της μαρκας να ειναι μπατζανακης του! Για καλο καφε του ειδους, μονο σε καλη καφετερια παλληκαρια. Η πλάκα είναι ότι μετά από 5-6 μήνες που έφτιαξα εσπρέσο σε ένα φίλο που ήρθε σπίτι και του άρεσε έψαξε τη συγκεκριμένη μάρκα στο ιντερνετ αλλά δεν υπήρχε πια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Δεν θυμάμαι αλλά κάποιος είχε γράψει για βραστήρα που δεν έβρισκε στο lidl της γειτονιάς του. Πριν λίγο πήγα στο lidl στο Γέρακα. Έχει πάρα πολλούς και σίγουρα θα έχει και αύριο και σε όλα τα χρώματα. Θενκς παπ. Εγώ ρώταγα για βραστήρα σε Γέρακα. Βασικά πέρασα κι ο ίδιος από εκεί και είδα ότι είχε (όπως είχε και στα Σπάτα τελικά, αλλά δεν είχε μείνει σκυλοτροφή ούτε για δείγμα, και την κάναμε για Γέρακα). Και ήμουν μέσα μέχρι τις 8:30. Αν πήρε το μάτι σου έναν χοντρό μουσάτο με καρότσι που είχε 15 κιβώτια σκυλοτροφή στο ταμείο 1, εγώ ήμουν. (...μαλακία τελικά ο βραστήρ ε : το χερούλι του δεν σηκώνεται και θέλει ζογκλερικά για να τον γεμίσεις χωρίς να τα κάνεις μπουρδέλο όταν βιάζεσαι. Δεν τον πήρα.) Η χαρά της συγκατοίκησης μου ακούγεσαι ...νταξ' υπερέβαλλα. Το φλασάρω το σκατό μου (όταν δεν το κάνω παξιμάδι). Και το ελέγχω. Αλλά παρά το ευχολόγιο του Ζίο, μέσα στον βραστήρα δεν παίζει να προσέχω πριν απ' το 6μηνο. Αφού έχει γίνει σαν το σκατό που λέγαμε δηλαδή. Απροπό, ρώτησα την δικιά μου αν ξέρει το "ξυνό" (το κιτρικό οξύ που αναφέρθηκε) και μου είπε φυσικά, αλλά το ξέρει ως "μη υγιεινό" και δεν το εμπιστεύεται για σκεύη κουζίνας, παρά μόνο για πλαστικές λεκάνες κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Θενκς παπ. Εγώ ρώταγα για βραστήρα σε Γέρακα. Βασικά πέρασα κι ο ίδιος από εκεί και είδα ότι είχε (όπως είχε και στα Σπάτα τελικά, αλλά δεν είχε μείνει σκυλοτροφή ούτε για δείγμα, και την κάναμε για Γέρακα). Και ήμουν μέσα μέχρι τις 8:30. Αν πήρε το μάτι σου έναν χοντρό μουσάτο με καρότσι που είχε 15 κιβώτια σκυλοτροφή στο ταμείο 1, εγώ ήμουν. Κατά τις 20.30 πέρασα και εγώ με την κόρη να πάρω κάτι φρούτα και γάλα. Όντως είχε σκυλοτροφή σε κονσέρβα μεγάλη.Είδα μία κυρία που είχε σε ένα καρότσι καμιά 50αριά σκυλοτροφές αλλά "εύσωμο" (εκτός από μένα) με μούσι δεν πρόσεξα. Και μένα ο βραστήρας δεν μου άρεσε.Ντιζάιν ωραίο είχε αλλά πρακτικότητα δεν είχε για αυτό και δεν πρέπει να πούλησε γιατί είδα μεγάλα αποθέματα. Και ραφιέρες έχει μεγάλα αποθέματα.Περιμένω μπας και τις βάλει προσφορά 30% να πάρω μία ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι που μου κάνει εντύπωση. Τα περισσότερα δημητριακά, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β, D, σίδηρο, ασβέστιο κ.α. Ενω κανένα απο τα πάμπολλα δημητριακά του lidl δεν έχει τίποτα απο τα παραπάνω ;; Αν είχαν δεν θα το αναφέρανε ;; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 κοιταζω, ξανακοιταζω, εσπρεσιερα με 60 ευρώ και να φτιάχνουνε 8 καφεδες την μερα............... .......................ξέρουμε αν θα παίξει προσφορούλα στο λιντλ; Να η ίδια εσπρεσιέρα του παππού στο eshop με €49: http://www.e-shop.gr/kafetiera-espresso-arielli-km-150bs-p-HAP.105203 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 βλεπω να μετρατε τους καφεδες που κανετε την ημερα,σε μονοψηφιο αριθμο.τοσο χαμηλη παραγωγηκοτητα εχουν αυτες οι μηχανες;πληροφοριακα ρωταω,ουτε να μυρισω καφε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις